PAN_10 Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Το φλασαρεις απο recovery κι αν δεν σ'αρεσει ξαναφλασαρεις την ρομ χωρις wipe data. Εγω τα εχω βαλει στην cloudy G3 v2 Φιλε ποια γραμματοσειρα ειναι αυτη καιρο την γυρευω. Οποιος δοκιμασει dori 8.5 +cloudy ας πει εντυπωσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Φιλε ποια γραμματοσειρα ειναι αυτη καιρο την γυρευω. Οποιος δοκιμασει dori 8.5 +cloudy ας πει εντυπωσεις. Sony sketch http:// https://docs.google.com/file/d/0B-8HAfLb_9BzRTBKX0VfZzZUVGM/edit?usp=docslist_api Την φλασαρεις μεσω recovery. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pdimi70 Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Με τον νεο wifi driver του Dori εντυπωσιακο σερφαρισμα (κοινως σφαιρα !) (dolfin browser) οπως επισης και ο ηχος σε συνεργασια με Faux Sound App Παράθεση LINKS SuperUIs : http://1drv.ms/1WiyREb Limitless_UX4_v1.3_V10 mod : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6561829#post6561829 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Ήρθε η ώρα να το φορτίσω...!;) http://s6.postimg.org/qzpz6sqep/Screenshot_2014_10_19_23_29_38.png upload images free Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos997 Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Λοιπον ολα τελεια με cloudy g3 2.0 αν εξαιρεσετε καποια reboots κατα τη χρηση chrome που τα ειχα και με την optimus 1.3.2. Το προβλημα ειναι πως δε δουλευει το quickremote...οταν παω να ρυθμισω την tv αντι να βγαζει power κουμπι για test βγαζει ασπρο κενο και δεν κανει τιποτα...ξερετε τι παιζει? Δεν ξερω αν εχει προαναφερθει.δεν μπορεσα να το βρω.sorry αν επαναλαμβανω κατι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Το φλασαρεις απο recovery κι αν δεν σ'αρεσει ξαναφλασαρεις την ρομ χωρις wipe data. Εγω τα εχω βαλει στην cloudy G3 v2 Φίλε Πάνο θα ρωτήσω το αυτονόητο επειδή δεν έχω ξανα περάσει ρομ χωρίς wipes αν το κάνω όπως λες δεν θα σβηστούν τα δεδομένα μου φώτο βίντεο κλπ καθώς και οι εφαρμογές μου σωστά?? Ρωτάω γιατί θέλω να το σιγουρευτώ!! Επίσης οταν γίνετε αυτό δεν επηρεάζει την λειτουργία μετά της ρομ?? Ευχαριστώ για την βοήθεια σας !! ;) Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Φίλε Πάνο θα ρωτήσω το αυτονόητο επειδή δεν έχω ξανα περάσει ρομ χωρίς wipes αν το κάνω όπως λες δεν θα σβηστούν τα δεδομένα μου φώτο βίντεο κλπ καθώς και οι εφαρμογές μου σωστά?? Ρωτάω γιατί θέλω να το σιγουρευτώ!! Επίσης οταν γίνετε αυτό δεν επηρεάζει την λειτουργία μετά της ρομ?? Ευχαριστώ για την βοήθεια σας !! ;) Δεν σβήνεται τίποτα οπωςτο έχεις στήσει θα παραμείνει και φυσικά φωτογραφίες,βίντεο,μηνύματα θα παραμείνουν απλώς μην κάνεις κανένα wipe κατευθειαν install;) ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Με τον νεο wifi driver του Dori εντυπωσιακο σερφαρισμα (κοινως σφαιρα !) (dolfin browser) οπως επισης και ο ηχος σε συνεργασια με Faux Sound App Έχεις δίκιο φίλε μου ακόμα και ο stock browser πάει σφαίρα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrliakoss Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Ήρθε η ώρα να το φορτίσω...!;) http://s6.postimg.org/qzpz6sqep/Screenshot_2014_10_19_23_29_38.png upload images free Πόσο SOT?? Παράθεση LG G2 crDroid 7.1+Lambda Kernel:kill: **S4 MINI CM12.1** Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 (edited) Με τον νεο wifi driver του Dori εντυπωσιακο σερφαρισμα (κοινως σφαιρα !) (dolfin browser) οπως επισης και ο ηχος σε συνεργασια με Faux Sound App Δεν σβήνεται τίποτα οπωςτο έχεις στήσει θα παραμείνει και φυσικά φωτογραφίες,βίντεο,μηνύματα θα παραμείνουν απλώς μην κάνεις κανένα wipe κατευθειαν install;) Μπράβο ρε Βαγγέλη πάντα έτοιμος για βοήθεια να σε καλά. Μήπως ξέρεις τι εννοεί όπως λέει και ο ποιητής (pdimi70) για το wifi driver στο νέο dori κάνει το ίντερνετ σφαίρα κλπ τι είναι αυτό και πως το βάζουμε πχ στον boat που δουλεύω εγώ?? Επισης αν δεν κάνω λάθος είχε αναφερθεί ότι οι κερνελ του dori είναι κύριος για στοκ..Άλλαξε αυτό? Άντε να δούμε τι ψαρια ποιανει ο νέος dori 8.5 ... Edited October 19, 2014 by zerv_5800 Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Λοιπον ολα τελεια με cloudy g3 2.0 αν εξαιρεσετε καποια reboots κατα τη χρηση chrome που τα ειχα και με την optimus 1.3.2. Το προβλημα ειναι πως δε δουλευει το quickremote...οταν παω να ρυθμισω την tv αντι να βγαζει power κουμπι για test βγαζει ασπρο κενο και δεν κανει τιποτα...ξερετε τι παιζει? Δεν ξερω αν εχει προαναφερθει.δεν μπορεσα να το βρω.sorry αν επαναλαμβανω κατι Και τα δυο δουλεύουν τέλεια σε μένα....!!! Κάτι δεν κάθισε σωστά κατά την εγκατάσταση ...!;) Συμβουλή: Να την ξανά περάσεις http://s6.postimg.org/j89988m9d/Picture0001.png upload image online Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pdimi70 Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Μπράβο ρε Βαγγέλη πάντα έτοιμος για βοήθεια να σε καλά. Μήπως ξέρεις τι εννοεί όπως λέει και ο ποιητής (pdimi70) για το wifi driver στο νέο dori κάνει το ίντερνετ σφαίρα κλπ τι είναι αυτό και πως το βάζουμε πχ στον boat που δουλεύω εγώ?? Επισης αν δεν κάνω λάθος είχε αναφερθεί ότι οι κερνελ του dori είναι κύριος για στοκ..Άλλαξε αυτό? Άντε να δούμε τι ψαρια ποιανει ο νέος dori 8.5 ... α) Για το wifi ειναι driver αρα δε βαζουμε τιποτα παρα κανουμε εγκατασταση του κερνελ β) Ενας απο τους λογους των συνεχων αναβαθμισεων του Dori ειναι οτι προσπαθει να καλυψει ολους τους τυπους G2 οπως επισης και ολες τις custom Παράθεση LINKS SuperUIs : http://1drv.ms/1WiyREb Limitless_UX4_v1.3_V10 mod : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6561829#post6561829 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Έβαλα χθες sotmax με dori 8.5 όλα καλά δείχνουν με μόνο ζήτημα ένα αφύσικο wakelock από google services. Το οποίο δεν ξέρω κιόλας πως να το κόψω και γενικώς τι αφορά. Αν γνωρίζει κάποιος! Επίσης έκανα uninstall τα updates για να μην έχω την έκδοση 6.1.74 αλλά με ανάγκασε να κάνω πάλι update για να λειτουργήσει το hangouts. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 (edited) Έβαλα χθες sotmax με dori 8.5 όλα καλά δείχνουν με μόνο ζήτημα ένα αφύσικο wakelock από google services. Το οποίο δεν ξέρω κιόλας πως να το κόψω και γενικώς τι αφορά. Αν γνωρίζει κάποιος! Επίσης έκανα uninstall τα updates για να μην έχω την έκδοση 6.1.74 αλλά με ανάγκασε να κάνω πάλι update για να λειτουργήσει το hangouts. Κωστα η οποιος αλλος ξερει οσοι βαλατε τον dori 8.5 αλλαξατε της ρυθμισεις στο stweaks η τον αφησατε οπως ειναι μαμα χωρις αλλαγες μιας και εχει βαλει πολλους νεους drivers ?? Εγω στον dorimanx 8.4 στο STweaks εβαλα αυτες της ρυθμισεις : Cpu governor 0,1,2,3+alucard Hot plug+alucard Touch boost+1574400 ( καποιοι το εχουν και 1497600 ποιο ειναι καλυτερο?) Max screen off cpu frequency+1267200 cpu governor 50000 rate η 60000 rate ειναι το σωστο και ποια η διαφορα ?? Πρεπει να αλλαξουμε κατι αλλο στο υπολοιπο μενου? Επισης ειχες αναφερθει οτι ο dori κανει για stock kernel τωρα βλεπω οτι εχει βαλει πολλους νεους drivers αρα ποιανει ολο το φασμα και την g3 2.0 σωστα ??? Edited October 20, 2014 by zerv_5800 Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Αλλες γραμματοσειρες παιδια πως βαζουμε κ΄απο που μπορουμε να βρουμε; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Κωστα η οποιος αλλος ξερει οσοι βαλατε τον dori 8.5 αλλαξατε της ρυθμισεις στο stweaks η τον αφησατε οπως ειναι μαμα χωρις αλλαγες μιας και εχει βαλει πολλους νεους drivers ?? Εγω στον dorimanx 8.4 στο STweaks εβαλα αυτες της ρυθμισεις : Cpu governor 0,1,2,3+alucard Hot plug+alucard Touch boost+1574400 ( καποιοι το εχουν και 1497600 ποιο ειναι καλυτερο?) Max screen off cpu frequency+1267200 cpu governor 50000 rate η 60000 rate ειναι το σωστο και ποια η διαφορα ?? Πρεπει να αλλαξουμε κατι αλλο στο υπολοιπο μενου? Επισης ειχες αναφερθει οτι ο dori κανει για stock kernel τωρα βλεπω οτι εχει βαλει πολλους νεους drivers αρα ποιανει ολο το φασμα και την g3 2.0 σωστα ??? φιλε μου τον περνας με wipe cache ,davlic φλασαρης το κερενελ και εισαι ετοιμος!!αν θες το αφήνεις στοκ οπως εχει ειναι σφαιρα μιλάμε!!! βαλε το Cpu governor 0,1,2,3+alucard αν θελεις εσυ δεν ειναι υποχρεοτικο φυσικα !!! cpu governor 50000 rate η 60000 rate ειναι το σωστο και ποια η διαφορα ??αστο στοκ οπως εχει !!!οσο πιο λήγω το βάζεις(π.χ 4000) τοσο πιο σβέλτη γίνετε η ανταπόκριση αυτα μονο αν εχες το power save mode!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Πόσο SOT?? Τι είναι τα SOT...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Τι είναι τα SOT...? Screen On Time Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
androidaddict Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 (edited) Έβαλα χθες sotmax με dori 8.5 όλα καλά δείχνουν με μόνο ζήτημα ένα αφύσικο wakelock από google services. Το οποίο δεν ξέρω κιόλας πως να το κόψω και γενικώς τι αφορά. Αν γνωρίζει κάποιος! Επίσης έκανα uninstall τα updates για να μην έχω την έκδοση 6.1.74 αλλά με ανάγκασε να κάνω πάλι update για να λειτουργήσει το hangouts. Τραγικό αυτό που συμβαίνει με τα google services. Μέρα με την μέρα καταστρέφουν τις συσκευές μας. Καταλαβαίνω το σκεπτικό τους, αλλά ολόκληρη google πως και δεν προνόησε να διορθώσει το πρόβλημα με την κατανάλωση δεν μπορώ να τo καταλάβω. Είχα Cloudy G3 και SOTmax, αλλά για κάποιον ανεξήγητο λόγο όποτε έκανα απεγκατασταση των 6.1 services , πάντα μου το γύριζε εκεί. Τα μαγειρέματα με unbounce και disable services δεν κάναν ουσιαστική δουλειά. Τελικά βρήκα λύση με την Cloudy Stock 2.5 η οποία ευτυχώς μόλις κάνω απεγκατασταση των 6.1 services ΔΕΝ μου το γυρνάει πάλι πίσω. Τα προ-εγκατεστημενα services επαρκούν για να τρέξουν τις τωρινές εφαρμογές της Google. Οι μόνες εφαρμογές που δεν δουλεύουν με τα 5.1 που έχω εγώ τώρα είναι το Google+. Απλά πέρασα μια παλαιότερη έκδοση του Google+ και όλα δουλεύουν ρόλοι. Ακόμα και τα νέα hangouts, playstore etc. Edited October 20, 2014 by androidaddict Παράθεση HTC Desire > Samsung Galaxy S2 > LG G2 , Nexus 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 disable services δεν κάναν ουσιαστική δουλειά. Μια χαρα δουλεια κανει. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
androidaddict Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Μια χαρα δουλεια κανει. Πες μας το μυστικό σου, δηλαδή τι πρωτοέκανες disable? Εγω εχω οργώσει το διαδίκτυο και λύση δεν έχω βρει Παράθεση HTC Desire > Samsung Galaxy S2 > LG G2 , Nexus 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Πες μας το μυστικό σου, δηλαδή τι πρωτοέκανες disable? Εγω εχω οργώσει το διαδίκτυο και λύση δεν έχω βρει Βλεπω στο wakelock detector το ονομα της διεργασιας που μου προκαλει τα wakelocks και παω στο disable services και την απενεργοποιω. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
androidaddict Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Βλεπω στο wakelock detector το ονομα της διεργασιας που μου προκαλει τα wakelocks και παω στο disable services και την απενεργοποιω. Εδω ειναι ομως το θεμα. ΔΕΝ απενεργοποιουμε οτι να'ναι! Οτι να'ναι δηλαδή... κατάλαβα Παράθεση HTC Desire > Samsung Galaxy S2 > LG G2 , Nexus 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 (edited) Εδω ειναι ομως το θεμα. ΔΕΝ απενεργοποιουμε οτι να'ναι! Οτι να'ναι δηλαδή... κατάλαβα Τί εννοεις; Τί καταλαβες; Ψαχνω πρωτα τι κανει η διεργασια και αν ειναι ασφαλες να την απενεργοποιησω το κανω. Με ρωτησες και σου απαντησα. Πλεον εχω 1% awake time και ξεμπερδεψα. Επισης απενεργοποιησε οτι εχει σχεση με wareable συσκευες οπως λενε και τα παιδια στο xda. Edited October 20, 2014 by TUPAC_RIP Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Τί εννοεις; Τί καταλαβες; Ψαχνω πρωτα τι κανει η διεργασια και αν ειναι ασφαλες να την απενεργοποιησω και μετα το κανω. Με ρωτησες και σου απαντησα. Πλεον εχω 1% awake time και ξεμπεδεψα. To GCM_LIB λοιπόν είναι ασφαλές? Γιατί δεν έχω καταλάβει ακόμα τι κάνει? Τι να απενεργοποιήσω κλπ... Δεν είναι τόσο απλό. Για wakelocks τύπου location ή games ναι αλλά εδώ? Τι θα χάσω? Από όσο γνωρίζω το GCM=Google Cloud Messaging άρα πιθανόν να χρησιμοποιείται από εφαρμογές chat άρα να χάσω μηνύματα αν το κάνω disable! Όπως επίσης τι κάνω Disable? Αν δεν κάνω λάθος στα g services στο disable services δεν έχει πουθενά που να λέει gcm_lib. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
androidaddict Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Τί εννοεις; Τί καταλαβες; Ψαχνω πρωτα τι κανει η διεργασια και αν ειναι ασφαλες να την απενεργοποιησω το κανω. Με ρωτησες και σου απαντησα. Πλεον εχω 1% awake time και ξεμπεδεψα. Το μείζον wakelock αυτή τι στιγμή είναι το : auth.be.proximity.authorization.userpresence.UserPresenceService H λύση που προτείνετε είναι να απενεργοποιησουμε οτιδήποτε σχετικό με wareable και fitness. Δεν είδα όμως κανέναν να αναφέρει τις διαφορές εκ των υστέρων. Σε μένα παρατηρηθικαν τα ίδια wakelocks, απλά 2 λεπτα λιγοτερα σε χρονο απ'οτι πριν. Τι Γιάννης, τι Γιαννάκης. Παράθεση HTC Desire > Samsung Galaxy S2 > LG G2 , Nexus 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts