WitchKing Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Το θέμα του τελωνείου (κακώς έχουμε συνηθίσει να λέμε τελωνείο τον ΦΠΑ που, ενδεχομένως, μπορεί να πληρώσουμε ενώ τον πληρώνουμε σε όλα τα άλλα είδη καθημερινά) εξαρτάται άμεσα από την περιγραφή και την αξία που γράφει ο πωλητής στο αυτοκόλλητο πάνω στο δέμα. Ο "φόβος του τελωνείου" δεν είναι τόσο για τον ΦΠΑ όσο για τα καπέλα που βάζουν οι διάφορες μεταφορικές ή\και εκτελωνιστές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 δηλαδή δεν είναι καλύτερη επιλογή από sing post? Κάθε ταχυδρομείο από τα δύο έχει τα υπέρ και τα κατά, κατά καιρούς, σε σχέση με την ταχύτερη μεταφορά του δέματος μέχρι την Αθήνα, αφού από εκεί αναλαμβάνουν τα ΕΛΤΑ. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 (edited) ζητάνε πολλά το έχω ζήσει οκ τους είπα να μου τα στείλουν ξεχωριστά αλλά έστειλαν 2 κινητά σε ένα δέμα αξίας 147$ άντε να δούμε πρώτη φορά από gearbest σε καλή τιμή τα αγόρασα με κουπόνι 13$ doogee x5 pro ;p το gearbest χρεώνει 0.4$ για sing post ποια να πρωτιμήσω για tablet? ότι θέλουν χρεώνουν ;p Edited November 10, 2015 by markosch Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Στην τελευταία παραγγελία που έκανα στο Everbuying, ζήτησα αποστολή με SG Post και το έστειλε με NL Post !!! Εγώ πάλι ζήτησα SG Post απο το Banggood, μου είπαν οτι θα πρέπει να πληρώσω έξτρα και τελικά το έστειλαν τζάμπα με SG. Είπαμε, άβυσσος το μυαλό του κινέζου :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Συμφωνώ απόλυτα. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 (edited) Δύο πακέτα, απο διαφορετικά καταστήματα, και τα δύο με SG Post: 1ο (RYxxxxxxxxxSG - Despatch #4274): 05/11/2015 (16:09) Despatched to overseas (Country code: GR) 09/11/2015 (07:42) Arrival at Destination Post (Country: GR) 2ο (RPxxxxxxxxxSG - Despatch #4136): 08/11/2015 (14:13) Despatched to overseas (Country code: GR) 09/11/2015 (12:36) Arrival at Destination Post (Country: GR) Αναχώρηση με τρεις μέρες διαφορά, άφιξη με πέντε ώρες διαφορά. To μεγαλύτερο Despatch # έφυγε πρώτο. Edited November 10, 2015 by WitchKing Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paularas Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 και εμένα αγορά στις 23.10, έφυγε στις 30.10 και έως και τώρα είναι ολλανδία... αθάνατο bangood... μια φορά να στείλει κάτι χωρίς να έχω πρόβλημα. σε όλα τα άλλα τα μαγαζιά / ebay να φεύγουν σε 1-2 μέρες και να είναι εδώ asap και με αυτούς πάντα κάπου να κολλάει 1 Παράθεση KILL THE BEST AND F_U_C_K THE REST http://www.bmwworld.com/images/cars/3er/compact/6677_200.jpg BMW COMPACT M/// PACK AC SCHNITZER D&W Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 και εμένα αγορά στις 23.10, έφυγε στις 30.10 και έως και τώρα είναι ολλανδία... αθάνατο bangood... μια φορά να στείλει κάτι χωρίς να έχω πρόβλημα. σε όλα τα άλλα τα μαγαζιά / ebay να φεύγουν σε 1-2 μέρες και να είναι εδώ asap και με αυτούς πάντα κάπου να κολλάει Και στη δική μου περίπτωση 23.10 βγήκε το tracking number, 27.10 παρέλαβε το πακέτο η FlytExpress, 5.11 το έστειλε η SG Post. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Δύο πακέτα, απο διαφορετικά καταστήματα, και τα δύο με SG Post: 1ο (RYxxxxxxxxxSG - Despatch #4274): 05/11/2015 (16:09) Despatched to overseas (Country code: GR) 09/11/2015 (07:42) Arrival at Destination Post (Country: GR) 2ο (RPxxxxxxxxxSG - Despatch #4136): 08/11/2015 (14:13) Despatched to overseas (Country code: GR) 09/11/2015 (12:36) Arrival at Destination Post (Country: GR) Αναχώρηση με τρεις μέρες διαφορά, άφιξη με πέντε ώρες διαφορά. To μεγαλύτερο Despatch # έφυγε πρώτο. Από ότι βλέπω, έγινες ο καλλίτερος promoter του SG Post :lol: Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Από ότι βλέπω, έγινες ο καλλίτερος promoter του SG Post :lol: Πάντα του είχα μια συμπάθεια :) Έχει την καλύτερη ενημέρωση απο όλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrantzas Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 καλησπερα στην παρεα.. ο κινεζος φιλος, μεσο everbuying, μου εστειλε τον αριθμο RC453043009NL.. εχει απ τις 4/11 The item is pre-advised και απο εκει κ περα το χαος... ειναι λογικος χρονος ?? να ανησυχήσω ? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 ειναι λογικος χρονος ?? να ανησυχήσω ? Καλά είσαι. Μέσα στην εβδομάδα λογικά θα δεις την επόμενη κίνηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 ο κινεζος φιλος, μεσο everbuying, μου εστειλε τον αριθμο RC453043009NL.. εχει απ τις 4/11 The item is pre-advised και απο εκει κ περα το χαος... ειναι λογικος χρονος ?? να ανησυχήσω ? Στην περίπτωσή μου, έκανε 8 μέρες γα να φτάσει στην Ολλανδία, την προηγούμενη βδομάδα. Επομένως, από αύριο, μάλλον, θα έχεις νέα. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 μου ήρθε σημερα το πρωί το πακέτο απο SGpost. Μέσα σε 12 μερες. Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 μου ήρθε σημερα το πρωί το πακέτο απο SGpost. Μέσα σε 12 μερες. Πότε σου έβγαλε "Arrival at Destination Post"; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 3 πακέτα με SG post που πήρα σήμερα στα χέρια μου με συνολικό χρόνο 9 το ένα και 10 ημέρες τα άλλα δύο. 2 ημέρες μετά το Arrival at Destination Post εμφανίστηκαν και στα ελτα ( την επόμενη τα είχα στην περιοχή μου / αθήνα ) Με NL ένα που χω παραγγείλει,23η ημέρα κι ακόμα περιμένω. Με το ταχυδρομείο της Κίνας είχα κάνει την ίδια ημέρα 4 ξεχωριστές παραγγελίες, μέσα σε 14-17 ημέρες έφτασαν χθες. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 2 ημέρες μετά το Arrival at Destination Post εμφανίστηκαν και στα ελτα ( την επόμενη τα είχα στην περιοχή μου / αθήνα ) Τέτοια θέλω να ακούω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Καλησπερα ,εκανα μια παραγγελεια με china post και το 17 τρακ βγαζει κινεζικα....που μπορω να το κανω τρακ και να βγαζει αγγλικα??? Αν και το μεταφρασα τα λεει οπως να ναι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Καλησπερα ,εκανα μια παραγγελεια με china post και το 17 τρακ βγαζει κινεζικα....που μπορω να το κανω τρακ και να βγαζει αγγλικα??? Αν και το μεταφρασα τα λεει οπως να ναι.... Εδώ είσαι trackitonline 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superfour Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Ομαδα καλησπερα. Εκανα την πρωτη μου παραγγελια απο εξω και συγκεκριμενα απο banggood αλλα σαν τροπο αποστολης μου εβγαζε "Air Parcel Register" το οποιο και επελεξα μιας και ολα τα αλλα ηταν επι πληρωμης. σωστα το εκανα ή επρεπε να αλλαξω κατι? Αν ειναι να ακυρωσω οσο προλαβαινω. Ευχαριστω. 1 Παράθεση Τα αδύνατα παρά ανθρώποις δυνατά παρά τω Θεώ εστιν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Καλά έκανες. Τώρα θα περιμένεις τo tracking number για να δεις με ποια ταχυδρομική το έστειλαν. Να εύχεσαι να μην είναι η Malaysian :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sb68s Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Δύο πακέτα, απο διαφορετικά καταστήματα, και τα δύο με SG Post: 1ο (RYxxxxxxxxxSG - Despatch #4274): 05/11/2015 (16:09) Despatched to overseas (Country code: GR) 09/11/2015 (07:42) Arrival at Destination Post (Country: GR) 2ο (RPxxxxxxxxxSG - Despatch #4136): 08/11/2015 (14:13) Despatched to overseas (Country code: GR) 09/11/2015 (12:36) Arrival at Destination Post (Country: GR) Αναχώρηση με τρεις μέρες διαφορά, άφιξη με πέντε ώρες διαφορά. To μεγαλύτερο Despatch # έφυγε πρώτο. Item No: RFΧΧΧΧΧΧΧΧΧSG Despatch No.: 4273 Posting Date: 04-11-2015 04-11-2015 Despatched to overseas (Country code: GR) Το δικό μου ακόμη φέρνει βόλτες με το αεροπλάνο......... Πρώτη φορά η SG κάνει τόσο χρόνο, τις προηγούμενες φορές σε τρεις το πολύ μέρες το δέμα έφτανε Ελλάδα, τώρα δεν ξέρω τι να πω? Παράθεση Σπύρος Tab S8 - S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superfour Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Σε ευχαριστω για την καθησυχαστικη απαντηση σου φιλε WitchKing. Να υποθεσω οτι η malaysian τα στελνει με ταχυδρομικη χελωνα? 1 Παράθεση Τα αδύνατα παρά ανθρώποις δυνατά παρά τω Θεώ εστιν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Σε ευχαριστω για την καθησυχαστικη απαντηση σου φιλε WitchKing. Να υποθεσω οτι η malaysian τα στελνει με ταχυδρομικη χελωνα? Έχεις δει χελώνα να τρέχει; Δεν είναι και τόσο αργές :lol: To χειρότερο με την Malaysian είναι οι ενημερώσεις-χρησμοί του tracking. Δεν καταλαβαίνεις λέξη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Σε ευχαριστω για την καθησυχαστικη απαντηση σου φιλε WitchKing. Να υποθεσω οτι η malaysian τα στελνει με ταχυδρομικη χελωνα? Κάτι τέτοιο :D Εγώ πάντως ήμουν τυχερός..και οι 4 παραγγελίες μου εκεί ήταν με china post ( ανέφερε λίγο πιο πάνω τους χρόνους που έκαναν να έρθουν ) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts