Barlost Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 (edited) Εμένα αυτό που φαίνεται να έστειλαν πίσω είναι δύο θήκες για κινητά. Δεν μου έχει ξανατύχει , τώρα τι γίνεται ; Το ξαναστελνει ο πωλητής; Refund; Επιστροφη χρημματων, αν ειναι απο το Αλι η διαδικασια ειναι ευκολοτερη απο το ebay. Γενικως αν δουνε οτι γυρναει πισω, δεν μπορουν να κανουν αλλιως - Λυπάμαι που θα σε στεναχωρήσω αλλά δεν επιτρέπεται Δεν απαγορευονται τα παθητικα ηλεκτρονικα εξαρτηματα, οπως αντιστασεις πυκνωτες, πλακετες Τα ιδια παραγγειλα στο βελγιο, γερμανια και μου ηρθαν χωρις παρατραγουδα Απλα οι φωστηρες στα ελτα νομιζαν οτι ειναι μοναδα πυραυλου απο την Β. Κορεα Για τοσο επιπεδο δαπεδο μιλαμε. Edited September 13, 2017 by Barlost Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 δεν επιτρεπονται βιταμινες; κι οτι ετοιμαζομουν να παραγγειλω κατι β12, γιατι ακουσα απο γνωστη οτι παραγγελνει απεξω φαρμακα για την μανα της στην μιση τιμη, οχι ε; Δεν απαγορεύεται ακριβώς (σε λογικές ποσότητες), μπορεί όμως να τρέχεις να αποδείξεις στον ΕΟΦ όμως οτι δεν είσαι ελέφαντας... Δεν απαγορευονται τα παθητικα ηλεκτρονικα εξαρτηματα, οπως αντιστασεις πυκνωτες, πλακετες Τα ιδια παραγγειλα στο βελγιο, γερμανια και μου ηρθαν χωρις παρατραγουδα Στο Βέλγιο επιτρέπεται η εισαγωγή ΗΤ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Δεν απαγορεύεται ακριβώς (σε λογικές ποσότητες), μπορεί όμως να τρέχεις να αποδείξεις στον ΕΟΦ όμως οτι δεν είσαι ελέφαντας... Στο Βέλγιο επιτρέπεται η εισαγωγή ΗΤ; Δεν μιλαω για Ηλεκτρονικο τσιγαρο, αλλα ηλεκτρονικων εξαρτηματων, ηλεκτρονικων κυκλωματων, ετοιμα κυκλωματα προγραμματισμου, που ειναι μικρης αξιας και δεν εχουν καμια απαγορευση Ουτε βεβαια οι πλαστικες θηκες του φιλου που γυρισαν πισω. ΥΓ. Οσο για το τσιγαρο ξερω σιγουρα οτι επιτρεπεται. Βεγλιο, Γαλλια, Φινλαδια, ξερω σιγουρα οτι το επιτρεπουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 ΥΓ. Οσο για το τσιγαρο ξερω σιγουρα οτι επιτρεπεται. Βεγλιο, Γαλλια, Φινλαδια, ξερω σιγουρα οτι το επιτρεπουν Επιβεβαιώνεις την υποψία μου οτι η απαγόρευση εισαγωγής στην Ελλάδα είναι ακόμα μια φαεινή ιδέα των φωστήρων μας, κι ας λένε οτι γίνεται για εναρμόνιση νομοθεσίας με ευρωπαϊκές οδηγίες... https://www.taxheaven.gr/laws/law/index/law/773 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Επιβεβαιώνεις την υποψία μου οτι η απαγόρευση εισαγωγής στην Ελλάδα είναι ακόμα μια φαεινή ιδέα των φωστήρων μας, κι ας λένε οτι γίνεται για εναρμόνιση νομοθεσίας με ευρωπαϊκές οδηγίες... https://www.taxheaven.gr/laws/law/index/law/773 Ας μην μιλανε για εναρμονιση, ηδη μαζευονται πολλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Βρε παιδιά στην μπανάνια του τσιπρα ψάχνεται λογική αφήστε το καλύτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Ρολόι απο Aliexpress άξιας 55€ εμεινε στο τελωνειο 28 μέρες. Παρέλαβα χθες, και στο δεματάκι έγραφε αξια 6€, πέρασε κανονικα, χωρείς περιττες χρεώσεις...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Ρολόι απο Aliexpress άξιας 55€ εμεινε στο τελωνειο 28 μέρες. Παρέλαβα χθες, και στο δεματάκι έγραφε αξια 6€, πέρασε κανονικα, χωρείς περιττες χρεώσεις...;) Μου δίνεις κουράγιο. Εγώ βέβαια είμαι πιο παλιός, πάνω απο 1 μήνα πλέον στο τελωνείο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagouras7 Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Χωρίς ΤΝ με ολλανδικο ταχυδρομείο πόσες μέρες κάνει να έρθει ελλαδα , πρώτη φορά έχω παραγγείλει έτσι . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzoxoiros Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Σήμερα παρέλαβα και εγώ κινητό που είχα αγοράσει πριν 45 ημέρες απο το Geekbuying, αξίας 107€ και αποστολή με Singapore Post, με εκτελωνισμό 43.80€ (28.8€ ΦΠΑ + 15€ έξοδα εκτελωνισμού)... Πάνω στο δέμα είχαν σημειώσει αξία 120€ ενω εγω το αγόρασα σε προσφορά 107€... Παράθεση CR electronics Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Σήμερα παρέλαβα και εγώ κινητό που είχα αγοράσει πριν 45 ημέρες απο το Geekbuying, αξίας 107€ και αποστολή με Singapore Post, με εκτελωνισμό 43.80€ (28.8€ ΦΠΑ + 15€ έξοδα εκτελωνισμού)... Πάνω στο δέμα είχαν σημειώσει αξία 120€ ενω εγω το αγόρασα σε προσφορά 107€... Σου στοίχισε ο κούκος αηδόνι....!:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ObiGoSu Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Επιστρεφω να κανω μια ερωτηση ακομα. Παω να παραγγειλω απο banggood priority και μου βγαζει τα εξοδα μονο 3$. Ειναι σωστο? https://imgur.com/a/voJVI Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Στην σελίδα τούς στο facebook το GearBest Greece ανέβασε αυτήν την φώτο. Facebook page: https://www.facebook.com/GRGearbest/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Επιστρεφω να κανω μια ερωτηση ακομα. Παω να παραγγειλω απο banggood priority και μου βγαζει τα εξοδα μονο 3$. Ειναι σωστο? https://imgur.com/a/voJVI ανάλογα το είδος που αγόρασες, αν είναι μικρή αξίας μέχρι 50-60 ευρώ είναι οκ Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ObiGoSu Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 ανάλογα το είδος που αγόρασες, αν είναι μικρή αξίας μέχρι 50-60 ευρώ είναι οκ Μιλαμε για ποσο 45€ οποτε ειναι λογικο και δεν θα περασει απο τελωνειο? Αν ναι, γιατι το αντιστοιχο priotity του gearbest κανει 16€? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Μιλαμε για ποσο 45€ οποτε ειναι λογικο και δεν θα περασει απο τελωνειο? Αν ναι, γιατι το αντιστοιχο priotity του gearbest κανει 16€? άλλο μαγαζί, άλλη πολιτική . Η επιλογή σου στον τρόπο αποστολής από bangood είναι η πλεόν ενδεδειγμένη αυτή την εποχή Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ObiGoSu Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 άλλο μαγαζί, άλλη πολιτική . Η επιλογή σου στον τρόπο αποστολής από bangood είναι η πλεόν ενδεδειγμένη αυτή την εποχή Αρα η συγκεκριμενη επιλογη, δεν υπαρχει περιπτωση να περασει τελωνειο? Συγνωμη που επιμενω απλως μου φαινονται πολυ λιγα τα μεταφορικα 3$ για να μην περναει τελωνειο σε σχεση με του gearbest που ειναι 16$ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Μιλαμε για ποσο 45€ οποτε ειναι λογικο και δεν θα περασει απο τελωνειο? Αν ναι, γιατι το αντιστοιχο priotity του gearbest κανει 16€? Γιατί αυτή είναι τριγωνική μέσω ταχυδρομείων ενώ του gear μέσω κουριερ με ότι αυτό σημαίνει για τους χρόνους παραλαβής. Χιλιοδοκιμασμένη είναι η επιλογή και μη φοβάσαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elgol Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Στο gearbest βλεπω μόνο ή eu express είναι εγγυημένη χωρίς τελωνειο κι όχι ή europe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ckoul Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Άγνωσται αι βουλαί των Ταχυδρομείων.. Unregistered μικρό πακέτο ($10.99) από Bangood που έφτασε χθες 13/9: Shipping Method: Standard Shipping Ship From: CN Order Placed Date: 2017-09-04 05:10:00 Shipped Date: 2017-09-04 20:23:02 Expected delivery date: 2017-09-30 05:10:00 Ξέρω ξέρω.. Lotto κλπ :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Η Σιγκαπουρη απο εκει που ηταν φιδι, ξαφνικα φορεσε νιτρομπουκαλο και πηγαινει σφαιρα Αριθμός: RFχχχχχχχχSG Κατάσταση Πακέτου: Παραδόθηκε ( 4 Ημέρες ) Χώρα Προορισμού: Φινλανδία 2017-09-14 10:38 JYVÄSKYLÄ 10, 40100, Item delivered to the recipient. 2017-09-14 07:22 JYVÄSKYLÄ 10, 40100, Item ready for pick up at a Post Office collection point against a notice of arrival or item code. Pick up from parcel point with locker code. 2017-09-13 09:36 HELSINKI, 00000, Item has been registered. 2017-09-12 16:55 HKI VANTAA, ULKOMAANTERMINAALI, 01000, Item arrived in the destination country. 2017-09-10 20:03 Skannaus ulkomailla IPS, 01000, In transit. Χώρα Προέλευσης: Σιγκαπούρη 2017-09-14 07:22 Attempted/Failed Delivery (Country code: FI) 2017-09-12 16:55 Arrival at Processing Center (Country code: FI) 2017-09-12 12:15 Arrival at Destination Post (Country: FI) 2017-09-10 20:03 Despatched to overseas (Country code: FI) ====================================== Powered by http://www.17track.net Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Η Σιγκαπουρη απο εκει που ηταν φιδι, ξαφνικα φορεσε νιτρομπουκαλο και πηγαινει σφαιρα Βέβαια αν χώρα προορισμού ήταν η Φινλανδία, σημαίνει ότι δεν ήταν στη μέση ΕΛΤΑ, πράγμα που... εξηγεί πολλά! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caveman21 Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 γεια σας παιδιά ξέρετε τι παίζει για αγορα από gearbest με Priority Line -> EU Express? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 (edited) γεια σας παιδιά ξέρετε τι παίζει για αγορα από gearbest με Priority Line -> EU Express? Λίιιιιιγο πιο πάνω αν διαβάσεις....... Στην σελίδα τούς στο facebook το GearBest Greece ανέβασε αυτήν την φώτο. Facebook page: https://www.facebook.com/GRGearbest/ Edited September 14, 2017 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakiss Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Κατάσταση Ημερομηνία Ώρα Περιοχή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 08-09-2017 09:20 ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 08-09-2017 22:30 ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 13-09-2017 07:36 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 13-09-2017 11:53 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 13-09-2017 13:53 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΦΟΡΤΩΣΗ ΣΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 13-09-2017 18:09 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 14-09-2017 01:30 Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Σεν ξέρω τι λέτε για τα ΕΛΤΑ αλλά όταν θέλουν κάνουν θαύματα!! Χαχαχαχα Παράθεση Mercedes/CLA/cdi200/140ps/AMG exclusive pack, Audi/A1/1,6/tdi/116ps/S tronic/S line pack Apple/MacBook/Pro/15inch/TouchBar-ID/SpaceGray/i7/TurboBoost3.8GHz/16GbRam, Apple/Iphone/X/64Gb, Samsung/Galaxy/Note8/128Gb, Apple/Ipad/Pro10,5/64Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts