Vasileios26 Δημ. October 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2017 τι εννοεις περιορισμος στο στατους; δε μας τα λενε ολα; εμενα διπλα στο τρακινγκ του αφτερσιπ λεει σ ενα σημειο ελτα Όχι, δεν τα λένε όλα φίλε μου, και συγκεκριμένα αναφέρομαι στα updates του status στο τι γίνεται εντός του τελωνείου. (Είσοδος σε αυτό - έλεγχος/εκτελωνισμός). Όταν εξαχθεί μόνο θα το δείς κι εσύ, και προχωρήσει η αποστολή προς εσένα μετά το τελωνείο, όπου θα δείς συγκεντρωτικά ότι μπήκε τελωνείο, κοστούμι δασμών κλπ. Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magicaki89e Δημ. October 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2017 καλά δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να επικοινωνήσουμε με τελωνείο κτλ, ή έστω να μάθουμε αν ήρθε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gatsis4 Δημ. October 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2017 Καλησπέρα, ξέρει κανείς να μου πει εάν παω στο ταχυδρομείο της περιοχής μου με tn από ασυνόδευτο δέμα να μου πουν που βρίσκεται ή τσάμπα θα παω?! Τελευταία ενημέρωση που είχα ήταν ότι έφτασε Ελλάδα στις 29/09 αλλα δεν έχει έρθει κάτι ακόμα στο σπίτι μου. Φίλος μου που παράγγειλε ακριβώς τα ίδια με εμένα παρέλαβε στις 5/10 με ίδια ημερομηνία άφιξης στην Ελλάδα. Το δέμα ήταν ασήμαντης αξίας 2.84€. Παράθεση Το πρώτο λάθος είναι και το τελευταίο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. October 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2017 καλά δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να επικοινωνήσουμε με τελωνείο κτλ, ή έστω να μάθουμε αν ήρθε; Ναι μπορείς να επικοινωνήσεις με την εξυπηρέτηση πελατών των ΕΛΤΑ για να μάθεις εάν ήρθε, και αν είναι μέσα τελωνείο. Με την απαραίτητη προϋπόθεση βέβαια, να μην το σηκώσει το τηλέφωνο κάνα κοπριταριό, και λάβεις bot answer. Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magicaki89e Δημ. October 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2017 Πηρα. εξυπηρετικοτατη η κοπελα. και μου ειπε οτι δεν εχει ερθει καν ο σακος. συνηθως λεει κανει 4-5 εργασιμες κ εγω ειμαι στην πεμπτη σημερα οποτε ειμαι εν αναμονη. μου ειπε οτι μπορω να πληρωσω εναν εκει στο τελωνειο 15 ευρω που υπαρχει υπηρεσια,να μου το περασει στα μπαμ. τι φαση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cookmangr Δημ. October 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2017 Ξέρει τι σου λέει το μέλος φίλε μου. Προσωπικά για το δικό μου δέμα, που είμαι 28 μέρες από την στιγμή που έχει φτάσει Ελλάδα, τους πήρα τηλέφωνο, και μου είπαν ότι είναι τελωνείο. Είναι γεγονός και έχει αναφερθεί και από άλλο μέλος, ότι στο tracking των ΕΛΤΑ , από την στιγμή που το δέμα μπαίνει τελωνείο, δεν φένεται σε εμάς κάποια updates στα σκαναρίσματα. Φενεται μόνο σε αυτούς όπου δεν έχουν αυτόν τον περιορισμό πρόσβασης στο status, οπότε για αυτό δεν μπορείς να το δείς.. Ολα περνανε απο το τελωνειο Το εαν θα δασμολογηθουν / φορολογηθουν ειναι αλλο πραγμα Εδω λεμε οτι ο σακος δεν εχει ανοιχτει καν και εσείς μιλάτε για μπαμπουλες και τελωνεια Μηπως μπορειττε να μας πειτε και ποσο θα πληρωσουμε?. Τέλος παντων σε συζητήσεις καφενειου υπάρχουν και αυτοι που τα ξερουν ολα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magicaki89e Δημ. October 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2017 βασικα αν δεν ειχα μεινει χωρις κινητο δε με εκαιγε, αλλα εχω μεινει εκτος πολιτισμου! απεξαρτηση ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. October 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2017 Μετά την Ολλανδία πάει Ουγγαρία και μετά Βουλγαρία, από εκεί Θεσσαλονίκη όπου παραλαμβάνει η acs, υπολόγιζε καμία εβδομάδα από σήμεραΔλδ πανω απο 30 ημερες απο τοτε που εγινε η πληρωμη στο Gearbest.. Κατα τ'αλλα λενε οτι με EUExpress ειναι 12-15 ημερες.. Γελαει ο κοσμος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. October 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2017 Δλδ πανω απο 30 ημερες απο τοτε που εγινε η πληρωμη στο Gearbest.. Κατα τ'αλλα λενε οτι με EUExpress ειναι 12-15 ημερες.. Γελαει ο κοσμος. Το θέμα είναι πότε το έστειλαν, έπεσες και στην περίπτωση των ελέγχων στην Αγγλία και καθυστέρησε περισσότερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. October 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2017 Ολα περνανε απο το τελωνειο Το εαν θα δασμολογηθουν / φορολογηθουν ειναι αλλο πραγμα Εδω λεμε οτι ο σακος δεν εχει ανοιχτει καν και εσείς μιλάτε για μπαμπουλες και τελωνεια Μηπως μπορειττε να μας πειτε και ποσο θα πληρωσουμε?. Τέλος παντων σε συζητήσεις καφενειου υπάρχουν και αυτοι που τα ξερουν ολα..... Φίλε μου, ευγενικά προσπάθησα να σου δώσω την βοήθεια μου, αυτό που σου λέω φυσικά και ισχύει (μπορούν όλα τα μέλη που φυσικά το γνωρίζουν να το επιβεβαιωσουν), και μου επιστρέφεις την προσπάθεια μου για καλό, με τέτοια απάντηση; Μάλιστα φίλε μου. Εάν έχεις την ευγενή καλοσύνη σου προτείνω να ξαναδιαβάσεις από την αρχή την συζήτηση γιά να δείς εάν είμαι offtopic ή έγραψα κάτι από αυτά που μου επισυνάπτεις πως είπα . Φιλικά, ευχαριστώ. Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. October 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2017 Παιδιά, υπάρχει tracking number που να ξεκινά από OZ και να τελειώνει σε PY; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. October 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2017 Ολα περνανε απο το τελωνειο Το εαν θα δασμολογηθουν / φορολογηθουν ειναι αλλο πραγμα Εδω λεμε οτι ο σακος δεν εχει ανοιχτει καν και εσείς μιλάτε για μπαμπουλες και τελωνεια Μηπως μπορειττε να μας πειτε και ποσο θα πληρωσουμε?. Τέλος παντων σε συζητήσεις καφενειου υπάρχουν και αυτοι που τα ξερουν ολα..... Προσπαθουμε να σου ανοιξουμε τα ματια, και εσυ μας το παιζεις ειρωνεια; ουτε θελουμε να σε τρομαξουμε, ουτε να σε πουμε ψεμματα. Καποιοι απο εμας ειμαστε στο χωρο και ξερουμε τι παιζει απο πρωτο χερι. Καλη τυχη στην αναζητηση σου ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- τι εννοεις περιορισμος στο στατους; δε μας τα λενε ολα; εμενα διπλα στο τρακινγκ του αφτερσιπ λεει σ ενα σημειο ελτα IN TRANSIT Oct 02, 2017 09:53 am The item is processed at the PostNL sorting centerPostNL International Oct 02, 2017 09:53 am The item is at the PostNL sorting centerPostNL International Oct 02, 2017 09:52 am SEND ITEM ABROADELTA Hellenic Post NETHERLANDS Sep 26, 2017 03:25 am The item is pre-advisedPostNL International Αυτο που βλεπεις εσυ, ειναι η απλη αναζητηση υπαρχει και η ενδελεχεις αναζητηση η οποια δεν ειναι προσβασιμη απο το καθενα, παρα μονο σε κεντρικα ταχυδρομεια. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πηρα. εξυπηρετικοτατη η κοπελα. και μου ειπε οτι δεν εχει ερθει καν ο σακος. συνηθως λεει κανει 4-5 εργασιμες κ εγω ειμαι στην πεμπτη σημερα οποτε ειμαι εν αναμονη. μου ειπε οτι μπορω να πληρωσω εναν εκει στο τελωνειο 15 ευρω που υπαρχει υπηρεσια,να μου το περασει στα μπαμ. τι φαση? θα δωσεις 15 ευρω για να αποδεσμευσει το αντικειμενο σου;;;; ωρε μεγαλεια, και μετα απορουμε για μνημονια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. October 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2017 αυριο παραλαμβανω κινητο με νλ ποστ σε 8 ημερολογιακες μερες παρακαλω ???? απίστευτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harmon17 Δημ. October 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2017 Και περιμένω... και περιμένω... και περιμένω... :rolleyes: (και όλο αυτό γιατί ? για να γλυτώσω ~7 € ... ) http://i298.photobucket.com/albums/mm261/X-HarrisX/Snap%202017-10-10%20at%2015.22.24_zpsuqantbo7.jpg Παράθεση Stay alive, keep riding Nokia 7110 > Sony Er. Z1010 > Nokia N95 > Nokia 701 > iNew V3 > LG V10 > 1+ 8 pro Χάρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magicaki89e Δημ. October 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2017 οταν λες 8 μέρες εννοείς έφυγε στις 2/10? κ εμένα τότε έφυγε με nlpost. ----- προσθήκη μηνύματος 31 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- οχι βεβαια, απλα απορησα για το ολο συστημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harmon17 Δημ. October 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2017 .... Edit: έχω δει σε μέλη, που ανεβάζουν screenshot από τράκινγκ και αναγράφεται το τι περιέχει το πακέτο. Με ποιά εφαρμογή / σελίδα γίνεται να προσθέτει ο χρήστης τετοιες πληροφορίες; Είναι χρήσιμο, άμα έχεις μερικά πακέτα στο δρόμο, να ξέρεις τι περιέχει το καθένα... Η εφαρμογή που με εξυπηρετεί εμένα και που προσφέρει αυτά που ζητάς είναι η TrackCheker Mobile. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.metalsoft.trackchecker_mobile Παράθεση Stay alive, keep riding Nokia 7110 > Sony Er. Z1010 > Nokia N95 > Nokia 701 > iNew V3 > LG V10 > 1+ 8 pro Χάρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cookmangr Δημ. October 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2017 Φίλε μου, ευγενικά προσπάθησα να σου δώσω την βοήθεια μου, αυτό που σου λέω φυσικά και ισχύει (μπορούν όλα τα μέλη που φυσικά το γνωρίζουν να το επιβεβαιωσουν), και μου επιστρέφεις την προσπάθεια μου για καλό, με τέτοια απάντηση; Μάλιστα φίλε μου. Εάν έχεις την ευγενή καλοσύνη σου προτείνω να ξαναδιαβάσεις από την αρχή την συζήτηση γιά να δείς εάν είμαι offtopic ή έγραψα κάτι από αυτά που μου επισυνάπτεις πως είπα . Φιλικά, ευχαριστώ. Με ειδες να ζηταω πουθενα την βοηθεια σου? Εγω σε ενα αλλο παιδι ειπα οτι μαλλον τα πακετα μας ειναι τον ιδιο σακο αφου και το δικο μου οπως και το δικο του εχει 41 μερες στο αεροδρομιο ασκαναριστο Πεταγετε η Πυθια και λεει για μπαμπουλες και τελωνεια Και εσυ ο μαντης Καλφας μας λες τα ιδια Ειδες πουθενα να σε ρωταω κατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anonimos_ Δημ. October 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2017 Η εφαρμογή που με εξυπηρετεί εμένα και που προσφέρει αυτά που ζητάς είναι η TrackCheker Mobile. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.metalsoft.trackchecker_mobile Σ' ευχαριστώ. Κι ήμουν έτοιμος να σε ρωτήσω, μόλις είδα το ποστ σου με το screenshot. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cookmangr Δημ. October 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2017 Προσπαθουμε να σου ανοιξουμε τα ματια, και εσυ μας το παιζεις ειρωνεια; ουτε θελουμε να σε τρομαξουμε, ουτε να σε πουμε ψεμματα. Καποιοι απο εμας ειμαστε στο χωρο και ξερουμε τι παιζει απο πρωτο χερι. Καλη τυχη στην αναζητηση σου Ανοιξε τα ματια του εαυτου σου μεγαλε Δεν σου ζητησε κανενας πληροφορίες Και ουτος η αλλως μαλλον εισαι ασχετος επι του θεματος γιατι ειπαμε , ο σακος ειναι καπου παραχωμενος και δεν εχει σκαναριστει και εσυ μιλας για μπαμπουλες.... Καλη τυχη στις προβλεψεις σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magicaki89e Δημ. October 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2017 ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΗ ΤΣΑΚΩΝΕΣΤΕ ΒΡΕΙ! Σας ευχαριστώ για τις πληροφορίες, ΕΑΝ έχω σύντομα νέα, που αμφιβάλλω, θα σας ξαναδώ, εκτός αν ρωτάω διάφορα, γυναίκα είμαι και άσχετη. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. October 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2017 (edited) Προσπαθουμε να σου ανοιξουμε τα ματια, και εσυ μας το παιζεις ειρωνεια; ουτε θελουμε να σε τρομαξουμε, ουτε να σε πουμε ψεμματα. Καποιοι απο εμας ειμαστε στο χωρο και ξερουμε τι παιζει απο πρωτο χερι. Καλη τυχη στην αναζητηση σου Ανοιξε τα ματια του εαυτου σου μεγαλε Δεν σου ζητησε κανενας πληροφορίες Και ουτος η αλλως μαλλον εισαι ασχετος επι του θεματος γιατι ειπαμε , ο σακος ειναι καπου παραχωμενος και δεν εχει σκαναριστει και εσυ μιλας για μπαμπουλες.... Καλη τυχη στις προβλεψεις σου Οταν σκαναρηστει, θα το μαθεις, οπως και την λυπητερη. Δηλαδη ενας σακος που δεν εχει σκαναριστει καν πως λες οτι θα παει τελωνειο? Ρωτας, οποτε περιμενεις απαντηση. Σωστα; Οποτε απαντω. Εχει σκαναριστει ΕΣΥ δεν το ξερεις. Το γραφω παραπανω. Δωρεαν προβλεψη, αποδοση 2,20 Edited October 10, 2017 by Barlost Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. October 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2017 Πρώτη φορά και δικό μου στο τελωνείο, μετά από τόσες παραγγελίες σταματήσαν πακέτο των 17 ευρώ 10/10/2017, 00:09:00 Κ.Α.Τ. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΜΟ 8/10/2017, 04:36:50 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 2/10/2017, 10:58:00 ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ 29/9/2017, 16:29:00 ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Για να δούμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cookmangr Δημ. October 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2017 Οταν σκαναρηστει, θα το μαθεις, οπως και την λυπητερη. Ρωτας, οποτε περιμενεις απαντηση. Σωστα; Οποτε απαντω. Εχει σκαναριστει ΕΣΥ δεν το ξερεις. Το γραφω παραπανω. Δωρεαν προβλεψη, αποδοση 2,20 Εχεις όρεξη για συζητηση αλλα εγω βαριεμαι...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. October 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2017 Καλησπερα, αναγκαζομαι να στειλω ενα συστημενο δεμα πισω στην κινα για RMA, και θελω να ρωτησω τα εξης: 1) ποσο περιπου θα κοστισει για να παει? 2) οταν θα μου στειλουν τον αντικαταστατη, υπαρχει περιπτωση να περασει τελωνειο? Μιλαμε για συσκευη mod 30€ Ευχαριστω και συγνωμη για το οφφ τοπικεμενα για κινητο ηταν 9 ευρω. Και ναι οταν γυρισει αν δεν κανεις μια παρανοικη διαδικασια που ζητανε με τελωνεια κλπ ωστε να δηλωσεις οτι ειναι για επισκευη παιζει να ξαναπερασει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diskflpy Δημ. October 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2017 Πολυ φοβαμαι οτι εχουν δικιο τα παιδια. Οταν γινεται εισαγωγη στο τελωνειο δεν το βλεπεις πουθενα παρα μονο αυτοι. Το ανοιγμα των σακων στο τελωνειο αργει να γινει, γιαυτο οι καθυστερησεις στις διαφορες σελιδες εντοπισμου. Οταν μπει στο χωρο του τελωνειο σκαναρετε αλλα δεν φαινετε, οταν ανοιχτει και εκτελωνιστει τοτε φαινετε. Και συμπληρωνω οτι ΟΛΑ περνανε απο το χωρο του τελωνειου. Αυτο που θα ξεκολησει θα φανει μετα απο 4-5 το πολυ, εκεινα που θα μεινουν στο χωρο προς εκτελωνισμο, θα παρουν 20 μερες στην καλυτερη των περιπτωσεων για να προχωρησουν. @ cookmangr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts