xcmd Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 και αξίζει να την βάλω τι προτείνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Mariosdj με την εγκατάσταση της 30e-208-10kdz μπαίνουν λογότυπα της εταιρείας (κάτι σαν branded όπως η Voda) ή το αφήνει ανέπαφο; Στην ενεργοποίηση και στην απενεργοποιηση έχει το μόνο σήμα της SFR μιας που έχει βάλει το χεράκι της στην V30e. Μέσα δεν έχει widget και ''βλακείες'' σαν την Vodafone...!:p ----- προσθήκη μηνύματος 87 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- και αξίζει να την βάλω τι προτείνεται? Και δεν την βάζεις....!!!! τρέχει με 1.000;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xcmd Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 οποτε το κατεβάζω το περνάω flashtool τι πατάω cse flash η normal flash? και είμαι έτοιμος είναι ότι καλύτερο μπορώ να βάλω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 οποτε το κατεβάζω το περνάω flashtool τι πατάω cse flash η normal flash? και είμαι έτοιμος είναι ότι καλύτερο μπορώ να βάλω? To cse flash πατας για καθαρη εγκατασταση.Και εγω την εβαλα πριν λιγο,μια χαρα ειναι. Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 οποτε το κατεβάζω το περνάω flashtool τι πατάω cse flash η normal flash? και είμαι έτοιμος είναι ότι καλύτερο μπορώ να βάλω? Cse flash. Υποψην θα σου σβησει τα ΠΑΝΤΑ. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Γ%^%& προβλημα εχω...Περασα το xposed με φλασαρισμα και τωρα μου βγαινουν παραθυρακια οτι εχει σταματησει ο καιρος,LGsmart Cover kai αλλες εφαρμογες...Τι να κανω; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Είχες παγώσει τον καιρό και το lg smartcover πριν το βάλεις? Δοκίμασε να τα παγώσεις με Titanium backup,κάνε εκαθάριση cache και dalvik cache και δοκίμασε και reboot. Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Είχες παγώσει τον καιρό και το lg smartcover πριν το βάλεις? Δοκίμασε να τα παγώσεις με Titanium backup,κάνε εκαθάριση cache και dalvik cache και δοκίμασε και reboot. Με το Titanium απεγκατεστησα καποιες εφαρμογες αχρηστες.Αλλα τον καιρο δεν τον πειραξα καθολου. Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Μα αυτό είναι που πρέπει να κάνεις. Weather, καιρός, θέμα καιρός και lg smartcover Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Μα αυτό είναι που πρέπει να κάνεις. Weather, καιρός, θέμα καιρός και lg smartcover Κατσε τωρα δεν καταλαβα τι ενοεις.Τι να κανω;Δεν με αφηνει να προχωρησω καθόλου μεσα.Συνεχεια βγαινει το σφαλμα. Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Τότε δεν ξέρω. Αυτό που θα έκανα εγώ είναι να ξαναφλασαρω τη ρομ καθώς δεν είμαι σίγουρος αν με επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων θα φτιάξει. Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Τότε δεν ξέρω. Αυτό που θα έκανα εγώ είναι να ξαναφλασαρω τη ρομ καθώς δεν είμαι σίγουρος αν με επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων θα φτιάξει. Aυτο θα κανω φιλε μου να τελειωνω.Αλλα με το xposed kατι εγινε...Μηπως δεν περασα τα σωστα αρχεια η κατι λαθος στην εγκατασταση;:( Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Παγωνεις πρώτα αυτά που είπαμε, εγκαθιστάς το apk του xposed, φλασαρεις το xposed arm από recovery, κάνεις ένα wipe dalvik και cache, reboot και είσαι έτοιμος. Εγώ έτσι το έκανα χωρίς πρόβλημα. Μιλάμε για lollipop σωστά? Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Παγωνεις πρώτα αυτά που είπαμε, εγκαθιστάς το apk του xposed, φλασαρεις το xposed arm από recovery, κάνεις ένα wipe dalvik και cache, reboot και είσαι έτοιμος. Εγώ έτσι το έκανα χωρίς πρόβλημα. Μιλάμε για lollipop σωστά? Ναι lolipop ευχαριστω. Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratian Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Εδώ είναι όποιος θέλει την κατεβάζει V30e-208-10kdz (Lollipop 5.0.2) SFR είναι Γαλλικός παροχέας κινητής τηλ. Το δικό μου είναι Γαλλικό, και μου έδωσε αναβάθμιση την V30e-208-10;) Μηπως εχεις καποιο αλλο λινκ να κατεβασουμε αυτο δε μου δουλευει...αντε να δουμε ποτε θα σταματησουμε να το πειραζουμε αυτο το κινητο....χααχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Μιά χαρά δουλεύει... Πάνω δεξιά περιμένεις 5 δευτερόλεπτα και πατάς ''SKIP AD'' Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeonidasT Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 στη stock email εφαρμογή σας έχει τύχει να μην εμφανίζονται σωστά unicode ελληνικά; υπάρχει λύση ή πρέπει να πάω σε άλλη εφαρμογή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratian Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 (edited) Μιά χαρά δουλεύει... Πάνω δεξιά περιμένεις 5 δευτερόλεπτα και πατάς ''SKIP AD'' Ξερω πως λειτουργει απλα δεν μου ανοιγε καθολου τη σελιδα και ειπα μηππως...αλλα μαλλον θα φταιει κατι απο εμενα Edited April 21, 2015 by stratian Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xcmd Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 καλησπέρα τελικά έβαλα και εγώ την V30e αλλα δεν βλέπω καμια διαφορα από πριν..τι μπορώ να τσεκάρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Μηπως εχεις καποιο αλλο λινκ να κατεβασουμε αυτο δε μου δουλευει...αντε να δουμε ποτε θα σταματησουμε να το πειραζουμε αυτο το κινητο....χααχα Πάνω δεξιά πατάς ''SKIP AD'' http://s12.postimg.org/72pgxe99p/Picture0001.png post images Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Ρε dj δεν είδες ότι το απάντησα?:confused: Τα διάβασες τα προηγούμενα?:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linuxilakis Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Παντως εγω γύρισα στην καλη cloudyfa με kernel dorinmax... Η λολι ειχα την πειραγμενη ισπανικη ετρωγε κατι κολλήματα μετα απο μερες σαν να εμενε απο μνημη η σαν να εκανε κρατει η cpu λογω υπερθερμανσης...ο φωτισμος της οθονης πολυ χαμηλος...εφαρμογες κρασαραν...μπαταρια δεν ειδα κ τεραστια διαφορα...μεχρι στιγμης την μπαταρια του cloudyfa ουτε η κιτκατ πιανει...αυτα...εγω θα περιμενω αρκετα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Εγώ με την ισπανική πάντως (evomagix30e) δεν έχω τέτοια θέματα. Και μπαταρία ππολύ καλή. Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linuxilakis Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Τι να πω η εγκατασταση μου ηταν οσο πιο καθαρη γινοταν..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestis1 Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Εγώ με την ισπανική πάντως (evomagix30e) δεν έχω τέτοια θέματα. Και μπαταρία πολύ καλή. Καλησπέρα ,και γώ αυτήν έχω απο χθές βράδυ και μπορώ να πω ότι για πρώτο 24ωρο πήγε πολύ καλά σε όλα.Να υποθέσω ότι είναι η Γαλλική (του φίλου mariodj) ,λόγω e .Aν είναι αυτή την έχουν καθαρίσει πολύ καλά ,είναι μόνο 1,3 GiB αν θυμάμαι καλά .Υπ' όψιν μέσω της εφαρμογής τους Xorware Magixrom Control έχουν άλλους 2 κέρνελ του acura2201, ο ένας Normal για μπαταρία και ο άλλος Plus για ταχύτητα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts