Jump to content

Οδηγός αποστολής αγορών από Κίνα [ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ]


gerstavros2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

από τη συνομιλία σας και το "18 μέρες για SG" και "μέχρι 4 βδομάδες αναμονή" που φαίνονται στο site, μην αλλάξουν ξαφνικά σε 28 μέρες και 8 βδομάδες.

με κάλυψε ο @anonimos_ με τις προτάσεις του.

 

Στάλθηκε από το αυτοκίνητο μου χρησιμοποιώντας τα δάκτυλα μου.

Σωστά αυτά με τα bold. Τεκμηριώνουν τη θέση σου. 2 φορές, που χρειάστηκε να πάω σε dispute στο paypal, είχα τραβήξει screenshots, για να δείξω ότι δεν παραποίησα τίποτα και για το ενδεχόμενο να σβήσουν / αλλάξουν κάτι. Και μια παράγραφο, που να εξηγεί συνοπτικά την κατάσταση, για να διευκολύνει αυτούς που θα δουν την υπόθεση, όταν γίνει claim.

Και τις 2 φορές δικαιώθηκα. Αυτό φυσικά δε σημαίνει ότι ανακαλυψα τον τροχό, αλλά με αυτά που δηλώνουν ως πολιτική τους (ότι δεν κάνουν refund σε χρήμα μετά το δίμηνο και ότι θέλουν άλλους 2 μήνες να περιμένεις), οι ίδιοι εκτίθενται και εσύ δεν έχεις να περιμένεις πλέον απ' αυτούς κάτι καλύτερο, από το τίκετ που άνοιξες στο site τους.

 

Η παραγγελία δόθηκε στις 14 Οκτωβρίου, 3 εβδομάδες κλείνει αύριο. Η πρώτη προσπάθεια επικοινωνίας ήταν μέσα από το PayPal., οι επόμενες 2 από το support τους.

Επειδή μου έτυχε πρόσφατα, προχώρα με το paypal (ελπίζω μόνο να μην έκλεισες το case από εκεί). Screenshots για τεκμηρίωση αυτών που ανέφερες παραπάνω κι ένα κειμενάκι για το τι έγινε.

Για κάποιο λόγο, αν "μουλαρώσει" μια παραγγελία στο gearbest αυτή την περίοδο, χλωμό να προχωρήσει σύντομα. Τουλάχιστον παλιότερα επικοινωνούσαν εντός μερικών ημερών και έλεγαν ότι το αντικείμενο δε θα το έχουν σύντομα και πρότειναν αλλαγή ή refund (με το σχετικό ψυχοβγάλτη, καθώς προσπαθούσαν να σε πείσουν να δεχτείς refund σε points ή wallet).

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 43,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Παιδιά καλησπέρα

2 πακετα μου με τρακινγκ ναμπερ priority Banggood

Σήμερα παραδόθηκαν στην πολη που.μενω, σύμφωνα με το τρακινγκ του ΕΛΤΑ, αλλά δεν παραδόθηκαν σε εμένα!!!!

Πρώτη φορά είμαι αντιμέτωπος με.κατι τέτοιο....

Παράλληλα μίλησα με.το.τηλςφωνικο κέντρο του ΕΛΤΑ και μ είπαν πως παραδόθηκαν όντως τα δέματα(!) Αλλά σε άλλο άτομο και πως το Banggood μου έδωσε λάθος νούμερα τρακινγκ.....

Ήδη έστειλα μήνυμα Banggood.....

 

Τι πρέπει να κάνω;

 

Πιθανοτατα τα ΕΛΤΑ σου λενε βλακειες ,να ηταν ενα δεμα και να εγινε λαθος να πω μπορει αλλα 2 δεματα του ιδιου ανθρωπου στην ιδια πολη με το ιδιο λαθος απλα δεν παιζει.Στατιστικα να το δεις ειναι απιθανο.

Μιλα με το banggood ,εξηγησε τι σου λενε απο τα ΕΛΤΑ και πες τους να σου στειλουν φωτο απο το δεμα με το τρακινγκ ναμπερ και την διευθηνση αποστολης ,ειναι σχεδον σιγουρο οτι εχουν.

Μην τους πιασεις απο τον λαιμο στο banggood ,με ευγενεια.

Link to comment
Share on other sites

Κωδικός Αντικειμένου:

Ημερομηνία & Ώρα Περιοχή Κατάσταση

3/11/2017, 16:06:19 Κ.Δ. ΠΑΤΡΑΣ ΑΦΙΞΗ ΣΕ

 

3/11/2017, 08:43:00 Μ.Δ. ΠΑΤΡΑΣ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> Κ.Δ. ΠΑΤΡΑΣ)

 

3/11/2017, 06:46:55 Μ.Δ. ΠΑΤΡΑΣ ΑΦΙΞΗ ΣΕ

 

3/11/2017, 01:34:24 Κ.Δ. ΠΑΤΡΑΣ ΦΟΡΤΩΣΗ ΣΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ (--> Μ.Δ. ΠΑΤΡΑΣ)

 

2/11/2017, 22:14:55 Κ.Δ. ΠΑΤΡΑΣ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> Μ.Δ. ΠΑΤΡΑΣ)

 

2/11/2017, 22:13:06 Κ.Δ. ΠΑΤΡΑΣ ΑΦΙΞΗ ΣΕ

 

2/11/2017, 21:37:56 Κ.Δ. ΠΑΤΡΑΣ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ

 

2/11/2017, 20:14:55 Κ.Δ. ΠΑΤΡΑΣ ΑΦΙΞΗ ΣΕ

 

2/11/2017, 18:24:32 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΦΟΡΤΩΣΗ ΣΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ (--> Κ.Δ. ΠΑΤΡΑΣ)

 

2/11/2017, 14:31:01 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> Κ.Δ. ΠΑΤΡΑΣ)

 

2/11/2017, 12:31:01 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΦΙΞΗ ΣΕ

2/11/2017, 09:54:28 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΦΙΞΗ ΣΕ

1/11/2017, 00:40:46 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ

31/10/2017, 21:14:31 Γ.Ε.Τ.Α. Αθήνας (Κ.Α.Τ.) ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ)

31/10/2017, 19:14:31 Γ.Ε.Τ.Α. Αθήνας (Κ.Α.Τ.) ΑΦΙΞΗ ΣΕ

31/10/2017, 17:12:15 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ

28/10/2017, 23:47:08 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ

26/10/2017, 10:51:00 ΣΟΥΗΔΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ

 

Πρόκειται περί γελοιοτητας ή κάνω λάθος;

 

- Την Δευτέρα θα ξαναπάει Μ.Δ ΠΑΤΡΑΣ και την Τρίτη το πρωί θα είναι και πάλι στο Κ.Δ. ΠΑΤΡΑΣ.

Αν όλα πάνε καλά, την Τετάρτη θα φτάσει στο Κ.Κ. ΠΑΤΡΑΣ και αν δεν ξαναπάρει το δρόμο της επιστροφής για Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ, την Πέμπτη θα παραλάβεις....χαχαχαχα :lol::lol:

Μην αγχώνεσαι, το δέμα σου θα κάνει μερικές βόλτες ακόμα. Το θετικό είναι ότι βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την περιοχή σου !:)

Link to comment
Share on other sites

Πιθανοτατα τα ΕΛΤΑ σου λενε βλακειες ,να ηταν ενα δεμα και να εγινε λαθος να πω μπορει αλλα 2 δεματα του ιδιου ανθρωπου στην ιδια πολη με το ιδιο λαθος απλα δεν παιζει.Στατιστικα να το δεις ειναι απιθανο.

Μιλα με το banggood ,εξηγησε τι σου λενε απο τα ΕΛΤΑ και πες τους να σου στειλουν φωτο απο το δεμα με το τρακινγκ ναμπερ και την διευθηνση αποστολης ,ειναι σχεδον σιγουρο οτι εχουν.

Μην τους πιασεις απο τον λαιμο στο banggood ,με ευγενεια.

 

Αν εκανε το BANGOOD λαθος ευκολα το διορθωνω με dispute...

Αν ομως εχει κανει λαθος το τοπικο ΕΛΤΑ?

 

πως το διεκδικεις?

In the down down of the writing we became robes...
Link to comment
Share on other sites

GVC-Logo-RGB-small-1.png

 

(Δελτίο Τύπου - Ενημέρωση: 24/10/2017)

 

Εισαγωγές προϊόντων και τελωνεία – Τι ισχύει;

 

Σε συνέχεια των ενεργειών μας για τη διευκρίνηση της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί με τις δεσμεύσεις δεμάτων από το εξωτερικό, επισκεφθήκαμε τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου τη Διεύθυνση Τελωνείων του αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος και συνομιλήσαμε με την Διευθύντρια του τελωνείου και τον υπεύθυνο Δασμών και ΕΦΚ.

 

Επειδή η επίσημη γραπτή απάντηση των τελωνείων θα καθυστερήσει αρκετά (για λόγους που θα διαβάσετε παρακάτω) αποφασίσαμε να δημοσιεύσουμε μέρος της συνομιλίας που είχαμε, με την επιφύλαξη πως τίποτα από τα παρακάτω δεν αποτελεί ΕΠΙΣΗΜΗ θέση των τελωνειακών αρχών, ή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσιών Εσόδων (ΑΑΔΕ) και του Υπουργείου Οικονομικών, στα οποία υπάγονται τα τελωνεία.

 

Τα δημοσιεύουμε με τη μορφή προσωρινής εξέλιξης, και προσωρινών συμβουλών προς τους καταναλωτές, μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση.

 

Σύμφωνα λοιπόν με τα λεγόμενα της ίδιας της Διευθύντριας:

 

1) Οι υπάλληλοι του τελωνείου, αλλά και η ίδια προσωπικά, θεωρούν πως ο νόμος ως έχει, πάσχει σε πάρα πολλά σημεία και δεν μπορούν ως τελωνειακή αρχή να εφαρμόσουν τις διατάξεις που αφορούν τις διασυνοριακές συναλλαγές χωρίς προβλήματα. Εφόσον τους εξηγήθηκαν αναλυτικά οι θέσεις μας και οι απορίες μας, έγινε ξεκάθαρο σε εμάς πως επιθυμούν να μας βοηθήσουν με κάθε τρόπο και θα κάνουν ότι μπορούν για αυτό. Είναι κάτι που εκτιμούμε ιδιαίτερα και τους ευχαριστούμε γι αυτό.

 

2) Η Διευθύντρια δεσμεύθηκε να μας απαντήσει προσωπικά με επίσημη επιστολή, αφού όμως πάρει στα χέρια της τις διευκρινιστικές εγκυκλίους που και η ίδια έχει ζητήσει από το Υπουργείο Οικονομικών. Δυστυχώς, αυτό μπορεί να πάρει από μερικές ημέρες μέχρι αρκετούς μήνες. Στην Ελλάδα βρισκόμαστε.

 

3) Τις πρόσφατες διαδικασίες που όλοι γνωρίζουμε και μας αφορούν (απαγόρευση εισαγωγής, δέσμευση αντικειμένων, κλπ.) ΔΕΝ τις διενεργεί το τελωνείο. Τις διενεργούν τα Γραφεία Εκτελωνισμού Ταχυδρομικών Αντικειμένων (ΓΕΤΑ) των ΕΛΤΑ. Για κάθε θέμα που έχει παρουσιαστεί με τις παραγγελίες που έχουν δεσμευτεί, υπεύθυνα είναι τα ΓΕΤΑ, και σε αυτά πρέπει να απευθυνόμαστε στις περιπτώσεις που θα διαβάσετε παρακάτω.

 

4) Είναι σαφές από τον νόμο πως απαγορεύεται η εισαγωγή από ιδιώτες στη χώρα μας ειδών ηλεκτρονικού τσιγάρου, από οποιαδήποτε χώρα, είτε εντός είτε εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Τι όμως αποτελεί είδος ηλεκτρονικού τσιγάρου και τι όχι; Η Διευθύντρια δεσμεύθηκε να μας παραδώσει αναλυτική λίστα, μόλις την παραλάβει το τελωνείο μετά από το αίτημα που απέστειλε στο Υπουργείο Οικονομικών.

Μέχρι τότε, ισχύει το εξής παράδειγμα: Μια πλήρης συσκευή (όπως: ατμοποιητής, mod, κλπ.) θεωρείται φυσικά ηλεκτρονικό τσιγάρο και απαγορεύεται η εισαγωγή. Στην περίπτωση που ένα αντικείμενο έρθει σε μέρη που έχουν αποσπαστεί (και όχι μονταρισμένο), τότε αν τα μέρη αυτά αποτελούν το 70% και άνω της συσκευής θεωρείται ολοκληρωμένο ηλεκτρονικό τσιγάρο. Σε κάθε άλλη περίπτωση θεωρούνται ανταλλακτικά ή αντικείμενα για οποιαδήποτε άλλη χρήση και επιτρέπεται η εισαγωγή τους.

Παράδειγμα: Μια οθόνη από ένα mod, ή ένας πόλος, μπορούν να εισαχθούν ελεύθερα. Αντίθετα, μια οθόνη ΚΑΙ ένας πόλος ΚΑΙ μια πλακέτα ΚΑΙ ένα σασί ΚΑΙ ένα καπάκι ΚΑΙ μερικές βίδες κλπ. απαγορεύεται να εισαχθούν εφόσον βρίσκονται στο ίδιο δέμα, ακόμα κι αν έχουν συσκευασθεί ξεχωριστά και όχι μονταρισμένα σε mod. Δεν το σχολιάζουμε, σας παρέχουμε απλώς την πληροφορία.

 

5) Το τελωνείο θεωρεί πως αντικείμενα που έχουν πολλαπλές χρήσεις και δεν προορίζονται αποκλειστικά για άτμισμα μπορούν και πρέπει να εισάγονται ελεύθερα. Έτσι, βαμβάκια, σύρματα, μπαταρίες, φορτιστές, θήκες, μπουκαλάκια, αναδευτήρες, μικροεργαλεία, αξεσουάρ και διάφορα άλλα, μπορούν να εισάγονται κανονικά. Επειδή εδώ εγείρονται διάφορα ερωτήματα (παράδειγμα: ένα σκέτο τανκ, δηλαδή ένας γυάλινος κύλινδρος, είναι ή όχι είδος αποκλειστικά για ηλεκτρονικό τσιγάρο; μια έτοιμη αντίσταση clapton μπορεί να χρησιμοποιηθεί και αλλού ή όχι; κλπ.), μιας και τα είδη που μπορούν δυνητικά να σχετιστούν με το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι εκατοντάδες, για οποιοδήποτε είδος υπάρχει αμφιβολία θα πρέπει αναγκαστικά να περιμένουμε την επίσημη λίστα.

 

6) Σε περίπτωση που ένα δέμα περιέχει μη απαγορευμένα αντικείμενα, αλλά ταυτόχρονα περιέχει και ένα ή παραπάνω απαγορευμένα, αυτόματα απαγορεύεται η εισαγωγή του. Τα δέματα ελέγχονται στο σύνολό τους (ανά δέμα) και όχι ξεχωριστά το κάθε αντικείμενο του περιεχομένου τους. Αν λοιπόν για παράδειγμα έχετε παραγγείλει στο ίδιο δέμα βαμβάκια και σύρματα και μπουκαλάκια και ΕΝΑ (ή περισσότερα) απαγορευμένα είδη, θα δεσμευτεί ολόκληρη η παραγγελία σας.

 

7) Σε περίπτωση που η παραγγελία σας περιέχει ΜΟΝΟ μη απαγορευμένα είδη θα πρέπει να εισαχθεί κανονικά. Αν το κόστος είναι άνω των 22 ευρώ, θα πρέπει να πληρώσετε τους αναλογούντες δασμούς φυσικά, αλλά το νόημα είναι πως δεν είναι παράνομο να εισαχθούν τα προϊόντα, και άρα δεν πρέπει να κατασχεθούν.

 

8) Σε περίπτωση που η παραγγελία σας περιέχει ΜΟΝΟ μη απαγορευμένα είδη και έχει δεσμευθεί από την υπηρεσία των ΕΛΤΑ, θα πρέπει να απευθυνθείτε στα ΓΕΤΑ γνωρίζοντας το tracking number του δέματός σας, και να ζητήσετε να αποδεσμευτεί το δέμα σας. Εφόσον σας ζητηθεί, θα πρέπει να προσκομίσετε το όποιο απαραίτητο αποδεικτικό της παραγγελίας σας (π.χ. ηλεκτρονική απόδειξη αγοράς) ή/και να ζητήσετε να ανοιχτεί το δέμα και να αναγνωσθεί το τιμολόγιο που περιέχεται μέσα σε αυτό. Μετά τη διαδικασία αυτή θα πρέπει να παραλάβετε το δέμα σας κανονικά.

 

9) Όσον αφορά τα υγρά αναπλήρωσης, είναι κάτι που ούτε συζητείται ούτε πρόκειται να αλλάξει, εφόσον υπάγονται σε Ειδικό Φόρο Κατανάλωσης (ΕΦΚ). Το τι θα συμβεί με μεμονωμένα αρώματα, βάσεις, shake & vape, κλπ. μένει να διευκρινιστεί. Καμία πληροφορία δεν υπάρχει προς το παρόν.

 

10) Για περιπτώσεις που δεν υπάγονται σε κανένα από τα παραπάνω παραδείγματα, ο καταναλωτής θα πρέπει να απευθύνεται στα ΓΕΤΑ, και όχι στα τελωνεία.

 

Τηλ.: 800 11 82000, email: geta@elta-net.gr

 

Επαναλαμβάνουμε πως όλα τα παραπάνω είναι μια ΑΝΕΠΙΣΗΜΗ πληροφόρηση, την οποία όμως λάβαμε από υπεύθυνα χείλη.

 

Σε κάθε περίπτωση η Κοινότητα Ελλήνων Ατμιστών ΔΕΝ είναι υπεύθυνη για οτιδήποτε δεν τηρηθεί σύμφωνα με τα παραπάνω, ούτε φέρει την οποιαδήποτε νομική ευθύνη για θέματα που τυχόν αντιμετωπίσουν οι καταναλωτές. Ο ρόλος μας ήταν και θα παραμείνει καθαρά διαμεσολαβητικός και συμβουλευτικός.

Android: Xiaomi PocoPhone F1 (6/128) Xiaomi Redmi Note 8 Pro (6/128) ✔ Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC

iOSiPhone X (3/256) ✔ Microsoft LUMIA 950 XL & 950 XL Dual Sim (Black & White) Microsoft BAND

✔ Other: Display Dock HD-500 Continuum/Qi DT-904/Screen Sharing HD-10/Wireless Display Adapter V3

Link to comment
Share on other sites

Γειά σας παιδιά,υπάρχουν τηλέφωνα για το τελωνείο στο αεροδρόμιο να δούμε τι σκατά γίνεται με τα δέματα? απο 7 Σεπτέμβρη έχουν αράξει στο τελωνείο και αυγατίζουν.....
Link to comment
Share on other sites

Γειά σας παιδιά,υπάρχουν τηλέφωνα για το τελωνείο στο αεροδρόμιο να δούμε τι σκατά γίνεται με τα δέματα? απο 7 Σεπτέμβρη έχουν αράξει στο τελωνείο και αυγατίζουν.....

 

Αυτο θα θελα να το μαθω και γω.

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα παραγγελία από banggood με priority μου έδωσαν νούμερο εντοπισμού RUΧΧΧΧΧΧΧΧΧNL ενώ μέχρι τώρα ήταν RSΧΧΧΧΧΧΧΧΧNL φυσικά ακόμα δεν φαίνεται πουθενά αλλά ξέρει κάποιος τι έχει αλλάξει;;;

 

Απλώς τελείωσαν οι αριθμοί της σειράς RS και ξεκίνησαν τη σειρά RU,, το γιατί πήδηξαν τη σειρά RT ,δεν ξέρω

Link to comment
Share on other sites

Μην το ψάχνεις. Ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματα που θέλει από μια φωτογραφία αγνώστου προελεύσεως και θέματος. Ο επόμενος θα ανεβάσει φωτο από τη χωματερή των Λιοσίων και θα τη βαφτίσει φωτο τελωνείου. Αφού όλοι το ξέρουμε, για να το διάβασα στο ίντερνετ είναι αλήθεια!!!

 

Στάλθηκε από το SM-T320 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

 

Και το κινητο του παιδιου που ηταν μες την μουχλα, και την κακουχια; τι συμπερασματα να βγαλουμε Κε Σερλοκ;

Link to comment
Share on other sites

εμένα έχει κολλήσει από gearbest , να ανησυχώ ή όχι?

 

2017-10-23 19:50 Southall, Your parcel is on its way

 

10 μερες δεν θεωρουνται "κολλημα"

φτασε τον μηνα και τοτε το συζηταμε

αν και δεν πιστευω να φτασεις μεχρι εκει

Link to comment
Share on other sites

Αν γίνεται κάποιος από τους διαχειριστές να ενημερώσει την 1 σελίδα , γιατί συνέχεια ρωτάμε τα ίδια .

Να τα ξαναπούμε με τριγωνικη συναλλαγή με dpd uk από gearbest κάνει πλέον 10-20 μέρες να το παραλάβει η dpd στην Αγγλία , λόγω παραπάνω ελέγχων στα αγγλικά τελωνεία , μετά κάπου μια εβδομάδα να έρθει ελλαδα και στο παραδίδει η acs.

Link to comment
Share on other sites

Απλώς τελείωσαν οι αριθμοί της σειράς RS και ξεκίνησαν τη σειρά RU,, το γιατί πήδηξαν τη σειρά RT ,δεν ξέρω

 

Παιδιά να ρωτήσω και εγώ ο άσχετος;

 

Σε μια παραγγελία από banggood με priority direct mail μου έδωσαν RS********NL

Σε μια πιο πρόσφατη παραγγελία από gearbest με NetherLands Post Registered μου έδωσαν RU********NL

 

Το κόστος μεταφορικών και στις 2 περιπτώσεις ήταν παρόμοιο. Εν τέλει διαφέρουν αυτές οι δύο μέθοδοι αποστολής ή είναι το ίδιο;

Link to comment
Share on other sites

Παιδιά να ρωτήσω και εγώ ο άσχετος;

 

Σε μια παραγγελία από banggood με priority direct mail μου έδωσαν RS********NL

Σε μια πιο πρόσφατη παραγγελία από gearbest με NetherLands Post Registered μου έδωσαν RU********NL

 

Το κόστος μεταφορικών και στις 2 περιπτώσεις ήταν παρόμοιο. Εν τέλει διαφέρουν αυτές οι δύο μέθοδοι αποστολής ή είναι το ίδιο;

RU Μου έδωσαν και εμένα απο banggood με priority αποστολή...
Link to comment
Share on other sites

Για γενέθλια το ήθελα, για χριστούγεννα θα μου έρθει τι να πω.

Χώρα Προέλευσης - Χρόνος Αναζήτησης: 3641 ms

2017-10-13 16:24 The item has arrived in the country of destination

2017-10-02 09:53 The item is processed at the PostNL sorting center

2017-10-02 09:53 The item is at the PostNL sorting center

2017-09-26 03:25 The item is pre-advised,

ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΛΤΑ ΑΚΟΜΑ ΛΕΕΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΟΛΛΑΝΔΙΑ

registered postnl

Link to comment
Share on other sites

Τι γίνεται με το παρακάτω ρε σεις?

 

1a124e42fa89a847a1d47948dde5605c.jpg

 

Send From Note 3 With Note 8 Port Rom

Στην Ελλαδα εισαι.

Ειναι νωρις ακομα.

Το αφηνουν να παλιωσει στο αεροδρομιο, σαν το παλιο κρασι.

 

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Στην Ελλαδα εισαι.Ειναι νωρις ακομα. Το αφηνουν να παλιωσει στο αεροδρομιο, σαν το παλιο κρασι.

:lol::lol::lol:

Link to comment
Share on other sites

Στην Ελλαδα εισαι.

Ειναι νωρις ακομα.

Το αφηνουν να παλιωσει στο αεροδρομιο, σαν το παλιο κρασι.

 

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Μόνο να έρθει τι πράγματα είναι αυτά ρε ****το. Λογικά σε κανα παρατημένο σάκο θα είναι σε καμία γωνία.

 

Send From Note 3 With Note 8 Port Rom

Link to comment
Share on other sites

Και το κινητο του παιδιου που ηταν μες την μουχλα, και την κακουχια; τι συμπερασματα να βγαλουμε Κε Σερλοκ;
Ο ειρωνικός χαρακτηρισμος "κε Σερλοκ" φτάνει για να καταλάβω ότι απευθύνομαι σε άνθρωπο που ότι και να του πω θα πάει χαμένο, αλλά τέλος πάντων.

Μόνο στην Ελλάδα έχει υγρασία και βροχή? Στις αποθήκες των κινεζομαγαζων έχουν θερμοστάτες? Στα ξένα αεροδρόμια δεν μένουν ώρες αποσκευές και πακέτα εκτεθειμένα στις καιρικές συνθήκες? Αν εσύ θες να πιστεύεις μια φωτογραφία που και ο ίδιος ο άνθρωπος που την ανέβασε δεν είναι σίγουρος 100% τι απεικόνιζε, τότε δικαίωμα σου.

Εμείς μπορούμε να έχουμε διαφορετική γνώμη?

 

Στάλθηκε από το SM-T320 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Ο ειρωνικός χαρακτηρισμος "κε Σερλοκ" φτάνει για να καταλάβω ότι απευθύνομαι σε άνθρωπο που ότι και να του πω θα πάει χαμένο, αλλά τέλος πάντων.

Μόνο στην Ελλάδα έχει υγρασία και βροχή? Στις αποθήκες των κινεζομαγαζων έχουν θερμοστάτες? Στα ξένα αεροδρόμια δεν μένουν ώρες αποσκευές και πακέτα εκτεθειμένα στις καιρικές συνθήκες? Αν εσύ θες να πιστεύεις μια φωτογραφία που και ο ίδιος ο άνθρωπος που την ανέβασε δεν είναι σίγουρος 100% τι απεικόνιζε, τότε δικαίωμα σου.

Εμείς μπορούμε να έχουμε διαφορετική γνώμη?

 

Στάλθηκε από το SM-T320 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τα ξενα αεροδρομεια και ο χωρος υποδοχης δεματων ειναι νυχτα με την μερα. Οποτε μην συγκρινεις πορτοκαλια με μουσμουλα. Παρεθεσα ενα χωρο λιγο πιο πανω, στον οποιο εκανα εκπαιδευση, και να εισαι σιγουρος καπως ετσι στον τωρινο χωρο μου εργασιας.

 

[

 

RU Μου έδωσαν και εμένα απο banggood με priority αποστολή...

 

εδωσαν στο ενα καταστημα νουμερα αποστολης τις μιας μορφης, και στο αλλο νουμερα τις αλλης μορφης, Παιζει ρολο η αλφαβητικη κατανομη, αλλα δεν παιζει ρολο που τα διαθετουν

Link to comment
Share on other sites

Τι γίνεται με το παρακάτω ρε σεις?

 

1a124e42fa89a847a1d47948dde5605c.jpg

 

Send From Note 3 With Note 8 Port Rom

ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΔΕΡΦΕ :

Χώρα Προορισμού - Χρόνος Cache : 2017-11-04 15:50

2017-09-29 16:43 NETHERLANDS, SEND ITEM ABROAD

Χώρα Προέλευσης - Χρόνος Αναζήτησης: 2489 ms

2017-10-05 10:31 The item has arrived in the country of destination

2017-09-30 07:48 The item is on transport to the country of destination

2017-09-29 16:44 The item is at the PostNL sorting center

2017-09-29 16:44 The item is processed at the PostNL sorting center

2017-09-18 09:55 The item is pre-advised

Link to comment
Share on other sites

ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΔΕΡΦΕ :

Χώρα Προορισμού - Χρόνος Cache : 2017-11-04 15:50

2017-09-29 16:43 NETHERLANDS, SEND ITEM ABROAD

Χώρα Προέλευσης - Χρόνος Αναζήτησης: 2489 ms

2017-10-05 10:31 The item has arrived in the country of destination

2017-09-30 07:48 The item is on transport to the country of destination

2017-09-29 16:44 The item is at the PostNL sorting center

2017-09-29 16:44 The item is processed at the PostNL sorting center

2017-09-18 09:55 The item is pre-advised

Στον ίδιο σακο είμαστε ακριβώς. Πιστεύω μέχρι τέλος Δεκεμβρίου να παραλάβουμε.

 

Send From Note 3 With Note 8 Port Rom

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...