marnick Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 (edited) Γεια σας..εκανα root το g2 μου κι αφου δεν τ καταφερα να περασω την cloudy g3 αποφασισα να το κανω unroot και να περασω παλι την stock εκδοση..το κινητο προερχεται απο ιταλια..περασα κανονικα συμφωνα με τ faq το λογισμικο εκανα και την αναβαθμιση σε kitkat ομως δεν λειτουργουν καποια πραγματα οπως το knock code που δεν υπαρχει καν η το ανοιγμα της οθονης με δυο αγγιγματα που δεν λειτουργει,, τ ν κανω?? Περα απο το update σε kitkat πρεπει να κανεις αλλο ενα update για να ενεργοποιηση του knock code! Επισης για να δουλεψει παλι το double tap πατα στον dialer 3845#*802# μετα βρες την επιλογη settings και μετα την επιλογη update touch firmware και θα εισαι ετοιμος. Edited August 5, 2014 by marnick Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Παιδιά πια είναι η καλύτερη και σταθερή Ρομ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
androidaddict Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Cloudy stock Παράθεση HTC Desire > Samsung Galaxy S2 > LG G2 , Nexus 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 εμενα μου αρεσει η Pardus 7.6 Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeVasil Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Δοκιμαστε και CloudyG3 + Bruce Kernel φοβερη μπαταρια. Αλλα σε σχεση με τις αλλες G3 Rom αυτη ειναι η πιο πετσοκομμενη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Ποιος κερνελ είναι αυτός που λες φίλος μου .? Κ απο που τον κατεβαζω...??? Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
androidaddict Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Ποιος κερνελ είναι αυτός που λες φίλος μου .? Κ απο που τον κατεβαζω...??? http://www.androidfilehost.com/?w=files&flid=14686 ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δοκιμαστε και CloudyG3 + Bruce Kernel φοβερη μπαταρια. Αλλα σε σχεση με τις αλλες G3 Rom αυτη ειναι η πιο πετσοκομμενη. Προσωπικά είχα κακή εμπειρία. Από τις χειρότερες μπαταρίες που βρήκα ποτέ σε ρομ. Μεταπήδησα πάλι σε στοκ. Αλλά αυτό το ui της g3 βρε παιδί μου, κουκλι!! Παράθεση HTC Desire > Samsung Galaxy S2 > LG G2 , Nexus 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Κατεβασε το G2tweaksbox και βαλε το notifications menu του g3 και μεσα απο το playstore κατεβασε το θεμα του g3 για στοκ launcher Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
androidaddict Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Τα έκανα όλα αυτά που λες. Το στρογγυλό σχήμα στους φακέλους μπορείς να μου πεις πως μπορώ να το κάνω χαχαχαχαχα. Ξέρω, nova launcher Παράθεση HTC Desire > Samsung Galaxy S2 > LG G2 , Nexus 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeVasil Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Ποιος κερνελ είναι αυτός που λες φίλος μου .? Κ απο που τον κατεβαζω...??? [/color] Προσωπικά είχα κακή εμπειρία. Από τις χειρότερες μπαταρίες που βρήκα ποτέ σε ρομ. Μεταπήδησα πάλι σε στοκ. Αλλά αυτό το ui της g3 βρε παιδί μου, κουκλι!! http://www.androidfilehost.com/?w=files&flid=14686 Kernel-bruce2728-D802-v0.41.zip Εμενα περασε τις 7 ωρες στο 100% το κινητο τωρα ειμαι στο 60% εχω περασει ολες τις εφαρμογες απο την αρχη,εχω τρεξει 4-5 φορες Bench,εχω κανει σιγουρα 4 reboot,και ειμαι στο fb εδω κ ποσες ωρες με Wifi.Τι αλλο να θελει κανεις απο μια Rom που δεν εχει στρωσει καν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 (edited) Παιδια μια βοηθεια. Ειμαι root. Μπορω να βαλω στο G2 την status bar του LG G3; Edited August 6, 2014 by miltos74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 [/color] Προσωπικά είχα κακή εμπειρία. Από τις χειρότερες μπαταρίες που βρήκα ποτέ σε ρομ. Μεταπήδησα πάλι σε στοκ. Αλλά αυτό το ui της g3 βρε παιδί μου, κουκλι!! http://www.androidfilehost.com/?w=files&flid=14686 Kernel-bruce2728-D802-v0.41.zip Εμενα περασε τις 7 ωρες στο 100% το κινητο τωρα ειμαι στο 60% εχω περασει ολες τις εφαρμογες απο την αρχη,εχω τρεξει 4-5 φορες Bench,εχω κανει σιγουρα 4 reboot,και ειμαι στο fb εδω κ ποσες ωρες με Wifi.Τι αλλο να θελει κανεις απο μια Rom που δεν εχει στρωσει καν? Και εγώ το ίδιο. Είχα σταθερά 6-8 ώρες με στοκ κέρνελ(cloudy). Με bruce μιλάνε για ακόμα καλύτερους χρόνους από στοκ. Τι να πω... Δοκίμασα Pardus 7.5, Sotmax 9+, CM M8, 1+ one rom, Mahdi 29/7 τώρα και με καμία δεν ξεπέρασα ποτέ τις 6 ώρες με ίδιο setup και χρήση πάντα! Μόνο με στοκ ρουταρισμένη είχα ίδια αυτονομία με την G3. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 εκανα ροοτ με το towelroot . αν φλασαρω με flashify το twrp ειμαι οκ ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renesis_87 Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 εκανα ροοτ με το towelroot . αν φλασαρω με flashify το twrp ειμαι οκ ε? Γιατί δεν το κάνεις με AutoRec? Παράθεση http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Ερώτηση: Έχω το G2 το Αγγλικό με τελευταία έκδοση λογισμικού την 10d. Σήμερα πέρασα την Ιταλική 10f μέσω του lg flash tool χωρίς να αλλάξω τίποτα άλλο στο κινητό από τη στιγμή που το αγόρασα (π.χ. root ή άλλα παρόμοια). Τώρα που το συνδέω στον υπολογιστή στο pc suite και πάω να κάνω επιδιόρθωση σφαλμάτων λογισμικού με σκοπό να ξαναπεράσω το γνήσιο 10f λογισμικό μου λέει ότι δεν υπάρχει τίποτα για επιδιόρθωση και δεν κάνει επαναγκατάσταση λογισμικού. Τι γίνεται τώρα? Αν δηλαδή βγει νέα ανβάθμιση δεν θα μπορώ να τη βάλω μέσω pc ή έστω μέσω OTA? Πως θα ξαναγυρίσω στην προηγούμενη κατάσταση? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Γιατί δεν το κάνεις με AutoRec? πιο ευκολο για εμενα γιατι ειναι χωρις pc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amptou Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 ευχαριστω πολυ για την βοηθεια..ακολουθησα τις οδηγιες και τ βρηκααα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renesis_87 Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 πιο ευκολο για εμενα γιατι ειναι χωρις pc Μα ούτε το AutoRec χρειάζεται pc για να εγκαταστήσεις custom recovery. :) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2715496 Παράθεση http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 (edited) Μα ούτε το AutoRec χρειάζεται pc για να εγκαταστήσεις custom recovery. :) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2715496 οποτε το κανω με αυτο αλλα πια ρομ να βαλω? Να βαλλω cloudyg3? ειναι σταθερη και με καλη μπαταρια?+ αν θελω να το επαναφερω απλα φλασαρω την στοκ ρομ με το updater και ειμαι οκ? Edited August 6, 2014 by manwlis77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 (edited) οποτε το κανω με αυτο αλλα πια ρομ να βαλω? Να βαλλω cloudyg3? ειναι σταθερη και με καλη μπαταρια?+ αν θελω να το επαναφερω απλα φλασαρω την στοκ ρομ με το updater και ειμαι οκ? Για flashify δεν θα το συνιστούσα αν είσαι με KK. Καθώς πρέπει να γίνει downgrade ο bootloader σου για να πάρεις custom recovery. Κάτι που κάνει από μόνη της η εφαρμογή autorec. Το flashify όμως δεν το κάνει, οπότε ίσως δεν περάσει ο recovery. Για εμένα η cloudyG3 είχε ως τώρα την καλύτερη αυτονομία(ίδια με στοκ τελείως ρομ) και επίσης κανένα απολύτως bug στην δική μου χρήση. Τέλεια ρομ. Βέβαια τώρα δοκιμάζω aosp roms να δω που θα κατασταλάξω! Επαναφορά σε στοκ? Ποιο updater εννοείς? Αν εννοείς ΟΤΑ τότε όχι φυσικά!!!!! Κράτα ένα backup πριν φλασάρεις οτιδήποτε και έτσι έχεις backup της στοκ ρομ σου. Βέβαια θα πρέπει να βάλεις και στοκ recovery. Αλλά στο xda υπάρχει τυπάς που έχει τις στοκ σε flashable zips και μάλιστα σου αλλάζει και τον recovery και άμα θες κάνεις root. Άμα θες όχι. Και έτσι είναι πάλι εύκολο να γυρίσεις σε στοκ Edited August 6, 2014 by djkostas20 Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις Εκανα twrp με autorec Έβαλα την cloudyg3 μια χαρά μου δένεται Πανω σε αυτή βάζω το xsposed framework ε? Για επαναφορά ρωταω αν χρειαστεί να παει service λέω. Εννοώ μέσω pc που φλασαρεις την εργοστασιακή Ρομ με το καλώδιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsarli Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 (edited) Σκέφτομαι να κάνω το εξής πείραμα. Σε Lamhoang G3 Final να φλασάρω το ράδιο του G2 του Cloudy και την camera του G Pro 2....έχει κανείς εμπειρία από κάτι τέτοιο?? Ράδιο δεν δουλεύει. Camera δουλεύει. Edited August 6, 2014 by Tsarli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις Εκανα twrp με autorec Έβαλα την cloudyg3 μια χαρά μου δένεται Πανω σε αυτή βάζω το xsposed framework ε? Για επαναφορά ρωταω αν χρειαστεί να παει service λέω. Εννοώ μέσω pc που φλασαρεις την εργοστασιακή Ρομ με το καλώδιο Μέσω pc ναι αλλά με το flashtool 2014. XDA it... Όσο για xposed ναι βάζεις αλλά δεν μπορείς να έχεις art αν θέλεις και εγώ και αρκετοί στο XDA έχουν αναφέρει drain λόγω του xposed. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amptou Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 παιδια προσπαθησα να περασω τον bruce kernel και ενω εκανα την διαδικασια κανονικα δηλαδη wipe και μετα install μεσω του autorec συνεχιζει να μου εμφανιζει στα στοιχεια σαν kernel τον 3.4.0.. τι μπορω να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Goofy00 Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 παιδια προσπαθησα να περασω τον bruce kernel και ενω εκανα την διαδικασια κανονικα δηλαδη wipe και μετα install μεσω του autorec συνεχιζει να μου εμφανιζει στα στοιχεια σαν kernel τον 3.4.0.. τι μπορω να κανω? Κατέβασε αυτή την εφαρμογή και δες κάτω κάτω σου λέει ποιον κέρνελ έχεις... https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bvalosek.cpuspy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts