Jump to content

Οδηγός αποστολής αγορών από Κίνα [ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ]

gerstavros2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η ανακοίνωση δεν είναι του gearbest αλλά ενός Έλληνα κουπονά που προμοτάρει αγορές από το Gearbest.

Εάν αγοράσεις από αυτόν ή άλλον κουπονά μπορεί να αναλάβει αυτός να ζητήσει την επιστροφή των εξόδων εκτελωνισμού ή έστω μέρους αυτών.

Σε κάθε περίπτωση, δεν θα έμπλεκα σε τέτοιες περιπέτειες για αγορά μεγάλης αξίας.

• Απαντήσεις 44χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλημερα στο φορουμ. Σχετικα με την αγορα μου ενος mi mix απο geekbying που κλαπηκε κατα την μεταφορα, μετα απο τρεξιμο σε ελτα και αναφορα που μου ζητησαν σημερα μου επεστρεψαν το ποσον ακεραιο στον λογαριασμο μου.

Καλημερα στο φορουμ. Σχετικα με την αγορα μου ενος mi mix απο geekbying που κλαπηκε κατα την μεταφορα, μετα απο τρεξιμο σε ελτα και αναφορα που μου ζητησαν σημερα μου επεστρεψαν το ποσον ακεραιο στον λογαριασμο μου.

Πώς κλάπηκε δηλαδή? Δεν ήταν συστημένο?

Μήπως ξέρετε κάτι για την μέθοδο αποστολής του lightinthebox Expedited express 3-4 days λέει. Αν περνάει τελωνείο σίγουρα και πόσες μέρες κάνει. Αν έχει κάποιος την εμπειρία. Σε κινητό redmi 5 plus μου το βγάζει

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπέρα, ξέρει κανείς εάν υπάρχει θέμα σήμερα, αύριο και μεθαύριο λογω της διεθνούς τραπεζικής αργίας (Καθολικό Πάσχα); Έκανα νωριτερα μια πληρωμή παραγγελίας και ακόμα δεν έχει λάβει το AliExpress την επιβεβαίωση της.

Παιδια καλημερα. Σκεφτομαι να παραγγειλω απο Ε/Β (απο Hong Kong) ενα R/C car διαστασεων πακετου 40Χ28Χ20 και πραγματικης αξιας 54Ε. Εχω δυο ερωτησεις:

1. O πωλητης (δεν γνωριζω για ποιο λογο) το στελνει unregistered. Σε περιπτωση που χαθει και δεν παραλαβω, το Ε/Β θα μου επιστρεψει τα χρηματα?

2. Υπαρχει περιπτωση να πιω "κανενα καφε"? Εννοειται οτι θα εχω diclared lower price. Σε περιπτωση που πληρωθει τελωνειο ποσο πρεπει να ειναι για την πραγματικη του αξια?

Ευχαριστω.

Edited by guideman

ΓΙΩΡΓΟΣ:clap:

1. Σ' αυτή την περίπτωση, δεν μπορείς να αποδείξεις ότι δεν παρέλαβε και είναι δύσκολο να ζητήσεις επιστροφή, ακόμη και αν έχεις πληρώσει με paypal.

Προσωπικά, δεν θα αγόραζα με αυτό τον τρόπο αποστολής.

2. Ο χαρακτηρισμός του δέματος ως "δώρου" δεν σε γλυτώνει από το τελωνείο και η υποτιμημένη δηλωμένη αξία έχει, μάλλον, αρνητικά αποτελέσματα.

Να προετοιμάζεσαι για τελωνείο, εκτός αν αγοράσεις από Banggood με τη σίγουρη μέθοδο PDM.

Μήπως ξέρετε κάτι για την μέθοδο αποστολής του lightinthebox Expedited express 3-4 days λέει. Αν περνάει τελωνείο σίγουρα και πόσες μέρες κάνει. Αν έχει κάποιος την εμπειρία. Σε κινητό redmi 5 plus μου το βγάζει

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

ΠΑΡΤΟ ελλαδα απο εδω γλυτωνεις ταλαιπωριες κα ι τελωνεια

1. Σ' αυτή την περίπτωση, δεν μπορείς να αποδείξεις ότι δεν παρέλαβες και είναι δύσκολο να ζητήσεις επιστροφή, ακόμη και αν έχεις πληρώσει με paypal. Προσωπικά, δεν θα αγόραζα με αυτό τον τρόπο αποστολής.
Εχω αγορασει καποια ειδη στο παρελθον unregistered απο E/B που δεν εφτασαν ποτέ και το Ε/Β μου εκανε refund, ηταν ομως μικρα ποσά.

2. Ο χαρακτηρισμός του δέματος ως "δώρου" δεν σε γλυτώνει από το τελωνείο και η υποτιμημένη δηλωμένη αξία έχει, μάλλον, αρνητικά αποτελέσματα. Να προετοιμάζεσαι για τελωνείο, εκτός αν αγοράσεις από Banggood με τη σίγουρη μέθοδο PDM.
Η διαφορα με αγορα απο Ιταλια ειναι αρκετα μεγαλη, 54Ε το συγκεκριμενο, 80Ε απο Ιταλια (που δεν εχει δασμο). Το banggod δεν δινει για το συγκεκριμενο επιλογη για PDM. Κανονικα αν δασμολογηθει ποσος φορος αναλογει στα 54Ε?

Ευχαριστω

Edited by guideman

ΓΙΩΡΓΟΣ:clap:

Εχω αγορασει καποια ειδη στο παρελθον unregistered απο E/B που δεν εφτασαν ποτέ και το Ε/Β μου εκανε refund, ηταν ομως μικρα ποσά.

Η διαφορα με αγορα απο Ιταλια ειναι αρκετα μεγαλη, 54Ε το συγκεκριμενο, 80Ε απο Ιταλια (που δεν εχει δασμο). Το banggod δεν δινει για το συγκεκριμενο επιλογη για PDM. Κανονικα αν δασμολογηθει ποσος φορος αναλογει στα 54Ε?

Ευχαριστω

54x24% + 15 = 27,96

Παίδες καμμια ιδέα γιατί έχει κολλήσει; 2 digitizers περιμένω μικρής συνολικής αξίας από ebay. Υπάρχει κάποιο τηλέφωνο που μπορώ να κάνω; bac6dd5356206830ae3558dc1ccc0ca3.jpg

Sent from my A0001 using Tapatalk

Shit Happens!!!

Παίδες καμμια ιδέα γιατί έχει κολλήσει; 2 digitizers περιμένω μικρής συνολικής αξίας από ebay. Υπάρχει κάποιο τηλέφωνο που μπορώ να κάνω;

Συστημένο είναι αυτό?

Αν όχι, ίσως έχει ξεκολλήσει απλά δεν μπορείς να το παρακολουθείς.

Συστημένο είναι αυτό?

Αν όχι, ίσως έχει ξεκολλήσει απλά δεν μπορείς να το παρακολουθείς.

Δεν θυμάμαι τι είναι, αλλά οι γονείς δεν έχουν παραλάβει ακόμα. 15 μέρες από Αεροδρόμιο για Πειραιά είναι πολύ νομίζω, αλλά δεν ξέρω τι παίζει με τα Ελληνικά ταχυδρομεία.

Shit Happens!!!

Δεν θυμάμαι τι είναι, αλλά οι γονείς δεν έχουν παραλάβει ακόμα. 15 μέρες από Αεροδρόμιο για Πειραιά είναι πολύ νομίζω, αλλά δεν ξέρω τι παίζει με τα Ελληνικά ταχυδρομεία.

Μάλλον δεν είναι συστημένο, τα γνωστά tracking sites δεν το αναγνωρίζουν.

Καλησπερα,αν κανω παραγγελια απο banggood αξιας κατω απο 22Ε με standard shipping registered/Air Parcel Registered δεν θα εχω προβλημα με τελωνειο σωστα?

Είναι μεν μέσα στην ατέλεια, εάν μπει όμως τελωνείο, μέχρι να πάρει σειρά θα περιμένεις αρκετό καιρό.

Στο παρελθόν περίμενα τη σειρα κάπου στις 60 μέρες,δεν πλήρωσα cent γιατί ήταν φτηνο

Η επιλογή δικη σου

Παιδια καλησπερα, αγορα απο gearbest gw5 λενε οτι ειναι Czech θα εχω προβλημα με τελωνεια;το κοστος ειναι περιπου 100 τι λετε;

Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει...

Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max
Ipad 3,Ipad 5

παγκοσμιο ρεκορ?Παραγγελια 3 πραγματα απο gearbest με china unregistered ηρθαν σε 10 μερες!!

Από gb ούτε τα συστημένα δεν κάνουν τόσο. :lol:

παιδιά από tomtop και duty free shipping , γλυτώνω τελωνείο ή την τρώω?

Από geekbuying υπάρχει μέθοδος να αποφύγω το τελωνείο?

Edited by gsserv10

Eχω παραγγειλει κατι ακουστικα απο gearbest και μου ηρθε μεηλ στις 25/3 οτι εγιναν shipped. Θα ερθουν λεει με την NL Post. Μπαινω στο σαητ της και βαζω το τρακινγκ ναμπερ και μου βγαζει pre-advised ακομα. Με την gearbest που επικοινωνησα μου ειπαν οτι ειναι φυσιολογικο κ καποια στιγμη θα ερθει. Χαιρω πολυ, ζαμπον.

Εχω παραγγειλει κατι tempered απο aliexpress(6 ευρω συνολο) τα οποια εφτασαν Ελλαδα 28/3. Επικοινωνησα με ΕΛΤΑ και μου ειπαν οτι θα περασουν τελωνειο πρωτα και μπορει να περιμενω κανα μηνα. Οντως??

Eχω παραγγειλει κατι ακουστικα απο gearbest και μου ηρθε μεηλ στις 25/3 οτι εγιναν shipped. Θα ερθουν λεει με την NL Post. Μπαινω στο σαητ της και βαζω το τρακινγκ ναμπερ και μου βγαζει pre-advised ακομα. Με την gearbest που επικοινωνησα μου ειπαν οτι ειναι φυσιολογικο κ καποια στιγμη θα ερθει. Χαιρω πολυ, ζαμπον.

Εχω παραγγειλει κατι tempered απο aliexpress(6 ευρω συνολο) τα οποια εφτασαν Ελλαδα 28/3. Επικοινωνησα με ΕΛΤΑ και μου ειπαν οτι θα περασουν τελωνειο πρωτα και μπορει να περιμενω κανα μηνα. Οντως??

Και εμένα από 22/3 με nlpost από gear best έγινε pre adviced 30/03 και μετά τπτ.