Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 1520

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά χρονια πολλά..να ρωτήσω,στο 1520 από εκεί π η μπαταρία ήταν καλά άρχισε να πέφτει χωρίς λόγο εύκολα μεσα σε 12 ωρες με ενα τηλ π εκανα απο 100% πηγε στο 90%.λετε να φταίνε τα live tile που απλά γυρνανε ? Η μπαταρία πέφτει χωρίς σύνδεση σε ιντερνετ οποτε δε τρέχουν στο παρασκήνιο... Καλά τώρα που είμαι στον ήλιο με αυτόματη φωτεινότητα και 3g πέφτει για πλάκα όπως όλα... Εφαρμογές δε πέρασα άλλες μετά την αναβάθμιση σε 8.1..καμια ιδέα? Από 100 σε 97% πάει σχεδόν αυτόματα μετά τη φορτιση ενώ πριν σε κατάσταση αναμονή έπαιρνε και 8 ώρες ν κατεβει 1%

8 ώρες 1% δεν μου το έχει κάνει ποτέ χαχαχα βέβαια εγώ έχω πάντα ανοιχτα και το δουλεύω αρκετά. Όσο περνάει ο καιρός θα πέφτει και η αποδοση της μπαταρίας. Πάντως λογικά το βλεπω 12ωρες 10%

Edited by kampamarou

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εμένα πάντως δεν μου φαίνεται φυσιολογικό να κάθεται το κινητό και να χάνει τόσο πολύ μπαταρία...τεσπα...θα κάνω ένα soft reset και θα δω με την επόμενη φορτιση.....πληροφοριακα το κινητό έχει 10 φορτίσεις όλες κ όλες..

[sIGPIC][/sIGPIC]

My wii number 4822 3681 2073 0582

Ερώτηση προς κατόχους με "προϋπηρεσία" σε Lumia. Διαπιστώσατε διαφορά στις επιδώσεις???

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Ερώτηση προς κατόχους με "προϋπηρεσία" σε Lumia. Διαπιστώσατε διαφορά στις επιδώσεις???

Βεβαια,είναι πιο ταχύτατο σε εφαρμογές πχ whatsapp,viber,γενικα σε προσαρμογές ρυθμίσεων.γενικα τρέχει πιο γρηγορα,το καταλαβαίνεις συνεχώς.καλα για τη μπαταρία δε το συζητώ,αλλου για αλλου.φτου φτου.και το λέω που απο 800,920,925 πέρασα πολλά

Edited by Starbats

Το παράγγειλα, 490ευρ από το αγγλικό amazon, έρχεται την επομενη πέμπτη. 32gb, κίτρινο, international version.

Τελικά, το παρέλαβες? Όλα καλά?

Φιλικά, Δημήτρης

Σκεφτομαι να το παραγγειλω , πρεπει να προσεξω κατι συγκεκριμενο (εκτος της τιμης :p) , οπως χωρα κ.λ.π?

ελεγα να το αγορασω απο σκρουτζομαγαζο ..

Current mobile devices : iPhone 6s Plus,iPad Air 2,Nexus 6

Σας παρακαλώ βοηθήστε με.ψάχνω εδω και ώρα να βρω sites για live stream αγώνες αλλά άλλους δεν τους ανοίγει καθόλου και άλλους λέει ότι για να παίξει πρέπει να έχω flash player.καλά δεν είπαν ότι με τον IE11 έχει ενσωματωμένο το HTML και παίζει?εγω άλλα βλέπω δυστυχώς.ξερετε πως θα μπορέσουμε να δούμε κάτι live?

Σας παρακαλώ βοηθήστε με.ψάχνω εδω και ώρα να βρω sites για live stream αγώνες αλλά άλλους δεν τους ανοίγει καθόλου και άλλους λέει ότι για να παίξει πρέπει να έχω flash player.καλά δεν είπαν ότι με τον IE11 έχει ενσωματωμένο το HTML και παίζει?εγω άλλα βλέπω δυστυχώς.ξερετε πως θα μπορέσουμε να δούμε κάτι live?

Εδω είσαι. FlashVideo http://www.windowsphone.com/s?appid=ff811366-4d1b-42be-9254-d9f6f3dd3e8e

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Σκεφτομαι να το παραγγειλω , πρεπει να προσεξω κατι συγκεκριμενο (εκτος της τιμης :p) , οπως χωρα κ.λ.π?

ελεγα να το αγορασω απο σκρουτζομαγαζο ..

Αρκεί να είναι εντός Ε.Ε η συσκευή και unbranded και τίποτα άλλο.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Ποτε θα φτιαξουν ομως το rendering των εφαρμογων τωρα που πλεον πηγαν σε Full HD αναλυσεις ωστε να εκμεταλευονται πληρως την αναλυση;

Ειναι κριμα να εχεις το 1520 με την οθοναρα του και να βλεπεις το ιδιο περιεχομενο στην οθονη με ενα 520 .

Current mobile devices : iPhone 6s Plus,iPad Air 2,Nexus 6

Καλησπέρα προς το παρόν είμαι χρήστης ενός xperia z ultra. Θέλω να κάνω μετάβαση σε Windows Phone στο ίδιο μέγεθος με το ultra λόγω προβλήματος στην όραση μου. Έτσι γλυκοκοιτάζω το 1520 ή το 1320. Με ενδιαφέρει να έχω υποστήριξη flash player. Έχω ακούσει ότι τα lumia δεν υποστηρίζουν flash αυτό ισχύει;

Υπάρχει δυνατότητα σύνδεσης του lumia 1520 με μόνιτορ ή τηλεόραση;;; Ποια η διαφορά ανάμεσα στα Windows 8 και στα 8.1;

Καλησπέρα προς το παρόν είμαι χρήστης ενός xperia z ultra. Θέλω να κάνω μετάβαση σε Windows Phone στο ίδιο μέγεθος με το ultra λόγω προβλήματος στην όραση μου. Έτσι γλυκοκοιτάζω το 1520 ή το 1320. Με ενδιαφέρει να έχω υποστήριξη flash player. Έχω ακούσει ότι τα lumia δεν υποστηρίζουν flash αυτό ισχύει;

Υπάρχει δυνατότητα σύνδεσης του lumia 1520 με μόνιτορ ή τηλεόραση;;; Ποια η διαφορά ανάμεσα στα Windows 8 και στα 8.1;

Ουτε τα android υποστηριζουν flash...

αν η τηλεοραση σου ειναι συμβατη μπορει να γινει η συνδεση ανετα, και με usb και ασυρματα.

η διαφορα wp8 με wp8.1 ειναι σαν να πηγαινεις στο android απο την 1.6 στην 4.0....

το ξέρω πως δεν υποστηρίζουν αλλά μπορείς να το εγκαταστήσεις. δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο για τα windows ????

Έχει κανείς πρόβλημα με την εβεστησια της οθονης η ειμαι ο μόνος; όταν θελω να σειρω κάποιες φορές πατάει αντί να σειρει..

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

Έχει κανείς πρόβλημα με την εβεστησια της οθονης η ειμαι ο μόνος; όταν θελω να σειρω κάποιες φορές πατάει αντί να σειρει..

Αντιπαρέρχομαι την "ορθογραφία" και συνεχίζω...

Μήπως έχεις ενεργοποιημένη την υψηλή ευαισθησία? Αν ναι, και δεν έχεις πρόβλημα με οθόνες αφής, δοκίμασε να την απενεργοποιήσεις να δεις πως θα συμπεριφερθεί.... ;)

:rtfm:

Συγνώμη συνηθώς κάνω πολλά πράγματα ταυτόχρονα και δεν βλέπω τι γράφω..

http://discussions.nokia.com/t5/Nokia-Lumia/Lumia-1520-Screen-Sensitivity/td-p/2278919/page/21

Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα και εδω δεν το έχει αναφέρει κανένας εντύπωση μου κάνει..

Και φυσικά έχω δοκιμάσει τα πάντα σαν developer και εγώ..

Κωνσταντινος

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

Έχει κανείς να προτείνει καμια εφαρμογή για ηχογράφηση?με επιλογή να μπορείς να στείλεις την ηχογράφηση σου μέσω whatsapp κλπ ?

Έχει κανείς να προτείνει καμια εφαρμογή για ηχογράφηση?με επιλογή να μπορείς να στείλεις την ηχογράφηση σου μέσω whatsapp κλπ ?

Το WhatsApp το ίδιο αλλά πρέπει να πατάς συνεχόμενα το μικρόφωνο.. Αλλιώς παίζει να έχει πολλά εκεί εξω

Κωνσταντινος

Καλημέρα θέλω να αγοράσω το Lumia 1520 ήδη είμαι κάτοχος ενός ipad και απο εκεί εχω συνδρομή στο office 365 μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτήν την συνδρομή για να λειτουργήσω το office στο καινούριο Lumia ????

Η μέση διάρκεια της μπαταρίας σε ώρες πόσο περίπου ειναι; (Εγώ προσωπικά δεν κάνω πολλά τηλεφωνήματα απο κινητό κατα την διάρκεια της ημέρας απλά με ενδιαφερει απλή χρήση με wifi ή με 4G όταν δεν μπορώ να εχω δίκτυο κυρίως για σερφάρισμα )

Ευχαριστώ παρά πολύ

Καλημέρα θέλω να αγοράσω το Lumia 1520 ήδη είμαι κάτοχος ενός ipad και απο εκεί εχω συνδρομή στο office 365 μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτήν την συνδρομή για να λειτουργήσω το office στο καινούριο Lumia ????

Η μέση διάρκεια της μπαταρίας σε ώρες πόσο περίπου ειναι; (Εγώ προσωπικά δεν κάνω πολλά τηλεφωνήματα απο κινητό κατα την διάρκεια της ημέρας απλά με ενδιαφερει απλή χρήση με wifi ή με 4G όταν δεν μπορώ να εχω δίκτυο κυρίως για σερφάρισμα )

Ευχαριστώ παρά πολύ

κοιτα απο θεμα μπαταριας ειναι οτι καλυτερο υπαρχει, ακομα και απο note 3.

Μπορεί κανείς να εγκαταστήσει flash player όπως γίνεται στις android συσκευές;

Ο ελεύθερος χώρος που απομένει απο τα 32 gb πόσος ειναι; Χρειάζεται κάποιος να περάσει το recovery των Windows σε εξωτερικό φλασακι για εξοικονόμηση χώρου;

Καλησπερα παιδια,

Επειδη ενδιαφερομαι να αγορασω το 1520, ξερετε ποτε θα παρει τα 8.1?

Θα ειναι η πρωτη μου φορα με windows phone....

>Implying I have a signature

Ευχαριστώ παρά πολύ

Υπάρχει ήδη προεγκατεστημένο το Office ,πλήρως λειτουργικό, αλλά φυσικά και μπορείς να συνδέσεις τον λογαριασμό σου από το Office 365 για να έχεις πρόσβαση στα έγγραφά σου από το κινητό σου.

Μπορεί κανείς να εγκαταστήσει flash player όπως γίνεται στις android συσκευές;

Ο ελεύθερος χώρος που απομένει απο τα 32 gb πόσος ειναι; Χρειάζεται κάποιος να περάσει το recovery των Windows σε εξωτερικό φλασακι για εξοικονόμηση χώρου;

Δεν έχω βρεί κάποιον browser που να υποστηρίζει flash player (όπως για παράδειγμα είναι ο Puffin στο IOS) αλλά υπάρχουν εφαρμογές που σου επιτρέπουν να δεις flash περιεχόμενο από sites πχ με live streaming.

Στο 920 που έχω ο διαθέσιμος χώρος είναι περίπου 29 gb από τα 32 gb που έχει η συσκευή, δεν νομίζω να έχει μεγάλη διαφορά στο 1520.

Όχι δεν γίνεται να περάσεις recovery των windows σε εξωτερικό φλασάκι. Μπορείς να κρατήσεις back up στο skydrive και να το επαναφέρεις μετά από κάποιο hard reset.

Καλησπερα παιδια,

Επειδη ενδιαφερομαι να αγορασω το 1520, ξερετε ποτε θα παρει τα 8.1?

Θα ειναι η πρωτη μου φορα με windows phone....

Καλησπέρα!

Επίσημα δεν υπάρχει κάποια ανακοίνωση ημερομηνίας. Τα περιμένουμε μέσα στο καλοκαίρι!

Πολλοί από εμάς έχουμε κάνει εγγραφή σαν developers και εγκαταστήσαμε την developers preview των WP 8.1 και σε γενικότερο βαθμό οι περισσότεροι είμαστε ικανοποιημένοι και ευχαριστημένοι από την λειτουργία της, χωρίς βέβαια να λείπουν κάποια μικρο-bugs, που θα διορθωθούν μόλις βγεί η επίσημη τους επόμενους μήνες, χωρίς βέβαια να είναι κάτι τρομερό!

Edited by niotheros
Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.