Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 1520

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ περιμένω να πέσει αφου δεν υπάρχουν αγοραστές θα ειναι εύκολο..

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν ξέρω αν εκανα τελικα το σωστο? αλλά, αν και υπάρχει πολύ ποιο φθηνό αλλού (http://www.eglobalcentral.de/nokia-lumia-1520-4g-lte-32gb-ohne-simlock-entsperrt-schwarz.html) προτιμησα λογο εγγύησης να δωσω 200 Ε παραπάνω και να το πάρω από πλαισιο. Edited by xabos

@Xabos Αυτο ειναι χώρος συμβόλαιο; και στέλνει και Ελλάδα;

Κωνσταντινος

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

Ναι, αλλα οι συσκευες που στελνει δεν ειναι Ευρωπαικες, αλλα ερχονται απο Ασια (με οτι αυτο συνεπαγεται).

- Xiaomi Redmi Note 3

- Asus Vivotab Note 8

Το προχώρησα εικονικά και δεν στέλνει Ελλάδα.

Υπομονη σε κανα διμηνο θα πέσει εκει η τιμη του.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Οι συσκευές είναι για Ευρώπη , και είναι σε αποθήκες της εταιρείας σε Γερμανία. Από στέλνονται σε 24 ώρες όπως δηλώνει το κατάστημα χωρίς επιπλέον επιβάρυνση στον αγοραστή στην Γερμανία. Έχει live chat και επικοινωνία άμεση.

Οι συσκευές είναι για Ευρώπη , και είναι σε αποθήκες της εταιρείας σε Γερμανία. Από στέλνονται σε 24 ώρες όπως δηλώνει το κατάστημα χωρίς επιπλέον επιβάρυνση στον αγοραστή στην Γερμανία. Έχει live chat και επικοινωνία άμεση.

μιλάς για το site που ποσταρες πριν; αρα έχει εγγυηση; και πόσο κοστίζει μαζί με τα μεταφορικά;

Και αυτο το simlock που λέει;

Μιλάνε αγγλικά στο chat?

Edited by b16b

Κωνσταντινος

Την τρίτη παραλαμβάνω, ελπίζω να μού αφήσει καλές εντυπώσεις...(ο μόνος ενδυασμός ή μεταπίδηση από το λειτουργικο της google)

Την τρίτη παραλαμβάνω, ελπίζω να μού αφήσει καλές εντυπώσεις...(ο μόνος ενδυασμός ή μεταπίδηση από το λειτουργικο της google)

απο το πλαίσιο τελικά;

Αμα του δωσεις χρόνο του λειτουργικού και δεν είσαι προκατειλημμένος ενώ στην αρχη θα σου φαίνεται έλειπες μετά θα σε κερδίσει

Κωνσταντινος

Πλαισιο, γιατί από 2 σκρουτζομαγαζα (που ειχαν ποιο ανταγονιστηκη τιμη) δεν παρελαβα ποτέ......μήπως πρέπει να τους δήνουμε στεγνά?

(εχω κρατησει το note 2 για κάθε ενδεχομενο, προοριζεται για την γυναικα..)

Πλαισιο, γιατί από 2 σκρουτζομαγαζα (που ειχαν ποιο ανταγονιστηκη τιμη) δεν παρελαβα ποτέ......μήπως πρέπει να τους δήνουμε στεγνά?

(εχω κρατησει το note 2 για κάθε ενδεχομενο, προοριζεται για την γυναικα..)

Με γεια

Εγώ σκέφτομαι για το μαγαζί που ποσταρες αλλα τα Γερμανικά δεν βοηθάνε..

Τελικά δεν στέλνει Ελλάδα

Edited by b16b

Κωνσταντινος

κάτοχος 925,ενώ πριν 920,φευγω για 1520.μπορει κάποιος ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ,να μου πει μπαταρία?να μου πει επίσης ποσο καλή είναι η Lcd?είναι το μονο που με χαλάει,προτιμώ τις αμολεντ.τρωει πολύ μπαταρία με την glance?θα πάω να το πάρω αυριο.

Πρόβλημα με την συσκευη full σήμα, δεν μπορω να παρω σημα από το μηχανημα της Vodafone.

Τι μπορει να φταιει? το 1520 η μηπως η νανο sim

Edited by xabos

Πρόβλημα με την συσκευη full σήμα, δεν μπορω να παρω σημα από το μηχανημα της Vodafone.

Δοκιμαζεις αλλη κάρτα sim και αν εχεις πρόβλημα παλι τοτε καντου κανα soft reset,αν δεν στρώσει και εφόσον με το προηγούμενο κινητο σου δεν είχες θέμα με το σήμα τοτε να σκέφτεσαι και αντικατάσταση συσκευης στα πλαίσια του doa.

καλορίζικο

Πως σου φάνηκε η μετάβαση; πως ειναι η συσκευή;

Κοιτα αν έχει βγει κάποιο update στις ρυθμίσεις - ενημέρωση τηλεφώνου

Και κατέβασε το syspusher και τσέκαρε για update στα προγράμματα της Νοκια

Κωνσταντινος

Τέλος καλό, όλα οκ! Το πρόβλημα λυθηκε από την Vodafone,,έπρεπε με την αλλαγή της σιμ, να κάνουν ανανέωση χρήστη.

Τώρα λίγα λογια για τις πρώτες εντυπώσεις που μου άφησε η συσκευη. Σε συγκριση πάντα με note 2, που έχω ακόμη έχει ποιο δυνατό σημα και σε wifi και gsm.

Είμαι δευτερη μέρα (50% μπαταρια) και δεν μπορω να βρω κάτι αρνητικό, ούτε το μέγεθος του που φοβόμουν, ούτε το λειτοργικό της Microsoft μου δημιουργησε πρόβλημα.

Περιμένω το nokia BH-118 blouetooth , για τις δυσκολες ωρες.

Πρόβλεψη κειμένου κατά την πληκτρολόγιση?...δεν υπάρχει?

Edited by impreza_sti
Συνεχόμενα μηνύματα

Πρόβλεψη κειμένου κατά την πληκτρολόγιση?...δεν υπάρχει?

Μάλλον χρειάζεται να κατεβάσεις τα ελληνικά από ρυθμίσεις->πληκτρολόγιο.

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Review Nokia Lumia 1520 Phablet

http://www.notebookcheck.net/Review-Nokia-Lumia-1520-Phablet.108979.0.html

Pro

+ Exceptional telephone acoustics

+ Good screen

+ Excellent build

+ Decent battery runtimes

+ Good camera featuring DNG format support

+ Extensive additional software

+ Very good localization

+ Microsoft Office

+ Micro SD slot

+ LTE cat. 4

+ ac Wi-Fi

Contra

- USB 2.0 only

- No video out

- Adverse one-handed usage

- Stylus inputting not possible

Edited by alextrela

Review Nokia Lumia 1520 Phablet

http://www.notebookcheck.net/Review-Nokia-Lumia-1520-Phablet.108979.0.html

Contra

- USB 2.0 only

- No video out

- Adverse one-handed usage

- Stylus inputting not possible

Εκτός απ' το τελευταίο, ωραία "αρνητικά" του βρήκαν... :lol:

:rtfm:

Είμαι κάτοχος του κινητού εδώ και 2 εβδομάδες,απλώς λόγω φόρτου εργασίας δεν είχα το χρόνο να σας γράψω τις εντυπώσεις μου που είναι συγκλονιστικές.Αρχίζω:

1)Μπαταρία : ΤΕΡΑΣ !!!!!!Το φορτίζω ,με πολύ χρήση, κάθε Κυριακή και πέμπτη και πραγματικά θέλει προσπάθεια να την πας μέχρι 10% (βέβαια έχω απενεργοποιημένο ό,τι δε χρειάζομαι-bluetooth,nfc,gps-)Eπίσης μια παρατήρηση:δε μπορώ να το φορτίσω κλειστό!όταν το βάζω στην πρίζα ανοίγει και μου ζητάει pin

2)Οθόνη : ΜΑΓΕΥΤΙΚΗ !!!! Φοβερή απεικόνιση χρωμάτων,πολύ φυσική και να φανταστείτε δεν έχω αλλάξει τις προεπιλογές απεικόνισης χρωμάτων αν και έχω παίξει με αυτές!Επομένως πιστεύω ότι θα καλύψει ακόμη και τους φανατικούς των amoled!!!

3)Επιδόσεις: ΑΣΥΓΚΡΙΤΕΣ !!! Φορτώνει τάχιστα αρχεία powerpoint μεγάλου όγκου(>25MB) ή μάλλον δεν τα φορτώνει αφού τα ανοίγει αμέσως,μόλις τα επιλέξεις ,σφαίρα το διαδίκτυο,εφαρμογές ακόμη και απαιτητικές που γονατίζουν άλλα τετραπύρηνα (πχ skype) δουλεύουν ρολόι!!!! Το gps κλειδώνει πιο γρήγορα και από συσκευές πλοήγησης!!!

4)Εφαρμογές: ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ!!!! Οι χάρτες της νοκια ασύγκριτοι, οι βασικές εφαρμογές δουλεύουν ρολόι ενώ σε κινητά φίλων κρασάρουν(πχ το viber σε iphone 5,sony xperia sp).

5)Κάμερα : ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ !!! Καθαρότατες φωτογραφίες,σχεδόν ποτέ κουνημένες!Ο ήχος των βίντεο τα σπαααειιιι!!!!!!!!!

Για ό,τι άλλο θέλετε ρωτήστε με γιατί δεν έχω καλύψει ούτε το 20% των εντυπώσεων μου για αυτό το κινητό,διότι ακόμα και αυτό το μήνυμα το γράφω υπό την πίεση του χρόνου. Όσοι φοβάστε το μέγεθος,αναθεωρείστε διότι συνηθίζεται τις πρώτες 2 ώρες και μετά όλα τα άλλα κινητά φαίνονται ψεύτικα :P

Be the change you want to see in the world!!!

εχει αγορασει κανεις απο εδω?

http://gooddeal4you.net/

το ξετρυπωσα απο το αγγλικο αμαζον που ενω στον αμαζον δεν σε αφηνει να στο στειλουν ελλαδα στην σελιδα τους στο register εχει κανονικα και ελλαδα αλλα και νομο

το προχωρησα λιγο και δειχνει και free shipping για ελλαδα

στο αμαζον παιρνει καλη βαθμολογια με πολλες πωλησεις

ξερει κανει τιποτα? παντως η τιμη φαινεται πολυ καλη για μαυρο και ασπρο περιπου στα 530 και 545 για κιτρινο και κοκκινο...

Κωνσταντινος

Εφαρμογή του τύπου caller id σε windows market υπάρχει?

Ένα ωραίο συγκριτικό, ανάμεσα σε κορυφαίες οθόνες κινητών, κάτω από έντονο φωτισμό