evansarmor Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Καλημέρα παιδιά. Επειδή έχω παραγγείλει από e-bay ένα κινητό πρώτη φορά θα ήθελα την βοήθειά σας στο εξής θέμα. Το κινητό έρχεται με την nlpost. Έχοντας διαβάσει το ποστ με την αποστολή δεμάτων από κίνα(χρόνοι παράδοσης κτλ) θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Έχω πληρώσει με πιστωτική κάρτα και όχι μέσω pay-pal. Απ όσο έχω καταλάβει για να ζητήσεις πίσω τα χρήματα σου μέσω pay-pal περιμένεις μέχρι το όριο των 40 ημερών αν πάει κάτι στραβά και δέν έχει έρθει το δέμα, στην περίπτωση της πιστωτικής τι γίνεται υπάρχει κάποιο παρόμοιο όριο ημέρων που μπορώ να ζητήσω τα χρηματά μου πίσω? Δεν υπάρχει, αλλά σε καλύπτει το ΕΒΑΥ. Στην σελίδα σου, κάτω από την παραγγελία λέει "Estimated delivery", όταν φθάσει η ημερομηνία που αναφέρει εκεί, "ανοίγεις" υπόθεση και θα σε καλύψει το ΕΒΑΥ. Επίσης, μην αγοράζεις ποτέ χωρίς paypal ή την κάλυψη που σου δίνει το ALI εάν αγοράσεις από εκεί. Από που το αγόρασες στο ΕΒΑΥ ;;; Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos94 Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Μεσω ebay θα δεις το estimated delivery date. Αν δεν ερθει το δεμα μεχρι τοτε ανοιγεις case στο ebay. Εχεις 30 μερες απο τη στιγμη που περασει η ημερομηνια αυτη. Τα χρηματα θα μπουν στην πιστωτικη σου αν βγει υπερ σου η υποθεση. Διαβασε στο help στο site του ebay για περισσοτερες λεπτομερειες. Ευχαριστώ :) ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν υπάρχει, αλλά σε καλύπτει το ΕΒΑΥ. Στην σελίδα σου, κάτω από την παραγγελία λέει "Estimated delivery", όταν φθάσει η ημερομηνία που αναφέρει εκεί, "ανοίγεις" υπόθεση και θα σε καλύψει το ΕΒΑΥ. Επίσης, μην αγοράζεις ποτέ χωρίς paypal ή την κάλυψη που σου δίνει το ALI εάν αγοράσεις από εκεί. Από που το αγόρασες στο ΕΒΑΥ ;;; αγορασα απο τον πωλητη excellentphone2014 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Το λινκ βάλε, με όνομα πωλητού δεν μπορούμε να το βρούμε ... :) Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos94 Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 http://www.ebay.com/usr/excellentphone2014?_trksid=p2047675.l2559 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Δεν φαίνεται γιά απατεώνας, ελπίζω να πάνε όλα καλά.:) Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos94 Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Αυτό θέλω να πιστεύω και εγώ. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panoslalos Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Τα δεματα απο σιγκαπουρη οταν φτασουν αεροδρομιο ανανεωνετε και το στατους σε arrived to overseas; η αυτο γινεται οταν ανοικτει ο σακος και καταγραφει το δεμα;;; Απευθειας μολις βγουν απο το αεροπλανο 1 Παράθεση Sent from Meizu Pro5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZMA Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 γεια σας παιδια εγω εκανα dispute και μετα claim σωστα εκανα τι λετε. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkal Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 γεια σας παιδια εγω εκανα dispute και μετα claim σωστα εκανα τι λετε. Προσωπικά, όπως ξανάγραψα, θα τους ζητήσω refund την 19η ημέρα. Πιστεύω θα συμφωνήσουν. Δεν υπάρχει λόγος να πάμε σε claim, αφού και το efox αναγνωρίζει το πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZMA Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 την διαδικασια την εκανε ενας φιλος,εγω δεν γνωριζα πως το δικο μου σημερα εκλεισε 41 μερες τι πιστευεις καναμε λαθος κινησεις. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rle0ne Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Καλημέρα παιδιά. Επειδή έχω παραγγείλει από e-bay ένα κινητό πρώτη φορά θα ήθελα την βοήθειά σας στο εξής θέμα. Το κινητό έρχεται με την nlpost. Έχοντας διαβάσει το ποστ με την αποστολή δεμάτων από κίνα(χρόνοι παράδοσης κτλ) θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Έχω πληρώσει με πιστωτική κάρτα και όχι μέσω pay-pal. Απ όσο έχω καταλάβει για να ζητήσεις πίσω τα χρήματα σου μέσω pay-pal περιμένεις μέχρι το όριο των 40 ημερών αν πάει κάτι στραβά και δέν έχει έρθει το δέμα, στην περίπτωση της πιστωτικής τι γίνεται υπάρχει κάποιο παρόμοιο όριο ημέρων που μπορώ να ζητήσω τα χρηματά μου πίσω? Αρχικά μην αγχώνεσαι έχει πολύ καλές αξιολογήσεις ο χρήστης αυτός. Μου θύμησες τώρα μια περιπέτεια που είχα πριν από 2 χρόνια. Μου πήρε η γυναίκα μου δώρο ένα ρολόι από ebay αξίας 350€ και πλήρωσε με πιστωτική. Εγώ το έμαθα μετά από 2 μήνες ότι το έκανε και το δέμα δεν είχε φτάσει ακόμα. Ήρθα σε επικοινωνία με τον πωλητή αλλά δεν έβγαλα άκρη και εκεί που θεωρούσα πως χάθηκε πλέον το παρέλαβα αρχές Σεπτεμβρίου ενώ η παραγγελία έγινε 3/5. Μετά από 4 μήνες. Σε αντίθεση με μένα τότε εσύ έχεις περιθώρια ακόμα δεν πιστεύω να μην το παραλάβεις! 1 Παράθεση www.servicethessaloniki.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos94 Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Αρχικά μην αγχώνεσαι έχει πολύ καλές αξιολογήσεις ο χρήστης αυτός. Μου θύμησες τώρα μια περιπέτεια που είχα πριν από 2 χρόνια. Μου πήρε η γυναίκα μου δώρο ένα ρολόι από ebay αξίας 350€ και πλήρωσε με πιστωτική. Εγώ το έμαθα μετά από 2 μήνες ότι το έκανε και το δέμα δεν είχε φτάσει ακόμα. Ήρθα σε επικοινωνία με τον πωλητή αλλά δεν έβγαλα άκρη και εκεί που θεωρούσα πως χάθηκε πλέον το παρέλαβα αρχές Σεπτεμβρίου ενώ η παραγγελία έγινε 3/5. Μετά από 4 μήνες. Σε αντίθεση με μένα τότε εσύ έχεις περιθώρια ακόμα δεν πιστεύω να μην το παραλάβεις! εμένα μου έχει ως estimated delivery 15/1/2015-5/2/2015 και στο site της nl εχει κολησει απο τις 16/1 στο σταδιο the item is on transport to the country of destination. Μακάρι όλα να παν καλά και να έρθει στην ώρα του όπως τα λες.... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rle0ne Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Μου ήρθε σήμερα ένα δέμα με courier από Αγγλία το οποίο μου το στείλανε 5/1 !!! Υπάρχει μια καθυστέρηση απ'ότι καταλαβαίνω. 1 Παράθεση www.servicethessaloniki.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Να δώσω πάλι ρε παιδιά τον κωδικό μήπως και σεις δείτε ή μάθετε κάτι περισσότερο απ' αυτό που εγώ βλέπω, δηλαδή την στασιμότητα...από 01-01-2015... RS179096955NL Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZMA Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Προσωπικά, όπως ξανάγραψα, θα τους ζητήσω refund την 19η ημέρα. Πιστεύω θα συμφωνήσουν. Δεν υπάρχει λόγος να πάμε σε claim, αφού και το efox αναγνωρίζει το πρόβλημα. την διαδικασια την εκανε ενας φιλος,εγω δεν γνωριζα πως το δικο μου σημερα εκλεισε 41 μερες τι πιστευεις καναμε λαθος κινησεις. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkal Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Δεν έκανες λάθος. Απλά θα μπορούσες να κερδίσεις άλλες 3 μέρες. Επί της ουσίας, σου προτείνω να συνεννοηθείς με το μαγαζί, ώστε 1-2 μέρες πριν το 20ήμερο από το dispute, να σου κάνει refund, εάν φυσικά δεν έχεις παραλάβει. Θεωρώ ότι δεν υπάρχει λόγος να πάμε σε claim. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Αλλη φορα μονο sg post!! http://prntscr.com/5ud1t7 :) H sg post το εστειλε γρηγορα αλλα τα ΕΛΤΑ καθηστερουν....(ενω κλασικα γινετε το αντιθετο! ) 2 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ μερες στο αεροδρομιο στην Αθηνα....Πρωτη φορα με τυχαινει.Καθε φορα την μερα που εφτανε αντε την επομενη εγρασιμη το εστελναν για θεσσαλονικη.Εχετε και εσεις καθυστεριση σε εκεινο το σημειο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapy13 Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Να δώσω πάλι ρε παιδιά τον κωδικό μήπως και σεις δείτε ή μάθετε κάτι περισσότερο απ' αυτό που εγώ βλέπω, δηλαδή την στασιμότητα...από 01-01-2015... RS179096955NL Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Έχει πάει Αγγλία το δέμα σου από ότι βλέπω . 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Δεν έκανες λάθος. Απλά θα μπορούσες να κερδίσεις άλλες 3 μέρες. Επί της ουσίας, σου προτείνω να συνεννοηθείς με το μαγαζί, ώστε 1-2 μέρες πριν το 20ήμερο από το dispute, να σου κάνει refund, εάν φυσικά δεν έχεις παραλάβει. Θεωρώ ότι δεν υπάρχει λόγος να πάμε σε claim. Έκανα dispute και τους έγραψα οτι δεν έχω λάβει το πακέτο αν δε μ αρεσει η απαντήση τους τι κανω; 1 Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias87_ Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 καλησπερα! θα ηθελα τη βοηθεια σας.. περιμενω μια παραγγελια και στην αναζητηση μου βγαζει τα εξης! Στοιχεία Για Αριθμό Αποστολής : RP308652709SG ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΩΡΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 08-01-2015 15:09 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 19-01-2015 10:30 ΕΛΛΑΔΑ - ΑΘΗΝΑ (ΚΑΤ) ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 19-01-2015 10:30 ΕΛΛΑΔΑ - ΑΘΗΝΑ (ΚΑΤ) εχουν περασει 2 ημερες απο την τελευταια ανανεωση και συνηθως λεει κατευθειαν Κλεισιμο απο Κ.Δ αεροδρομιου.. πρεπει να ανησυχω? τι γινεται? βοηθηστε με παρακαλω! ευχαριστω πολυ! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkal Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Αν και είμαστε off topic, εσύ θα απαιτήσεις επιστροφή χρημάτων. Εάν το δεχθεί έχει καλώς, εάν όχι θα κάνεις claim. Εάν σου προτείνει να σου στείλει εκ νέου την παραγγελία, υπό την προϋπόθεση να κλείσεις το dispute, να αρνηθείς και να ζητήσεις refund και μετά κάνεις καινούρια παραγγελία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 καλησπερα! θα ηθελα τη βοηθεια σας.. περιμενω μια παραγγελια και στην αναζητηση μου βγαζει τα εξης! Στοιχεία Για Αριθμό Αποστολής : RP308652709SG ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΩΡΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 08-01-2015 15:09 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 19-01-2015 10:30 ΕΛΛΑΔΑ - ΑΘΗΝΑ (ΚΑΤ) ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 19-01-2015 10:30 ΕΛΛΑΔΑ - ΑΘΗΝΑ (ΚΑΤ) εχουν περασει 2 ημερες απο την τελευταια ανανεωση και συνηθως λεει κατευθειαν Κλεισιμο απο Κ.Δ αεροδρομιου.. πρεπει να ανησυχω? τι γινεται? βοηθηστε με παρακαλω! ευχαριστω πολυ! Όχι, να περιμένεις μερικές ημέρες όπως όλοι .... :) Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias87_ Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 και σε εμενα το ιδιο συμβαινει! Στοιχεία Για Αριθμό Αποστολής : RP308652709SG ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΩΡΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 08-01-2015 15:09 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 19-01-2015 10:30 ΕΛΛΑΔΑ - ΑΘΗΝΑ (ΚΑΤ) ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 19-01-2015 10:30 ΕΛΛΑΔΑ - ΑΘΗΝΑ (ΚΑΤ) ----- προσθήκη μηνύματος 49 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- H sg post το εστειλε γρηγορα αλλα τα ΕΛΤΑ καθηστερουν....(ενω κλασικα γινετε το αντιθετο! ) 2 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ μερες στο αεροδρομιο στην Αθηνα....Πρωτη φορα με τυχαινει.Καθε φορα την μερα που εφτανε αντε την επομενη εγρασιμη το εστελναν για θεσσαλονικη.Εχετε και εσεις καθυστεριση σε εκεινο το σημειο? και σε εμενα το ιδιο συμβαινει! Στοιχεία Για Αριθμό Αποστολής : RP308652709SG ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΩΡΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 08-01-2015 15:09 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 19-01-2015 10:30 ΕΛΛΑΔΑ - ΑΘΗΝΑ (ΚΑΤ) ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 19-01-2015 10:30 ΕΛΛΑΔΑ - ΑΘΗΝΑ (ΚΑΤ) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 και σε εμενα το ιδιο συμβαινει! Στοιχεία Για Αριθμό Αποστολής : RP308652709SG ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΩΡΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 08-01-2015 15:09 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 19-01-2015 10:30 ΕΛΛΑΔΑ - ΑΘΗΝΑ (ΚΑΤ) ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 19-01-2015 10:30 ΕΛΛΑΔΑ - ΑΘΗΝΑ (ΚΑΤ) ----- προσθήκη μηνύματος 49 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- και σε εμενα το ιδιο συμβαινει! Στοιχεία Για Αριθμό Αποστολής : RP308652709SG ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΩΡΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 08-01-2015 15:09 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 19-01-2015 10:30 ΕΛΛΑΔΑ - ΑΘΗΝΑ (ΚΑΤ) ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 19-01-2015 10:30 ΕΛΛΑΔΑ - ΑΘΗΝΑ (ΚΑΤ) Θα περιμενουμε τοτε....Ειχαμε και ιδια πτηση ! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Αν και είμαστε off topic, εσύ θα απαιτήσεις επιστροφή χρημάτων. Εάν το δεχθεί έχει καλώς, εάν όχι θα κάνεις claim. Εάν σου προτείνει να σου στείλει εκ νέου την παραγγελία, υπό την προϋπόθεση να κλείσεις το dispute, να αρνηθείς και να ζητήσεις refund και μετά κάνεις καινούρια παραγγελία. ok thx και αν δεν απαντήσει καθολου μετα απο ποσες μερες να κανω claim P.S. παιδια sorry για off topics 1 Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts