Jump to content

Τροποποιήσεις & βελτιώσεις για το LG G2

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Υπαρχει καποια αλλη rom γιατι του βαζω μια που κατεβασα 4.4.2 δεν μου την βαζει καθόλου.

• Απαντήσεις 21,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

[ATTACH]59982[/ATTACH]

Παιδια απο οτι βλεπω θα παρουμε την 5.1:D

Καποια στιγμη...

Lineage os 15.1

Νίκος...

Και σε μενα οταν τη δοκιμασα τα ιδια μου ειχε κατι μπουρδες της vodafone δε μπορω να καταλαβω γιατι....

Αν περασετε καποια open ιταλιας ισπανιας κια λοιπα το κινητο ειναι λιγο πιο smooth απο αυτης της SFR.ετσι μου φαινεται τουλαχιστον εμενα.εχω δοκιμασει την open spain V30a και την ιταλικη και απο χθες με την SFR.

Ξερουμε ποιες ειναι οι διαφοες στην V30a με V30b?αυτες που προστεθηκαν σημερα?

Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion...

🆒

[ATTACH]59982[/ATTACH]

Παιδια απο οτι βλεπω θα παρουμε την 5.1:D

Καποια στιγμη...

Καλημέρα φίλε μου ,μακάρι γιατί εγώ προχτές άλλα διάβασα ,τόχα βρεί απο μια ανακοίνωση της Google για το 5.1 και το G2 δεν ήταν στη λίστα ,μάλιστα σε ξένα φόρουμ έλεγαν ότι η αναβάθμιση του G2 σταματά στο 5.0.2 και ότι όποια αναβάθμιση θάναι στο επίπεδο 5.0.2a,b,c,d,κ.λπ.,μακάρι να μην είναι αλήθεια

Eγω παντως δεν μπορω να του φλασαρω αλλη ελτος απο την SFR του μαριου.Την δικια του την 4.4.2 την γερμανικη μολις την φλασαρω μου κολλαει στο logo της LG.

Καλημέρα φίλε μου ,μακάρι γιατί εγώ προχτές άλλα διάβασα ,τόχα βρεί απο μια ανακοίνωση της Google για το 5.1 και το G2 δεν ήταν στη λίστα ,μάλιστα σε ξένα φόρουμ έλεγαν ότι η αναβάθμιση του G2 σταματά στο 5.0.2 και ότι όποια αναβάθμιση θάναι στο επίπεδο 5.0.2a,b,c,d,κ.λπ.,μακάρι να μην είναι αλήθεια

Από άποψης στρατηγικής πωλήσεων και μάρκετινγκ, δεν θα είναι παράλογο πάντως. Κάπως πρέπει να "σπρώξουν" και τα πιο φρέσκα. Με την λογική όμως του ότι το 5.1 κλπ δεν είναι "νέες" εκδόσεις αλλά σημαντικές βελτιώσεις χρήσης στο Loli, θα έπρεπε να τα δώσουν.

Όντως στην ανακοίνωση ήταν το G3 μόνο αλλά δεν σημαίνει ότι αργότερα αποκλείεται να το πάρει και το G2.

Παιδες οποιος ειχε την Ιταλικη v30a και περασε την νεα Ιταλικη ν30b, αν μπορει ας πει αν ειδε καμια διαφορα.. Για ποιο λογο βγαλανε 2η εκδοση τοσο αμεσα?

alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G, Samsung Galaxy S23 Ultra, Samsung Galaxy S25 Ultra, Samsung Galaxy S26 Ultra

Απ οτι καταλαβα απο αυτα που διαβασα τελικα ειναι οτι η Ιταλικη V30 κ της SFR ειναι οι καλυτερες stock μεχρι στιγμης .K η Ισπανικη ,απλα καποιοι ειχαν θεμα με root μετα.Εχω κατεβασει κ τις 2 καθως βαρεθηκα να περιμενω την lg κ θελω λιγο να αλλαξω το κιν μας.Ποια να φλασαρω τελικα???? :):)

Απ οτι καταλαβα απο αυτα που διαβασα τελικα ειναι οτι η Ιταλικη V30 κ της SFR ειναι οι καλυτερες stock μεχρι στιγμης .K η Ισπανικη ,απλα καποιοι ειχαν θεμα με root μετα.Εχω κατεβασει κ τις 2 καθως βαρεθηκα να περιμενω την lg κ θελω λιγο να αλλαξω το κιν μας.Ποια να φλασαρω τελικα???? :):)

Την SFR, ειναι τελεια...:)

Εγω θα πήγαινα στην V30b Iταλική που αντικαθιστά την V30a

Μακαρι να την παρουμε!!!

Τα προβληματα που διορθωνει η 5.1 δεν μπορουν υα τα διορθωσουν οι devs στην 5.0.2 σε περιπτωση που δεν την παρουμε την 5.1;

Lineage os 15.1

Νίκος...

παιδια θελω να περασω την πολωνικη v30b με το flash tool αλλα δεν μπορω να μπω σε download mode. To κινητο ειναι root και εχω δοκιμασει τα παντα , μεχρι και απο terminal . Ξερει κανεις κατι ?

Μακαρι να την παρουμε!!!

Τα προβληματα που διορθωνει η 5.1 δεν μπορουν υα τα διορθωσουν οι devs στην 5.0.2 σε περιπτωση που δεν την παρουμε την 5.1;

Μα το θέμα απ΄ ότι καταλαβαίνω είναι ότι η Lollipop θα συνεχίσει να εξελίσσεται ,προχτές η Google ανακοίνωσε την 5.1.1 αν σταματήσουν λόγω G4 να αναβαθμίζουν επίσημα το G2 θα στραφώ στις aosp ,ήδη η cyanogenmod ανακοίνωσε stable την 12 (5.0.2) και nightly την 12.1(5.1) και φυσικά ένα σωρό άλλες RR,Bliss κ.λ.π. σιγά μην κολλήσουμε στα marketing παιχνίδια τους

Παιδια καλησπερα.μου επεσε το g2 απο τον τεταρτο:p .το κινητο δεν εχει ουτε γρατσουνια, η οθονη τέλεια μονο που δε λειτουργει το ηχειο κ το μικροφωνο.ακουω παρασιτα, κ δε με ακουνε.με hands free ακουω κανονικα αλλα παλι δε με ακουνε.επισης δεν κουδουνιζει κ γενικα δε βγαζει αχνα.ξερει κανεις κοστος επισκευης στην lg?καμια αλλη ιδεα?ευχαριστω

αν σταματήσουν λόγω G4 να αναβαθμίζουν επίσημα το G2

Δηλαδή εσύ τι περιμένεις?

Να το αναβαθμίζουν για πάντα? :lol::lol::lol:

Παιδια καλησπερα.μου επεσε το g2 απο τον τεταρτο:p .το κινητο δεν εχει ουτε γρατσουνια, η οθονη τέλεια μονο που δε λειτουργει το ηχειο κ το μικροφωνο.ακουω παρασιτα, κ δε με ακουνε.με hands free ακουω κανονικα αλλα παλι δε με ακουνε.επισης δεν κουδουνιζει κ γενικα δε βγαζει αχνα.ξερει κανεις κοστος επισκευης στην lg?καμια αλλη ιδεα?ευχαριστω

:blink:Μάλλον μας κάνεις πλάκα?:blink:

Δηλαδή εσύ τι περιμένεις?

Να το αναβαθμίζουν για πάντα? :lol::lol::lol:

:blink:Μάλλον μας κάνεις πλάκα?:blink:

Λογω τιμης!δεν εκλεισε καν!

Την SFR, ειναι τελεια...:)

Εγω θα πήγαινα στην V30b Iταλική που αντικαθιστά την V30a

Λογω πιο γρηγορης απαντησης θα ξεκινησω με SFR :D :),να μπω κ εγω στον κοσμο της lollipop και βλεπουμε.Θα επανελθω με εντυπωσεις.Ευχαριστω παιδες!

Παρακαλώ αμεσα βοήθεια, ένας ΦΙΛΟΣ μου έδωσε το LG g2 το οποίο δεν μπαίνει σε δίκτυο παρότι ειναι οκ το κινητο όταν το πηγα στο Γερμανό. Το κινητο εισαι παρά εισαγωγής απο Ευρώπη και οχι κλεμμένο αλλα δεν δέχεται να μπει δίκτυο, στο phone info γράφει οτι εχει carrier 6BA BALTICS κσι θελω να το ξεκλείδωσε αλλα δεν ξερω σε ποιο δίκτυο ηταν απο τις χώρες βαλτικές. Στο stolen information τι πρεπει να γράφει; Εχω κουτι του και θελω να δω αν δουλέψει η να το στείλω πίσω.

Yπαρχει κανα mod για την αθορυβη λειτουργια που δεν την εχει η lolipop;

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

Παρακαλώ αμεσα βοήθεια, ένας ΦΙΛΟΣ μου έδωσε το LG g2 το οποίο δεν μπαίνει σε δίκτυο παρότι ειναι οκ το κινητο όταν το πηγα στο Γερμανό. Το κινητο εισαι παρά εισαγωγής απο Ευρώπη και οχι κλεμμένο αλλα δεν δέχεται να μπει δίκτυο, στο phone info γράφει οτι εχει carrier 6BA BALTICS κσι θελω να το ξεκλείδωσε αλλα δεν ξερω σε ποιο δίκτυο ηταν απο τις χώρες βαλτικές. Στο stolen information τι πρεπει να γράφει; Εχω κουτι του και θελω να δω αν δουλέψει η να το στείλω πίσω.

Στη θέση σου θα δοκίμαζα μια επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων και αν δε φτιάχνει φλασαρισμα με flashtool

edit :imei έχεις?

Edited by minotavros
No root->No problem

Ναι φυσικα εχει ΙΜΕΙ και εινσι original συμφωνα με το phone info, γράφει όμως οτι ειναι Νonkorean. Όταν το πήρα ειχε γινει εργοστασιακή επαναφορά οποτε με το flash tool τι μπορώ να κάνω?

Μα το θέμα απ΄ ότι καταλαβαίνω είναι ότι η Lollipop θα συνεχίσει να εξελίσσεται ,προχτές η Google ανακοίνωσε την 5.1.1 αν σταματήσουν λόγω G4 να αναβαθμίζουν επίσημα το G2 θα στραφώ στις aosp ,ήδη η cyanogenmod ανακοίνωσε stable την 12 (5.0.2) και nightly την 12.1(5.1) και φυσικά ένα σωρό άλλες RR,Bliss κ.λ.π. σιγά μην κολλήσουμε στα marketing παιχνίδια τους

Οτι γινει φιλε. Εγω παντος ακομα μενω με cloudy g2. Κατα το καλοκαιρι θα παω σε lollipop. Μεχρι τοτε πιστευω θα βγουν περισσοτερες roms και θα επιλεξω αναλογα..

Lineage os 15.1

Νίκος...

Απαντάω στον φίλο τον tsiv

1.To G2 είναι τηλ. μόνο 2 ετών

2.Οταν βγήκε κόστιζε 599 ευρώ

3.Είναι το τηλ. που έκανε την LG ανταγωνιστική και πούλησε τρελλά

4.Νομίζω ότι δεν τους κοστίζει ,να το υποστηρίζουν

5.Η κόρη μου που έχει το iphone 4s εδώ και σχεδόν 5 χρόνια,πριν 15-20 μέρες πήρε το iOS 8.3 που φοράει και το iphone 6 δηλ. 4 μοντέλλα μετά ,εμείς νομίζω οτι έχουμε μόνο 1 μοντέλλο μετά ,άντε δύο όταν θα βγει και το G4

6.Aπο το iOS 5 πήγε στο 8 ,δηλ. 3 βασικές εκδόσεις (6 και 7)

7.Εμείς 2 δηλ. απο το Jelly Bean στο Lollipop και μάλιστα την πρώτη έκδοση 5.0.2 ,ενώ η Google ανακοίνωσε προχτές το 5.1.1 και στη λίστα είναι μόνο το G3.Δηλ.δεν θα δώσουν τουλάχιστον όλες τις αναβαθμίσεις μέσα στη Lοlllipop ?

Εγώ προσωπικά σαν καταναλωτής φυσικά και δεν περιμένω να το αναβαθμίζουν για πάντα ,αλλά απαιτώ να με σέβονται