wicker Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Το φλασαρουμε φιλε;Γιατι μεσα λεει για εγκατασταση απλη το .apk ναι zipακι είναι και το φλασαρεις από recovery Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 ναι zipακι είναι και το φλασαρεις από recovery Για non-rooted το κανεις εγκατασταση σαν apk απλα ενδεχεται να μην δουλευουν τα smileys. Για rooted το φλασαρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mas Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Την τελευταια εχω πανω και μου ειπε να γυρισω σε πιο παλια γιατι εχει θεμα με τα γραφικα. Προτεινεις και εσυ philz απο οτι καταλαβα αντι twrp. Σε ευχαριστω για την βοηθεια σου!!!! :) Kαι κατι τελευταιο: επειδη ειμαι ευχαριστημενος ετσι οπως ειναι το κινητο αυτη τη στιγμη και δεν θελω να αλλαξω κατι, θελω να κανω ενα nandroid backup. ((((Παω στο philz και δινω απλα backup? αφου γινει αυτο οτι και αν συμβει μετα παω recovery και κανω restore και θα ειναι το κινητο οπως εκεινη την στιγμη)))) Αυτο που ειπες παραπανω ειναι. Δεν θελει κατι αλλο. Για καλη μου τύχη το εκανα εγω εχθες πριν βαλω την sotmax και φαω το bootloop. Παράθεση «Κρύπτειν αμαθίην κρέσσον ή ες το μέσον φέρειν» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Την τελευταια εχω πανω και μου ειπε να γυρισω σε πιο παλια γιατι εχει θεμα με τα γραφικα. Προτεινεις και εσυ philz απο οτι καταλαβα αντι twrp. Σε ευχαριστω για την βοηθεια σου!!!! :) Kαι κατι τελευταιο: επειδη ειμαι ευχαριστημενος ετσι οπως ειναι το κινητο αυτη τη στιγμη και δεν θελω να αλλαξω κατι, θελω να κανω ενα nandroid backup. Παω στο philz και δινω απλα backup? αφου γινει αυτο οτι και αν συμβει μετα παω recovery και κανω restore και θα ειναι το κινητο οπως εκεινη την στιγμη? Η πρεπει να δηλωσω καποιες παραμετρους πριν παρω backup? δεν θελει τιποτα Γιωργο πατας backup και ξεκιανει και οταν θες να κανεις restore θα σε παει ακριβώς εκει που εκανες το backup σου!!!!περνα την philz touch 6.27.5 δουλευει χωρις κανενα προβλημα απολύτως!!!! και ναι το θεωρώ κακαλυτερω απο το twrp !!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razorkop Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 (edited) Νεο LG Keybord http://forum.xda-developers.com/lg-g2/themes-apps/g3-keyboard-5-0-12-g2-root-unroot-t2827051 Φιλε μου μια ερωτηση μπορω να περασω το νεο LG keyboard σε Cloudy G3 2.0 ;;; Και αν ναι το περναω μεσω recovery σωστα;;; Εdit : Τωρα διαβασα και τα υπολοιπα post .... Οποτε το μονο που μενει ειναι αν μπορω να το κανω σε Cloudy G3 2.0 .... Edited October 31, 2014 by razorkop Παράθεση Never give up Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 δεν θελει τιποτα Γιωργο πατας backup και ξεκιανει και οταν θες να κανεις restore θα σε παει ακριβώς εκει που εκανες το backup σου!!!!περνα την philz touch 6.27.5 δουλευει χωρις κανενα προβλημα απολύτως!!!! και ναι το θεωρώ κακαλυτερω απο το twrp !!!!! Φιλε μπορουμε να βγαλουμε το twrp αφου εγκαταστησουμε του philz;Kαι εαν γινεται απο που το διαγραφουμε; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Φιλε μπορουμε να βγαλουμε το twrp αφου εγκαταστησουμε του philz;Kαι εαν γινεται απο που το διαγραφουμε; φιλε μου δεν χρειάζεται να διαγραψεις τιποτα οταν φλασαρης το philz touch recovery θα σου κανει αντηκατασταση το twrp με philz touch recovery αυτο ειναι ολο!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OutLaw_264 Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Αλιμονο...... Για το ηχειο: path name="speaker" Αλλαζεις το "RX7 Digital Volume" Και για ακουστικα: path name="headphones" Αλλαζεις το "RX1 Digital Volume" και το "RX2 Digital Volume" ;);) Εισ' ωραίος! ;) Παράθεση LG D802 G2 - AOSP - Android N ROM: Ressurection Remix 7.1.1 -Δημήτρης- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pdimi70 Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 (edited) Φιλε μου μια ερωτηση μπορω να περασω το νεο LG keyboard σε Cloudy G3 2.0 ;;; Και αν ναι το περναω μεσω recovery σωστα;;; Εdit : Τωρα διαβασα και τα υπολοιπα post .... Οποτε το μονο που μενει ειναι αν μπορω να το κανω σε Cloudy G3 2.0 .... Το εχω βαλει ηδη ολα καλα. Εχω το μαυρο φοντο για οικονομια οθονης Edited October 31, 2014 by pdimi70 Παράθεση LINKS SuperUIs : http://1drv.ms/1WiyREb Limitless_UX4_v1.3_V10 mod : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6561829#post6561829 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Νεος dorimanx kernel 8.7 Νταξει ο τυπος δεν υπαρχει! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2725023 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 (edited) Νεος dorimanx kernel 8.7 Νταξει ο τυπος δεν υπαρχει! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2725023 Βρε παιδια τι θα γινει;Μολις προχθες βαλαμε τον τελευταιο...Απο ρυθμισεις τι κανουμε με αυτον Βαγγελη;:) Ισχύουν αυτες; Cpu governor 0,1,2,3+alucard Touchboost+1190400 Sample rate+60000 Max cpu frequency 0,1,2,3+1728000 Max screen off cpu frequency+1036800 Hot plug+alucard Gpu max speed+320 edit: στην ρυθμιση Max screen off cpu frequency+1036800 δεν υπαρχει αυτο το νουμερο...Τι κανουμε; Edited October 31, 2014 by giorgos1966 Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Εκτός από Cloudy έχετε να προτείνετε καμία άλλη ρομ να πειραματιστω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrovasilis Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Σε σους εχουν sotmax και anvanced bineries τι πρεπει να κανουμε για να εχουμε αυτα που εχει ο sotmax αρχικα; Παράθεση SONY MOBILE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Σε σους εχουν sotmax και anvanced bineries τι πρεπει να κανουμε για να εχουμε αυτα που εχει ο sotmax αρχικα; φλασαρης την ρομ του sotmax απο την αρχή!!!!;) φιλε tupac την βρηκα την λυση για το viral δουλεύει κανονικοτατα!!!!!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Τελικα αποτι καταλαβα στην miui αμα δεν κατσεις να αλλαξεις μια μια τις επαφες σε +30 ξεχνας αναγνωριση σε μηνυματα και τηλεφωνα μαζι ε?? Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Τελικα αποτι καταλαβα στην miui αμα δεν κατσεις να αλλαξεις μια μια τις επαφες σε +30 ξεχνας αναγνωριση σε μηνυματα και τηλεφωνα μαζι ε?? ετσι ακριβως φιλε μου !!εγω ειχα τους μισους αριθμους με +30 και εκατσα και τα αλλαξα ολα με +30 και ολα καλα!!!(με πηρε βέβαια καπου 15 λεπτα αλλα αξιζε τον κοπο !!!:)) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Νεο LG Keybord http://forum.xda-developers.com/lg-g2/themes-apps/g3-keyboard-5-0-12-g2-root-unroot-t2827051 Είναι το τελευταίο LG G3 Πληκτρολόγιο -για G2 Root Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 πως μπορώ να δω αν έχω το philz touch ...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 πως μπορώ να δω αν έχω το philz touch ...? Πατα να μπεις σε recovery mode και δες....... που θα σε βγαλει:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 πως μπορώ να δω αν έχω το philz touch ...? Μάριε μας δουλεύεις μου φαίνετε:lol::lol: Έχεις περασμένο τον dori beta και ρωτάς πως θα δεις αν έχεις philz touch!!!!!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 (edited) φλασαρης την ρομ του sotmax απο την αρχή!!!!;) φιλε tupac την βρηκα την λυση για το viral δουλεύει κανονικοτατα!!!!!:D Μπραβο ρε μαν. Ουτε που το σκεφτηκα. ετσι ακριβως φιλε μου !!εγω ειχα τους μισους αριθμους με +30 και εκατσα και τα αλλαξα ολα με +30 και ολα καλα!!!(με πηρε βέβαια καπου 15 λεπτα αλλα αξιζε τον κοπο !!!:)) Ναι αλλα αν η επαφη ειναι με +30 δεν αναγνωριζεται στα τα μηνυματα ενω αν δεν εχει το προθεμα τοτε δςν αναγνωριζεται στην εισερχομενη κλιση. Οποτε πρεπει η επαφη να εχει δυο νουμερα, ενα με +30 και ενα με χωρις. Edited October 31, 2014 by TUPAC_RIP Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pdimi70 Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Νεος dorimanx kernel 8.7 Νταξει ο τυπος δεν υπαρχει! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2725023 Η πλακα ειναι οτι ειχε SOD ο ιδιος στα καλα καθουμενα ,τα εχει παρει στο κρανιο και καθεται και ψαχνει το κωδικα απο την αρχη ενω ταυτοχρονως βγαζει νεα εκδοση!!! Οντως δεν υπαρχει! Παράθεση LINKS SuperUIs : http://1drv.ms/1WiyREb Limitless_UX4_v1.3_V10 mod : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6561829#post6561829 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sokopa Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Καλησπέρα σε όλους, χτες πήρα το κινητό 32ρι από ελληνικό μαγαζι, αλλά όπως φαίνεται ηταν εισαγωγής από Ασία, και με το μαμίσιο fw δεν έχω 4g. Ποια stock να περάσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 (edited) Πατα να μπεις σε recovery mode και δες....... που θα σε βγαλει:D:D Μάριε μας δουλεύεις μου φαίνετε:lol::lol: Έχεις περασμένο τον dori beta και ρωτάς πως θα δεις αν έχεις philz touch!!!!!:p Όχι για μένα βρε παιδιά.....!!!! για την καημένη την μανούλα μου....:lol: Μάγκες...! μπαίνω σε Recovery Mode και μου βγάζει πάνω δεξιά error και μικρά γραμματα και μετά κλείνει η συσκευή.... τι να κάνω...? Edited October 31, 2014 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Καλησπέρα σε όλους, χτες πήρα το κινητό 32ρι από ελληνικό μαγαζι, αλλά όπως φαίνεται ηταν εισαγωγής από Ασία, και με το μαμίσιο fw δεν έχω 4g. Ποια stock να περάσω; Οποιαδηποτε ευρωπαϊκη ROM. Επρεπε να ρωτησεις απο που ειναι το κινητο. Τωρα δεν εχεις ελληνικη εγγυηση. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts