evris2013 Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Τελικά είχαν ξεχάσει να βγάλουν τη ζελατίνα από μέσα!!!! Χαχα! Εσύ το βρήκες ή πήγες εκεί και το είδαν; :) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neof1z Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Εγώ το βρήκα και τους το είπα:lol: Παράθεση NEXUS 5 RED 32Gb - LG G4 BLACK LEATHER - NOKIA LUMIA 1520 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hatzisnik Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Έχει κανείς κάποιο πρόβλημα με την οθόνη του;Δλδ κάποιες φορές είναι σαν να δουλεύει μόνη της ή σαν να πατάς το βελάκι;(Νομίζω το λένε ghost touch)Και αν ναι έχετε βρει κάποια λύση στο πρόβλημα;Λέτε η αλλαγή της οθόνης να το διορθώσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palawiaris Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 Έχει κανείς κάποιο πρόβλημα με την οθόνη του;Δλδ κάποιες φορές είναι σαν να δουλεύει μόνη της ή σαν να πατάς το βελάκι;(Νομίζω το λένε ghost touch)Και αν ναι έχετε βρει κάποια λύση στο πρόβλημα;Λέτε η αλλαγή της οθόνης να το διορθώσει; Το είχα πάθει στο δικό μου μέσα σε ένα χρόνο.Το επιδιορθώσανε με καινούργια οθόνη και επί της ευκαιρίας βάλανε και άλλη μπαταρία.Είχε εγγύηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hatzisnik Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 (edited) Άρα με αλλαγή οθόνης θα στρώσει!!!Έχω εγγύηση αλλά το είχα πάει για αλλαγή πλακέτας και κάναν 1,5 μήνα να τι γυρίσουν!!!Του είχα αναφέρει και αυτό το πρόβλημα για την οθόνη αλλά δεν το ακουμπήσαν καθόλου!!!!Αλλά πάλι να το πάω ξανά και να λείπει τόσο καιρό δεν με ψήνει καθόλου η ιδέα.... Ευχαριστώ για την βοήθεια πάντως Μια ακόμη ερώτηση:Σε ποιο ΝΟΚΙΑ care πήγες;Πόσο καιρό κάνανε να στην αλλάξουν; Edited January 25, 2016 by impreza_sti Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palawiaris Δημ. January 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2016 Μένω στο γερμανιστάν.2 βδομάδες κάνανε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hatzisnik Δημ. January 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2016 Μένω στο γερμανιστάν.2 βδομάδες κάνανε. Ααα!!!Τυχερός είσαι!!!Εδώ πάλι κάνα μηνάκι θα κάνουν!!!Προτιμώ να πληρώσω για να μου την αλλάξουν παρά να περιμένω πάλι... Ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε!!! Καλά να περνάς εκεί στα ξένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Χρησιμοποιεί κανείς κομμένη microSIM σε nano; Υπάρχει κανείς που να αντιμετώπισε θέμα; Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 |QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 Χρησιμοποιεί κανείς κομμένη microSIM σε nano; Υπάρχει κανείς που να αντιμετώπισε θέμα; Το σίγουρο είναι ότι θα έχεις συχνές επανεκκινήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 Το σίγουρο είναι ότι θα έχεις συχνές επανεκκινήσεις. Ας μην είμαστε υπερβολικοί, δεν είναι και σίγουρο. Απλά συνήθως είναι το πρώτο πράγμα που κοιτάς σε συσκευή που κάνει επανεκκινήσεις. Προσωπικά έχει τύχει να έχω και θέμα αλλά και το αντίθετο για πολλούς μήνες χωρίς υποψία προβλήματος. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Καλημερα......Τα 10αρια για το 1520 τα εδωσε η MS??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Καλημερα......Τα 10αρια για το 1520 τα εδωσε η MS??? Έτσι λένε στα site εγώ είμαι insider preview οπότε δεν μπορώ να σου πω.. Για να κατεβάσεις πρέπει πρώτα να κατεβάσεις από το store το update advisor και μέσα από εκεί να ενεργοποιήσεις την αναβάθμιση Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickka Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Παιδιά καλησπέρα! Κατέβασα το upgrade advisor και μου λεει οτι η ενημερωση ειναι ετοιμη για το κινητο μου (ειναι ουγγρικο νομιζω). Το θεμα ειναι οτι φοβαμαι να κανω την αναβαθμιση καθως δεν ξερω αν θα ειναι ακομη αρκετα σταθερα. Επισης ξερετε αν οι εφαρμογες fb messenger,what's app, viber, instagram , twitter ειναι διαθεσιμες στα 10αρια? αν ναι εχουν αρκετα προβληματα ή ειναι ανεκτη η λειτουργεια τους? Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων! Παράθεση Be the change you want to see in the world!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Παιδιά καλησπέρα! Κατέβασα το upgrade advisor και μου λεει οτι η ενημερωση ειναι ετοιμη για το κινητο μου (ειναι ουγγρικο νομιζω). Το θεμα ειναι οτι φοβαμαι να κανω την αναβαθμιση καθως δεν ξερω αν θα ειναι ακομη αρκετα σταθερα. Επισης ξερετε αν οι εφαρμογες fb messenger,what's app, viber, instagram , twitter ειναι διαθεσιμες στα 10αρια? αν ναι εχουν αρκετα προβληματα ή ειναι ανεκτη η λειτουργεια τους? Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων! Να την κάνεις την αναβάθμιση. Μια χαρά είναι τα 10ρια. Οι εφαρμογές είναι αυτές που έχεις και στα 8.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickka Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 Να την κάνεις την αναβάθμιση. Μια χαρά είναι τα 10ρια. Οι εφαρμογές είναι αυτές που έχεις και στα 8.1 Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Πολλοί αναφέρουν ότι είναι καλύτερα άμα κάνεις clean install... Μήπως ξέρει κανείς να μου πει πως γίνεται αυτό? Παράθεση Be the change you want to see in the world!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Πολλοί αναφέρουν ότι είναι καλύτερα άμα κάνεις clean install... Μήπως ξέρει κανείς να μου πει πως γίνεται αυτό? Δεν υπάρχει clean install. Αφού κάνεις την αναβάθμιση κάνε hard reset. Μετά από εσένα εξαρτάται αν θα επαναφέρεις το back up σου ή αν θα στήσεις το τηλέφωνο από την αρχή. Εγώ πάντως έχω επαναφέρει το back up και δουλεύει μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 (edited) Και στα κανονικά 10αρια. Και στην Technical Preview. Δεν μπορώ να απενεργοποιήσω τη δόνηση στα πλήκτρα. Ενώ δεν υπάρχουν οι ρυθμίσεις για την glance. Δεν δουλεύει το sensorcore. Ενώ τα led στα πλήκτρα δεν κλείνουν ποτέ! Επίσης δεν αλλάζει η οθόνη κλειδώματος με εικόνα Bing. Edited March 27, 2016 by nikosxeng3 Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 |QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 Μετα την αναβαθμηση σε 10 μπορει να μου πει καποιος αν το 1520 υποστηριζει το usb on the go??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. March 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2016 Δεν το υποστηρίζει. Κάποια στιγμή θα μπει στα 10αρια. Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 |QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 Περασα τα 10αρια στο 'θηριο'και αν και το ειχα παροπλησμενο για περιπου 6 μηνες εχω να πω οτι και σαν συσκευη ακομα ειναι πολυ smooth δεν υπαρχει ιχνος lag και γενικα πολυ καλη αναβαθμηση. Συγκρινω την καμερα του με του S5 που εχω και πραγματικα ειναι πολυ καλυτερη σε ολους τους τομεις...και μιλαμε για συσκευη του 13....Ακομα μια χαρα κραταει και μαλλον θα την εχω για πολυ καιρο ακομα....επειδη εβλεπα και ςνα 950 πριν μερικες μερες πραγματικα για μενα δεν υπαρχει κανενας λογος να δωσω το 1520 για το 950....δεν ιστςρει πουθενα σε γενικες λειτουργιες.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 Καλησπερα...μεταφορα φωτογραφιων απο την συσκευη στην καρτα μνημης μεσω της συσκευης γινετε??Εχω τραβηξει μερικες φωτογραφιες οι οποιες εχουν αποθηκευτει στην συσκευη,εβαλα καρτα μνημης αλλα δεν βρηκα επιλογη για μεταφορα τους....Εχω κανει την αναβαθμηση σε 10αρια... Καποια βοηθεια??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 Καλησπερα...μεταφορα φωτογραφιων απο την συσκευη στην καρτα μνημης μεσω της συσκευης γινετε??Εχω τραβηξει μερικες φωτογραφιες οι οποιες εχουν αποθηκευτει στην συσκευη,εβαλα καρτα μνημης αλλα δεν βρηκα επιλογη για μεταφορα τους....Εχω κανει την αναβαθμηση σε 10αρια... Καποια βοηθεια??? Πανεύκολα, υπάρχει πλέον η εξερεύνηση αρχείων που μπορεί να κάνει αυτό που θέλεις. Δοκίμασε το..... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 (edited) Πανεύκολα, υπάρχει πλέον η εξερεύνηση αρχείων που μπορεί να κάνει αυτό που θέλεις. Δοκίμασε το..... Σε ευχαριστω....πως δεν το ειχα σκεφτει???μαλλον ακομα δεν εχω συνδιασει το wp με τςτοιου ειδους εφαρμογες.... Και αλλη μια ερωτηση.βλεπω οτι καθε φωτογραφια εχει δυο αρχεια το ενα ειναι raw...αν το διαγραψω και κρατησω μονο την φωτογραφια θα υπαρχει καποιο θεμα??το κανει στος φωτογραφιες με 21 mpxl Ευχαριστω Edited March 31, 2016 by jimlost Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cybton Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Καλησπέρα στη παρέα! Έχω το εξης θέμα με το θηρίο,οταν τραβάω φωτο και ενώ έχω ενεργές τις ζωντανές φωτογραφίες ,τραβάει οποτε θέλει 1 στις 10 ζωντανή φωτο και δεν έχω βρει καποιο τρόπο να το φτιάξω..έχω κάνει μέχρι και hard reset . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dinos_ Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Καλημερα σας, μου ηρθε και εμενα η δυνατοτητα αναβαθμισης σε windows 10 απο 8.1 και θελω να ρωτησω το εξης : Εαν προχωρησω στην αναβαθμιση υπαρχει περιπτωση να χασω 1ον. Τις επαφες μου ;;; 2ον. Τις ρυθμισεις των λογαριασμων των email μου ;;; 3ον. (και πιο σημαντικο) τις σημειωσεις μου σε ενα application που εχω κατεβασει ;;; (ονομαζεται Note plus) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts