Jump to content

Τροποποιήσεις & βελτιώσεις για το LG G2

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια σας..εκανα root το g2 μου κι αφου δεν τ καταφερα να περασω την cloudy g3 αποφασισα να το κανω unroot και να περασω παλι την stock εκδοση..το κινητο προερχεται απο ιταλια..περασα κανονικα συμφωνα με τ faq το λογισμικο εκανα και την αναβαθμιση σε kitkat ομως δεν λειτουργουν καποια πραγματα οπως το knock code που δεν υπαρχει καν η το ανοιγμα της οθονης με δυο αγγιγματα που δεν λειτουργει,, τ ν κανω??

Περα απο το update σε kitkat πρεπει να κανεις αλλο ενα update για να ενεργοποιηση του knock code!

Επισης για να δουλεψει παλι το double tap πατα στον dialer 3845#*802# μετα βρες την επιλογη settings και μετα την επιλογη update touch firmware και θα εισαι ετοιμος.

Edited by marnick

• Απαντήσεις 21,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

εμενα μου αρεσει η Pardus 7.6
phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G

Ποιος κερνελ είναι αυτός που λες φίλος μου .? Κ απο που τον κατεβαζω...???

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!

http://www.androidfilehost.com/?w=files&flid=14686

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δοκιμαστε και CloudyG3 + Bruce Kernel φοβερη μπαταρια.

Αλλα σε σχεση με τις αλλες G3 Rom αυτη ειναι η πιο πετσοκομμενη.

Προσωπικά είχα κακή εμπειρία. Από τις χειρότερες μπαταρίες που βρήκα ποτέ σε ρομ. Μεταπήδησα πάλι σε στοκ. Αλλά αυτό το ui της g3 βρε παιδί μου, κουκλι!!

HTC Desire > Samsung Galaxy S2 > LG G2 , Nexus 7

Κατεβασε το G2tweaksbox και βαλε το notifications menu του g3 και μεσα απο το playstore κατεβασε το θεμα του g3 για στοκ launcher
phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G

Τα έκανα όλα αυτά που λες. Το στρογγυλό σχήμα στους φακέλους μπορείς να μου πεις πως μπορώ να το κάνω χαχαχαχαχα. Ξέρω, nova launcher
HTC Desire > Samsung Galaxy S2 > LG G2 , Nexus 7

[/color]

Προσωπικά είχα κακή εμπειρία. Από τις χειρότερες μπαταρίες που βρήκα ποτέ σε ρομ. Μεταπήδησα πάλι σε στοκ. Αλλά αυτό το ui της g3 βρε παιδί μου, κουκλι!!

Kernel-bruce2728-D802-v0.41.zip

Εμενα περασε τις 7 ωρες στο 100% το κινητο τωρα ειμαι στο 60% εχω περασει ολες τις εφαρμογες απο την αρχη,εχω τρεξει 4-5 φορες Bench,εχω κανει σιγουρα 4 reboot,και ειμαι στο fb εδω κ ποσες ωρες με Wifi.Τι αλλο να θελει κανεις απο μια Rom που δεν εχει στρωσει καν?

[/color]

Kernel-bruce2728-D802-v0.41.zip

Εμενα περασε τις 7 ωρες στο 100% το κινητο τωρα ειμαι στο 60% εχω περασει ολες τις εφαρμογες απο την αρχη,εχω τρεξει 4-5 φορες Bench,εχω κανει σιγουρα 4 reboot,και ειμαι στο fb εδω κ ποσες ωρες με Wifi.Τι αλλο να θελει κανεις απο μια Rom που δεν εχει στρωσει καν?

Και εγώ το ίδιο. Είχα σταθερά 6-8 ώρες με στοκ κέρνελ(cloudy). Με bruce μιλάνε για ακόμα καλύτερους χρόνους από στοκ. Τι να πω...

Δοκίμασα Pardus 7.5, Sotmax 9+, CM M8, 1+ one rom, Mahdi 29/7 τώρα και με καμία δεν ξεπέρασα ποτέ τις 6 ώρες με ίδιο setup και χρήση πάντα! Μόνο με στοκ ρουταρισμένη είχα ίδια αυτονομία με την G3.

Google Pixel 6 Pro

εκανα ροοτ με το towelroot . αν φλασαρω με flashify το twrp ειμαι οκ ε?

Γιατί δεν το κάνεις με AutoRec?

http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg

Ερώτηση: Έχω το G2 το Αγγλικό με τελευταία έκδοση λογισμικού την 10d. Σήμερα πέρασα την Ιταλική 10f μέσω του lg flash tool χωρίς να αλλάξω τίποτα άλλο στο κινητό από τη στιγμή που το αγόρασα (π.χ. root ή άλλα παρόμοια). Τώρα που το συνδέω στον υπολογιστή στο pc suite και πάω να κάνω επιδιόρθωση σφαλμάτων λογισμικού με σκοπό να ξαναπεράσω το γνήσιο 10f λογισμικό μου λέει ότι δεν υπάρχει τίποτα για επιδιόρθωση και δεν κάνει επαναγκατάσταση λογισμικού. Τι γίνεται τώρα? Αν δηλαδή βγει νέα ανβάθμιση δεν θα μπορώ να τη βάλω μέσω pc ή έστω μέσω OTA? Πως θα ξαναγυρίσω στην προηγούμενη κατάσταση? Ευχαριστώ.

πιο ευκολο για εμενα γιατι ειναι χωρις pc

Μα ούτε το AutoRec χρειάζεται pc για να εγκαταστήσεις custom recovery. :)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2715496

http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg

Μα ούτε το AutoRec χρειάζεται pc για να εγκαταστήσεις custom recovery. :)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2715496

οποτε το κανω με αυτο

αλλα πια ρομ να βαλω?

Να βαλλω cloudyg3? ειναι σταθερη και με καλη μπαταρια?+

αν θελω να το επαναφερω απλα φλασαρω την στοκ ρομ με το updater και ειμαι οκ?

Edited by manwlis77

οποτε το κανω με αυτο

αλλα πια ρομ να βαλω?

Να βαλλω cloudyg3? ειναι σταθερη και με καλη μπαταρια?+

αν θελω να το επαναφερω απλα φλασαρω την στοκ ρομ με το updater και ειμαι οκ?

Για flashify δεν θα το συνιστούσα αν είσαι με KK. Καθώς πρέπει να γίνει downgrade ο bootloader σου για να πάρεις custom recovery. Κάτι που κάνει από μόνη της η εφαρμογή autorec. Το flashify όμως δεν το κάνει, οπότε ίσως δεν περάσει ο recovery.

Για εμένα η cloudyG3 είχε ως τώρα την καλύτερη αυτονομία(ίδια με στοκ τελείως ρομ) και επίσης κανένα απολύτως bug στην δική μου χρήση. Τέλεια ρομ. Βέβαια τώρα δοκιμάζω aosp roms να δω που θα κατασταλάξω!

Επαναφορά σε στοκ? Ποιο updater εννοείς? Αν εννοείς ΟΤΑ τότε όχι φυσικά!!!!! Κράτα ένα backup πριν φλασάρεις οτιδήποτε και έτσι έχεις backup της στοκ ρομ σου. Βέβαια θα πρέπει να βάλεις και στοκ recovery. Αλλά στο xda υπάρχει τυπάς που έχει τις στοκ σε flashable zips και μάλιστα σου αλλάζει και τον recovery και άμα θες κάνεις root. Άμα θες όχι. Και έτσι είναι πάλι εύκολο να γυρίσεις σε στοκ

Edited by djkostas20

Google Pixel 6 Pro

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις

Εκανα twrp με autorec

Έβαλα την cloudyg3 μια χαρά μου δένεται

Πανω σε αυτή βάζω το xsposed framework ε?

Για επαναφορά ρωταω αν χρειαστεί να παει service λέω.

Εννοώ μέσω pc που φλασαρεις την εργοστασιακή Ρομ με το καλώδιο

Σκέφτομαι να κάνω το εξής πείραμα.

Σε Lamhoang G3 Final να φλασάρω το ράδιο του G2 του Cloudy και την camera του G Pro 2....έχει κανείς εμπειρία από κάτι τέτοιο??

Ράδιο δεν δουλεύει.

Camera δουλεύει.

Edited by Tsarli

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις

Εκανα twrp με autorec

Έβαλα την cloudyg3 μια χαρά μου δένεται

Πανω σε αυτή βάζω το xsposed framework ε?

Για επαναφορά ρωταω αν χρειαστεί να παει service λέω.

Εννοώ μέσω pc που φλασαρεις την εργοστασιακή Ρομ με το καλώδιο

Μέσω pc ναι αλλά με το flashtool 2014. XDA it...

Όσο για xposed ναι βάζεις αλλά δεν μπορείς να έχεις art αν θέλεις και εγώ και αρκετοί στο XDA έχουν αναφέρει drain λόγω του xposed.

Google Pixel 6 Pro

παιδια προσπαθησα να περασω τον bruce kernel και ενω εκανα την διαδικασια κανονικα δηλαδη wipe και μετα install μεσω του autorec συνεχιζει να μου εμφανιζει στα στοιχεια σαν kernel τον 3.4.0.. τι μπορω να κανω?

παιδια προσπαθησα να περασω τον bruce kernel και ενω εκανα την διαδικασια κανονικα δηλαδη wipe και μετα install μεσω του autorec συνεχιζει να μου εμφανιζει στα στοιχεια σαν kernel τον 3.4.0.. τι μπορω να κανω?

Κατέβασε αυτή την εφαρμογή και δες κάτω κάτω σου λέει ποιον κέρνελ έχεις...

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bvalosek.cpuspy