Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 1520

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τελικά είχαν ξεχάσει να βγάλουν τη ζελατίνα από μέσα!!!!

Χαχα! Εσύ το βρήκες ή πήγες εκεί και το είδαν; :)

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Έχει κανείς κάποιο πρόβλημα με την οθόνη του;Δλδ κάποιες φορές είναι σαν να δουλεύει μόνη της ή σαν να πατάς το βελάκι;(Νομίζω το λένε ghost touch)Και αν ναι έχετε βρει κάποια λύση στο πρόβλημα;Λέτε η αλλαγή της οθόνης να το διορθώσει;

Έχει κανείς κάποιο πρόβλημα με την οθόνη του;Δλδ κάποιες φορές είναι σαν να δουλεύει μόνη της ή σαν να πατάς το βελάκι;(Νομίζω το λένε ghost touch)Και αν ναι έχετε βρει κάποια λύση στο πρόβλημα;Λέτε η αλλαγή της οθόνης να το διορθώσει;

Το είχα πάθει στο δικό μου μέσα σε ένα χρόνο.Το επιδιορθώσανε με καινούργια οθόνη και επί της ευκαιρίας βάλανε και άλλη μπαταρία.Είχε εγγύηση

Άρα με αλλαγή οθόνης θα στρώσει!!!Έχω εγγύηση αλλά το είχα πάει για αλλαγή πλακέτας και κάναν 1,5 μήνα να τι γυρίσουν!!!Του είχα αναφέρει και αυτό το πρόβλημα για την οθόνη αλλά δεν το ακουμπήσαν καθόλου!!!!Αλλά πάλι να το πάω ξανά και να λείπει τόσο καιρό δεν με ψήνει καθόλου η ιδέα....

Ευχαριστώ για την βοήθεια πάντως

Μια ακόμη ερώτηση:Σε ποιο ΝΟΚΙΑ care πήγες;Πόσο καιρό κάνανε να στην αλλάξουν;

Edited by impreza_sti
Συνεχόμενα μηνύματα

Μένω στο γερμανιστάν.2 βδομάδες κάνανε.

Ααα!!!Τυχερός είσαι!!!Εδώ πάλι κάνα μηνάκι θα κάνουν!!!Προτιμώ να πληρώσω για να μου την αλλάξουν παρά να περιμένω πάλι...

Ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε!!!

Καλά να περνάς εκεί στα ξένα.

• 1 month later...

Χρησιμοποιεί κανείς κομμένη microSIM σε nano;

Υπάρχει κανείς που να αντιμετώπισε θέμα;

Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 |QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Χρησιμοποιεί κανείς κομμένη microSIM σε nano;

Υπάρχει κανείς που να αντιμετώπισε θέμα;

Το σίγουρο είναι ότι θα έχεις συχνές επανεκκινήσεις.

Το σίγουρο είναι ότι θα έχεις συχνές επανεκκινήσεις.

Ας μην είμαστε υπερβολικοί, δεν είναι και σίγουρο. Απλά συνήθως είναι το πρώτο πράγμα που κοιτάς σε συσκευή που κάνει επανεκκινήσεις. Προσωπικά έχει τύχει να έχω και θέμα αλλά και το αντίθετο για πολλούς μήνες χωρίς υποψία προβλήματος.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Καλημερα......Τα 10αρια για το 1520 τα εδωσε η MS???

Έτσι λένε στα site εγώ είμαι insider preview οπότε δεν μπορώ να σου πω..

Για να κατεβάσεις πρέπει πρώτα να κατεβάσεις από το store το update advisor και μέσα από εκεί να ενεργοποιήσεις την αναβάθμιση

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

Παιδιά καλησπέρα! Κατέβασα το upgrade advisor και μου λεει οτι η ενημερωση ειναι ετοιμη για το κινητο μου (ειναι ουγγρικο νομιζω). Το θεμα ειναι οτι φοβαμαι να κανω την αναβαθμιση καθως δεν ξερω αν θα ειναι ακομη αρκετα σταθερα. Επισης ξερετε αν οι εφαρμογες fb messenger,what's app, viber, instagram , twitter ειναι διαθεσιμες στα 10αρια? αν ναι εχουν αρκετα προβληματα ή ειναι ανεκτη η λειτουργεια τους?

Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!

Be the change you want to see in the world!!!

Παιδιά καλησπέρα! Κατέβασα το upgrade advisor και μου λεει οτι η ενημερωση ειναι ετοιμη για το κινητο μου (ειναι ουγγρικο νομιζω). Το θεμα ειναι οτι φοβαμαι να κανω την αναβαθμιση καθως δεν ξερω αν θα ειναι ακομη αρκετα σταθερα. Επισης ξερετε αν οι εφαρμογες fb messenger,what's app, viber, instagram , twitter ειναι διαθεσιμες στα 10αρια? αν ναι εχουν αρκετα προβληματα ή ειναι ανεκτη η λειτουργεια τους?

Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!

Να την κάνεις την αναβάθμιση. Μια χαρά είναι τα 10ρια. Οι εφαρμογές είναι αυτές που έχεις και στα 8.1

Να την κάνεις την αναβάθμιση. Μια χαρά είναι τα 10ρια. Οι εφαρμογές είναι αυτές που έχεις και στα 8.1

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Πολλοί αναφέρουν ότι είναι καλύτερα άμα κάνεις clean install... Μήπως ξέρει κανείς να μου πει πως γίνεται αυτό?

Be the change you want to see in the world!!!

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Πολλοί αναφέρουν ότι είναι καλύτερα άμα κάνεις clean install... Μήπως ξέρει κανείς να μου πει πως γίνεται αυτό?

Δεν υπάρχει clean install. Αφού κάνεις την αναβάθμιση κάνε hard reset. Μετά από εσένα εξαρτάται αν θα επαναφέρεις το back up σου ή αν θα στήσεις το τηλέφωνο από την αρχή. Εγώ πάντως έχω επαναφέρει το back up και δουλεύει μια χαρά.

Και στα κανονικά 10αρια.

Και στην Technical Preview.

Δεν μπορώ να απενεργοποιήσω τη δόνηση στα πλήκτρα.

Ενώ δεν υπάρχουν οι ρυθμίσεις για την glance.

Δεν δουλεύει το sensorcore.

Ενώ τα led στα πλήκτρα δεν κλείνουν ποτέ!

Επίσης δεν αλλάζει η οθόνη κλειδώματος με εικόνα Bing.

Edited by nikosxeng3

Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 |QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Δεν το υποστηρίζει.

Κάποια στιγμή θα μπει στα 10αρια.

Περασα τα 10αρια στο 'θηριο'και αν και το ειχα παροπλησμενο για περιπου 6 μηνες εχω να πω οτι και σαν συσκευη ακομα ειναι πολυ smooth δεν υπαρχει ιχνος lag και γενικα πολυ καλη αναβαθμηση.

Συγκρινω την καμερα του με του S5 που εχω και πραγματικα ειναι πολυ καλυτερη σε ολους τους τομεις...και μιλαμε για συσκευη του 13....Ακομα μια χαρα κραταει και μαλλον θα την εχω για πολυ καιρο ακομα....επειδη εβλεπα και ςνα 950 πριν μερικες μερες πραγματικα για μενα δεν υπαρχει κανενας λογος να δωσω το 1520 για το 950....δεν ιστςρει πουθενα σε γενικες λειτουργιες....

Καλησπερα...μεταφορα φωτογραφιων απο την συσκευη στην καρτα μνημης μεσω της συσκευης γινετε??Εχω τραβηξει μερικες φωτογραφιες οι οποιες εχουν αποθηκευτει στην συσκευη,εβαλα καρτα μνημης αλλα δεν βρηκα επιλογη για μεταφορα τους....Εχω κανει την αναβαθμηση σε 10αρια...

Καποια βοηθεια???

Καλησπερα...μεταφορα φωτογραφιων απο την συσκευη στην καρτα μνημης μεσω της συσκευης γινετε??Εχω τραβηξει μερικες φωτογραφιες οι οποιες εχουν αποθηκευτει στην συσκευη,εβαλα καρτα μνημης αλλα δεν βρηκα επιλογη για μεταφορα τους....Εχω κανει την αναβαθμηση σε 10αρια...

Καποια βοηθεια???

Πανεύκολα, υπάρχει πλέον η εξερεύνηση αρχείων που μπορεί να κάνει αυτό που θέλεις. Δοκίμασε το.....

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Πανεύκολα, υπάρχει πλέον η εξερεύνηση αρχείων που μπορεί να κάνει αυτό που θέλεις. Δοκίμασε το.....

Σε ευχαριστω....πως δεν το ειχα σκεφτει???μαλλον ακομα δεν εχω συνδιασει το wp με τςτοιου ειδους εφαρμογες....

Και αλλη μια ερωτηση.βλεπω οτι καθε φωτογραφια εχει δυο αρχεια το ενα ειναι raw...αν το διαγραψω και κρατησω μονο την φωτογραφια θα υπαρχει καποιο θεμα??το κανει στος φωτογραφιες με 21 mpxl

Ευχαριστω

Edited by jimlost

Καλησπέρα στη παρέα! Έχω το εξης θέμα με το θηρίο,οταν τραβάω φωτο και ενώ έχω ενεργές τις ζωντανές φωτογραφίες ,τραβάει οποτε θέλει 1 στις 10 ζωντανή φωτο και δεν έχω βρει καποιο τρόπο να το φτιάξω..έχω κάνει μέχρι και hard reset .

Καλημερα σας, μου ηρθε και εμενα η δυνατοτητα αναβαθμισης σε windows 10 απο 8.1 και θελω να ρωτησω το εξης : Εαν προχωρησω στην αναβαθμιση υπαρχει περιπτωση να χασω 1ον. Τις επαφες μου ;;;

2ον. Τις ρυθμισεις των λογαριασμων των email μου ;;;

3ον. (και πιο σημαντικο) τις σημειωσεις μου σε ενα application που εχω κατεβασει ;;; (ονομαζεται Note plus)