BASSstarlet Δημ. March 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2023 Eγώ φοβήθηκα ελαφρώς, διαβάζοντας βιαστικά είναι η αλήθεια, για το σχετικό domain. Επίσης, είχα ξαναπέσει σε ίδια περίπτωση πριν αρκετά χρόνια, και θυμάμαι, ότι μου είχε έρθει request τότε, από το PayPal. Αυτό το πράμα με το screenshot δεν τα καταλαβαίνω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2flu Δημ. March 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2023 Δέμα από Τσεχία με Banggood και EU priority line. Παίρνει tracking number με 11 νούμερα. Στο parcelsapp μου αλλάζει ο κωδικός και εμφανίζει ένα διαφορετικό τελείως του στυλ JJD14902221255500013xxxx το οποίο φαίνεται να είναι DHL express. Στην Ελλάδα ποιός παραδίδει η DHL; Και αν ναι επειδή είμαι σε νησί (δυσπρόσιτη περιοχή) εκεί ποιός παραδίδει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. March 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2023 Παιδια καλημερα. Εχω καιρο να φερω κατι απο Κινα με αξια πανω απο 186€ (150+ΦΠΑ) γι αυτο θεωρω οτι εχω χασει επεισοδια. Ειχα διαβασει εδω παλιοτερα οτι οταν χρειαζεται εκτελωνισμος του αντικειμενου (οπως στην παραπανω περιπτωση) τον εκτελωνισμο μπορει να τον κανει μονος του ο ενδιαφερομενος η η εταιρεια αποστολης. Ισχυει στην δευτερη περιπτωση οτι η πιο οικονομικη επιλογη ειναι να τον κανει ο ΕΛΤΑ και η πιο "δαπανηρη" ειναι να τον κανει η DHL? Ειχα διαβασει κατι τρελλα ποσα "εξοδων εκτελωνισμου" για την δευτερη, ισχυει? Ο Κινεζος θα στειλει το αντικειμενο free shipping, ομως εφ οσον ισχυει αυτο με την DHL, εγω πως μπορω να αποφυγω να εκτελωνιστει το αντικειμενο απο την συγκεκριμενη, μην τελικα πιω κανα καφε "της παρηγοριας? Μηπως το καλυτερο θα ειναι να κανω τον εκτελωνισμο μονος μου? Ευχαριστω Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. March 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2023 3 ώρες πριν, guideman said: Παιδια καλημερα. Εχω καιρο να φερω κατι απο Κινα με αξια πανω απο 186€ (150+ΦΠΑ) γι αυτο θεωρω οτι εχω χασει επεισοδια. Ειχα διαβασει εδω παλιοτερα οτι οταν χρειαζεται εκτελωνισμος του αντικειμενου (οπως στην παραπανω περιπτωση) τον εκτελωνισμο μπορει να τον κανει μονος του ο ενδιαφερομενος η η εταιρεια αποστολης. Ισχυει στην δευτερη περιπτωση οτι η πιο οικονομικη επιλογη ειναι να τον κανει ο ΕΛΤΑ και η πιο "δαπανηρη" ειναι να τον κανει η DHL? Ειχα διαβασει κατι τρελλα ποσα "εξοδων εκτελωνισμου" για την δευτερη, ισχυει? Ο Κινεζος θα στειλει το αντικειμενο free shipping, ομως εφ οσον ισχυει αυτο με την DHL, εγω πως μπορω να αποφυγω να εκτελωνιστει το αντικειμενο απο την συγκεκριμενη, μην τελικα πιω κανα καφε "της παρηγοριας? Μηπως το καλυτερο θα ειναι να κανω τον εκτελωνισμο μονος μου? Ευχαριστω Κατ αρχάς πες μας το μαγαζί που θες να αγοράσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. March 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2023 2 ώρες πριν, Nnoutas said: Κατ αρχάς πες μας το μαγαζί που θες να αγοράσεις. ebay.co.uk αλλα ο πωλητης ειναι Κινα. Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. March 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2023 1 ώρα πριν, guideman said: ebay.co.uk αλλα ο πωλητης ειναι Κινα. Ναι η φθηνότερη επιλογή είναι τα ΕΛΤΑ. Οι εταιρίες κούριερ χρεώνουν πολύ περισσότερο για τον εκτελωνισμο. Είναι λίγο random με ποια εταιρία θα στείλει ο πωλητής. Μίλα με τον πωλητή και γράψε μας με ποια μέθοδο αποστολής το στέλνει. Εγώ δεν έχω εμπειρία από ebay αλλά ίσως κάποιος φίλος ξέρει καλύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. March 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2023 Σε ευχαριστω πολυ. Θα μιλησω με τον Κινεζο αν και χλωμο το βλεπω να βγαλω ακρη.. Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. April 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2023 Λοιπόν κοιτάξτε εδώ τι έγινε......😁....πρόκειται για 3 προστατευτικά τζαμάκια κινητού (tempered glass)...σε αυτά βάζουν συνήθως και ένα πολύ μικρό πλαστικό φιαλίδιο με ελάχιστο υγρό που καλύπτει το τυχόν κενό στις άκρες μετά την τοποθέτηση...προφανώς αυτή η ελάχιστη ποσότητα (σταγόνες κυριολεκτικά) θεωρήθηκε "επικίνδυνη/απαγορευμένη" και επιστράφηκε....το κουφό είναι ότι έχει έρθει το ίδιο αντικείμενο τουλάχιστον 3 ακόμα φορές χωρίς πρόβλημα...άντε να δούμε τι θα γίνει τελικά😉 Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. April 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2023 καλησπερα σας επειδη δεν μπορω να διαβασω ολα τα μυνηματα . Εχω να πω οτι ειχα παραγγειλει ενα usb hotspot stick και ενα στηριγμα εκτυπωτη samsung στις 22 Μαρτιου 2023 . To ενα το παρελαβα με γενικη ταχυδρομικη και το αλλο παλι με γενικη ταχυδρομικη σημερα 7/4/2023 και ερχοτανε με γενικη ταχυδρομικη βουλγαριας με αποστολεα inout trade ltd strahil voivoda5 ruse 7000. Δεν το περιμενα τοσο γρηγορα!! . Τι γινεται; και ερχονται με κουριερ ; Δεν μου εχει ξανα τυχει αυτο . Και πως ξερουμε οτι ερχονται με κουριερ; ., αφου δεν εχει tracking number. Βεβαια με το usb stick hotspot δεν ειμαι ευχαριστημενος . διοτι ενω συνδεεται στο δικτυο δεν δινει ιντερνετ . Ενω ολα τα εχω ρυθμισει. Τελος παντων για 7 ευρω, σιγα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flipflames Δημ. April 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2023 Να υποθέσω αγορά από AliExpress,; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. April 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2023 5 ώρες πριν, Flipflames said: Να υποθέσω αγορά από AliExpress,; ναι απο aliexpress Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flipflames Δημ. April 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2023 (edited) 14 ώρες πριν, JOHNMEGARYTHMOS said: Από Ali όλα έχουν tracking number ,απλά πρέπει να ξέρεις τον τρόπο να το δεις. Συνήθως το trackin με την μορφή 5UGR123456789 είναι με κούριερ.Επισης με κούριερ έρχονται όταν κάνεις αρκετές διαφορετικές παραγγελίες με απλό τρόπο αποστολής οι οποίες μετά ενώνονται σε μια και αναλαμβάνει το κούριερ Edited April 8, 2023 by Flipflames Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stbe Δημ. April 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2023 Αγορασα κατι απο ali....μου στειλαν tracking number....αλλα εδω και 10 μερες ειναι unavailable... τι να κανω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2023 1 hour ago, Stbe said: Αγορασα κατι απο ali....μου στειλαν tracking number....αλλα εδω και 10 μερες ειναι unavailable... τι να κανω?? Τι εννοείς; Στην αρχή το έδειχνε και τι πορεία είχε και μετά σταμάτησε; Ή από την αρχή δεν έδειχνε τίποτα; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. April 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2023 1 hour ago, Stbe said: Αγορασα κατι απο ali....μου στειλαν tracking number....αλλα εδω και 10 μερες ειναι unavailable... τι να κανω?? Ποιας μορφής είναι το tracking number; Δοκίμασες στο parcelapp; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stbe Δημ. April 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2023 Απο την μερα που μου δωθηκε το tracking number μου εμφανιζει αυτο.....unavailable εδω και δεκα μερες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. April 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2023 (edited) 18 ώρες πριν, Stbe said: Απο την μερα που μου δωθηκε το tracking number μου εμφανιζει αυτο.....unavailable εδω και δεκα μερες.. Αρχικά βάλε το τράκινγκ νάμπερ που έχεις εδώ : https://parcelsapp.com/en/tracking Εάν δεν πάρεις κάποια επιπλέον πληροφορία πρέπει να το ψάξεις λίγο παραπάνω...οι πωλητές έχουν κάποιο περιθώριο για να αποστείλουν το δέμα που αναφέρεται στην παραγγελία. Εάν περάσει αυτή η προθεσμία και το δέμα σου φαίνεται "ακούνητο" κάνε τα εξής: 1. Στείλε μήνυμα μέσα από την εφαρμογή στον πωλητή ρωτώντας τι συμβαίνει 2. Πρέπει να σου απαντήσει μέσα σε 24 έως 48 ώρες το αργότερο 3. Εάν δεν σου απαντήσει καθόλου μπες στην παραγγελία σου και προσπάθησε να κάνεις αίτημα για "full refund" !!! Ακόμα και να σου βγάλει το μήνυμα ότι δεν μπορείς να κάνεις ακόμα τέτοιο αίτημα να είσαι σίγουρος ότι πιθανότατα θα ελέγξουν τι συμβαίνει. Τουλάχιστον τις τελευταίες 4-5 ημέρες έγινε αυτό με 2 δικές μου παραγγελίες και ανάλογες κινήσεις....μόνοι τους έβαλαν τις παραγγελίες σε κατάσταση "Closed"....και αμέσως μετά έκαναν Refund 😎 Edited April 18, 2023 by ath156 Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flipflames Δημ. April 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2023 Καλό είναι να μας πεις τι στυλ έχει αριθμός του tracking number και από ποιο μαγαζί είναι . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. April 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2023 Καλά από το Aliexpress το πήγαν σε άλλο επίπεδο !!!😎 2 Ψιλοπράγματα με δωρεάν μεταφορικά και untracted (1 αντάπτορα 1,77 ευρώ και μία θήκη κινητού 4,78 ευρώ που παραγγέλθηκαν ξεχωριστά) τα συνένωσαν σε 1 αποστολή και μου παραδώθηκαν σήμερα στον χώρο μου από την ACS !! 😉 Παραγγελία στις 27/3/2023 ! 2 Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2023 Υπάρχει κατάστημα στιλ alliexpress που να αποστέλλει με αντικαταβολή; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varajohn Δημ. April 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2023 2 ώρες πριν, p_k said: Υπάρχει κατάστημα στιλ alliexpress που να αποστέλλει με αντικαταβολή; Σοβαρά τώρα???? 3 Παράθεση SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2023 Σοβαρότατα. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. April 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2023 3 ώρες πριν, p_k said: Σοβαρότατα. Οχι δεν υπάρχει 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2023 Just now, nikos_kallithea said: Οχι δεν υπάρχει Ευχαριστώ φίλε μου Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stbe Δημ. April 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2023 Με πολυ γκρινια με αλι κ πωλητη το τρακινγκ αρχισε να κουνιετε.......τρακινγκ της μορφης CK.......072NL Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts