akalefk Δημ. June 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2017 (edited) Ώπα περίμενε, ξεκαθάρισέ το αν είσαι απολύτως βέβαιος! Ή είναι τριγωνική οπότε δεν υπάρχει καμία περίπτωση εκτελωνισμού, ή είναι κάτι άλλο (τί?) οπότε υπάρχει ενδεχόμενο τελωνείου! Σε δύο παραγγελίες μου μου ρθαν ετσι-η μεγαλυτερη 100$,η αλήθεια είναι οτι εξωτερικά το δέμα ειχε διαφορετικη ετικέτα και δε φαινοταν η Κινα καπου.Τωρα 100% μην περιμένεις για τίποτα,κ πολυ περισσοτερο να στο πω εγω! ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- καλησπερα παιδια.μπορει να βοηθησει καποιος? παιζει να ειναι τελωνειο η περασε τον κινδυνο?γιατι ειναι κολλημενο 4 μερες σε αυτο το σημειο? κινητο ειναι και ερχεται με SG POST Ημερομηνία & Ώρα Περιοχή Κατάσταση 6/6/2017, 02:15:48 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 5/6/2017, 15:00:20 Κ.Α.Τ. ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ) 5/6/2017, 09:40:41 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 19/5/2017, 03:39:00 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ Εισαι οκ,Δευτερα αντε Τριτη παραλαμβανεις Το τελευταιο δικό μου.Μου έχει κανει και πανω απο βδομαδα μετα το Αεροδρομιο 8/6/2017, 11:57:55 Κ.Μ.Δ. ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ 8/6/2017, 08:03:41 Κ.Μ.Δ. ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ 8/6/2017, 06:50:47 Κ.Μ.Δ. ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΑΦΙΞΗ ΣΕ 8/6/2017, 06:00:12 Κ.Μ.Δ. ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 8/6/2017, 05:04:14 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΦΟΡΤΩΣΗ ΣΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ (--> Κ.Μ.Δ. ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ) 7/6/2017, 16:39:56 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> Κ.Μ.Δ. ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ) 7/6/2017, 14:39:56 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΦΙΞΗ ΣΕ 7/6/2017, 12:18:42 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΦΙΞΗ ΣΕ 6/6/2017, 02:17:13 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 4/6/2017, 03:47:55 Κ.Α.Τ. ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ) 3/6/2017, 09:29:51 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 16/4/2017, 13:42:00 ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ 15/4/2017, 20:37:00 ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Edited June 10, 2017 by akalefk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pow Δημ. June 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2017 Ειναι γεγονος οτι πριν 2 χρονια οταν το δεμα εδειχνε οτι εφτασε στην Ελλαδα απο τα Ελτα εκανε το πολυ 2 μερες μεχρι να φτασει στο προορισμο του μεσα στην Ελλαδα.Τωρα θελει 4-8 η και 10 μερες για να φτασει αν δε παει κι τελωνειο, (φτου φτου) 20-35 μερες.Περασμενα μεγαλεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. June 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2017 Καλησπέρα παιδιά... εχω να κάνω καιρό αγορά από Κίνα και θέλω να ρωτήσω κάτι... Θελω να αγοράσω από aliexpress 2 tv box αξίας 20-22 ευρώ... παιζει να φάνε τελωνείο?? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. June 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2017 Αγόρασα πρόσφατα powerbank από Κίνα (Banggood). Έφτασε σε δύο εβδομάδες, μέσω Βελγίου απ'ότι είδα. Μετά την παραγγελία μου έστειλαν το παρακάτω mail, και τους έδωσα το ok. "Dear*customer, Thanks for your order. We are sorry to inform you that we cannot proceed with the shipment of your order because of the new limitation. At this case, how about we ship your order via standard shipping without a tracking number?* Looking forward to your reply. Kindest*regards". sent from nexus 6 Και ετσι δε το σταματανε τελωνειο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 Και ετσι δε το σταματανε τελωνειο; Αυτό δεν νομίζω πως μπορεί να το εγγυηθεί κάποιος στο 100%, αν και το παραπάνω έχω την εντύπωση πως έχει να κάνει με την απαγόρευση αποστολής μπαταριών. Σχετικά με το τελωνείο, αποφεύγεται με τριγωνική αποστολή κατά πάσα πιθανότητα, όπως αναφέρεται και σε προηγούμενα post. sent from nexus 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 Όλες οι μπαταρίες απαγορεύονται; γιατί εγώ παρήγγειλα κάτι επαναφορτιζόμενες, αλλά μικρές, νικελίου κάδμιου και μετάλλου πχ, κι αυτές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
reborn1 Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 Ημερομηνία & ΏραΠεριοχήΚατάσταση 4/6/2017, 09:16:48Κ.Α.Τ.ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> Κ.Δ. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ) 3/6/2017, 06:14:13ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 13/5/2017, 20:12:00ΟΛΛΑΝΔΙΑΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ Εμενα οπως φαινεται γληστρισε απο τελωνειο παρολο την μεγαλη αξια του 200$ Παίζει ρόλο σε τι αξία έχει δηλωθεί ο όγκος και το βάρος του Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 60 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και στη γνωριμία των ταχυδρομείων του κόσμου,ήρθε η ώρα και για το Τουρκικο. :P Είναι power bank από Ali. Aλήθεια υπάρχει κάποιος φίλος που χει εμπειρία από Turkey Post? Παρέλαβα μπαταρία για drone απο ali κάπου στον ένα μήνα Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 Αυτό δεν νομίζω πως μπορεί να το εγγυηθεί κάποιος στο 100%, αν και το παραπάνω έχω την εντύπωση πως έχει να κάνει με την απαγόρευση αποστολής μπαταριών. Σχετικά με το τελωνείο, αποφεύγεται με τριγωνική αποστολή κατά πάσα πιθανότητα, όπως αναφέρεται και σε προηγούμενα post. sent from nexus 6Διαθετει τριγωνικη αποστολη το banggood; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 Διαθετει τριγωνικη αποστολη το banggood; Λογικά όχι, αλλιώς θα το διαφήμιζε κάπως (100% avoid custom, taxes κλπ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalefk Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 Διαθετει τριγωνικη αποστολη το banggood; Διαθέτει,και είναι το Priority Direct Mail ----- προσθήκη μηνύματος 85 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παίζει ρόλο σε τι αξία έχει δηλωθεί ο όγκος και το βάρος του Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 60 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παρέλαβα μπαταρία για drone απο ali κάπου στον ένα μήνα Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ευχαριστώ φίλε,τώρα είμαι στις 15 μερες,οποτε εχει δρομο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 Όλες οι μπαταρίες απαγορεύονται; γιατί εγώ παρήγγειλα κάτι επαναφορτιζόμενες, αλλά μικρές, νικελίου κάδμιου και μετάλλου πχ, κι αυτές; Νομίζω πως δεν απαγορεύονται όλες, αλλά δεν γνωρίζω ποιες ακριβώς. sent from nexus 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 Διαθέτει,και είναι το Priority Direct Mail Το εχει δοκιμασει καποιος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagouras7 Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 Ανοίχτηκε ο σάκος με ολλανδικο ταχυδρομείο με άφιξη 4/ 6 ,ας κοιτάξουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pow Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 Ανοίχτηκε ο σάκος με ολλανδικο ταχυδρομείο με άφιξη 4/ 6 ,ας κοιτάξουν. Κοιταξα στο 17track στο track checker στα Ελτα τιποτα ισος ειναι πΟλοι οι σακοι εμενα εφτασε στις 4/6 το μεσημερι κντα στιςς2:00 υ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalefk Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 Το εχει δοκιμασει καποιος; Εγω δυο φορές.100$ η μεγαλυτερη παραγγελία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagouras7 Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 Κοιταξα στο 17track στο track checker στα Ελτα τιποτα ισος ειναι πΟλοι οι σακοι εμενα εφτασε στις 4/6 το μεσημερι κντα στιςς2:00 υ? Εμένα 3:23 το μεσημέρι στις 4/6 , αλλά σήμερα έδειξε άφιξη ελλαδα στα ΕΛΤΑ ,για ξανακοίταξα το βράδυ , λογικά θα ανοιχτεί και εσένα ο σάκος που είναι το δέμα σού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aitos Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 παιδες στ gearbeast το expedited shipping είναι τριγωνικη αποστολή ? μας το στελνουν χωρις παρατράγουδα ?? το εχει δοκιμασει κιολας κανεις ? :) ευχαριστω !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frodos Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 Καλημέρα εχω παραγγελει απο Ευρώπη μέσο ουγγρικου ταχυδρομείο αγορά απο γκιαρ μπεστ και εδω και έξι μερες δεν εχει φανεί ακομη,πόσες μερες χρειάζεται να φανεί; Δικη μου ιδια περίπτωση έκανε γεματο μηνα απο παραγγελία ωσπου να παραλάβω. Παρηγγειλα 21/4 παρέλαβα 25/5. το tracking απο Ουγγαρία ειναι προβληματικο ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagouras7 Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 παιδες στ gearbeast το expedited shipping είναι τριγωνικη αποστολή ? μας το στελνουν χωρις παρατράγουδα ?? το εχει δοκιμασει κιολας κανεις ? :) ευχαριστω !! Στο gearbest η τριγωνική συναλλαγή είναι το priority line ,ναι έρχεται χωρίς τελωνείο . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 Διαθέτει,και είναι το Priority Direct Mail Παντως σε καποια προϊοντα που θελω να αγορασω δεν υπαρχει τετοια επιλογη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 Παντως σε καποια προϊοντα που θελω να αγορασω δεν υπαρχει τετοια επιλογη.. Δεν προσφέρει την επιλογή αυτή σε όλα τα προϊόντα. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. June 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 (edited) Καλημέρα παιδιά. Παρήγγειλα 8/6 από Gearbest, 10/6 μου έστειλαν shipping number (Nederlands post registered) και ακόμα δεν εμφανίζεται στο 17track. Να ανησυχήσω; edit: Τώρα μου βγάζει αυτό. Συγνώμη για το post Latest Event -- 2017-06-12 07:19 The item is pre-advised Edited June 12, 2017 by stapd_21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. June 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 Καλημέρα παιδιά. Παρήγγειλα 8/6 από Gearbest, 10/6 μου έστειλαν shipping number (Nederlands post registered) και ακόμα δεν εμφανίζεται στο 17track. Να ανησυχήσω; edit: Τώρα μου βγάζει αυτό. Συγνώμη για το post Latest Event -- 2017-06-12 07:19 The item is pre-advised Μπορει να παρει μεχρι και 10 μερες για να εμφανιστεί...Δεν χρειάζεται με το παραμικρό να αγχωνεστε/ανησυχείτε και να γεμίζετε το θέμα με ''μη ουσιώδη post'' Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. June 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 Μπορει να παρει μεχρι και 10 μερες για να εμφανιστεί...Δεν χρειάζεται με το παραμικρό να αγχωνεστε/ανησυχείτε και να γεμίζετε το θέμα με ''μη ουσιώδη post'' Ζήτησα συγνώμη νομίζω. Ας διαγραφεί από κάποιον moderator Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pow Δημ. June 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 (edited) Ανοίχτηκε ο σάκος με ολλανδικο ταχυδρομείο με άφιξη 4/ 6 ,ας κοιτάξουν. Κοιταξα στο 17track στο track checker στα Ελτα τιποτα ισος ειναι πΟλοι οι σακοι εμενα εφτασε στις 4/6 το μεσημερι κντα στιςς2:00 υ? Εμένα 3:23 το μεσημέρι στις 4/6 , αλλά σήμερα έδειξε άφιξη ελλαδα στα ΕΛΤΑ ,για ξανακοίταξα το βράδυ , λογικά θα ανοιχτεί και εσένα ο σάκος που είναι το δέμα σού. Λογικη σειρα κι ΕΛΤΑ δεν πανε μαζι παντα. Εφτασε 3/4 και παραδοθηκε 7/6. Εφτασε μετα απο το δικο μου ,μια ωρα στις 4/6 μπηκε στη διαδικασια 11/6 εμενα μαλλον περιμενει την ΤΡΙΤΗ και 13 για να μπει στη διαδικασια :dash: Edited June 12, 2017 by pow Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts