pagouras7 Δημ. September 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2017 Μου έχει τύχει και εμένα καμία ανησυχία το σάιτ των ΕΛΤΑ θα το δείξει όταν το δέμα φτάσει ελλαδα και ανοιχτεί ο σακος που είναι το δέμα σού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. September 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2017 (edited) Καλησπερα παιδια το ρωτησα και κατι σελιδες πισω τι παιζει ακριβως εδω το ποστ νλ μου δειχνει οτι το πακετο μ ερχεται και τα ελτα κανουν τον κινεζο :lol::lol::lol::lol: ελτα Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα για τον κωδικό αντικειμένου: RS..........NL ενω στα ποστ νλ 21-09-2017 16:09 The item is on transport to the country of destination GREECE 20-09-2017 21:44 The item is at the PostNL sorting center 20-09-2017 21:44 The item is processed at the PostNL sorting center 19-09-2017 08:20 The item is pre-advised τι φαση ?? Ακομα δεν εφτασε ελλαδα για να το δεις στο ελτα. Απο την αλλη βδομαδα θα δεις κινηση Πολυ βιαστικο σε βρισκω Να ευχεσαι να μην πιαστει στο τελωνειο, οπου εκει θα εχεις 20 μερες στο νερο να ξεκολλησει Edited September 23, 2017 by Barlost Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagouras7 Δημ. September 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2017 (edited) Να το διατυπώσω καλύτερα τι έχει συμβεί στον φίλο και ειχει τύχει και σε εμένα στο σάιτ των ΕΛΤΑ δεν το εμφανίζει το κλασικό αποστολή αντικειμένου στο εξωτερικό αλλά ότι δεν υπάρχει η αποστολή ,ενώ εμφανίζεται κανονικά στο σάιτ των ολλανδικών ταχυδρομείων ,όπως και σε εμένα , έτσι και στον φίλο θα εμφανιστεί η αποστολή στο σάιτ των ΕΛΤΑ όταν ανοιχτεί ο σάκος . Μπορεί να συμβεί και σε άλλους ,μην ανησυχείτε , όλα καλά είναι. Κάτι που με αφορά αλλα και άλλους πρόβλημα με priority line από gearbest γιατί τα δέματα μας έχουν κολλήσει στο packed ,εδώ και μέρες το είδα στο gearbest greece GearBestGrAdmin Σεπτέμβριος 22, 2017 at 6:26 μμ - Reply Καλησπέρα Λευτέρη. Λόγω έκτακτων ελέγχων στις τελωνειακές υπηρεσιες τις Αγγλίας υπάρχουν πρόσθετες καθυστερήσεις. Δεν έχουμε εικόνα. Edited September 23, 2017 by pagouras7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. September 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2017 Να το διατυπώσω καλύτερα τι έχει συμβεί στον φίλο και ειχει τύχει και σε εμένα στο σάιτ των ΕΛΤΑ δεν το εμφανίζει το κλασικό αποστολή αντικειμένου στο εξωτερικό αλλά ότι δεν υπάρχει η αποστολή ,ενώ εμφανίζεται κανονικά στο σάιτ των ολλανδικών ταχυδρομείων ,όπως και σε εμένα , έτσι και στον φίλο θα εμφανιστεί η αποστολή στο σάιτ των ΕΛΤΑ όταν ανοιχτεί ο σάκος . Μπορεί να συμβεί και σε άλλους ,μην ανησυχείτε , όλα καλά είναι. Εχει απαντηθει ουκ ολιγες φορες το ερωτημα του φιλου μας, ειδικα στο νημα αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. September 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2017 στην μολις δευτερη παραγγελια μου από aliexpress, κινητου τηλεφωνου αξιας 80.88 δολλαρίων αμερικής, την πατησα :( τελωνειο 39 ευρω, 24ευρω φπα(!!! σαν να χρεωσαν αξια κινητου 100ευρω δηλαδη, σωστά;) + 15ευρω εκτελωνιστικα εξοδα! τελος για εμενα τα κινεζακια, τουλαχιστον από aliexpress. μπορω/αξιζει να διεκδικησω αλλαγη χρεωσης, καθως χρεωσαν φπα 24ευρω, ενω το κινητο δεν εκανε 100ευρω αλλά πολύ λιγοτερα; εχω την αποδειξη συναλλαγης από το aliexpress. Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. September 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2017 μπορω/αξιζει να διεκδικησω αλλαγη χρεωσης, καθως χρεωσαν φπα 24ευρω, ενω το κινητο δεν εκανε 100ευρω αλλά πολύ λιγοτερα; εχω την αποδειξη συναλλαγης από το aliexpress.Μπορείς αλλά η διαδικασία κοστίζει 10 ευρώ (παράβολο ή κάτι τέτοιο για επανεκτελωνισμό) ενώ η αξία του ΦΠΑ που θα σου επιστραφεί είναι περίπου 4 ευρώ (με βάση την κανονική τιμή στα 81 ευρώ). Αξίζει να κάνεις αμφισβήτηση μόνο αν σου χρεώσουν αξία αντικειμένου τουλάχιστον 50€ πάνω από την πραγματική (άρα εξτρά ΦΠΑ=10€ όσο και το κόστος της διαδικασίας αμφισβήτησης). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. September 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2017 Μπορείς αλλά η διαδικασία κοστίζει 10 ευρώ (παράβολο ή κάτι τέτοιο για επανεκτελωνισμό) ενώ η αξία του ΦΠΑ που θα σου επιστραφεί είναι περίπου 4 ευρώ (με βάση την κανονική τιμή στα 81 ευρώ). Αξίζει να κάνεις αμφισβήτηση μόνο αν σου χρεώσουν αξία αντικειμένου τουλάχιστον 50€ πάνω από την πραγματική (άρα εξτρά ΦΠΑ=10€ όσο και το κόστος της διαδικασίας αμφισβήτησης). δε θα το κυνηγησω, αλλα δε ξαναπαραγγελνω. ελπιζω εστω το geotel note να αξιζει ως συσκευη εστω τα 81ευρω του... Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagouras7 Δημ. September 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2017 Τίποτα πλέον δεν στοιχίζει η αναθεώρηση δασμών από τελωνείο , έχει γίνει αναστολή είσπραξης των 10€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkal Δημ. September 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2017 Για να μην μπερδεύεστε, σχετικά με την χρέωση των 3€ επί των τελωνειακώς ελεύθερων αντικειμένων, αυτή επιβάλλεται μόνο σε δέματα και όχι σε επιστολές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeo Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 Εχει απαντηθει ουκ ολιγες φορες το ερωτημα του φιλου μας, ειδικα στο νημα αυτο. σας ευχαριστω και τους 2 απλως ανησυχώ γτ δεν ειναι για εμενα το δεμα ναι μεν εκανα την παραγγελιά άλλα ειναι για αλλον παραλήπτη οποτε θα εχω λιγη γκρινια χαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_25 Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 "ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Λόγω γραφειοκρατικών ελέγχων στις τελωνειακές υπηρεσίες του Ηνωμένου Βασιλείου, παραγγελίες που έχουν τοποθετηθεί με PriortityLine EuExpress αντιμετωπίζουν έκτακτες καθυστερήσεις. Αναμένεται να απελευθερωθούν στις 7 Οκτωβρίου. Η Gearbest σας ευχαριστεί για την υπομονή σας και σας διαβεβαιώνει ότι δεν θα υπάρξει κανένα πρόσθετο κόστος. Νέες παραγγελίες δεν διατρέχουν κίνδυνο." Από τη σελίδα Gearbest Greece στο Facebook. Αν η πληρωμή έγινε μέσω PayPal τι επιλογές υπάρχουν για ακύρωση - επιστροφή χρημάτων; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aquarius1 Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 155053588***16 Sep 15, 2017 01:20 pm Your parcel is on its wayDPD UK Southall Απο 15 σεπτεμβριου κ με βαση το παραπανω ποστ θα περιμενω μεχρι 7 οκτωβρη,και βλεπουμε.Υπομονη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagouras7 Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 Υποθέτω ότι το δέμα είναι στο τελωνείο στην Αγγλία ,κάνε υπομονή να δεις αν υπάρξει επιπλέον κόστος και τότε κανείς dispute ,αν κάνεις τώρα δεν είναι σίγουρο ότι θα σε δικαιώσει το paypal γιατί το δέμα σού βρίσκεται στο τελωνείο στην Αγγλία .Αν το δέμα σού δεν έχει φύγει από Κίνα ακύρωσε την παραγγελία . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_25 Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 Υποθέτω ότι το δέμα είναι στο τελωνείο στην Αγγλία ,κάνε υπομονή να δεις αν υπάρξει επιπλέον κόστος και τότε κανείς dispute ,αν κάνεις τώρα δεν είναι σίγουρο ότι θα σε δικαιώσει το paypal γιατί το δέμα σού βρίσκεται στο τελωνείο στην Αγγλία .Αν το δέμα σού δεν έχει φύγει από Κίνα ακύρωσε την παραγγελία . Σε ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 σας ευχαριστω και τους 2 απλως ανησυχώ γτ δεν ειναι για εμενα το δεμα ναι μεν εκανα την παραγγελιά άλλα ειναι για αλλον παραλήπτη οποτε θα εχω λιγη γκρινια χαχαχα οταν παραγγελνουμε για τριτους το σωστο ειναι να ενημρωνουμε εξ αρχης οτι θα υπαρξει καθυστερηση. Δεν ειναι δυνατον να παραγγελνουμε απο Κινα και να του ερχεται μεσα σε 10 μερες. Ειδικα με τα τελωνεια που τους τελευταιους μηνες μετραμε 40 μερες στην καλυτερη αν μπει τελωνειο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagouras7 Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 Και εγώ παθον είμαι κολλημένο εδώ και μια εβδομάδα στο packed στην Κίνα ,και εγώ υπομονή κάνω . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 "ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Λόγω γραφειοκρατικών ελέγχων στις τελωνειακές υπηρεσίες του Ηνωμένου Βασιλείου, παραγγελίες που έχουν τοποθετηθεί με PriortityLine EuExpress αντιμετωπίζουν έκτακτες καθυστερήσεις. Αναμένεται να απελευθερωθούν στις 7 Οκτωβρίου. Η Gearbest σας ευχαριστεί για την υπομονή σας και σας διαβεβαιώνει ότι δεν θα υπάρξει κανένα πρόσθετο κόστος. Νέες παραγγελίες δεν διατρέχουν κίνδυνο." Από τη σελίδα Gearbest Greece στο Facebook. Αν η πληρωμή έγινε μέσω PayPal τι επιλογές υπάρχουν για ακύρωση - επιστροφή χρημάτων; Αν το πακετο ταξιδευει, δεν δικαιουσε επιστροφη και το paypal θα δικαιωσει το καταστημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 Μπορείς αλλά η διαδικασία κοστίζει 10 ευρώ (παράβολο ή κάτι τέτοιο για επανεκτελωνισμό) Δεν κοστίζει τίποτα ο επανέλεγχος. Έχει ανασταλεί η είσπραξη του τέλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FatiJam Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 Παιδιά και το ιταλικό gearbest το ίδιο έχει ανακοινώσει πριν 2-3 μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FatiJam Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 Σε ευχαριστώ :) Ατιμούληδες, το πήρατε και φύγατε :P Μεγειές και σε σένα!Φιλε μόλις τώρα είδα στο banggood για το πληκτρολόγιο σε flash sale είναι στα 8.56€, μου 50 κομμάτια λεει. Δεν ξέρω όμως είναι αυτό που λέει ο king2009, πάντως ειναι mantistek και δείχνει να είναι το ίδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 Φιλε μόλις τώρα είδα στο banggood για το πληκτρολόγιο σε flash sale είναι στα 8.56€, μου 50 κομμάτια λεει. Δεν ξέρω όμως είναι αυτό που λέει ο king2009, πάντως ειναι mantistek και δείχνει να είναι το ίδιο. Είναι το απλό όχι το μηχανικό. Για την τιμή του επίσης τοπ. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 Πάντως παιδιά με τις αγορές από την κινα έτσι όπως έχουν εξελιχθεί, ο κόσμος πιστεύει πως ψωνίζει από το μαγαζί της γειτονιάς. Μόλις κάτσει μια στραβή ουρλιάζουν όλοι και βρίζουν. Με την ενημέρωση που έγραψε το GB στο Fb ήδη πολλοί είναι εξαγριωμενοι. Δεν φτάνει δλδ που μας ενημερώνει τι γίνεται και αργουνε τα δεματα, φωναζουμε και από πάνω! Και φυσικά υπάρχουν και οι τύποι που κάνουνε claim το ποσό και μετά από λίγες μέρες τους έρχεται το προϊόν σαν "δωρακι" όπως γράφει κάποιος.. Sent from my MHA-L09 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 (edited) Οτι να ναι αυτη το Gearbest. Το banggood φαινεται πιο σοβαρο μαγαζι. Edited September 24, 2017 by Teo010 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopan0s Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 (edited) Και εγώ το ίδιο παραγγελιά από 10/9 ακόμα περιμένω άλλα οκ δεν βιάζομαι άπλα να έρθει και να μην χαθεί το πακέτο. Και φυσικά υπάρχουν και οι τύποι που κάνουνε claim το ποσό και μετά από λίγες μέρες τους έρχεται το προϊόν σαν "δωρακι" όπως γράφει κάποιος.. Εντάξει τραγικό το είδα πριν λίγο φβ :( και έμενα μου έχει τύχει να χαθεί δέμα από aliexpress και μου επιστρέψαν τα λεφτά. Edited September 24, 2017 by Kopan0s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 Πάντως παιδιά με τις αγορές από την κινα έτσι όπως έχουν εξελιχθεί, ο κόσμος πιστεύει πως ψωνίζει από το μαγαζί της γειτονιάς. Μόλις κάτσει μια στραβή ουρλιάζουν όλοι και βρίζουν. Με την ενημέρωση που έγραψε το GB στο Fb ήδη πολλοί είναι εξαγριωμενοι. Δεν φτάνει δλδ που μας ενημερώνει τι γίνεται και αργουνε τα δεματα, φωναζουμε και από πάνω! Και φυσικά υπάρχουν και οι τύποι που κάνουνε claim το ποσό και μετά από λίγες μέρες τους έρχεται το προϊόν σαν "δωρακι" όπως γράφει κάποιος.. Ο κλασικος ελληναρας, που νομιζει με την πονηρια του θα τους "φαει" ολους Οτι να ναι αυτη το Gearbest. Το banggood φαινεται πιο σοβαρο μαγαζι. Αν το ελεγες αυτο προτου 2 χρονια περιπου, θα σε περναμε στα σοβαρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts