Jump to content

Dimitristoz

Members
  • Δημοσιεύσεις

    124
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Dimitristoz

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

Dimitristoz's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Τι rom εβαλες φιλε? Και πως την περασες?
  2. Δεν ξερω φιλε σιγουρα , δεν εχω την ρομ. απλα μπορεις να μονταρεις το build prop και να ανεβασεις την ποιοτητα εικονας. Ισως να το εχει μειωσει για να βγαζει αποτελεσμα στην μπαταρια και στην ταχυτητα. Υποθετικα μιλαω δεν εχω την ρομ.
  3. Φιλε αν κρασαρεις το knox παλι εχω την εντυπωση οτι σου βγαζει μεταβλητες στην 16αδικη μορφη πχ ffffx0 η κατι τετοιο.. εγω προσωπικα δεν ειμαι σε φαση να επαναπρογραμματισω e fuse αν υπαρχει καποιος ειναι ο chainfire η καοιος αλλος στο επιπεδο του... και πιστευω αν γινοταν να το βγαλεις εικονικα 0x0 θα το ειχε κανει.. τι να πω εκτος και αν πληρωνεται απο εταιριες οπως πολυ hacker...
  4. Ολοι οι counter crasharoun σε ατερμων βροχο αυτο ομως σακατευει τις μνημες και τον επεξεργαστη το κινητο θα κρεμασει. Θα κανει μια ατελειωτη ασταματητη διεργασια χωρις αποτελεσμα... φιλε το θεμα ειναι να παγωσει οχι να κρασαρει. Και το να παγωσει δεν γινεται γιατι ειναι γραμενο στην πλακετα αν δεν κανω λαθος με assemply. παραδειγμα βρογχου x=0 while x<1 { if κατι==false { x++ } } print("knox 0x"+x); αν εσυ τωρα αλλαξεις την μεταβλητη εισαγωγης στον βρογχο και την κανεις 2 ρε παιδι μου δεν θα μπει ποτε στον βρογχο. το knox ομως οτι και να κανεις θα ξαναπαρει της μεταβλητες του απο την αρχη σε καθε επανεκινηση που κανεις. Ελπιζω να καταλαβες τι θελω να πω :D
  5. Περνας τα app της samsung στο ρολοι αφου κανεις ρουτ και recovery σε ενα συγκεκριμενο φακελο και τα τραβαει το κινητο επισης εχεις τις ειδοποιησεις με atn manager και πολυ περισσοτερες απο τις stock.. το εχω σκαλισει αρκετα το ρολοι λειτουργει :)
  6. Φιλε μου δεν με ενδιφερουν ουτε τα smart stay ουτε το s pen. Μονο το gear με ενδιαφερει και αυτο λειτουργει. Εννοω απο bugs εχει πολλα?
  7. Το knox δεν θα μηδενισει... ειναι αλγοριθμος που τρεχει στην πλακετα οτι και να βαλεις πανω θα ξανα τρεξει το μονο που μπορεις να κανεις εχω την υπονοια ειναι να το κρασαρεις..
  8. Καλησπερα. Θα θελα να ξερω αν εβαλε κανεις beta cm και τις εντυπωσεις... Αν εχει τεσταρει καποιος ας με ενημερωσει αν κανει για κθημερινη χρηση η συγκεκριμενη εκδοση. Ανεξαρτητος με την συμβατοτητα της με τα μπιχλιμπιδια της samsung υπαρχει τροπος να κανει support το gear.
  9. Παιδια αν εχετε ρουτ καντε ενα region lock away και βαλτε οτι csc θελετε δεν υπαρχει θεμα...
  10. Αυτο συμβαινει νομιζω οταν κατα τη διαρκεια της κλησης αλλαζει απο g σε 3g κτλ.. γι αυτο ειπα για κοσμοτε, ειχαν ενα θεμα με το 3g τους τωρα τςλευταια
  11. Το twrp ειναι recovery οπως το cwm. Εχει μια επιλογη να γραψεις command στο τερμιναλ. Μπαινεις εκει και τις γραφεις. Φιλε μου αν ποτε το χρειαστεις στειλε και θ σου πω τι να κανεις μην ανγχωνεσαι. Μπορω να στα γραψω αναλυτικα φυσικα αλλα αυτη η περιπτωση ειναι σχεδον η αισχατη και συνηθως γινεται απο επαναφορα backup μεσω recovery. Μετα παει το hard brick που επαναφερεται επισης αλλα πιο δυσκολα. Γι αυτο κρατατε backup καλυτερα απο official rom. Οχι απο custom. Αν τυχει αλλο κρουσμα απο soft brick θα φτιαξω ενα guide.
  12. Αυτο ακριβως κανει. Το android εχει την ιδιοτητα να το ξαναφτιαχνει μονο του (με λιγη βοηθεια).
  13. Θεσσαλονίκη φίλε...;) Καλές διακοπές φίλε.
×
×
  • Create New...