Jump to content

Οδηγός αποστολής αγορών από Κίνα [ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ]

gerstavros2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 43,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Εμενα έφυγε 28/11 και συμφωνα με το Track17 έφτασε Ελλαδα στις 4/12. Βεβαι το EltaTrack εχει ακόμα το 28/11 από Σιγκαπουρη.

λοιπον το δικο μου από vickmall έφυγε singpore post στης 20/11 και όπως δειχνει το tracking εφτασε στο αεροδρομειο στης 27/11, σήμερα πηρα τελικα τηλέφωνο στα ελτα και μου είπαν οτι ακομα δεν εχει φτασει και οταν της λέω οτι στο ιντερνετ το δειχνει ελλαδα μου απαντησε οτι πγαινει απο αεροδρομειο σε αεροδρομειο( η κοπελια για να μου βρει το αντικειμενο χρησιμοποιησε το ιδιο tool που εχει και το site των ΕΛΤΑ lol), πραγματικά βαρεθηκα αξιολυπητοι

Edited by babadook

Εντάξει , πώς κάνουμε έτσι !

Ορίστε κ οι αποδείξεις , από τα china post .

Λίγη καθυστέρηση στη διαλογή έχουν τα πακετάκια μας , κ σε λίγες μέρες θα μας τα φέρει ο αγαπητός ταχυδρόμος μας :lol:

http://i1027.photobucket.com/albums/y333/lakgav22/alibaba-ecommerce-web_zps9sxum3lc.jpg

χαχαχα, φιλε εισαι απαιχτος, επρεπε να βαλεις και μια απο ελλαδα

http://3.bp.blogspot.com/-xewAzY7rGZI/T0o3r2yRtRI/AAAAAAAAJpE/NLqkzczHJuU/s1600/topeiraxtiri.gr.jpg

ΤΩΡΑ ΛΑΙΒ...

οπως και να εχει τα παιδια εκει κανουν το καλλιτερο δυνατο, και προσωπικα παιδες προκειμενου να μην γινουμε κινα εργασιακα δεν με πειραζει να περιμενω και μηνα

Edited by goku86

Εμενα έφυγε 28/11 και συμφωνα με το Track17 έφτασε Ελλαδα στις 4/12. Βεβαι το EltaTrack εχει ακόμα το 28/11 από Σιγκαπουρη.

Ομοιως και για μένα. Στο insomnia σε αντιστοιχη περίπτωση μέλος αναφέρει ότι από την μέρα που το signpost γραφει ότι έφτασε Ελλάδα, μπορεί να πάρει μέχρι και 2 βδομάδες μέχρι να σκαναριστεί από ΕΛΤΑ. Και τώρα που πλησιάζουν οι γιορτές, είναι χειρότερα τα πράγματα. Υπομονή.

Μωρε υπομονη ,αλλα αντε πες το στη κοπελα μου που της παραγγειλα κινητο και της ειπα 2 βδομαδες,γιατι σε μενα ειχαν κανει 8 μερες.

Θα με γδαρει που δε θα της ερθει πριν τα χριστουγεννα :lol:

Στην αναγκη να παω να ανοιξω και εγω κανα σακι ρε παιδια :p

Οι κινέζοι όμως σε 4-5 μέρες έχουν διώξει τα δεκάδες χιλιάδες πακέτα προς τον προορισμό τους. Εδώ πελαγώνουν με πολύ λιγότερα.

Οι Κινέζοι είναι άψογοι σε όλα. Τα δικά μας τα ****** τι κάνουν που δεν τα βγάζουν πέρα με το 1/10000 των δεματων.

Edited by impreza_sti
Ασκούμε κριτική σε ιδέες και όχι σε ανθρώπους

Δεν υποσχομαστε ποτέ τετοια πραγματα, δεν ειναι στο χερι μας και μετα βγαινουμε φταιχτες και κανουμε και εξυπηρετηση...

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Ομοιως και για μένα. Στο insomnia σε αντιστοιχη περίπτωση μέλος αναφέρει ότι από την μέρα που το signpost γραφει ότι έφτασε Ελλάδα, μπορεί να πάρει μέχρι και 2 βδομάδες μέχρι να σκαναριστεί από ΕΛΤΑ. Και τώρα που πλησιάζουν οι γιορτές, είναι χειρότερα τα πράγματα. Υπομονή.

Και εγω ακριβως στην ιδια κατασταση ειμαι.. φιλος νωριτερα ειπε οτι παρελαβε με αφιξη ελλαδα 1/12 αρα ισως εχουμε αρχισει και περνουμε μια σειρα.. ειμαι αισιοδοξως οτι θα παραλαβουμε πριν τα χριστουγεννα. 4/12 εφτασε ελλαδα.. και 15 μερες ας πουμε να σκαναριστει 19/12 ε μεχρι τις 20-21 θα το χουμε.

Αυτοι στις 17/11 εχουν καποιο προβλημα και εχουν κολλησει μαζικα... ισως τους εκρυψαν τους σακους στο αεροδρομιο αχαχα

''Samsung Galaxy S7 Edge''

''Ipad mini 2''

Και εγω ακριβως στην ιδια κατασταση ειμαι.. φιλος νωριτερα ειπε οτι παρελαβε με αφιξη ελλαδα 1/12 αρα ισως εχουμε αρχισει και περνουμε μια σειρα.. ειμαι αισιοδοξως οτι θα παραλαβουμε πριν τα χριστουγεννα. 4/12 εφτασε ελλαδα.. και 15 μερες ας πουμε να σκαναριστει 19/12 ε μεχρι τις 20-21 θα το χουμε.

Αυτοι στις 17/11 εχουν καποιο προβλημα και εχουν κολλησει μαζικα... ισως τους εκρυψαν τους σακους στο αεροδρομιο αχαχα

Εγω σου λεω οτι θα το παρεις μετα τις γιορτες. Πιστευω με το νεο χρονο.

λοιπον το δικο μου από vickmall έφυγε singpore post στης 20/11 και όπως δειχνει το tracking εφτασε στο αεροδρομειο στης 27/11, σήμερα πηρα τελικα τηλέφωνο στα ελτα και μου είπαν οτι ακομα δεν εχει φτασει και οταν της λέω οτι στο ιντερνετ το δειχνει ελλαδα μου απαντησε οτι πγαινει απο αεροδρομειο σε αεροδρομειο( η κοπελια για να μου βρει το αντικειμενο χρησιμοποιησε το ιδιο tool που εχει και το site των ΕΛΤΑ lol), πραγματικά βαρεθηκα αξιολυπητοι

Τοσες φορες εχει γραφτει εδω μεσα.Συνεχιζετε κ παιρνετε τηλ στα ΕΛΤΑ ενω τα δεματα ειναι στο αεροδρομιο.Τι περιμενετε να σας απαντησουν απο τα ΕΛΤΑ;Αφου δεν τα εχουν παραλαβει

Όχι μόνο οι 17/11 και 18 19 20 21 22 23 έχουν κολλήσει.

Τότε κάτι παίζει με το δικό μου. Ακόμα δεν έφτασε Ελλάδα λέει το 17track.

:D

Τι να σου πω φιλε θα δείξει...

Εγώ πιστεύω πως όχι όπως παρέλαβε δύο δέματα και ο φίλος νωρίτερα με άφιξη 1/12 και σήμερα έχουμε 10/12. Αλλά δεν υπάρχει λόγος για τέτοια συζήτηση.

''Samsung Galaxy S7 Edge''

''Ipad mini 2''

Καλησπέρα παιδιά , έχω παραγγείλει το DOOGEE F5 από Bangood, υποτίθεται ότι έχει φύγει από 11 Νοέμβρη και βλέπω τα παρακάτω στοιχεία:

Destination Country - Cache Time: 2015-12-10 12:04

2015-11-21 16:29 SINGAPORE, ITEMS IN PACKING

Origin Country - Cache Time: 2015-12-10 12:04

2015-12-01 11:08 Arrival at Destination Post (Country: GR)

2015-11-21 16:29 Despatched to overseas (Country code: GR)

Το θέμα είναι ότι παρακολουθώ το νήμα του εν λόγω κινητού μήνες τώρα και βλέπω ότι άλλοι χρήστες που έφτασαν στο αεροδρόμιο τα κινητά τους κάτι μέρες πριν και κάτι μέρες μετά από μένα, τα έχουν ήδη στα χέρια τους.

Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω εκτός από υπομονή; Να τους πρήξω κάπως; Μια φορά πήρα τηλέφωνο ευγενικά και η υπάλληλος μπήκε απλά στο σαιτ των ελτα (αυτό το κάνω και εγώ) και μου πε δεν έχει έρθει ακόμα πράγμα που το λένε σε όλους απ' όσο έχω διαβάσει.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγνώμη για το μεγάλο ποστ απλά τα νεύρα μου έχουνε γίνει τσατάλια γιατί περίμενα ήδη ένα μήνα εξτρά να φτάσει το κινητό στις αποθήκες τους επειδή είχε εξαντληθεί.

Εδω και τοσα ποστ λενε οτι υπαρχει προβλημα πως και οσο και να τους πρηξεις,δε θα γινει κατι.

Τι διαφορετικο δηλαδη να γινει?

Οι κινέζοι όμως σε 4-5 μέρες έχουν διώξει τα δεκάδες χιλιάδες πακέτα προς τον προορισμό τους. Εδώ πελαγώνουν με πολύ λιγότερα.

Ναι ... 15 Κινέζοι γιά 20 τετραγωνικά και εδώ 10 γιά 1000.... :lol:

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

Ναι ... 15 Κινέζοι γιά 20 τετραγωνικά και εδώ 10 γιά 1000.... :lol:

Αντί να πουν ευχαριστώ που έχουν την άπλα τους...

:p

Σοβαρά τώρα, δεν είναι δυνατόν να είναι τόσο χάλια η κατάσταση. Πόσα γράμματα και μικροδέματα φτάνουν την ημέρα στο Ελ.Βεν;

Φίλε καλό είναι να μην γράφονται τέτοια μηνύματα! Θα έχουμε δράματα χριστουγεννιάτικα!:lol:

03.12.2015 19:52 Electronic notification of shipment

03.12.2015 21:52 Accepted from sender

04.12.2015 00:52 Sorting

04.12.2015 02:25 Left postal office

05.12.2015 10:25 Arrival at international place of exchange

06.12.2015 04:29 Send item abroad (Export)

06.12.2015 10:02 Handed over to Airline/Transporter

06.12.2015 22:02 Arrived at postal office Greece

τώρα με τέτοια infos τι να πιστέψεις :lol:

6/12 εφτασε Ελλαδα

Ησουν τυχερος και εφυγε η πτηση τη μερα που το στειλανε.

Περιμενε τωρα 2 βδομαδες να το βγαλουν απο σακι :lol:

Παιδια διαβαζω συνεχεια παιδια που χουν αγχος οτι που ειναι η αποστολη μου, για αποστολες που ξεκινησαν απο διαφορα μερη του κοσμου εκει γυρω στο 3 δεκαημερο του νοεμβρη (20-30/11). Ακομα και 20 να ξεκινησε ενα δεμα και να πεταξε για ελλαδα στις 25 ειναι φυσιολογικο να μην εχει ερθει. Μην τρελαθουμε. Ειναι νωρις. Ο οδηγος λεει μπορει να παρει μηνα και παραπανω να ρθει ενα πραγμα. Εμενα ηδη ειναι στο μηνα απο τοτε που πεταξε απο κινα ενα αντικειμενο και ακομα δεν εχει εμφανιστει στην ελλαδα. Κανουμε υπομονη. Ουτε αν παρουμε και κατσαδιασουμε στο ΕΛΤΑ θα μας ερθει πιο γρηγορα το δεμα. Ενταξει τωρα φαινεται να χουν μια καλη ροη τα πραγματα στο αεροδρομιο αφου αποστολες που ξεκινησαν 20 και 30 νοεμβρη εμφανιζονται ηδη στην ελλαδα. Οι αποστολες του νοεμβρη καπου εχουν αραξει πιο πισω και δεν εχουν προλαβει να τις σκαναρουν εγκαιρα.

Ησουν τυχερος και εφυγε η πτηση τη μερα που το στειλανε.

Περιμενε τωρα 2 βδομαδες να το βγαλουν απο σακι :lol:

Λίγο λες, έχω δέμα απο τις 13/11 που λέει το ίδιο :lol:

Όχι μόνο οι 17/11 και 18 19 20 21 22 23 έχουν κολλήσει.

Παιδια εγω ημουν στους 22/11 κολλημενος και σημερα ξεκολλησε...Για ξανατσεκαρετε μια αυτοι με 17/11 και μετα...