Jump to content

Οδηγός αποστολής αγορών από Κίνα [ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ]

gerstavros2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κανεις δεν θα σου απαντησει με σιγουρια γιατι πολυ απλα κανεις δεν ξερει, αυτο σου λεω. Υπολογισε ποσες μερες περασανε και αν πλησιαζεις τις 40 κανε dispute στο Paypal. Αν σου ερθει, το κανεις cancel αλλιως παιρνεις τα λεφτα σου πισω.

• Απαντήσεις 43,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Βασικά . . . Αστα . . . Βράστα . . . Edited by Hyper_Ban
Λάθος εγραψα
Ψ Ω Μ Ι - Κ Ι Ν Α - Τ Η Λ Ε Φ Ω Ν Ι Α . -

Ναι(πότε ήταν το πρωτο;), αλλά δεν νομίζω πως έχει να κάνει αυτό .Το έχω παραγγείλει όπως και να έχει 2 βδομάδες νωρίτερα με την ίδια εταιρεία ,σε εσένα φτάνει ,ανοίγεται ο σάκος δηλαδή ενώ σε εμένα όχι !

Για να καταλάβω ,ο σάκος με το κινητό μου είναι Ελλάδα ; Αν ναι ,γιατί ανοίγονται των άλλων οι σάκοι και όχι ο δικός μου ;

Θα βάλω τα κλάμματα , μα τον βουδα !!

:blink::blink:

εγώ να δεις, 35 μέρες φτάνω..τα χουν ξεχασμένα (μην πω τίποτα άλλο) στο αεροδρόμιο

Από την εμπειρία σας, παραγγελία που φεύγει με EMS από Κίνα αυτή τη περίοδο (πρώτη βδομάδα Δεκεμβρίου) πόσο διάστημα κάνει να παραδοθεί στον πελάτη;

τελευταια γινονται πολλα ευτραπελα με τις αποστολες απο κινα.το δικο μου το κινητο αρχικα σταλθηκε με το κινεζικο ταχυδρομειο και μετα 35 μερες επεστρεψε στον πωλητη οποιος το ξαναεστελιε με σινγκαπουρ ποστ και μεσα σε 14 μερες το παλελαβα.στις 39 ημερες απο την αγορα ανοιξτε case dispute.και ετσι θα ειστε και καλλυμενοι και θα δωσετε αλλες 20 μερες στον πωλητη να κοψει το κεφαλι για να κανει γρηγορα και να το παραλαβετε
SURF UNTIL YOU DIE

εγώ να δεις, 35 μέρες φτάνω..τα χουν ξεχασμένα (μην πω τίποτα άλλο) στο αεροδρόμιο

έχεις 35 μέρες δέμα στο αεροδρόμιο;;:blink:

Xiaomi 12 Pro

Όταν στο σύστημα εντοπισμού των ΕΛΤΑ γράφει ''ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ'' τότε σημαίνει πως δεν θα περάσει από τελωνείο;

Και αν ναι πότε να το περιμένω σπίτι δεδομένου ότι το κλεισιμο από το αεροδρόμιο έγινε σήμερα πρωί πρωί?

Όταν στο σύστημα εντοπισμού των ΕΛΤΑ γράφει ''ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ'' τότε σημαίνει πως δεν θα περάσει από τελωνείο;

Και αν ναι πότε να το περιμένω σπίτι δεδομένου ότι το κλεισιμο από το αεροδρόμιο έγινε σήμερα πρωί πρωί?

Ναι δε περνάει τελωνείο.

Αν όχι το πρωί τη Τετάρτη σίγουρα θα στο φέρει ο ταχυδρόμος ή θα σου αφήσει χαρτάκι.

Xiaomi 12 Pro

Μαγκες καλησπερα...!

Εμενα απο τις 27 λεει Dispatched...!(singpost)

Εχω την εντυπωση πως μετα απο 6 μερες η παραγγελια μου πρεπει να εχει φτασει Ελλαδα,αλλα δεν το εχουν ανοιξει ακομα στο αεροδρομιο...!γι αυτο κι ακομα δε βλεπω arrived...!

εσεις τι πιστευετε...?

και μια ερωτηση ακομα...ποιες ωρες δουλευουν οι τυπαδες που ανοιγουν τα δεματα???

ρωταω γιατι αν μεχρι τις 3-4 το μεσημερι(που υποτιθεται οτι σχολανε) δεν εχει αλλαξει το στατους της παραγγελιας,δε θα το δω να αλλαζει καθ ολη τη διαρκεια της ημερας μεχρι να ξαναπιασουν δουλεια στις 7 το πρωι την αλλη μερα,ξερω γω...

ετσι κι εγω δε θα καθομαι να κοιταω ολη τη μερα το πσ για το ποτε θα αλλαξει το γα...νο το στατους...

Ή το στατους μπορει να αλλαξει ανα πασα στιγμη μεσα στην ημερα?

Μαγκες καλησπερα...!

Εμενα απο τις 27 λεει Dispatched...!(singpost)

Εχω την εντυπωση πως μετα απο 6 μερες η παραγγελια μου πρεπει να εχει φτασει Ελλαδα,αλλα δεν το εχουν ανοιξει ακομα στο αεροδρομιο...!γι αυτο κι ακομα δε βλεπω arrived...!

εσεις τι πιστευετε...?

και μια ερωτηση ακομα...ποιες ωρες δουλευουν οι τυπαδες που ανοιγουν τα δεματα???

ρωταω γιατι αν μεχρι τις 3-4 το μεσημερι(που υποτιθεται οτι σχολανε) δεν εχει αλλαξει το στατους της παραγγελιας,δε θα το δω να αλλαζει καθ ολη τη διαρκεια της ημερας μεχρι να ξαναπιασουν δουλεια στις 7 το πρωι την αλλη μερα,ξερω γω...

ετσι κι εγω δε θα καθομαι να κοιταω ολη τη μερα το πσ για το ποτε θα αλλαξει το γα...νο το στατους...

Ή το στατους μπορει να αλλαξει ανα πασα στιγμη μεσα στην ημερα?

Δεν ήλθε στην Ελλάδα ... όταν θα δείς κάτι τέτοιο :

ΑΦΙΞΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 01-12-2013 22:02 IPS

τότε θα έχει έλθει και θα αρχίσει η διαδικασία γιά να το πάρεις.

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

Δεν ήλθε στην Ελλάδα ... όταν θα δείς κάτι τέτοιο :

ΑΦΙΞΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 01-12-2013 22:02 IPS

τότε θα έχει έλθει και θα αρχίσει η διαδικασία γιά να το πάρεις.

το ξερω οτι δεν εχει ερθει...στο περιπου ομως...!

το στατους αλλαζει οταν ανοιξουν το δεμα στο αεροδρομιο και το καταγραψουν....αν αυτοι δεν το ανοιξουν,το στατους δεν αλλαζει και μοιαζει σα να ταξιδευει ακομα για ελλαδα!

Μπορει να ειναι ηδη Ελλαδα...!

Γι αυτο ρωταω...υπαρχει ωραριο στο ανοιγμα των δεματων?

το ξερω οτι δεν εχει ερθει...στο περιπου ομως...!

το στατους αλλαζει οταν ανοιξουν το δεμα στο αεροδρομιο και το καταγραψουν....αν αυτοι δεν το ανοιξουν,το στατους δεν αλλαζει και μοιαζει σα να ταξιδευει ακομα για ελλαδα!

Μπορει να ειναι ηδη Ελλαδα...!

Γι αυτο ρωταω...υπαρχει ωραριο στο ανοιγμα των δεματων?

Το περίπου είναι σχετικό όπως διαβάζεις.Δεν υπάρχει δυστυχώς στάνταρ χρόνος παράδοσης.

Xiaomi 12 Pro

Για να μην γκρινιαζετε ορισμενοι :p

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 31-08-2013 17:56 IPS

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Μ.Δ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 02-12-2013 16:12 Μ.Δ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ 02-12-2013 08:36 Μ.Δ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 02-12-2013 03:47 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 01-12-2013 07:00 IPS

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 01-12-2013 09:02 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ

έχεις 35 μέρες δέμα στο αεροδρόμιο;;:blink:

απ οταν ταχυδρομηθηκε, 28/10, στις 15/11 εφυγε απο ελβετία για ελλάδα, κι απο τοτε καθεται σχεδον μισο μηνα στο αεροδρόμιο λογικα. Άλλο απ τις 25/10, το παραλαμβάνω αύριο, κι ήταν για δώρο πριν μια βδομάδα :lol:

τι στο .....?

Απο το Σαββατο που εβγαλε αυτο: ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ, δε θα επρεπε να αλλαξει σημερα σε "κεντρο διαλογης

Θεσ/νικης" ή κατι παρομοιο?

Evmenis αυτο πρεπει να μπει στο πρωτο ποστ για να μοιραζει ελπιδες στον κοσμο :lol:

Eλα παραδεξου το...

Μας τρολαρεις...!:worry:

RB999807894CN για να μην νομιζετε οτι εκανα copy paste.

Εχω και αλλο δεμα που ακομα δεν εχει εμφανιστει γενικα τελος αυγουστου με αρχες σεπτεμβρη ηταν χαλι μαυρο γιατι μολις ειχαν βαλει τα καινουργια σκανερς ενω τα μαγαζια συνεχιζαν να στελνουν με china mail.

Edited by evmenis

Γιατί δεν μαζεύομαστε καμιά δεκαριά να πάμε να διαδηλωσουμε εξω απο το Ελ.Βενιζέλο ;

Έχω και συνθημα !

PAYPAL - ΚΙΝΑ - ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ !

Μην μου πεις μόνο πως σου το έστειλαν με swiss post !;

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης"

28-11-2013 00:04:00 Your parcel has arrived at your Postal Distribution Center and will be delivered to you in 2 to 3 days.

27-11-2013 09:06:07 Your parcel is being transported to the distribution center for further handling.

19-11-2013 13:00:00 Your parcel has been checked-in for transport by plane.

19-11-2013 00:01:00 Your parcel has left the e-tailer's warehouse and is on its way to the airport.

18-11-2013 10:41:12 Your order is packed and ready to come your way

καλησπερα σε ολους εγω εχω αυτα τα δεδομενα απο to bpostinternational ποτε 8α το εχω?και αλλη μια ερωτηση παρακαλω με τι υπηρεσια θα σταλει με ελτα?και τρακ νυμβερ χρισημοποιο αυτο απο την bpost?

Ρε συς τι να πω και γω?

Αγορά από banggood στις 10/10, ενός Cube U30GT2

αποστολή από αυτούς στις 24/10

άφιξη στο διαμετακομιστικό κέντρο της Σιγκαπούρης 29/10

.... και όλα σταματάνε εκεί....

μετά από εκεί τίποτα.

Στην αρχή μου είχαν πει να το αναζητώ μέσω του 17track και μετά αφού συνεχώς μου το έβγαζε εκεί ως notfound, τους ξαναέστειλα μέιλ και μου είπαν να το αναζητώ μέσω του deutsche post (όπου και εκεί εμφανίζεται μόνο αν βάλω ως ημερομηνία το πολύ 4/11/2013, αν βάλω μεγαλύτερη δεν φαίνεται τίποτα).

Dispute sto paypal στις 44 ημέρες, μήνυμα στον πωλητή, και η απάντηση του είναι να περιμένω λίγες μέρες ακόμα και θα έρθει.

Το Dispute ληγει στις 13/12 οπότε και τους δήλωσα πως αν δεν παραλάβω μέχρι την Παρασκευή αυτή 6/12 θα κάνω claim το Dispute.

Και το θέμα είναι ότι η κατάσταση δεν έχει αλλάξει ακόμα.

Έτσι για να μην παραπονιέστε κάποιοι ότι αργεί το δέμα σας... εμένα φαίνεται ακόμα να είναι στη Σιγκαπούρη.

Και για όποιον δεν πείθεται, το τράκινγκ νάμπερ μου είναι αυτό : RX594783237DE

Και όχι τίποτα άλλο, αλλά μέχρι να το παραλάβω (αν το παραλάβω ποτέ...) θα... έχουν καταργηθεί τα ταμπλετ!

Παναγιώτης

Xiaomi Redmi Note 3 Pro <- LG G2 (D802) <- Xiaomi Mi2s

ιδιο μαγαζί, ιδια πορεία, ιδιες σχεδον ημερομηνιες αγορας, 24-10 επίσης το διωξαν, 29-10 σιγκαπουρη και μετα ....σιγη

ηδη σε dispute, το αργότερο 13-12 πρεπει να κανω claim...

παιζει να'χει επιστρεψει κανα πακετο?

ειχα διαβασει κι αλλον με 28 η 29-10 αφιξη σιγκαπουρη και μετα κενο....

[sIGPIC][/sIGPIC]

ιδιο μαγαζί, ιδια πορεία, ιδιες σχεδον ημερομηνιες αγορας, 24-10 επίσης το διωξαν, 29-10 σιγκαπουρη και μετα ....σιγη

ηδη σε dispute, το αργότερο 13-12 πρεπει να κανω claim...

παιζει να'χει επιστρεψει κανα πακετο?

ειχα διαβασει κι αλλον με 28 η 29-10 αφιξη σιγκαπουρη και μετα κενο....

Eμένα διάβασες αδερφέ . :wacko::wacko::wacko::wacko::hypno: