giorgos1966 Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Όταν λέμε όλα εννοούμε όλα - όλα?:confused: Σιγουρα για G2,G3 απο οτι προλαβα να δω οταν το ρουταρισα με αυτο.Επιλεγεις το μοντελο και τι ακριβως θες να κανεις και προχωρας. Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Α μάλιστα , δεν το έχω δοκιμάσει (είμαι root) Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Για Hxo κλησης ktl παιδια που βρισκετε ο φακελος;Θελω να βαλω καποιους. Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 System/media/audio Kαι παίξε μπάλα... :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
csk Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 καλησπερα. το κινητο μου δεν βγαζει πλεον την αναβαθμιση ενω παλαιοτερα την εβγαζε (ειναι απο χωρες βαλτικης). επισης μου βγαζει το ιμει οτι ειναι not valid στο lg firmware. ειμαι χωρις ρουτ χωρις τπτ και δν εχω ιδεα απο αυτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 καλησπερα. το κινητο μου δεν βγαζει πλεον την αναβαθμιση ενω παλαιοτερα την εβγαζε (ειναι απο χωρες βαλτικης). επισης μου βγαζει το ιμει οτι ειναι not valid στο lg firmware. ειμαι χωρις ρουτ χωρις τπτ και δν εχω ιδεα απο αυτα. Λογικά είναι στα πλαίσια της απόσυρσης που αναφέρθηκε, ώστε να διορθώσουν μικροσφάλματα που εντόπισαν από την LG τις πρώτες ημέρες κυκλοφορίας. Ελπίζω να μην το παρακάνουν, γιατί τώρα περιμένουμε την 5.1 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spursfan Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Καλημέρα σκέφτομαι μια δοκιμή ,περιμένω την cm 12.1 (lollipop 5.1) https://download.cyanogenmod.org/?device=d802 μάλλον[/url] σήμερα λογικά θα βγεί για το G2 είμαι και γω στην lollipop 5.0.2 Ισπανική πειραγμένη εξαιρετική θάλεγα http://www.htcmania.com/showthread.php?t=994955#Tώρα για το πως θα πάω ,μάλλον θα ακολουθήσω Full wipe, partizioni kk, bootloader jb, cyanogen σου τα μεταφέρω αυτούσια απο ξένο site .Aν έχεις άλλη πρόταση φλασαρίσματος ακούω .Έτσι κι αλλοιώς παρακολουθώ τούς Ιταλούς που την περιμένουν πως και πως και σίγουρα θα δώσουν κάποιες οδηγίες .Νομίζω θα αξίζει η εμπειρία (μου την σπάει η κάμερα και το ράδιο αλλά λύσεις νομίζω υπάρχουν) και αν δεν υπάρχουν θα βρούμε :dizzy: Τίποτα ακόμα η cm12.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
averel11 Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Τίποτα ακόμα η cm12.1 στην cm12.1 το ραδιοφωνο δουλευει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spursfan Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Στην 12 όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestis1 Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Τίποτα ακόμα η cm12.1 Τι να κάνουμε φίλε μου, μόνο υπομονή .Κάθε μέρα μπαίνω στη σελίδα τους ,την έχουν βγάλει για κάμποσα ,το G2 στο περίμενε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
averel11 Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Στην 12 όχι. κριμα. ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestis1 Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 στην cm12.1 το ραδιοφωνο δουλευει; Θα βάλουμε το spirit 2 https://play.google.com/store/apps/details?id=fm.a2d.s2&hl=el Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 H CM εάν θυμάμαι ότι έχει τα commits σίγουρα, το spirit 2 θα δουλεύει.στην psd που έχω δουλεύει Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 System/media/audio Kαι παίξε μπάλα... :D Τωρα προσεξα ενα μυστηριο πραγμα...Κατεβασα τους ηχους που ηθελα,τους μετετρεψα σε αρχεια .ogg οπως ειναι τα αλλα μεσα,τα αντεγραψα στον φακελλο,αλλα οταν διαγραφω απο το download τα αρχεια αυτα σβηνουν και απο τον φακελλο τον αλλο.Τι γινετε σε αυτη την περιπτωση; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Αν πατήσεις πάνω δεξια το "+" δε σου βγάζει να επιλέξεις από μουσική? Πάντως σε κάθε περίπτωση όταν μεταφέρεις κάτι στο System χρειάζεται τα σωστά permission και επανεκκίνηση Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 (edited) Αν πατήσεις πάνω δεξια το "+" δε σου βγάζει να επιλέξεις από μουσική? Πάντως σε κάθε περίπτωση όταν μεταφέρεις κάτι στο System χρειάζεται τα σωστά permission και επανεκκίνηση Απο μουσική ναι τα βλεπω.Αλλα αμα τα σβησω απο τον πρωτο φακελλο που τα εβαλα μεσω pc,μετα δεν τα βλεπω.Διαγραφονται και απο τους 2 φακελους.Τα permission πως τα βλεπω εαν ειναι ιδια; edit: ενταξει τα εφτιαξα φιλε.Ηταν τα permission λαθος. Edited April 23, 2015 by giorgos1966 Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 (edited) Αν κάνεις επανεκκίνηση δε φαίνονται στο φάκελο που τα πήγες? Με root browser παταω συνεχόμενα πάνω στο ringtone και βγάζει επιλογές μια από τις οποίες είναι "permission" Αλλά σου λέω δε χρειάζεται να μεταφέρεις τίποτα αν είναι ringtone. Πατάς το "+" από το μενού ήχος και το επιλέγεις από εκεί. Φτιάξε ένα φάκελο στην εσωτερική μνήμη και βαλτα μέσα εκεί. Edited April 23, 2015 by minotavros Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolas_st Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 καλησπέρα.έκανα root χθες το LGG2 σε cyanogenmod 12 lollipop 5.0.2.όλα δουλεύουν μια χαρά.το μόνο πρόβλημα είναι όταν κλειδώνω\ξεκλειδώνω το κινητό δεν μου εμφανίζει την επιφάνεια εργασίας αλλά με οδηγεί από μόνο του στις κλήσεις που έκανα ή που έλαβα.υπάρχει κάποια επιλογή να το διορθώσω?ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pdimi70 Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Καλησπερα για οσους ακομα ειναι με ΚΚ ,ο DorimanX εβγαλε τη 10.3 εκδοση και ειναι αξια λογου τρια σημεια γιατι πρωτη φορα εμφανιζονται αυτα α) Εισηγαγε κωδικα απο τον LP κερνελ της LG β) Οταν το κινητο μπανει σε deepsleep και ειναι το hotplug suspend το ρευμα της μπαταριας ειναι της ταξεως των 5 mA !!! μιλαμε για την οικονομια !!! και τελος γ) Κανει χρηση USB 3 δηλαδη σουπερ ταχυτητα αντιγραφης αρχειων και σουπερ ταχυτητα φορτισης μπαταριας Πιθανον να ειναι η τελευταια ή προτελευταια εκδοση ΚΚ Μια και ο Cloudyfa εχει εξαφανιστει απο το G2 φορουμ εγω τουλαχιστον θα δω σε ποια LP rom θα καταληξει ο Ντορι και θα ακολουθησω, τουλαχιστον θα ξερω οτι θα εχω συνεχη υποστηριξη Παράθεση LINKS SuperUIs : http://1drv.ms/1WiyREb Limitless_UX4_v1.3_V10 mod : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6561829#post6561829 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Παω να φλασαρω παλι την stock 4.4.2 και οταν τελειωνει μου κολλαει στο logo της LG.Καποια ιδεα να το ξεκολησω;:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestis1 Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 (edited) καλησπέρα για τους μαφιόζους τους "Ιταλούς" πιστεύω να το δείτε ,βγήκε η διόρθωση 30b Edited April 24, 2015 by anestis1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestis1 Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Παω να φλασαρω παλι την stock 4.4.2 και οταν τελειωνει μου κολλαει στο logo της LG.Καποια ιδεα να το ξεκολησω;:( Απο ποιά ρομ ,δώσε κανα στοιχείο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis8 Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Καλησπερα για οσους ακομα ειναι με ΚΚ ,ο DorimanX εβγαλε τη 10.3 εκδοση και ειναι αξια λογου τρια σημεια γιατι πρωτη φορα εμφανιζονται αυτα α) Εισηγαγε κωδικα απο τον LP κερνελ της LG β) Οταν το κινητο μπανει σε deepsleep και ειναι το hotplug suspend το ρευμα της μπαταριας ειναι της ταξεως των 5 mA !!! μιλαμε για την οικονομια !!! και τελος γ) Κανει χρηση USB 3 δηλαδη σουπερ ταχυτητα αντιγραφης αρχειων και σουπερ ταχυτητα φορτισης μπαταριας Πιθανον να ειναι η τελευταια ή προτελευταια εκδοση ΚΚ Μια και ο Cloudyfa εχει εξαφανιστει απο το G2 φορουμ εγω τουλαχιστον θα δω σε ποια LP rom θα καταληξει ο Ντορι και θα ακολουθησω, τουλαχιστον θα ξερω οτι θα εχω συνεχη υποστηριξη Δηλαδη μπορω να φλασαρω στην στοκ λολλιποπ αυτην την εκδοση του dori; Παράθεση Fast&Furious v1.3 https://drive.google.com/file/d/0B-t2HdM_977qQUZxUlprMnB4amM/view?usp=sharing F.F STOCK 1.0 https://drive.google.com/file/d/0B-t2HdM_977qdXlIUHUwYTJTeHc/view?usp=sharing MODS https://drive.google.com/drive/my-drive Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Παω να φλασαρω παλι την stock 4.4.2 και οταν τελειωνει μου κολλαει στο logo της LG.Καποια ιδεα να το ξεκολησω;:( Βάλτο στην κατηφόρα και βάλε δεύτερη ταχύτητα.........και:lol: πέρα από την πλάκα, ξανά φλασαρε την απο την αρχή και μην το αποσυνδέσεις πριν τελειώσει η διαδικασία...! και στο PC μην κλήσεις τίποτα απο το πρόγραμμα ( LG Flash Tool 2014);) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Βάλτο στην κατηφόρα και βάλε δεύτερη ταχύτητα.........και:lol: πέρα από την πλάκα, ξανά φλασαρε την απο την αρχή και μην το αποσυνδέσεις πριν τελειώσει η διαδικασία...! και στο PC μην κλήσεις τίποτα απο το πρόγραμμα ( LG Flash Tool 2014);) Mπα δεν την παιρνει την 4.4.2 μονο την δικια σου παιρνει την γαλλικη.Το μονο που με χαλαει ειναι οτι ειναι vodafone ****το:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts