Jump to content

JEIQ

Members
  • Δημοσιεύσεις

    16
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by JEIQ

  1. Φίλε από εχθές άρχησε να τριζει και το ηχείο από το δικό μου. Σκέφτομαι να πάω στην εγγύηση.... Εσύ το έκανες;
  2. παντως δεν εχω καταλαβει πως μπορει να δημιουργηθει τετοιο προβλημα στο ηχειο απο τα φλασαρισματα
  3. Γνωριζω την διαδικασια με το flash tool ...την εχω κανει απειρες φορες .Το θεμα ειναι αν θα το αναγνωρισει η εγγυηση ?
  4. φλασαρα την google edition 1.3 χθες και απο τοτε ο ηχος απο το ηχειο αρχησε να παραμορφωνει .τωρα εβαλα την cloudy 3,3 και παλι τα ιδια .τι αλλο μπορω να κανω λετε να το στειλω στην εγγυηση ?
  5. θα δοκιμασω μια μερα να το εχω μονο στο 2g μηπως ζοριζετε απο αυτο. ποια πιστευετε οτι ειναι η ρομ με την καλυτερη αυτονομια??
  6. το wifi οντως δεν πιανει καλα αλλα και πριν στο ιδιο σημειο ημουν. οσο για το youtube ενα 10λεπτο βιντεακι ειδα μονο
  7. Ειναι λογικοι οι παρακατω χρονοι αυτο γινεται εδω και 2 μηνες. Εχω cloudy3.3 παλια με την kitkat εβγαζε και 6 ωρες οθονη τωρα ειμαι στις 4 με το ζορι. επισης δεν εχω αλλαξει κατι στην χρηση αλλα ουτε και στον τροπο φορτησης. Μηπως χαλασε η μπαταρια ? [ATTACH]63909[/ATTACH] [ATTACH]63910[/ATTACH] [ATTACH]63911[/ATTACH]
  8. Περασα και εγω την 3,2 αλλα βλεπω οτι η μπαταρια πεφτει παλι γρηογορα ....μπορουμε να κανουμε κατι για αυτο ? βλεπω εχει μεγαλη καταναλωση ενα lgsmartcover.... ξερετε τι ειναι ?
  9. παιδια βοηθεια ...... φλασαρα την cloudy g3 3.1 και στο τελευταιο βημα εκανε reboot και μετα δεν ανοιγει .το κινητο ειναι νεκρο ακομα και στην φορτηση τι να κανω ???? sos
  10. παιδια θελω να περασω την πολωνικη v30b με το flash tool αλλα δεν μπορω να μπω σε download mode. To κινητο ειναι root και εχω δοκιμασει τα παντα , μεχρι και απο terminal . Ξερει κανεις κατι ?
  11. παιδια θελω να περασω την πολωνικη v30b με το flash tool αλλα δεν μπορω να μπω σε download mode. To κινητο ειναι root και εχω δοκιμασει τα παντα , μεχρι και απο terminal . Ξερει κανεις κατι ?
  12. καλησπερα παιδια μπορει καποιο να ανεβσει τα IRS files για το ViPER4Android του προτου post γιατι δεν υπαρχουν πλεον ?
  13. και εγω αυτο το firmware εχω οποτε μαλλον δεν μου κανει!! επισης δοκιμασα και το και το kingo root και αυτο δεν εκανε δουλεια οποτε η μονη λυση ειναι με το ioroot
  14. καλησπερα παιδια θα ηθελα να ρωτησω αν αυτο λειτουργει στο κινητο μας ? και το εχει χρησιμοποιησει κανενας? βασικα ψαχνω καποιο one click app για κανω ροοτ το κινητο
  15. καλησπερα παιδια θα ηθελα να ρωτησω αν αυτο λειτουργει στο κινητο μας ? και το εχει χρησιμοποιησει κανενας? βασικα ψαχνω καποιο one click app για κανω ροοτ το κινητο
  16. Καλημερα ειμαι νεος στο foroum.Εχω ενα προβλημα δεν μπορω να κανω το κηνιτο να παιζει live wallpaper:mad: το προβλημα ειναι οταν γραφω στο terminal emulator μ μου γραφει cannot creative και παρακατω error 22 . Τι να κανω ???
×
×
  • Create New...