Jump to content

Οδηγός αποστολής αγορών από Κίνα [ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ]

gerstavros2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μια παραγγελια απο αγγλια την κυριακη αν θυμαμαι καλα,

εχει tracking AAA123456789GB, σωστο ειναι;

ειναι φυσιολογικο που δεν το βρισκω πουθενα;

Τα 3 Α και οι συνεχόμενοι αριθμοί 1-9 δεν προμηνύουν καλό ...

Δοκίμασα με δύο Α και δεν βγάζει τίποτα, επικοινώνησε καλύτερα !!

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

• Απαντήσεις 43,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Λεει "αν θυμαμαι καλα", οποτε κανουμε μονο υποθεσεις. (Το 1-9 ειναι μαλλον για να συμπληρωσει τα κενα)

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

ναι το 1-9 ειναι για τα κενα, 9 αριθμοι, δεν εχει σημασια ποιοι,

τι υποθεσεις; οκ, την κυριακη,

δεν επρεπε να ειχε φανει στα tracking sites;

ναι το 1-9 ειναι για τα κενα, 9 αριθμοι, δεν εχει σημασια ποιοι,

τι υποθεσεις; οκ, την κυριακη,

δεν επρεπε να ειχε φανει στα tracking sites;

Ψάξ'το εδώ .. https://www.royalmail.com/track-your-item

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

το εψαξα κι εκει, για αρχη, τα 3a πρεπει να ειναι λαθος,

αλλα ουτε με τα 2a μου το βρισκει,

επικοινωνησα και με τον πωλητη εννοειται

RB302317854SG

Μπήκε λυπητερή, πως το βλέπετε;

Κινητό αξίας 90€.Ali express.

Για εμένα τέλος τα κινεζακια.

Το ότι πέρασε τελωνειο δεν σημαίνει ότι θα πληρώσεις ;) Και σε μένα πέρασε, και ηρθε σε χρόνο recor 10 μέρες.:D και δεν χρέωσαν τίποτα, σε αυτό άλλα και σε πολλά άλλα που εχω πάρει απο Ali express τους τελευταίους 3 μήνες. Βεβαία είχε και καθυστέρηση 40 μέρες (19 μέρες κλεισμένο στο τελωνειο) Smartwatches, αλλά και πάλι δεν με χρέωσαν τίποτα...!

Picture0003.png

Edited by mariodj

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Δεν απειλεις, κανεις αμμεσως dispute, και μετα claim και αφηνεις το geek να τραγουδαει.

Συμφωνώ απόλυτα. Έτσι που έχει εξελιχθεί το πράγμα, όσο δεν ανακατεύεις το paypal, τους αφήνεις να ελπίζουν ότι κάτι μπορεί να βγάλουν από σένα. Και να ισχύει ακόμα αυτό με τη SGPost, το κατάστημα είναι το πρώτο που που θα έπρεπε να το ξέρει, από καιρό τώρα.

Κανονικα θα πρεπει να λες, τελος οι αλητες των ΕΛΤΑ που χρεωνουν μαμησατικα +15 ευρω για εκτελωνισμο, ενω πρεπει να ειναι δωρεαν και να πληρωνεις μονο τον ΦΠΑ οπως ειναι σε αλλες σοβαρες χωρες

Σε αυτό θα διαφωνήσω. Δεν ξέρω ποιές είναι οι σοβαρές χώρες κι αν η σοβαρότητα μιας χώρας κρίνεται από το τι χρεώνουν για εκτελωνισμό, αλλά το να αποκαλείς αλήτες τους υπαλλήλους των ΕΛΤΑ, όταν οι ιδιωτικές "ταχυμεταφορές" χρεώνουν 50 € τον εκτελωνισμό (πλέον την αξία των δασμών, που την υπολογίζουν κατά κανόνα υψηλότερη και η αίτηση επανεκτίμησης χρεώνεται επιπλέον), είναι τουλάχιστον άστοχο.

Συμφωνώ απόλυτα. Έτσι που έχει εξελιχθεί το πράγμα, όσο δεν ανακατεύεις το paypal, τους αφήνεις να ελπίζουν ότι κάτι μπορεί να βγάλουν από σένα. Και να ισχύει ακόμα αυτό με τη SGPost, το κατάστημα είναι το πρώτο που που θα έπρεπε να το ξέρει, από καιρό τώρα.

Σε αυτό θα διαφωνήσω. Δεν ξέρω ποιές είναι οι σοβαρές χώρες κι αν η σοβαρότητα μιας χώρας κρίνεται από το τι χρεώνουν για εκτελωνισμό, αλλά το να αποκαλείς αλήτες τους υπαλλήλους των ΕΛΤΑ, όταν οι ιδιωτικές "ταχυμεταφορές" χρεώνουν 50 € τον εκτελωνισμό (πλέον την αξία των δασμών, που την υπολογίζουν κατά κανόνα υψηλότερη και η αίτηση επανεκτίμησης χρεώνεται επιπλέον), είναι τουλάχιστον άστοχο.

αλητες δεν ειναι σιγουρα τεμπεληδες παντως ειναι :lol:

Εχω 3 δεματα που ξεκινησαν απο ολλανδια με priority direct mail στις 30/08 και ακονα ελλαδα δεν εφτασαν

Και ενα δεμα παλι απο ολλανδια που εφτασε ελλαδα 29/08 και δεν το εχουν παρει στα χερια τους τα ελτα

Καποιο αλλοςπου περιμενρι απο ολλανδια απο τον αυγουστο παρελαβε???

Θα εκπλαγεις πως ειναι στην διαλογη που δουλευω εγω, και πως με κριτηρια διαφανειας αντιμετωπιζουν δεματα, και πως εκτελωνουνται. Αντε καλα, αλητες δεν τους λες, αλλα μια φορα αργοσχολοι ειναι.

Θα εκπλαγεις πως ειναι στην διαλογη που δουλευω εγω, και πως με κριτηρια διαφανειας αντιμετωπιζουν δεματα, και πως εκτελωνουνται. Αντε καλα, αλητες δεν τους λες, αλλα μια φορα αργοσχολοι ειναι.

Σίγουρα κάποιος δεν κάνει κάτι σωστά, αυτό είναι προφανές. Μπορεί να είναι τα ΕΛΤΑ, τα τελωνεία, το αεροδρόμιο, η εταιρία που ξεφορτώνει, πολλοί εμπλέκονται.

Στο site των ΕΛΤΑ, φαίνεται κάπως κωδικοποιημένα, αν και εφόσον επιβάλλονται δασμοί;

RB302317854SG

Έχω φτάσει στο κεντρο διανομής προς Πάτρα.

Πλεον μένω Αθηνα, αλλα μου ειπαν οτι πρέπει ν αφήσω το δέμα να φτασει στον προορισμό του και μετα κάνω μια αίτηση να μου το αναδιανειμουν στο ΕΛΤΑ που θέλω.

Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει.

Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android.

Στο site των ΕΛΤΑ, φαίνεται κάπως κωδικοποιημένα, αν και εφόσον επιβάλλονται δασμοί;

RB302317854SG

Πλεον μένω Αθηνα, αλλα μου ειπαν οτι πρέπει ν αφήσω το δέμα να φτασει στον προορισμό του και μετα κάνω μια αίτηση να μου το αναδιανειμουν στο ΕΛΤΑ που θέλω.

Καλό είναι να μην δίδονται "on air" tracking numbers.. Είναι προσωπικό δεδομένο..

Ως προς το ερώτημα σου, η απάντηση είναι όχι, όμως φένεται στο ειδοποιητήριο που θα παραλάβεις, με το ανάλογο χρώμα σφραγίδας (παρακαλώ εάν κάνω λάθος διορθώστε με, δεν είμαι απόλυτος).

Edited by Vasileios26
Διόρθωση κειμένου

Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator

Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+

Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides

50121532128_76c8201c20_n.jpg

RB302317854SG

4 σελίδες πίσω, ξανα ρώτησες, και σου απάντησα ότι θα πρέπει να το αφήσεις να πάει Πάτρα, και μετά να κάνεις αίτηση, για αλλαγή διεύθυνσης, και να στο στείλουν Αθήνα...

RB302317854SG

Να πας Πατρα το σκεφτηκες;

Παραγγελία από banggood tv box αξίας 55 €, Στην συσκευασία ζήτησα να μην υπάρχει το Logo του καταστήματος και από λάθος συνεννόηση ήρθε με απλό ταχυδρομείο και όχι priority.

H συσκευασία έγραφε τιμή 21,275 $ και ήρθε εξαιρετικά γρήγορα και χωρίς καμία επιβάρυνση :)

https://s19.postimg.org/j95wxvtun/Screenshot_20170921-095159.png' alt='Screenshot_20170921-095159.png'> Screenshot_20170921-095235.png Screenshot_20170921-095243.png[/img]

Edited by taliban

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Έχω κάνει παραγγελία από gearbest με eu express. Ενώ τις προηγούμενες φορές μου τα έστελναν με dpduk μέσω Αγγλίας και ερχόταν κανονικά χωρίς τελωνεία κλπ τώρα μου το έστειλαν με chronopost μέσω Γαλλίας. Το τράκινγκ δείχνει τα εξής:

2017-09-15 13:19

Chronopost France, Parcel held - missing documents (Invoice or customs paperwork), Scan location: Roissy - Paris - FR, Comment: Contact with sender in progress

2017-09-14 09:03

CHRONOPOST NETWORKS, Outbound linehaul scan, Scan location: 1-LNX, Comment: Departure to the finale destination

2017-09-12 09:56

Web Services, Shipment ready to be shipped, Partner number: GEO/045683000354503

Όπως φαίνεται το πακέτο σταμάτησε στο τελωνείο στη Γαλλία εδώ και μία εβδομάδα και λέει ότι είναι σε επικοινωνία με τον αποστολέα (δηλαδή το gearbest). Βρήκα στο thread και 2-3 ακόμα περιπτώσεις που εστάλησαν με chronopost και σταμάτησαν στο γαλλικό τελωνείο και ζητήθηκε από τους παραλήπτες να πληρώσουν φόρους κλπ. Εμένα δεν με έχει ενοχλήσει κανείς μέχρι στιγμής. Τι προτείνετε να κάνω? Να το αφήσω να δω τι θα γίνει ή να επικοινωνήσω με gearbest και να ρωτήσω τι συμβαίνει? Λόγω τελωνείου φοβάμαι να τη σκαλίσω την υπόθεση αλλά από την άλλη βλέπω ότι οι μέρες περνάνε χωρίς να φαίνεται κάποια εξέλιξη (τουλάχιστον με βάση το τράκινγκ).

Edited by letom

Από την εμπειρία σας, σε πόσες μερες περίπου θα εμφανιστεί το κινητό που ξεκινησε απο Ολλανδία στις 19/9;(banggood priority)

Τι ακριβώς εννοείς ποτέ θα φτάσει ελλαδα η ποτέ θα ανοιχτεί ο σάκος ; Αν το 1 εμένα σε 6 παραγγελίες έκαναν από 3-6 μέρες να έρθουν ελλαδα και αν το 2 ανοίχτηκε ο σάκος την ίδια μέρα η την επόμενη μέρα.

Να παραθέσω πως σήμερα παρέλαβα πακέτο από GearBest και αποστολή με Europe express(ΟΧΙ Eu express )την πιο φτηνή δηλ χωρίς κανένα παρατράγουδο .τι πακέτο ήταν γεμάτο αυτόκολλητα με στοιχεία αποστολών και δυο ΤΝ.αργησε ιδιαίτερα βέβαια αλλά τέλος καλό όλα καλά μιας και η συγκεκριμένη επιλογή δεν είναι 100% ασφαλή όπως λένε .αν και εγώ προσωπικά δεν το πίστευα αφού είναι τριγωνική αποστολή .ευχαριστω πολύ τον pagouras7 για τις πολύτιμες συμβουλές του

Sent from my iPhone using Tapatalk

iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1

teclast t10,Cube iWork10

COOLEME MB3,KII PRO

Να παραθέσω πως σήμερα παρέλαβα πακέτο από GearBest και αποστολή με Europe express(ΟΧΙ Eu express )την πιο φτηνή δηλ χωρίς κανένα παρατράγουδο .τι πακέτο ήταν γεμάτο αυτόκολλητα με στοιχεία αποστολών και δυο ΤΝ.αργησε ιδιαίτερα βέβαια αλλά τέλος καλό όλα καλά μιας και η συγκεκριμένη επιλογή δεν είναι 100% ασφαλή όπως λένε .αν και εγώ προσωπικά δεν το πίστευα αφού είναι τριγωνική αποστολή .ευχαριστω πολύ τον pagouras7 για τις πολύτιμες συμβουλές του

Το δεν πίστευες? Δύο μηνύματα πάνω από το δικό σου είναι

Εννοούσα ποτέ θα φτάσει Ελλαδα. Δηλαδή ποτε περιπου θα γίνει η επόμενη ενημέρωση στο tracking. Όποτε να υπολογίζω σε 3-7 μέρες.Ευχαριστώ

Το δεν πίστευες? Δύο μηνύματα πάνω από το δικό σου είναι

Καλά κάτσε να δούμε τι έχει γίνει πρώτα εκεί .δε σημαίνει ότι θα περάσει κιόλας .καιεδω εμφανίζονται ότι μπήκαν αλλά κάποια δε τα χρεώνουν .σιγουρα όμως είναι μια ενδιαφέρουσα περίπτωση

teclast t10,Cube iWork10

COOLEME MB3,KII PRO

Ευχαριστώ για τα καλά λόγια ,koukloukou και εγώ την chronopost την θεωρούσα σίγουρη για gearbest ,όπως και με ,dpd ,πλέον τα πάντα αλλάζουν στο δευτερόλεπτο , μπορεί τώρα να άρχισαν δειγματοληπτικούς ελέγχους με chronopost ,όπως και αύριο με dpd ,καλά έκανε και το έγραψε ο φίλος για chronopost για να ξέρουμε ,για αγορές από Κίνα θέλει διαρκή ενημέρωση , Edited by pagouras7

Ευχαριστώ για τα καλά λόγια ,koukloukou και εγώ την chronopost την θεωρούσα σίγουρη για gearbest ,όπως και με ,dpd ,πλέον τα πάντα αλλάζουν στο δευτερόλεπτο , μπορεί τώρα να άρχισαν δειγματοληπτικούς ελέγχους με chronopost ,όπως και αύριο με dpd ,καλά έκανε και το έγραψε ο φίλος για chronopost για να ξέρουμε ,για αγορές από Κίνα θέλει διαρκή ενημέρωση ,

Έτσι ακριβώς είναι τα πράγματα .

teclast t10,Cube iWork10

COOLEME MB3,KII PRO