araditsas Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Το per apps δεν το βρήκα... Βρηκα per app fonts kai per app hacking. Στο "κατέβασμα" του xposed framework βρηκα το app settings...:( Το app settings είναι? Ναι έχεις δίκιο αυτό είναι βέβαια να σου πω ότι δεν το έχω δοκιμάσει. Αν το κάνεις ανέβασε και καμιά φώτο να δούμε τι έφτιαξες. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2437377 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Το app settings δουλεύει μία χαρά σε θέμα αλλαγής dpi... Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Το app settings δουλεύει μία χαρά σε θέμα αλλαγής dpi... Για δώστε καμιά φώτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Λέω να το δοκιμάσω αρχικά στην αρχική TW... Τί λέτε? Παράθεση GTZ (George) S25 ultra SM-S938B S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iganiats Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 Ισχύει απλά θες και HLOS-BIN αρχείο όχι μόνο το modem.bin Είσαι έτοιμος για την Γαλλική XEF με URDLV. Ισχύει και για σένα ότι γράφει το μύνημα #222 για οδηγίες. Τι περιέχει αυτό το HLOS.bin και πως το χρησιμοποιώ κατά το φλασάρισμα μόνο του modem.bin? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. December 7, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 Τι περιέχει αυτό το HLOS.bin και πως το χρησιμοποιώ κατά το φλασάρισμα μόνο του modem.bin? Δεν ξέρω τι περιέχει πάντως πάει παρέα με το μόντεμ, αν περάσεις μόντεμ θες και το hlos του Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iganiats Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 Δηλαδη όταν φορτωσω στο odin το mmodem.bin ξέρεις πως βάζω και το hlos.bin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. December 7, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 Δηλαδη όταν φορτωσω στο odin το mmodem.bin ξέρεις πως βάζω και το hlos.bin Περνάς το modem.bin με ξετσεκαρισμενο το auto reboot στο Odin, μόλις περάσει κάνεις με το χέρι reboot σε download Mode και περνάς και το hlos Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iganiats Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 Περνάς το modem.bin με ξετσεκαρισμενο το auto reboot στο Odin, μόλις περάσει κάνεις με το χέρι reboot σε download Mode και περνάς και το hlos Υπάρχει κάποιος οδηγός για το φλασάρισμα αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 Υπάρχει κάποιος οδηγός για το φλασάρισμα αυτό? Τι ακριβώς δεν καταλαβαίνεις και θες οδηγό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iganiats Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Τι ακριβώς δεν καταλαβαίνεις και θες οδηγό; Έτσι βρε αδερφέ για τυφλοσούρτη. Κατάλαβα ότι βάζβ στο phone του odin, αρχικά το modem.bin και φλασάρω. Μετά βάζω πάλι στο phone του odin το nonhlos.bin και φλασάρω. Με το τέλος του φλασαρίσματος και τo reboot ε'ιμαι κομπλέ. Μα πως του ήρθε του Disigngears να αφαιρεί το modem στη urdlv μέθοδο του:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 :!:Ενημέρωση Το συγκεκριμένο θέμα αφορά το Root και μόνο. Όλα τα μηνύματα που αφορούσαν τροποποιήσεις/βελτιώσεις μεταφέρθηκαν στο αντίστοιχο θέμα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evoliasmenos Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 (edited) :!:Ενημέρωση Το συγκεκριμένο θέμα αφορά το Root και μόνο. Όλα τα μηνύματα που αφορούσαν τροποποιήσεις/βελτιώσεις μεταφέρθηκαν στο αντίστοιχο θέμα. Καλησπερα,μεσα στο θεμα ειχα ρωτησει αν υπαρχει αυτη τη στιγμη καποιο αξιοπιστο και ''σιγουρο'' rootαρισμα μαζι βεβαια με την ολη διαδικασια(tutorial,βημα προς βημα) και αν αυτη που παραθετει το θεμα στην αρχη εχει γινει απο καποιον με 100% επιτυχια...(μη κλαιω το κινητο μετα...:wacko: )+ειδα μεσα στη συζητηση οτι τα μελη λενε για το knox και ηθελα να ρωτησω...αν παει απο 0 σε 1 τι γινεται??? Επισης δεν με ενδαφερει να αλλαξει τπτ απο το κινητο π.χ μενου η οτιδηποτε αλλο απλα να μπορει να τρεχει εφαρμογες που απαιτουν root οπως για παραδειγμα την εφαρμογη droidsheep...ευχαριστω εκ των προτερων,θα περιμενω απαντηση το συντομοτερο... Edited December 9, 2013 by Evoliasmenos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Καλησπερα,μεσα στο θεμα ειχα ρωτησει αν υπαρχει αυτη τη στιγμη καποιο αξιοπιστο και ''σιγουρο'' rootαρισμα μαζι βεβαια με την ολη διαδικασια(tutorial,βημα προς βημα) και αν αυτη που παραθετει το θεμα στην αρχη εχει γινει απο καποιον με 100% επιτυχια...(μη κλαιω το κινητο μετα...:wacko: )+ειδα μεσα στη συζητηση οτι τα μελη λενε για το knox και ηθελα να ρωτησω...αν παει απο 0 σε 1 τι γινεται??? Επισης δεν με ενδαφερει να αλλαξει τπτ απο το κινητο π.χ μενου η οτιδηποτε αλλο απλα να μπορει να τρεχει εφαρμογες που απαιτουν root οπως για παραδειγμα την εφαρμογη droidsheep...ευχαριστω εκ των προτερων,θα περιμενω απαντηση το συντομοτερο... Δεν μου δουλεύει αυτή η εφαρμογή μάλλον δεν έχει κάνει αναβάθμιση για να λειτουργεί σε 4.3 jb. Οπότε αν θες ρουτ μόνο γι αυτό μην κάνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evoliasmenos Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Δεν μου δουλεύει αυτή η εφαρμογή μάλλον δεν έχει κάνει αναβάθμιση για να λειτουργεί σε 4.3 jb. Οπότε αν θες ρουτ μόνο γι αυτό μην κάνεις. αν εχω καποιο smartphone που να εχει πιο παλια εκδοση android???π.χ σειρα 2 η 3....??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnx80 Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 καλησπερα παιδια νεος κατοχος και εγω απο σημερα,ηθελα να ρωτησω βλεπωντας οτι εγω ειμαι με mj2 μπορω να κανω το ροοτ οπως εδω στο οδηγο χωρις να γραψει το knox? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. December 11, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Όχι φίλε μου δυστηχως Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 αν εχω καποιο smartphone που να εχει πιο παλια εκδοση android???π.χ σειρα 2 η 3....??? Ναι κανονικά στην 4.2... Σίγουρα έχω κάνει πλάκες μεγάλες.... Σκέφτομαι να πάρω δεύτερο κινητό γιαυτό το λόγο και για το wifi kill που και αυτό δεν μου δουλεύει αλλά θέλω να πιστεύω πως θα κάνουν καμιά αναβάθμιση και θα το φτιάξουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnx80 Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Όχι φίλε μου δυστηχως κριμα,να σου πω την αληθεια το λυπαμε να το ρισκαρω με την εγγυηση τοτε οποτε ισως αργοτερα αμα δω ειναι ολα οκ με την συσκευη για λιγο καιρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evoliasmenos Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 (edited) Ναι κανονικά στην 4.2... Σίγουρα έχω κάνει πλάκες μεγάλες.... Σκέφτομαι να πάρω δεύτερο κινητό γιαυτό το λόγο και για το wifi kill που και αυτό δεν μου δουλεύει αλλά θέλω να πιστεύω πως θα κάνουν καμιά αναβάθμιση και θα το φτιάξουν. ευχαριστω araditsa......;) Edited December 11, 2013 by Evoliasmenos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Σου έστειλα πμ δες το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. December 12, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Λοιπόν έφτιαξα την MK2 την Γαλλική (XEF) για όσους έχουν γαλλικό. Υπόψην δεν μπορώ να την τεστάρω αν λειτουργεί το URDLV σωστά και δεν θα χτυπήσει το KNOX και θα γίνει 1... ακολούθησα τη διαδικασία και έκανα ότι κάνω πάντα αλλά λόγο του ότι έχω ήδη τριπαρισμένο το Knox μου δεν μπορώ να την τεστάρω. Περιμένετε αν θέλετε όσοι έχετε το γαλλικό τηλέφωνο να το κάνει και κανείς στο XDA να μάθουμε τι γίνεται. Ισχύει και εδώ η διαδικασία του #222 N9005XXUDMK2_N9005OXXDMK3_N9005XXUDMJ7_XEF_VEGA_FULLROM Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iganiats Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Εχει κάποια σοβαρή διαφορά από την MJ7 ή καλύτερα να περιμένω το 2014 για kit kat? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. December 12, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Εγώ δεν είχα δει κάτι, λογικά bug διορθώνει οπότε υπομονή Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p4n0z Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Χρήστο, θα φτιάξεις και την ελληνική όταν βγει? Παράθεση 1. Ψάξε στο internet 2. Ψάξε στο forum 3. Γράψε Ελληνικά !! Μπορείς !! :rolleyes: :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts