christos279 Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 δε μου λετε παληκαρια ισχυει και σε σας αυτο? αν ναι να μη ψαχνω να βρω την αιτια σε εμενα παντως γινεται που ειμαι εντελως στοκ, με 20H Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pdimi70 Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Παιδιά Είμαι με cloudyG3 2.1 με xcam 5.2.4 + Lg settings. Ο ήχος Όταν τραβάω βίντεο είναι άθλιος όπως ήταν και στοκ. Δεν υποτίθεται ότι με xcam κτλπ έπρεπε να βελτιωθεί? Δοκιμασε να απενεργοποιησεις το NOISE GATE απο τα settings Παράθεση LINKS SuperUIs : http://1drv.ms/1WiyREb Limitless_UX4_v1.3_V10 mod : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6561829#post6561829 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Παιδιά Είμαι με cloudyG3 2.1 με xcam 5.2.4 + Lg settings. Ο ήχος Όταν τραβάω βίντεο είναι άθλιος όπως ήταν και στοκ. Δεν υποτίθεται ότι με xcam κτλπ έπρεπε να βελτιωθεί?.......... To audio noise gate το απενεργοποιουμε μονο σε ησυχο περιβαλλον για να πιασουμε πιο πολυ λεπτομερεια στον ηχο. Σε θορυβωδη καταστασεις προτεινω παντα στο on γιατι αλλιως παραμορφωνεται ο ηχος αρκετα. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babbis87 Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Παιδιά καλησπέρα έχω περάσει την τελευταία cloudy και όταν με παίρνουν τηλέφωνο μου βγάζει μία σημειώση στην οθόνη ότι αν θέλω μπορώ να απαντήσω στην κλίση πατώντας τα πλήκτρα της έντασής και τα δυο ταυτόχρονα.εγώ θέλω να μην το βγάζει αυτό μπορώ να το σβήσω κάπως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prastis Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 ξέρει κανεις τι παίζει με dorinmax και SOD στο ξυπνητήρι? έχω περάσει δόρυ 9.0 πρόσφατα, όλα ωραία όλα καλά, σήμερα το πρωί είχα SOD από ξυπνητήρι. και στα προηγούμενα version με ξυπνητήρι μου έκανε SOD. υπάρχει κάποιο fix? η κάτι που μπορώ να κάνω για να μην ? η είναι εντελώς τυχαίο? είμαι με cloudy g3 v2.0 και ο dori με default settings Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 ξέρει κανεις τι παίζει με dorinmax και SOD στο ξυπνητήρι? έχω περάσει δόρυ 9.0 πρόσφατα, όλα ωραία όλα καλά, σήμερα το πρωί είχα SOD από ξυπνητήρι. και στα προηγούμενα version με ξυπνητήρι μου έκανε SOD. υπάρχει κάποιο fix? η κάτι που μπορώ να κάνω για να μην ? η είναι εντελώς τυχαίο? είμαι με cloudy g3 v2.0 και ο dori με default settings Ναι υπαρχει ενα fix........... αλλαζεις kernel:D:D Ενταξει περα απ' την πλακα, αν στο εκανε μια φορα, μπορει να ηταν τυχαιο και να μην ξανασυμβει! Εγω με 4 version's του dori σε 20 μερες και με διάφορες ρυθμισεις (οχι πολλες αλλαγες, αλλα και σε default) ειχα 5 SOD'S..... δε ειχα διαθεση περισσοτερο να ψαξω fix! Αλλαξα kernel και......... το εφτιαξα;):D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 ξέρει κανεις τι παίζει με dorinmax και SOD στο ξυπνητήρι? έχω περάσει δόρυ 9.0 πρόσφατα, όλα ωραία όλα καλά, σήμερα το πρωί είχα SOD από ξυπνητήρι. και στα προηγούμενα version με ξυπνητήρι μου έκανε SOD. υπάρχει κάποιο fix? η κάτι που μπορώ να κάνω για να μην ? η είναι εντελώς τυχαίο? είμαι με cloudy g3 v2.0 και ο dori με default settings δεν ξερω για εσάς παιδια αλλα δεν εχω ουτε ενα sod πουθενα!!!ξυπνητήρι εχω καθε μερα και δουλεύει απροβληματιστα!!!:D αναρωτιέμαι ποτε θα μας δωσει η lg την lolipop!!!θα μας κανει αραγε κανενα χρειστουγενιατικο δώρο!!:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toubano44 Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 ξέρει κανεις τι παίζει με dorinmax και SOD στο ξυπνητήρι? έχω περάσει δόρυ 9.0 πρόσφατα, όλα ωραία όλα καλά, σήμερα το πρωί είχα SOD από ξυπνητήρι. και στα προηγούμενα version με ξυπνητήρι μου έκανε SOD. υπάρχει κάποιο fix? η κάτι που μπορώ να κάνω για να μην ? η είναι εντελώς τυχαίο? είμαι με cloudy g3 v2.0 και ο dori με default settings Εγω παντως φιλε μου δεν εχω κανενα sod με cloudy g3 v2.1 και dori v9.0 Δουλευουν ολα απροβληματιστα;) Και κατι ασχετο με τα sod..... Χθες παιδια φλασαρα cloudyflex την τελευταια. Σαν πρωτη ματια με αρεσε παρα πολυ. Επισης με ξετρελανε αυτο το μαυρο background! Σε φερνει στο μυαλο στυλ aosp με ολη αυτη τη μαυριλα...Οραιο:) Το μονο που με απογοητευσε ειναι οτι ο ηχος ακουγεται μπουκομενος οταν βαζω να παιξει μουσικη:( κατι το οποιο βρισκεται σε αντιθεση με cloudy g3 που εχω αλλα και με την μαμα kitkat οταν την ειχα περασμενη παλαιοτερα. Για αυτο γυρισα σημερα παλι στην cloudyg3. Κατα τα αλλα perfect rom.:D **** Ξερει κανεις αν μπορω με τα πισω πληκτρα να απενεργοποιησω την συσκευη? Παράθεση Lineage os 15.1 Νίκος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pdimi70 Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 ξέρει κανεις τι παίζει με dorinmax και SOD στο ξυπνητήρι? έχω περάσει δόρυ 9.0 πρόσφατα, όλα ωραία όλα καλά, σήμερα το πρωί είχα SOD από ξυπνητήρι. και στα προηγούμενα version με ξυπνητήρι μου έκανε SOD. υπάρχει κάποιο fix? η κάτι που μπορώ να κάνω για να μην ? η είναι εντελώς τυχαίο? είμαι με cloudy g3 v2.0 και ο dori με default settings πιθανη λύση φλασαρισμα του τελευταιου supersu 2,27 http://download.chainfire.eu/630/SuperSU/BETA-SuperSU-v2.27.zip αν και ο ιδιος ο Dori τεσταρισμα του 9.0 εκανε με 2.25 σε στοκ ρομ παντα ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγω παντως φιλε μου δεν εχω κανενα sod με cloudy g3 v2.1 και dori v9.0 Δουλευουν ολα απροβληματιστα;) Και κατι ασχετο με τα sod..... Χθες παιδια φλασαρα cloudyflex την τελευταια. Σαν πρωτη ματια με αρεσε παρα πολυ. Επισης με ξετρελανε αυτο το μαυρο background! Σε φερνει στο μυαλο στυλ aosp με ολη αυτη τη μαυριλα...Οραιο:) Το μονο που με απογοητευσε ειναι οτι ο ηχος ακουγεται μπουκομενος οταν βαζω να παιξει μουσικη:( κατι το οποιο βρισκεται σε αντιθεση με cloudy g3 που εχω αλλα και με την μαμα kitkat οταν την ειχα περασμενη παλαιοτερα. Για αυτο γυρισα σημερα παλι στην cloudyg3. Κατα τα αλλα perfect rom.:D **** Ξερει κανεις αν μπορω με τα πισω πληκτρα να απενεργοποιησω την συσκευη? Αν εισαι με Dori χρησιμοποιησε για ηχο το Fauxsound https://play.google.com/store/apps/details?id=com.teamkang.fauxsound&hl=el Παράθεση LINKS SuperUIs : http://1drv.ms/1WiyREb Limitless_UX4_v1.3_V10 mod : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6561829#post6561829 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toubano44 Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 [quote=pdimi70; [/color] Αν εισαι με Dori χρησιμοποιησε για ηχο το Fauxsound https://play.google.com/store/apps/details?id=com.teamkang.fauxsound&hl=el Να σου πω την αληθεια ειχα κατεβασει το fauxsound παλαιοτερα. Το βρηκα απο το google χωρις πληρωμη αλλα μολις το ανοιξα και πειραζα τις ρυθμισεις δεν παρατηρησα καποια αλλαγη καθολου. Ηταν λες και δεν δουλευε καθολου Παράθεση Lineage os 15.1 Νίκος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Να σου πω την αληθεια ειχα κατεβασει το fauxsound παλαιοτερα. Το βρηκα απο το google χωρις πληρωμη αλλα μολις το ανοιξα και πειραζα τις ρυθμισεις δεν παρατηρησα καποια αλλαγη καθολου. Ηταν λες και δεν δουλευε καθολου Πρέπει να έχεις και τον ανάλογο KERNEL για να δέχεται τις ρυθμίσεις του faux sound, o dori είναι οκ, cloudy και bruce δεν δέχονται ρυθμίσεις, επιβεβαιωνω και εγώ ότι το faux sound κάνει εξαιρετική δουλειά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toubano44 Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Πρέπει να έχεις και τον ανάλογο KERNEL για να δέχεται τις ρυθμίσεις του faux sound, o dori είναι οκ, cloudy και bruce δεν δέχονται ρυθμίσεις, επιβεβαιωνω και εγώ ότι το faux sound κάνει εξαιρετική δουλειά. Οραια τοτε θα το δοκιμασω καποια στιγμη;) Παράθεση Lineage os 15.1 Νίκος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Παιδιά για ποιο λόγο το πληκτρολόγιο μου βγάζει άλλον νταλον όταν πληκτρολογώ...???:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Σήμερα ανακάλυψα μια νέα λειτουργία στην rom του cloudy g3 2.1,σέρνοντας το home button προς μια κατεύθυνση μικραίνει η οθόνη του τηλεφώνου και γίνεται πολυ εύχρηστο με το ένα χέρι,την λειτουργία την είχε και το note3 και τη χρησιμοποιούσα πάντα και τώρα και στο g2,δεν νομίζω να το έχει άλλη rom αν κάνω λάθος διορθώστε με.:o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manolovas Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Πολυ καλη λειτουργία.στην 2.0 δε το εχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Κάποιος που έχει aosp rom μπορεί να δοκιμάσει να ακούσει ασύρματα ράδιο με το spirit2 μέσω bt? Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Καλημερα παιδια. Γυρισα σε ΣΤΟΚ ΣΤΟΚ χθες και εκανα root + recovery + drivers για την καμερα. ROM ειναι Stock ομως... Και εχασα το Knock ON... Πως φτιαχνει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Καλημερα παιδια. Γυρισα σε ΣΤΟΚ ΣΤΟΚ χθες και εκανα root + recovery + drivers για την καμερα. ROM ειναι Stock ομως... Και εχασα το Knock ON... Πως φτιαχνει ? Δοκιμασε αυτο: Kρυφο μενου 3845#*802# (στον dialer) Μετα settings Και μετα update touch firmware Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Δοκιμασε αυτο: Kρυφο μενου 3845#*802# (στον dialer) Μετα settings Και μετα update touch firmware Ναι λειτουργεί. Σε ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Σχετικά με τα SODs πάντως εγώ δεν είχα τίποτα. Με sotmax και cloudyG3 2.0 με dori 8,5+ όλες τις beta και τις stable δεν είχα θέμα. Εκτός από μερικές εκδόσεις. Ειδικά δε από 8,8,2 και πάνω ούτε ένα δεν έκανε. Έτσι για το καλό. Τώρα δεν έχω δοκιμάσει να δω τι παίζει. Θα μείνω με aosp Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAN_10 Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Εβαλα απο χθες miui και δυστυχώς με απογοήτευσε εχει στιγμές που λαγγαρει χειρότερα απο οποία Ρομ δοκιμασία. Σε αλλά κινητά που την έβαζαν ηταν σπίρτο. Οποίος την έχει μηπως αλλαζατε καμια ρύθμιση σε κερνελ η στην ρομ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jonous Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Καμία ρύθμιση. Ίσως δεν έκατσε καλά. Ξαναπέρνα την. Αν την έβαλες μέσω twrp πένα την με cwm. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAN_10 Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Καμία ρύθμιση. Ίσως δεν έκατσε καλά. Ξαναπέρνα την. Αν την έβαλες μέσω twrp πένα την με cwm. Μεσω phitz την περασα. Την κατεβασα απο. https://xiaomi-miui.gr/community/wsif/index.php/Entry/5865-4-5-23-UNOF-LG-G2-miuiandroid-com/ .αυτη βαζετε και σεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolman Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Καταρχάς συγγνώμη αν έχει ξανασυζητηθεί το θέμα, δεν βρήκα κάτι ψάχνοντας. Όπως φαίνεται στο επισυναπτόμενο, "λείπουν" περίπου 5 GB από την εσωτερική μνήμη του G2 μου. Δεν μιλάω για τη συνολική μνήμη (32 GB), αλλά για τη διαθέσιμη (24 GB), άρα αυτή που "λείπει" δεν είναι το λειτουργικό. Το άθροισμα της χρησιμοποιούμενης μνήμης είναι περίπου 8.5 GB, και σύμφωνα με το report, απομένουν άλλα 11.4 GB, δηλαδή σύνολο ~20 GB. Πάνω-πάνω όμως λέει "Total Space 24.80 GB", νούμερο λογικό σε μια συσκευή 32 GB. Που... πήγαν τα άλλα 5 GB...; Έχω κάνει "καθαρισμούς" για cache, app data κτλ (αλλά και πάλι, ΠΟΣΟ να ήταν πια; ), έχω ψάξει για "ξεχασμένο" backup από Nandroid, τίποτα... Εκτός πια αν δεν έχω ψάξει σωστά (είναι και περίεργο το file structure), οπότε κάθε συμβουλή, καλοδεχούμενη. Ψάχνοντας σε ξένα fora είδα ότι δεν είμαι ο μόνος με το ίδιο πρόβλημα, όμως δεν βρήκα κάποια λύση εκεί. Το έχει συναντήσει και άλλος αυτό, και αν ναι, πώς το αντιμετώπισε; Ευχαριστώ! Παράθεση http://www.10-code.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 (edited) Κατ' αρχάς ίσως θα ήταν πιο χρήσιμο να απευθυνθείς στο νήμα που είναι ειδικό για τη συσκευή σου, σε περίπτωση που είναι όντως κάποιο γνωστό "θέμα" με το G2. Από την άλλη, θα πρέπει να γνωρίζεις ότι γενικώς σε όλων των τύπων τις μνήμες, τόσο στους σκληρούς δίσκους, όσο και στις μνήμες flash (εσωτερικές και microSD), άλλο πράγμα η ονομαστική χωρητικότητα, και εντελώς άλλο πράγμα η πραγματική διαθέσιμη χωρητικότητα. Όταν το αποθηκευτικό μέσο υφίσταται μορφοποίηση (format), χάνει μέρος της διαθέσιμης χωρητικότητάς του. Ειδικά για τα 32GB, προσωπικά έχω παρατηρήσει όσες microSD έχω, μετά το φορμάρισμα δίνουν διαθέσιμα περίπου 29GB. Επιπλέον, ειδικά για την εσωτερική μνήμη, σε όλα τα λειτουργικά (άρα και στο Andrοid) κάποιο χώρο καταλαμβάνει και το λειτουργικό. Ενδεικτικά αναφέρω ότι στη δική μου συσκευή που έχει 16GB εσωτερική μνήμη, μετά το φορμάρισμα φτάνει τα 14GB, και με το λειτουργικό και τις προεγκατεστημένες εφαρμογές φτάνει αισίως τα ~11GB. Από εκεί και πέρα έχεις διαθέσιμα για αποθήκευση (εφαρμογές, δεδομένα κλπ). Επομένως, ίσως και να μην είναι τόσο παράλογο να σου "λείπουν" όσα GB σου λείπουν. Edited November 26, 2014 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts