evansarmor Δημ. September 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2017 μια παραγγελια απο αγγλια την κυριακη αν θυμαμαι καλα, εχει tracking AAA123456789GB, σωστο ειναι; ειναι φυσιολογικο που δεν το βρισκω πουθενα; Τα 3 Α και οι συνεχόμενοι αριθμοί 1-9 δεν προμηνύουν καλό ... Δοκίμασα με δύο Α και δεν βγάζει τίποτα, επικοινώνησε καλύτερα !! Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. September 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2017 Λεει "αν θυμαμαι καλα", οποτε κανουμε μονο υποθεσεις. (Το 1-9 ειναι μαλλον για να συμπληρωσει τα κενα) Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. September 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2017 ναι το 1-9 ειναι για τα κενα, 9 αριθμοι, δεν εχει σημασια ποιοι, τι υποθεσεις; οκ, την κυριακη, δεν επρεπε να ειχε φανει στα tracking sites; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. September 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2017 ναι το 1-9 ειναι για τα κενα, 9 αριθμοι, δεν εχει σημασια ποιοι, τι υποθεσεις; οκ, την κυριακη, δεν επρεπε να ειχε φανει στα tracking sites; Ψάξ'το εδώ .. https://www.royalmail.com/track-your-item Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. September 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2017 το εψαξα κι εκει, για αρχη, τα 3a πρεπει να ειναι λαθος, αλλα ουτε με τα 2a μου το βρισκει, επικοινωνησα και με τον πωλητη εννοειται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. September 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2017 (edited) RB302317854SG Μπήκε λυπητερή, πως το βλέπετε; Κινητό αξίας 90€.Ali express. Για εμένα τέλος τα κινεζακια. Το ότι πέρασε τελωνειο δεν σημαίνει ότι θα πληρώσεις ;) Και σε μένα πέρασε, και ηρθε σε χρόνο recor 10 μέρες.:D και δεν χρέωσαν τίποτα, σε αυτό άλλα και σε πολλά άλλα που εχω πάρει απο Ali express τους τελευταίους 3 μήνες. Βεβαία είχε και καθυστέρηση 40 μέρες (19 μέρες κλεισμένο στο τελωνειο) Smartwatches, αλλά και πάλι δεν με χρέωσαν τίποτα...! Edited September 20, 2017 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anonimos_ Δημ. September 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2017 Δεν απειλεις, κανεις αμμεσως dispute, και μετα claim και αφηνεις το geek να τραγουδαει. Συμφωνώ απόλυτα. Έτσι που έχει εξελιχθεί το πράγμα, όσο δεν ανακατεύεις το paypal, τους αφήνεις να ελπίζουν ότι κάτι μπορεί να βγάλουν από σένα. Και να ισχύει ακόμα αυτό με τη SGPost, το κατάστημα είναι το πρώτο που που θα έπρεπε να το ξέρει, από καιρό τώρα. Κανονικα θα πρεπει να λες, τελος οι αλητες των ΕΛΤΑ που χρεωνουν μαμησατικα +15 ευρω για εκτελωνισμο, ενω πρεπει να ειναι δωρεαν και να πληρωνεις μονο τον ΦΠΑ οπως ειναι σε αλλες σοβαρες χωρες Σε αυτό θα διαφωνήσω. Δεν ξέρω ποιές είναι οι σοβαρές χώρες κι αν η σοβαρότητα μιας χώρας κρίνεται από το τι χρεώνουν για εκτελωνισμό, αλλά το να αποκαλείς αλήτες τους υπαλλήλους των ΕΛΤΑ, όταν οι ιδιωτικές "ταχυμεταφορές" χρεώνουν 50 € τον εκτελωνισμό (πλέον την αξία των δασμών, που την υπολογίζουν κατά κανόνα υψηλότερη και η αίτηση επανεκτίμησης χρεώνεται επιπλέον), είναι τουλάχιστον άστοχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. September 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2017 Συμφωνώ απόλυτα. Έτσι που έχει εξελιχθεί το πράγμα, όσο δεν ανακατεύεις το paypal, τους αφήνεις να ελπίζουν ότι κάτι μπορεί να βγάλουν από σένα. Και να ισχύει ακόμα αυτό με τη SGPost, το κατάστημα είναι το πρώτο που που θα έπρεπε να το ξέρει, από καιρό τώρα. Σε αυτό θα διαφωνήσω. Δεν ξέρω ποιές είναι οι σοβαρές χώρες κι αν η σοβαρότητα μιας χώρας κρίνεται από το τι χρεώνουν για εκτελωνισμό, αλλά το να αποκαλείς αλήτες τους υπαλλήλους των ΕΛΤΑ, όταν οι ιδιωτικές "ταχυμεταφορές" χρεώνουν 50 € τον εκτελωνισμό (πλέον την αξία των δασμών, που την υπολογίζουν κατά κανόνα υψηλότερη και η αίτηση επανεκτίμησης χρεώνεται επιπλέον), είναι τουλάχιστον άστοχο. αλητες δεν ειναι σιγουρα τεμπεληδες παντως ειναι :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cookmangr Δημ. September 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2017 Εχω 3 δεματα που ξεκινησαν απο ολλανδια με priority direct mail στις 30/08 και ακονα ελλαδα δεν εφτασαν Και ενα δεμα παλι απο ολλανδια που εφτασε ελλαδα 29/08 και δεν το εχουν παρει στα χερια τους τα ελτα Καποιο αλλοςπου περιμενρι απο ολλανδια απο τον αυγουστο παρελαβε??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. September 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2017 Συμφωνώ απόλυτα. Έτσι που έχει εξελιχθεί το πράγμα, όσο δεν ανακατεύεις το paypal, τους αφήνεις να ελπίζουν ότι κάτι μπορεί να βγάλουν από σένα. Και να ισχύει ακόμα αυτό με τη SGPost, το κατάστημα είναι το πρώτο που που θα έπρεπε να το ξέρει, από καιρό τώρα. Σε αυτό θα διαφωνήσω. Δεν ξέρω ποιές είναι οι σοβαρές χώρες κι αν η σοβαρότητα μιας χώρας κρίνεται από το τι χρεώνουν για εκτελωνισμό, αλλά το να αποκαλείς αλήτες τους υπαλλήλους των ΕΛΤΑ, όταν οι ιδιωτικές "ταχυμεταφορές" χρεώνουν 50 € τον εκτελωνισμό (πλέον την αξία των δασμών, που την υπολογίζουν κατά κανόνα υψηλότερη και η αίτηση επανεκτίμησης χρεώνεται επιπλέον), είναι τουλάχιστον άστοχο. Θα εκπλαγεις πως ειναι στην διαλογη που δουλευω εγω, και πως με κριτηρια διαφανειας αντιμετωπιζουν δεματα, και πως εκτελωνουνται. Αντε καλα, αλητες δεν τους λες, αλλα μια φορα αργοσχολοι ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anonimos_ Δημ. September 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2017 Θα εκπλαγεις πως ειναι στην διαλογη που δουλευω εγω, και πως με κριτηρια διαφανειας αντιμετωπιζουν δεματα, και πως εκτελωνουνται. Αντε καλα, αλητες δεν τους λες, αλλα μια φορα αργοσχολοι ειναι. Σίγουρα κάποιος δεν κάνει κάτι σωστά, αυτό είναι προφανές. Μπορεί να είναι τα ΕΛΤΑ, τα τελωνεία, το αεροδρόμιο, η εταιρία που ξεφορτώνει, πολλοί εμπλέκονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. September 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2017 Στο site των ΕΛΤΑ, φαίνεται κάπως κωδικοποιημένα, αν και εφόσον επιβάλλονται δασμοί; RB302317854SG Έχω φτάσει στο κεντρο διανομής προς Πάτρα. Πλεον μένω Αθηνα, αλλα μου ειπαν οτι πρέπει ν αφήσω το δέμα να φτασει στον προορισμό του και μετα κάνω μια αίτηση να μου το αναδιανειμουν στο ΕΛΤΑ που θέλω. Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. September 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2017 (edited) Στο site των ΕΛΤΑ, φαίνεται κάπως κωδικοποιημένα, αν και εφόσον επιβάλλονται δασμοί; RB302317854SG Έχω φτάσει στο κεντρο διανομής προς Πάτρα. Πλεον μένω Αθηνα, αλλα μου ειπαν οτι πρέπει ν αφήσω το δέμα να φτασει στον προορισμό του και μετα κάνω μια αίτηση να μου το αναδιανειμουν στο ΕΛΤΑ που θέλω. Καλό είναι να μην δίδονται "on air" tracking numbers.. Είναι προσωπικό δεδομένο.. Ως προς το ερώτημα σου, η απάντηση είναι όχι, όμως φένεται στο ειδοποιητήριο που θα παραλάβεις, με το ανάλογο χρώμα σφραγίδας (παρακαλώ εάν κάνω λάθος διορθώστε με, δεν είμαι απόλυτος). Edited September 20, 2017 by Vasileios26 Διόρθωση κειμένου Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ObiGoSu Δημ. September 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2017 Στο site των ΕΛΤΑ, φαίνεται κάπως κωδικοποιημένα, αν και εφόσον επιβάλλονται δασμοί; RB302317854SG Έχω φτάσει στο κεντρο διανομής προς Πάτρα. Πλεον μένω Αθηνα, αλλα μου ειπαν οτι πρέπει ν αφήσω το δέμα να φτασει στον προορισμό του και μετα κάνω μια αίτηση να μου το αναδιανειμουν στο ΕΛΤΑ που θέλω. 4 σελίδες πίσω, ξανα ρώτησες, και σου απάντησα ότι θα πρέπει να το αφήσεις να πάει Πάτρα, και μετά να κάνεις αίτηση, για αλλαγή διεύθυνσης, και να στο στείλουν Αθήνα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 Στο site των ΕΛΤΑ, φαίνεται κάπως κωδικοποιημένα, αν και εφόσον επιβάλλονται δασμοί; RB302317854SG Έχω φτάσει στο κεντρο διανομής προς Πάτρα. Πλεον μένω Αθηνα, αλλα μου ειπαν οτι πρέπει ν αφήσω το δέμα να φτασει στον προορισμό του και μετα κάνω μια αίτηση να μου το αναδιανειμουν στο ΕΛΤΑ που θέλω. Να πας Πατρα το σκεφτηκες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 (edited) Παραγγελία από banggood tv box αξίας 55 €, Στην συσκευασία ζήτησα να μην υπάρχει το Logo του καταστήματος και από λάθος συνεννόηση ήρθε με απλό ταχυδρομείο και όχι priority. H συσκευασία έγραφε τιμή 21,275 $ και ήρθε εξαιρετικά γρήγορα και χωρίς καμία επιβάρυνση :) https://s19.postimg.org/j95wxvtun/Screenshot_20170921-095159.png' alt='Screenshot_20170921-095159.png'> [/img] Edited September 21, 2017 by taliban Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 (edited) Έχω κάνει παραγγελία από gearbest με eu express. Ενώ τις προηγούμενες φορές μου τα έστελναν με dpduk μέσω Αγγλίας και ερχόταν κανονικά χωρίς τελωνεία κλπ τώρα μου το έστειλαν με chronopost μέσω Γαλλίας. Το τράκινγκ δείχνει τα εξής: 2017-09-15 13:19 Chronopost France, Parcel held - missing documents (Invoice or customs paperwork), Scan location: Roissy - Paris - FR, Comment: Contact with sender in progress 2017-09-14 09:03 CHRONOPOST NETWORKS, Outbound linehaul scan, Scan location: 1-LNX, Comment: Departure to the finale destination 2017-09-12 09:56 Web Services, Shipment ready to be shipped, Partner number: GEO/045683000354503 Όπως φαίνεται το πακέτο σταμάτησε στο τελωνείο στη Γαλλία εδώ και μία εβδομάδα και λέει ότι είναι σε επικοινωνία με τον αποστολέα (δηλαδή το gearbest). Βρήκα στο thread και 2-3 ακόμα περιπτώσεις που εστάλησαν με chronopost και σταμάτησαν στο γαλλικό τελωνείο και ζητήθηκε από τους παραλήπτες να πληρώσουν φόρους κλπ. Εμένα δεν με έχει ενοχλήσει κανείς μέχρι στιγμής. Τι προτείνετε να κάνω? Να το αφήσω να δω τι θα γίνει ή να επικοινωνήσω με gearbest και να ρωτήσω τι συμβαίνει? Λόγω τελωνείου φοβάμαι να τη σκαλίσω την υπόθεση αλλά από την άλλη βλέπω ότι οι μέρες περνάνε χωρίς να φαίνεται κάποια εξέλιξη (τουλάχιστον με βάση το τράκινγκ). Edited September 21, 2017 by letom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanasothanos Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 Από την εμπειρία σας, σε πόσες μερες περίπου θα εμφανιστεί το κινητό που ξεκινησε απο Ολλανδία στις 19/9;(banggood priority) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagouras7 Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 Τι ακριβώς εννοείς ποτέ θα φτάσει ελλαδα η ποτέ θα ανοιχτεί ο σάκος ; Αν το 1 εμένα σε 6 παραγγελίες έκαναν από 3-6 μέρες να έρθουν ελλαδα και αν το 2 ανοίχτηκε ο σάκος την ίδια μέρα η την επόμενη μέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukloukou Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 Να παραθέσω πως σήμερα παρέλαβα πακέτο από GearBest και αποστολή με Europe express(ΟΧΙ Eu express )την πιο φτηνή δηλ χωρίς κανένα παρατράγουδο .τι πακέτο ήταν γεμάτο αυτόκολλητα με στοιχεία αποστολών και δυο ΤΝ.αργησε ιδιαίτερα βέβαια αλλά τέλος καλό όλα καλά μιας και η συγκεκριμένη επιλογή δεν είναι 100% ασφαλή όπως λένε .αν και εγώ προσωπικά δεν το πίστευα αφού είναι τριγωνική αποστολή .ευχαριστω πολύ τον pagouras7 για τις πολύτιμες συμβουλές του Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 Να παραθέσω πως σήμερα παρέλαβα πακέτο από GearBest και αποστολή με Europe express(ΟΧΙ Eu express )την πιο φτηνή δηλ χωρίς κανένα παρατράγουδο .τι πακέτο ήταν γεμάτο αυτόκολλητα με στοιχεία αποστολών και δυο ΤΝ.αργησε ιδιαίτερα βέβαια αλλά τέλος καλό όλα καλά μιας και η συγκεκριμένη επιλογή δεν είναι 100% ασφαλή όπως λένε .αν και εγώ προσωπικά δεν το πίστευα αφού είναι τριγωνική αποστολή .ευχαριστω πολύ τον pagouras7 για τις πολύτιμες συμβουλές του Sent from my iPhone using Tapatalk Το δεν πίστευες? Δύο μηνύματα πάνω από το δικό σου είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanasothanos Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 Εννοούσα ποτέ θα φτάσει Ελλαδα. Δηλαδή ποτε περιπου θα γίνει η επόμενη ενημέρωση στο tracking. Όποτε να υπολογίζω σε 3-7 μέρες.Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukloukou Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 Το δεν πίστευες? Δύο μηνύματα πάνω από το δικό σου είναι Καλά κάτσε να δούμε τι έχει γίνει πρώτα εκεί .δε σημαίνει ότι θα περάσει κιόλας .καιεδω εμφανίζονται ότι μπήκαν αλλά κάποια δε τα χρεώνουν .σιγουρα όμως είναι μια ενδιαφέρουσα περίπτωση Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagouras7 Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 (edited) Ευχαριστώ για τα καλά λόγια ,koukloukou και εγώ την chronopost την θεωρούσα σίγουρη για gearbest ,όπως και με ,dpd ,πλέον τα πάντα αλλάζουν στο δευτερόλεπτο , μπορεί τώρα να άρχισαν δειγματοληπτικούς ελέγχους με chronopost ,όπως και αύριο με dpd ,καλά έκανε και το έγραψε ο φίλος για chronopost για να ξέρουμε ,για αγορές από Κίνα θέλει διαρκή ενημέρωση , Edited September 21, 2017 by pagouras7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukloukou Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 Ευχαριστώ για τα καλά λόγια ,koukloukou και εγώ την chronopost την θεωρούσα σίγουρη για gearbest ,όπως και με ,dpd ,πλέον τα πάντα αλλάζουν στο δευτερόλεπτο , μπορεί τώρα να άρχισαν δειγματοληπτικούς ελέγχους με chronopost ,όπως και αύριο με dpd ,καλά έκανε και το έγραψε ο φίλος για chronopost για να ξέρουμε ,για αγορές από Κίνα θέλει διαρκή ενημέρωση , Έτσι ακριβώς είναι τα πράγματα . Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts