patrickdrd Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 το statusbar δεν μπορουμε να το πειραξουμε με gravitybox; πηγα να βαλω το setting που κανεις toggle 2g/3g, αλλα ουτε αυτο μου εβαζε, ουτε καποιο αλλο απο τις επιλογες για statusbar, μηπως επειδη ειναι διαφορετικο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanisgauros Δημ. November 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2017 Είχα για κάμποσο καιρό την Google edition 1.5 με κ είπα να αλλάξω... Έβαλα την f+f 1.3 αλλά το κινητό σέρνεται... Την ξαναειχα παλιότερα κ ήταν μια χαρά... Ποια rom να περάσω; Είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό... Παράθεση είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. November 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2017 Αν δεν θέλεις απαραίτητα Lollipop, προτείνω AOSP Extended 7.1.2 https://forum.xda-developers.com/lg-g2/development/rom-aospextended-rom-v3-3-t3573700 Ετοιμάζεται και Oreo αλλά μπορεί να αργήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. November 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2017 Είχα για κάμποσο καιρό την Google edition 1.5 με κ είπα να αλλάξω... Έβαλα την f+f 1.3 αλλά το κινητό σέρνεται... Την ξαναειχα παλιότερα κ ήταν μια χαρά... Ποια rom να περάσω; Είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό... Kernel άλλαξες ή το άφησες με τον στοκ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanisgauros Δημ. November 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2017 Kernel άλλαξες ή το άφησες με τον στοκ; Με στοκ κερνελ της ρομ είμαι... Παράθεση είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. November 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2017 Με στοκ κερνελ της ρομ είμαι... Για αυτό σου σέρνεται. Βάλε xceed 14 (αν θυμάμαι καλά η ff ειναι lollipop, σωστά; ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanisgauros Δημ. November 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2017 Για αυτό σου σέρνεται. Βάλε xceed 14 (αν θυμάμαι καλά η ff ειναι lollipop, σωστά; ) Θα το δοκιμάσω... Παράθεση είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanisgauros Δημ. November 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2017 Αυτός είναι ο xceed 14; D802-LP-prod-bld14-wpr. Zip αρχείο... Είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό... Παράθεση είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanisgauros Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 Πως περνάμε kernel ρε παιδιά; τι wipes κάνουμε; Είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό... Παράθεση είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 Πως περνάμε kernel ρε παιδιά; τι wipes κάνουμε; Είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό... Cache και dalvik cache....... κ' αυτό προαιρετικό!! Εγώ πάντως τα έκανα πάντα τα συγκεκριμένα wipes, όταν άλλαζα kernel. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. November 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2017 Υπάρχει κάποιος τρόπος να μεταφέρεις εφαρμογές χρήστη από rom lollipop σε nougat και να μεταφέρει και τα data της κάθε εφαρμογής?? Sent from my LG-D802 Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. November 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2017 Υπάρχει κάποιος τρόπος να μεταφέρεις εφαρμογές χρήστη από rom lollipop σε nougat και να μεταφέρει και τα data της κάθε εφαρμογής?? Sent from my LG-D802 Μπορείς να δοκιμάσεις με titanium. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. November 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2017 Μπορείς να δοκιμάσεις με titanium.Δεν αλλάζει κάτι στο path για τις εφαρμογές χρήστη Η μεταξύ lolli και nougat? Τα data των εφαρμογών μεταφέρονται κανονικά?? Έχει και κάποια επιλογή για να φτιάξει zip και να το φλασαρεις από recovery. Το είχα δοκιμάσει παλιά αλλά πέταγε συνεχώς fc .. Sent from my LG-D802 Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. November 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2017 Δεν αλλάζει κάτι στο path για τις εφαρμογές χρήστη Η μεταξύ lolli και nougat? Τα data των εφαρμογών μεταφέρονται κανονικά?? Έχει και κάποια επιλογή για να φτιάξει zip και να το φλασαρεις από recovery. Το είχα δοκιμάσει παλιά αλλά πέταγε συνεχώς fc .. Sent from my LG-D802 Να σου πω την αλήθεια δεν θυμάμαι αν το εχω κάνει από lp σε nougat. Από mm ομως σε nougat όμως ήταν ok. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. November 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2017 Καλημέρα. Επειδή βαρέθηκα την cloudy κ με τρώει το χέρι μου υπάρχει κάποια καλή κ ελαφριά να πειραματιστω; Α και λινκ αν είναι εύκολο. Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. November 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2017 (edited) καλημερα, επειδη εχω προβλημα με wlan_wake, wlan_rx_wake & wlan_wd_wake, εψαξα και βρηκα αυτο το μηνυμα: My router was sending these packets called "multicast" once every minute or so with the IP address 224.0.0.1. I went into my router settings and disabled the multicast feature in the "IGMP snooping" section. κι επειδη εχω κι εγω το ιδο προβλημα: με αποτελεσμα να παιρνω πολλα wlan_wake/wlan_rx_wake/wlan_wd_wake wakelocks απ το ρουτερ που δεν αφηνουν το κινητο να μπει σε "deep sleep" εντωμεταξυ το igmp snooping το εχω disabled: δεν βλεπω αλλη λυση απ το να αλλαξω kernel, βρηκα λοιπον κι αυτο: These IGMP packets wake the Galaxy S3 with stock kernel. So you have in this case around 30-60 wakeups per hour just cause the routers send multicast packets. I think it can be even more, when you have more multicast sending devices in the home network. Siyah and Persues kernels have packet filters, that block that kind of traffic. https://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=32876529&postcount=9443 και ElementalX \ Franco \ Dorimanx \ blu_spark - all those have an option to block kernel related wakelocks. regards. https://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=72971175&postcount=6 και η ερωτηση λοιπον ειναι: που θα βρω καποιον απ αυτους τους kernels για το g2 μου (stock kitkat) Siyah/Persues/ElementalX/Franco/Dorimanx/blu_spark επισης, φλασαρουμε kernel απο twrp recovery -> install zip, ετσι; edit: αυτος εδω μου κανει μαλλον; "Kernel-Dorimanx-V10.9-KK-[17-15]-[16-08]-LG-D802-PWR-CORE.zip" απο http://www.dorimanx.com/LG/ και τσιμπαω κι αυτον "ORIGINAL-KK-20H-D802-KERNEL-KK-aboot.zip" για την περιπτωση στραβης, σωστα; τον εχει δοκιμασει κανεις, εγκρίνετε; Edited November 13, 2017 by patrickdrd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. November 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2017 φιλε μου αφου εχεις doriimanx kernel και θελεις μπαταρια ανοιξε την εφαρμογη dorimanx stweaks πανε -profiles και πατα το κουμπι extreme battery και εισαι ετοιμος φιλε !!;) απλα αν θελεις να δυναμώσεις και τον ήχο πανε sound control και ανεβασε το speaker gain !(μην το ανεβασεις και πολυ ομως γιατι μετα παραμορφωνεται ο ηχος!! κι αυτα με ενδιαφερουν, που/πως τα κανω; που βρισκω το dorimanx stweaks; αυτο εδω ειναι; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gokhanmoral.stweaks.app&hl=en Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. November 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2017 νταξει, τον περασα κομπλε, ευχαριστω για την βοηθεια ρε :D υποτιθεται πως μ αυτο θα εφευγαν τα wlan_wake, wlan_rx_wake, wlan_rd_wake, αλλα ακομα εκει τα βλεπω; υποτιθεται τα περιοριζει; και αλλο ενα (καλα μονος μου τα λεω, μονος μου τα ακουω, αλλα δεν εχει να κανει): οταν παιρνουμε twrp backup ειναι μεσα και ο kernel; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. November 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2017 νταξει, τον περασα κομπλε, ευχαριστω για την βοηθεια ρε :D υποτιθεται πως μ αυτο θα εφευγαν τα wlan_wake, wlan_rx_wake, wlan_rd_wake, αλλα ακομα εκει τα βλεπω; υποτιθεται τα περιοριζει; και αλλο ενα (καλα μονος μου τα λεω, μονος μου τα ακουω, αλλα δεν εχει να κανει): οταν παιρνουμε twrp backup ειναι μεσα και ο kernel;Για τα wakes λέει ότι υπάρχει επιλογή στις ρυθμίσεις του kernel. Έκανες τίποτα; Το back up έχει και τον kernel μέσα. Αν δε θες το ξεεπιλεγεις. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. November 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2017 Για τα wakes λέει ότι υπάρχει επιλογή στις ρυθμίσεις του kernel. Έκανες τίποτα; οχι, δεν το εβρισκα, που το λεει; μπορεις να δωσεις link; Το back up έχει και τον kernel μέσα. Αν δε θες το ξεεπιλεγεις. θελω, απλα δεν ηξερα αν τον παιρνει, οκ, σ ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. November 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2017 οχι, δεν το εβρισκα, που το λεει; μπορεις να δωσεις link; .... σύμφωνα με το quote σου. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. November 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2017 (edited) Γράφω εδώ γιατί το θέμα μου είναι πολύπλοκο. Σήμερα πήρα το G2 της κοπέλας μου, το οποίο είναι παρατημένο εδώ και καιρό ,και λέω "για να κάνω αυτό το 1click root + twrp flash, να βάλω και μία rom όποια κάτσει (πχ lineage 14.1 )". Διαπιστώνω λοιπόν σύντομα, και ταυτόχρονα θυμάμαι, ότι στο LG Optimus G που έχω, είχα ξεκλειδώσει πρώτα τον bootloader με το FreeGee, και ύστερα αυτό έβαλε twrp από μόνο του, just in seconds... Εδώ τα πράγματα δεν είναι έτσι όμως. Με λύπη μου διαπίστωσα πως έχω και εγώ, όπως πολύς κόσμος, ένα θέμα με την αναγνώριση του usb ως MTP κλπ. Κουμπώνω το usb και απλά φορτίζει. Δεν υπάρχει το σχετικό μενού για αλλαγή συμπεριφοράς όταν κουμπώνω το usb, δεν φταίνε τα καλώδια (δοκίμασα αρκετά πέρα από το μαμά), δεν μπορώ να βρω τι να κάνω με αυτόν τον loki, και όσα twrp img πήγα να φλασάρω από flashify και λοιπές εφαρμογές, απέτυχαν. 1 πέτυχε αλλά κατά το restart λάμβανα "secure boot error" και έμπαινε σε μία γκρίζα οθόνη , όπου με παρέπεμπτε να κάνω είτε reboot, είτε να μπω σε download mode. To πρόβλημα είναι ότι δεν διαβάζει το usb σωστά, και δε μπορώ να κάνω με φυσιολογικό τρόπο όσα θέλω να κάνω. Δε μπαίνει σε dl mode, ούτε fastboot ούτε τίποτα... Υπάρχει help για unlock+custom recovery χωρίς usb? Έψαξα σε XDA κλπ και όλα είναι παλιά... ΥΓ: Είμαι σε lollipop. ΥΓ2: Για να τα προσπαθήσω όλα τα παραπάνω αναγκάστηκα να "ρουτάρω" με το kingroot. Απλά μου φαίνεται αρκετά μούφα, αν και root priveleges πήρα κανονικά... ΥΓ3: Να ξαναπώ ότι δε μπορώ να δουλέψω usb , και γι'αυτό δε μπορώ να πάω σε παλιότερη έκδοση (πχ kit kat )ώστε να κάνω όλα όσα βρίσκω και να ξεμπερδεύω... ΥΓ3.5: Αν για το παραπάνω υπάρχει λύση - για το usb δηλαδή - είμαι όλος αυτιά!!!! Ευχαριστώ και σόρρυ αν έχουν απαντηθεί πολλάκις, απλά είμαι σε απόγνωση :( Σημείωση: Το κινητό είναι η έκδοση 32GB Edited November 21, 2017 by tommybertsen Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. November 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2017 Παιδιά χαιρετώ το φόρουμ..από χθες έχω στην κατοχή μου το OnePlus 5t και το g2 αποθηκεύεται για καβατζα..σας ευχαριστώ όλους για όλα αυτά που κάναμε σε αυτό το υπέροχο τηλέφωνο.. Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. November 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2017 Παιδιά χαιρετώ το φόρουμ..από χθες έχω στην κατοχή μου το OnePlus 5t και το g2 αποθηκεύεται για καβατζα..σας ευχαριστώ όλους για όλα αυτά που κάναμε σε αυτό το υπέροχο τηλέφωνο.. Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Καλορίζικο φίλε μου το νέο απόκτημα!! Και 'γω στα πρόθυρα είμαι για 5Τ, αλλά ακόμη δεν μπορώ να πάρω απόφαση!! :p Αγαπημένο G2...... περάσαμε πολλές ευχάριστες ώρες ενασχόλησης μαζί του! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. November 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2017 Καλορίζικο φίλε μου το νέο απόκτημα!! Και 'γω στα πρόθυρα είμαι για 5Τ, αλλά ακόμη δεν μπορώ να πάρω απόφαση!! :p Αγαπημένο G2...... περάσαμε πολλές ευχάριστες ώρες ενασχόλησης μαζί του! ;)Υπήρχαν μέρες φίλε μου που ζούσα με αυτό το νήμα..και τι δεν κάναμε!!! Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts