ceron Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Σε android έχουν πλέον φωνητική υπαγόρευση κειμένου σε ελληνικά...μήπως είμαστε λίγο πίσω εμείς? Ας ήταν μία φορά να καινοτομήσει πρώτη η Microsoft, να δικαιώσει την επιλογή μας σε αυτή την μεγάλη αντιπαράθεση στρατοπέδου. εδω δεν εχει word flow στα ελληνικα. και στα WP 8.1 κατεστρεψε το ελληνικο πληκτρολογιο; σε 3 χρονια ισως Παράθεση Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Διαγράφηκαν off topic ποστ. Για ερωτήματα σχετικά με επιλογή συσκευής υπάρχει ανάλογη ενότητα και απευθυνόμαστε εκεί Επιλογή συσκευής Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spaek Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Οι εκδοσεις απο Hong Kong εχουν μεγαλες διαφορες σε χαρακτηριστηκα και ποιοτητα κατασκευης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zakailiou Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Χαράς ευαγγέλια ή μία από τα ίδια ??? Windows 10 will be released to all WP8 Lumia phones Τι γνώμη έχετε ? Θα εκμεταλευτεί το 1520 το μέγεθος του ? Θα λυθούν τα βασικά προβλήματα των 8 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PostMortem Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Καλησπέρα παιδιά Αγόρασα ενα Nokia Lumia 1520 μεταχειρισμένο και μου φαίνεται οτι η μπαταρία του δεν αντέχει πολύ. Ενδεικτικά να σας πω οτι βάση της εφαρμογής αντέχει (με πλήρη φόρτιση): Σε αναμονή 39 ώρες ,ομιλία 3 ώρες, wlan 7 ώρες ,μουσική 13 ώρες Εσείς πιστεύετε οτι χρειάζεται αλλαγή η μπαταρία του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpgalanis Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Παιδιά επειδή σκέφτομαι να αγοράσω το 1520 και με βάση την μέχρι τώρα εμπειρία σας θα το αγοράζετε ξανά; Από άποψη χαρακτηριστικών, κάμερας κτλ είναι σούπερ αλλά με προβληματίζουν τα WP8. Πχ έχω επίσης ένα W8 tablet με I5 και ενώ από απόδοση είναι μια χαρά από άποψη εφαρμογών είναι πολύ φτωχό. Και κάτι τελευταίο. Χαζεύοντας στο gsmarena τα αποτελέσματα του τεστ μπαταρίας ήταν εκπληκτικά. Πχ 12 ώρες browsing ή 12 video playback. Αυτά τα νούμερα επιβεβαιώνονται στην πράξη; ΥΓ. Υπάρχει κάτι που τελικά δεν σας αρέσει στο 1520; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Το μόνο που μπορεί να είναι απαγορευτικό για κάποιον έχει να κάνει με τις διαστάσεις του... Αν δεν έχεις πρόβλημα με τις 6' τότε ειναι η καλύτερη συσκευή με Windows που μπορείς να έχεις... Εγώ είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με το κινητό.... Πολύ καλή μπαταρία πολύ καλή κάμερα οθόνη επεισης άψογη δέχεται κάρτα μνήμης... Απλά πιστεύω αν το δουλεψεις δυο τρεις μέρες δεν το αφηνειςμε τπτ... Σε αυτη την συσκευή όλα αρχίζουν και τελειώνουν με τις διαστάσεις του.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpgalanis Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Ευχαριστώ πολύ. Δεν έχω ιδιαίτερο θέμα με τις διαστάσεις του καθώς σκέφτομαι επίσης και το Ζ4 Ultra που είναι ακόμα πιο μεγάλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 (edited) Καλησπέρα κάτι που είδα σήμερα και δεν το είχα προσέξει είναι ότι όταν βγάζω μια φωτογραφία με την Nokia camera στο πάνω μέρος της οθόνης κάνει μια γραμμή ....Όταν αποθηκεύεται η φωτογραφία μερικές φορές υπάρχει αυτή η γραμμή αλλά θέλω να ρωτήσω αν είναι φυσιολογικό και αν το κάνει και σε κάποιου άλλου την συσκευή....Αυτή την άσπρη γραμμή ολόκληρη η μισή μου την βγάζει μόνο με την εφαρμογή Nokia camera και μόνο όταν τραβώ φωτογραφίες στο βίντεο δεν κάνει κάτι παρόμοιο... Επειδή το δοκίμασα και με την εφαρμογή κάμερα όταν έβγαλα φωτογραφία δεν υπήρχε πουθενά η γραμμή αυτή... Ίσως είναι κάποιο bug της εφαρμογής αυτής...η εκδοση της nokia camera που εχω ειναι η 4.5.1.7 παντος βλεπω οτι στο store δεν υπαρχει πουθενα αυτη η εφαρμογη Ακόμα έπαιξα λίγο Tetris και κολαγε...το έβαλα σήμερα....εκανε σε κάποιον άλλο κολληματα;;; η εκδοση tetris blitz που εχω ειναι η 1.8.0.0 Edited November 17, 2014 by jimlost Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpgalanis Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Καλημέρα. Γνωρίζετε αν υπάρχει κάπου διαθέσιμο ως εκθεσιακό για να το δω από κοντά; Χθες πήγα στα Media Markt στο Ρέντη αλλά δεν το είχαν. Παρόλα αυτά έπαιξα λίγο με το 930 που το θεωρώ πανέμορφο τηλέφωνο αλλά τα WP8 δεν τα άντεξα ούτε λεπτό. Ούτε στα εκθεσιακα αλλά ούτε και στο 1020 ενός κολλητού μου. Όλα αυτά τα πλακάκια μου προκαλούν ζαλάδα. Σαν να έχω γεμάτο το desktop στο laptop μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpgalanis Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Επανέρχομαι στο θεμα καθώς δεν μπορώ να βρω πουθενά το 1520 για να το δοκιμάσω. Γνωρίζετε αν εισάγεται επίσημα στην Ελλάδα; Επισης ήθελα να ρωτήσω αν η οθόνη του ειναι εντελώς επιπεδη ή αν κανει κουρμπα όπως στα υπόλοιπα Lumia; Ρωτάω γιατί σε κάποια βίντεο μου φαίνεται πως η οθόνη κανει αντανακλασεις υπό γωνία (το έχω δει πχ και στο 930) λόγω της κουρμπας ενώ φοβάμαι πως ούτε τα screen protectors θα κάθονται καλά από άκρη σε άκρη. Και κάτι τελευταίο. Διάβασα σε φόρουμ του εξωτερικού για προβλήματα σχετικά με την ευαισθησία της οθόνης και ιδιαίτερα για το φαινόμενο να πατιέται τυχαια κατά το scrolling. Έχει αντιμετωπισει κάνεις παρόμοια προβλήματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Καλημέρα φίλε μου ,αν πας στο mall τα public το έχουν για να το δεις, αν δεν αντέχεις τα παράθυρα όπως έγραψες τι θα σου αλλάξει στο 1520 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpgalanis Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Ελπίζω να μου αλλάξει την άποψη ή τελοσπαντων να κάνει να τα συνηθίσω στην πορεία αν και το W8 tablet μου δεν το έχει καταφέρει εδώ και 1.5 χρόνο. Πιο συγκεκριμένα η κυρία χρήση που κάνω είναι email exchange, browsing, media και καμιά φωτογραφία άρα τα βασικά νομίζω τα καλύπτει ακόμα και με το πολύ φτωχό (κατά την άποψη μου) app store. Από εκεί και πέρα φαντάζομαι τα πλακάκια είναι θέμα ανοχής και συνήθειας. Για την κουρμπα της οθόνης ισχύει; Επισης πόσο χρόνο screen time έχετε; Ευχαριστώ πολύ και συγνώμη για το πρήξιμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Καλό θα είναι να δεις μια καλοστημένη συσκευή γιατί στα public είναι ακόμα με την black . Τεσπα, πήγαινε να το δεις ...αν και αν δεν αντέχεις τα tiles δεν νομίζω πως θα αλλάξει αυτό μόνο κ μόνο βλέποντας τα απλά σε πιο μεγάλη οθόνη, τώρα το μαρκετ εμπλουτίζεται συνεχώς, θέλει λίγο υπομονή. Η μικρομαλακη το παλεύει ,σε κάθε updates βάζει πραγματάκια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpgalanis Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Πόσο screen time έχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dexter Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Πόσο screen time έχεις; Αν με το screen-time αναφέρεσαι στην μπαταρία του κινητού ρίξε μια ματιά εδω στην κορυφή της λίστας ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Break your TV. Enter the unwired revolution. -Dexter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpgalanis Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Ναι το έχω δει αυτό και είναι πραγματικά εκπληκτικό. Απλά καμιά φορά έχει διαφορά μεταξύ των τυποποιημένων τεστ και της πραγματικότητας αν και πάλι η διαφορά του 1520 με τους ανταγωνιστές του ειναι μεγάλη. Πάντως στο Android υπάρχει μια οθόνη που σου δείχνει πόσο έμεινε ανοικτή η οθόνη. Έχουν κάτι αντίστοιχο τα WP; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 η μπαταρια αν παιζεις παιχνιδια ακομα και αρκετη ωρα σε βγαζει ανετα μεχρι το βραδυ. Εμενα πχ σημερα με ελαφρια χρηση λιγο παιχνιδι λιγο whatsapp 83% μετα απο 18ωρες και 48 λεπτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Καλημέρα. Γνωρίζετε αν υπάρχει κάπου διαθέσιμο ως εκθεσιακό για να το δω από κοντά; Χθες πήγα στα Media Markt στο Ρέντη αλλά δεν το είχαν. Παρόλα αυτά έπαιξα λίγο με το 930 που το θεωρώ πανέμορφο τηλέφωνο αλλά τα WP8 δεν τα άντεξα ούτε λεπτό. Ούτε στα εκθεσιακα αλλά ούτε και στο 1020 ενός κολλητού μου. Όλα αυτά τα πλακάκια μου προκαλούν ζαλάδα. Σαν να έχω γεμάτο το desktop στο laptop μου. Τα εκθεσιακά σχεδόν δεν τα αντέχουμε κι εμείς που γουστάρουμε τα tiles. Το 1020 εχει wp8 ή wp8.1? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpgalanis Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Τελικά πήγα και το είδα στα Public στο Mall. Και πήγα πολύ θετικά προδιαθετιμένος θέλοντας να μου αρέσει ώστε να το αγοράσω. Όχι βέβαια από τα Public γιατί έδιναν το εκθεσιακό κοντά στα 600 ευρώ :) Δυστυχώς όμως δεν με κέρδισε. Ποιοτικά δεν ήταν άσχημο αλλά αυτό το polycarbonate και ειδικά σε μαύρο μου φάνηκε αδιάφορο. Η οθόνη ήταν πολύ καλή αλλά αυτές η κούρμπες περιμετρικά δημιουργούσαν αντανακλασεις υπό γωνία και κάπως χαλούσαν την εμπειρία. Όσο για τα WP ότι και να πω είναι λίγο. Πολύ ελαφριά και smooth αλλά μέχρι εκεί. Άσε που λόγω της μη βελτιστοποίησης τους για τέτοια οθόνη τα μενού, οι επικεφαλίδες κτλ ήταν λες και προορίζονταν για τυφλούς. Από την άλλη βέβαια η κάμερα του ήταν πολύ καλή αλλά όχι κορυφαία. Τελοσπαντων για να μην το κουραζω νομίζω πως είναι ένα πολύ καλό κινητό που αδικειται ομως από το φτωχό και μη βελτιστοποιημένο λειτουργικό τουλάχιστον για τις συγκεκριμένες ίντσες. ΥΓ. Επίσης το γεγονός ότι ενώ όσο το χάζευα κάποιοι υπάλληλοι ξηλωναν τα λογότυπα της Nokia από το stand της μάλλον δεν βοηθά ιδιαίτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Τελικά πήγα και το είδα στα Public στο Mall. Και πήγα πολύ θετικά προδιαθετιμένος θέλοντας να μου αρέσει ώστε να το αγοράσω. Όχι βέβαια από τα Public γιατί έδιναν το εκθεσιακό κοντά στα 600 ευρώ :) Δυστυχώς όμως δεν με κέρδισε. Ποιοτικά δεν ήταν άσχημο αλλά αυτό το polycarbonate και ειδικά σε μαύρο μου φάνηκε αδιάφορο. Η οθόνη ήταν πολύ καλή αλλά αυτές η κούρμπες περιμετρικά δημιουργούσαν αντανακλασεις υπό γωνία και κάπως χαλούσαν την εμπειρία. Όσο για τα WP ότι και να πω είναι λίγο. Πολύ ελαφριά και smooth αλλά μέχρι εκεί. Άσε που λόγω της μη βελτιστοποίησης τους για τέτοια οθόνη τα μενού, οι επικεφαλίδες κτλ ήταν λες και προορίζονταν για τυφλούς. Από την άλλη βέβαια η κάμερα του ήταν πολύ καλή αλλά όχι κορυφαία. Τελοσπαντων για να μην το κουραζω νομίζω πως είναι ένα πολύ καλό κινητό που αδικειται ομως από το φτωχό και μη βελτιστοποιημένο λειτουργικό τουλάχιστον για τις συγκεκριμένες ίντσες. ΥΓ. Επίσης το γεγονός ότι ενώ όσο το χάζευα κάποιοι υπάλληλοι ξηλωναν τα λογότυπα της Nokia από το stand της μάλλον δεν βοηθά ιδιαίτερα. Γούστα είναι αυτά. Εγώ περίμενα να σε απομακρύνει το μέγεθος που για μένα είναι απαγορευτικό. Το μενού ηταν κάπως έτσι? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=324790&page=4 Και http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=324790&page=5 Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpgalanis Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Το θέμα δεν ήταν η αρχική οθόνη αλλά οι οθόνες των διαφόρων λειτουργιών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Το θέμα δεν ήταν η αρχική οθόνη αλλά οι οθόνες των διαφόρων λειτουργιών. Θες να γίνεις πιο συγκεκριμένος. Αν βαριέσαι να εξηγείς (το παθαίνω κι εγώ) ειναι κατανοητό.;) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpgalanis Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 (edited) Για παράδειγμα όταν πατούσες τις επαφές ή τις ρυθμίσεις ή το ημερολόγιό κτλ στο πάνω μέρος της οθόνης έχει τις επικεφαλίδες της κάθε σελίδας. Αυτές λοιπόν αλλά και το κείμενο από κάτω ήταν τεράστια καθώς ήταν απλά μεγέθυνση των υπαρχόντων μενού κι όχι βελτιστοποιημένα για τόσο μεγάλη οθόνη δείχνοντας περισσότερες πληροφορίες κτλ. Αρα ότι εβλεπα πχ στις 4 ίντσες το ίδιο εβλεπα μεγενθυμενο στις 6. http://www.insideris.com/wp-content/uploads/2012/07/windowsphone8-7.png Edited November 19, 2014 by gpgalanis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Τις εφαρμογές που κατεβάζετε από το store τις αποθηκεύεται στην μνήμη συσκευής η στη κάρτα μνήμης;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts