Jump to content

tasos1320

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by tasos1320

  1. ok θα το κοιταξω να βρω windows! σε ευχαριστω! επλιζω να λυθει το προβλημα!
  2. ναι! ... και εγραφε eu ----- προσθήκη μηνύματος 105 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ... δεν μπορω να κατεβασω γτο windows recovery tool γιατι εχω mac !! ... εκανα παντως hard reset και δεν λυθηκε το πρόβλημα !! ... κάτι ανάλογο θα εκανε το προγραμματάκι?
  3. το αγορασα απο ενα μαγαζί στο σκρουτζ (το mobile hellas). οταν το αγορασα λειτουργουσε κανονικα με την sim vodafone που εχω! να σημειώσω οτι ειναι nokia 1320 EU
  4. καλησπερα και απο μενα! εγω πηγα το κινητο μου (νοκια 1320) για φτιαξιμο και μου το γυρισαν κλειδωμενο αφου αλλαξαν λεει την πλακετα!! βαζω την sim μου, γραφω τον κωδικό, ολα οκ! μετα μου εμφανιζει ενα μνμ του τυπου το κινητο ειναι κλειδωμενο σε εναν συγκεκριμενο παροχο, επικοινωνηστε μαζι του για να σας τον πει!! απο το nokia care μου ειπαν να επικοινωνησω με το καταστημα που το αγορασα!! δεν νομιζω να βγαλω ακρη!! καμια ιδεα?
  5. Καλησπέρα στο forum !!! μολις εχθες παρέλαβα απο ενα καταστημα nokia care το χαλασμένο κινητό μου το οποίο θα υποτίθεται οτι θα δούλευε μια χαρα μετα την επισκευη!! δεν μου ανοιγε η οθονη ενω το κινητο λειτουργουσε κανονικα, οποτε το πηγα για φτιαξιμο! Να σημειώσω οτι ήταν εντός εγγύησης και ο πωλητης στο καταστημα μου ειπε οτι αντικατέστησαν την πλακετα! βαζω την sim vodafone, κωδικός δεκτος!! περιμένω να πάω στο menu και να ανοίξει το κινητό μου τιποτα! μου εμφανιζει ενα μηνυμα οτι το κινητο ειναι κλειδωμενο σε εναν παροχο και να επικοινωνήσω μαζι του για να μου πει τον κωδικό!!!!! Αυτο μου το βγάζει πρωτη φορα μετα το service ... οταν το ειχα αγορασει σφραγισμένο με το που εβαλα την sim δουλεψε κανονικότατα !! Μίλησα με τον παροχο μου την vodafone και δεν ειχαν ιδεα ... απο το servece της nokia μου ειπαν να επικοινωνήσω με το καταστημα απο το οποιο το αγορασα!! Να μου πουν τι? τον κωδικό? δεν υπάρχει περιπτωση !! Ξέρει καποιος μηπως υπαρχει καποιος τροπος να το ανοίξω? thanks!!
×
×
  • Create New...