panos314 Δημ. May 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2018 Και αλλάζει κάποια στιγμή track number? Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Με την dhl ερχετε σπίτι αλλάζει tracking number ναι δεν έχει γράμματα μόνο αριθμούς και στο δείχνει την αλλαγή κατευθείαν στο site της dhl. Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. May 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2018 απαντηση του gearbest βλεπω οτι ξεκαθαριζει οτι δεν ειναι κουριερ αλλα ταχυδρομικη αποστολη αρα πιστευω να πανε ολα καλα. Dear PANOS, Thank you for placing your order with Gearbest. We wish to apologize for any inconvenience. We have shipped out your order with the method of your choice during check out. Please note that even thought the shipping agent is DHL, the shipping method is not DHL courier. We would like to suggest you that in case taxes occur, kindly contact us before you decline receipt of your order. We will do our best to provide a solution if taxes occur. Thank you for your patience and kind support. If there are any additional problems or further queries, please feel free to contact us and we will do our very best to assist you. Best regards Dimosthenis Gearbest Customer Service http://www.gearbest.com/ Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanon Δημ. May 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2018 απαντηση του gearbest βλεπω οτι ξεκαθαριζει οτι δεν ειναι κουριερ αλλα ταχυδρομικη αποστολη αρα πιστευω να πανε ολα καλα. Dear PANOS, Thank you for placing your order with Gearbest. We wish to apologize for any inconvenience. We have shipped out your order with the method of your choice during check out. Please note that even thought the shipping agent is DHL, the shipping method is not DHL courier. We would like to suggest you that in case taxes occur, kindly contact us before you decline receipt of your order. We will do our best to provide a solution if taxes occur. Thank you for your patience and kind support. If there are any additional problems or further queries, please feel free to contact us and we will do our very best to assist you. Best regards Dimosthenis Gearbest Customer Service http://www.gearbest.com/ πανο...αλλα λογια να αγαπιομαστε...ο δημοσθενης μου εγραψε μενα Dear Kostas, Thank you for contacting Gearbest. We are sorry to hear you haven't received your order yet. Please rest assured that the shipping method is expedited shipping. It was send with DHL courier agency and not simple DHL post. We have opened an investigation with the shipping company about your order, therefore we kindly ask you to wait 1 week to get the results. Once we have any updates we will contact you. We apologize again for any inconvenience may caused and appreciate your understanding. Best Regards Dimosthenis Gearbest Customer Service http://www.gearbest.com/ βγαλε ακρη Παράθεση τα μεγαλυτερα ψεματα...εχουν μια δοση αληθειας!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmamag Δημ. May 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2018 το κορυφαιο Best regards Dimosthenis Gearbest Customer Service Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. May 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2018 πανο...αλλα λογια να αγαπιομαστε...ο δημοσθενης μου εγραψε μενα Dear Kostas, Thank you for contacting Gearbest. We are sorry to hear you haven't received your order yet. Please rest assured that the shipping method is expedited shipping. It was send with DHL courier agency and not simple DHL post. We have opened an investigation with the shipping company about your order, therefore we kindly ask you to wait 1 week to get the results. Once we have any updates we will contact you. We apologize again for any inconvenience may caused and appreciate your understanding. Best Regards Dimosthenis Gearbest Customer Service http://www.gearbest.com/ βγαλε ακρη xaaxxaax αστα να πανε αν δεν παραλαβουμε να κανουμε τεστ δεν θα ξερουμε με σιγουρια Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagouras7 Δημ. May 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2018 Αν το έχουν στείλει με dhl packet , είναι το γερμανικο ταχυδρομείο ,το οποίο αργεί αρκετά κάνει 7-15 μέρες , τώρα τελευταία και παραπάνω μέρες , ενώ αν το έχουν στείλει με DHl courier ,το έχουν στείλει με την οικονομική υπηρεσία μέσω φορτηγών που κάνει 7-10 μέρες για Ελλάδα . Να ρωτήσω και εγώ κάτι sf expess όχι συστημενο , Ελλάδα τι φέρνουν τα ΕΛΤΑ ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmeles Δημ. May 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2018 LB45083****BE γνωριζουμε σε ποιο site μπορω να παρακολουθησω την πορεια του δεματος??To tracking number αυτο ειναι belgium unregistered??? Παράθεση V10 for Vendetta Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagouras7 Δημ. May 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2018 http://track.bpostchina.com/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. May 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2018 Καλημέρα. Για στατιστικούς λογους.. 1)παραγγελία 22-4 αφιξη 23-5 2)παραγγελία 29-4 αφιξη 21-5 3)παραγγελια 5-5 άφιξη 24-5 Αφιξη εννοώ παρέλαβα. Όλα ebay Κίνα κ χωρίς tn. Μικροπράγματα...θηκες κ γυαλιά προστασιας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanon Δημ. May 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2018 τελικά βαρέθηκα να περιμένω το δηθεν κουριερ του gearbest και συμφωνησα για πληρη επιστροφη χρηματων...μολις τους ειπα οτι η dhl μου στέλνει έγγραφο οτι το εχουν στειλει με απλό ταχυδρομειο ενω γραφουν ταχυμεταφορα...το γυρισαν αμεσως απο μερικη αποζημιωση σε πληρη...θα περιμενω λιγες μερες μηπως ερθει αλλιως παμε bangggod Παράθεση τα μεγαλυτερα ψεματα...εχουν μια δοση αληθειας!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxidriver109 Δημ. May 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2018 Εχω πάρει ένα ηλεκτρονικό πραματακι απο Ali 46 ευρώ κάνει ήρθε Αθήνα και μου γραφει "Κ.Α.Τ. αντικείμενο προς εκτελωνισμο" Πόσο περίπου πάει το μαλλί ξερουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanon Δημ. May 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2018 Εχω πάρει ένα ηλεκτρονικό πραματακι απο Ali 46 ευρώ κάνει ήρθε Αθήνα και μου γραφει "Κ.Α.Τ. αντικείμενο προς εκτελωνισμο" Πόσο περίπου πάει το μαλλί ξερουμεΠρόσθεσε 24% φπα και 15 ευρώ εκτελονισμο... Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση τα μεγαλυτερα ψεματα...εχουν μια δοση αληθειας!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terkos2 Δημ. May 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2018 Εχω πάρει ένα ηλεκτρονικό πραματακι απο Ali 46 ευρώ κάνει ήρθε Αθήνα και μου γραφει "Κ.Α.Τ. αντικείμενο προς εκτελωνισμο" Πόσο περίπου πάει το μαλλί ξερουμε Ποια μέθοδο αποστολής είχες επιλέξει; ή μήπως δεν είχες καν επιλογή; Η μέθοδος "AliExpress Standard Shipping" είτε δωρεάν είτε επί πληρωμή με πολύ χαμηλό κόστος, απ' ότι παρατηρώ τώρα τελευταία έρχεται μέσω Βελγίου (Bpost) χωρίς τελωνείο (δύο παραλαβές μου την εβδομάδα που μας πέρασε Δευτέρα και Παρασκευή πέρασαν αέρα το ίδιο και άλλη μία παλιότερα). Παράθεση 3 Λαλούν και 2 Χορεύουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxidriver109 Δημ. May 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2018 Με "AliExpress Standard Shipping" το έστειλε αλλά δεν ξέρω τι πατάτα εφαγα,αν και από την άλλη το ήξερα ότι θα σταματήσει τελωνείο, δεν πειράζει κάνα 25 ευρώ αν είναι πάλι κερδισμένος είμαι Γιατί εδώ έχει 200 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZAMPON7 Δημ. May 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2018 Εκανα μια παραγγελια απο Αμερικανικο σαητ(οχι ηλεκτρονικη συσκευη) και ενω το κοστος ηταν 48Ε μου εβγαλε εξτρα ενα 10αρικο και πηγε στα 58Ε για import taxes εγραφε. Ερχεται με DHL Economy και εγραφε no taxes upon delivery. Πληρωνω τελωνειο ή οχι? Επειδη γραφει DHL ειμαι 99% σιγουρος οτι εκανα πατατα και το προχωρησα. Αν ναι, τι εξτρα ποσο πληρωνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. May 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2018 Εκανα μια παραγγελια απο Αμερικανικο σαητ(οχι ηλεκτρονικη συσκευη) και ενω το κοστος ηταν 48Ε μου εβγαλε εξτρα ενα 10αρικο και πηγε στα 58Ε για import taxes εγραφε. Ερχεται με DHL Economy και εγραφε no taxes upon delivery. Πληρωνω τελωνειο ή οχι? Επειδη γραφει DHL ειμαι 99% σιγουρος οτι εκανα πατατα και το προχωρησα. Αν ναι, τι εξτρα ποσο πληρωνω?Αυτό γίνεται συνήθως μέσω Ebay. Προπληρωνεις τους φόρους. Δε θα πληρώσεις κάτι άλλο εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZAMPON7 Δημ. May 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2018 Μπομπα. Σε ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1971 Δημ. May 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2018 θελω να παραγειλω ενα ταμπλετ απο gearbest εχεις τρεις διαθεσιμους τροπους αποστολης με priority Line 1]EU priority Line €4.82 7-15 business days 2]Netherlands Registered(PDM) €6.76 15-25 business days 3]EU Express(Please provide your address & city with English characters) €27.00 ποια μεθοδο αποστολης προτεινετε να ακολουθησω?Ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thagro Δημ. May 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2018 Θα σου πρότεινα το PDM, είναι κάτι ανάλογο του PDM στο Banggood. Δεν έχει αναφερθεί κάτι άσχημο, σιγουρέψου όμως ότι θα το στείλουν με αυτό τον τρόπο αφού κάνεις την παραγγελία, κάπου είχα διαβάσει επιλογή αυτού του τρόπου και αποστολή από το GB με άλλον.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanon Δημ. May 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2018 θελω να παραγειλω ενα ταμπλετ απο gearbest εχεις τρεις διαθεσιμους τροπους αποστολης με priority Line 1]EU priority Line €4.82 7-15 business days 2]Netherlands Registered(PDM) €6.76 15-25 business days 3]EU Express(Please provide your address & city with English characters) €27.00 ποια μεθοδο αποστολης προτεινετε να ακολουθησω?Ευχαριστω εκ των προτερων Εγώ θα σου έλεγα να βάλεις βελγικο συστημενο....φτηνό σίγουρο και γρήγορο. ..άσε που αν γίνει στραβή με τελωνείο στα γυρίζουν πίσω όσα πληρώσεις Παράθεση τα μεγαλυτερα ψεματα...εχουν μια δοση αληθειας!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. May 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2018 ..άσε που αν γίνει στραβή με τελωνείο στα γυρίζουν πίσω όσα πληρώσεις Αυτό το έχω δει να αναφέρεται σε κάμποσες μεριές (αλλά δε νομίζω να εμφανίζεται κάπου στο site του ίδιου του gearbest). Έχει κανείς από 'δω πάρει refund για κάτι τέτοιο, να επιβεβαιώσει ότι όντως δουλεύει...; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanon Δημ. May 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2018 Στο επίσημο ελληνικό blog του gearbest το γράφουν...και ισχύει...ψάξε εκείΑυτό το έχω δει να αναφέρεται σε κάμποσες μεριές (αλλά δε νομίζω να εμφανίζεται κάπου στο site του ίδιου του gearbest). Έχει κανείς από 'δω πάρει refund για κάτι τέτοιο, να επιβεβαιώσει ότι όντως δουλεύει...; Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση τα μεγαλυτερα ψεματα...εχουν μια δοση αληθειας!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. May 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2018 Στο επίσημο ελληνικό blog του gearbest το γράφουν...και ισχύει...ψάξε εκεί Όντως και εκεί το έχω δει και εγώ - και να αναπαράγεται σε διάφορα φόρουμ. Το ερώτημα αφορά το δεύτερο μέρος - το αν ισχύει. Για αυτό το 2ο θα πρέπει να μας πει κάποιος που να έχει επωφεληθεί της σχετικής προσφοράς. Αλλιώς το να ρισκάρει κανείς να κάνει μια παραγγελία σχετικά μεγάλης αξίας, βασιζόμενος απλώς στους ισχυρισμούς ενός blog αγνώστου προελεύσεως (αυτό το "επίσημο" το λέει ο ίδιος που συντηρεί το blog - και γι' αυτό θα ήθελα -ιδανικά- να δω κάποια επιβεβαίωση...) δε μου ακούγεται πολύ φρόνιμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iceman Δημ. May 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2018 Εγώ θα σου έλεγα να βάλεις βελγικο συστημενο....φτηνό σίγουρο και γρήγορο. ..άσε που αν γίνει στραβή με τελωνείο στα γυρίζουν πίσω όσα πληρώσεις Με βελγικό ήρθαν αυτές τις μέρες ένα σωρο πραγματάκια άνετα και απευθείας από Βέλγιο Παράθεση myphone.gr Legal Advisor Phones: iPhone XsMax 64GB Silver, iPhone X 64GB Silver, Pocophone F1 64GB Tablets: iPad Pro 12,9 128GB WiFi, iPad mini 4 64GB WiFi & 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanon Δημ. May 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2018 Όντως και εκεί το έχω δει και εγώ - και να αναπαράγεται σε διάφορα φόρουμ. Το ερώτημα αφορά το δεύτερο μέρος - το αν ισχύει. Για αυτό το 2ο θα πρέπει να μας πει κάποιος που να έχει επωφεληθεί της σχετικής προσφοράς. Αλλιώς το να ρισκάρει κανείς να κάνει μια παραγγελία σχετικά μεγάλης αξίας, βασιζόμενος απλώς στους ισχυρισμούς ενός blog αγνώστου προελεύσεως (αυτό το "επίσημο" το λέει ο ίδιος που συντηρεί το blog - και γι' αυτό θα ήθελα -ιδανικά- να δω κάποια επιβεβαίωση...) δε μου ακούγεται πολύ φρόνιμο.Το μόνο που θα σου έλεγα είναι ότι μέχρι τώρα τα δήθεν priority Του gearbest...έχουν και αρκετές στραβες που έχουν αναφερθεί...Επίσης αν ψάξεις στις κατηγορίες των τικετ του gearbest θα δεις ότι Υπάρχει για tax issues...Εσύ επιλέγεις...όλοι οι τρόποι έχουν και μερικές φορές αποτυχία...τι να πω...εγώ σου πρότεινα το βελγικο ως φτηνό γρήγορο καιμε βάση τα τελευταία που ξέρω χωρίς προβλήματα...αποφάσισε ότι νομίζεις Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση τα μεγαλυτερα ψεματα...εχουν μια δοση αληθειας!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts