yiannisang Δημ. February 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2017 Ευχαριστώ για την απάντηση. Και το dispatch faster το επιλέγω? Τί προσφέρει? Το Dispatch Faster είναι για να το στείλουν πιο γρήγορα χωρίς έξτρα κόστος με την μέθοδο αποστολής που έχεις επιλέξει. Εγώ προσωπικά το πατάω και το στέλνουν μέχρι το επόμενο πρωί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapjohn Δημ. February 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2017 Παιδια καλημερα καλως σας βρηκα το τηλεφωνο απο κινα ειναι στο τελωνειο απο τις 2/2/2017 ποτε λετε να το παραλαβω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. February 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2017 Ε, λογικά σύντομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. February 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2017 Παιδια καλημερα καλως σας βρηκα το τηλεφωνο απο κινα ειναι στο τελωνειο απο τις 2/2/2017 ποτε λετε να το παραλαβω; Όταν αποφασίσει ο τελωνειακός που το χρεώθηκε να βγάλει την αξία και να χρεώσει τα έξοδα εκτελωνισμού. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristh Δημ. February 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2017 Όταν αποφασίσει ο τελωνειακός που το χρεώθηκε να βγάλει την αξία και να χρεώσει τα έξοδα εκτελωνισμού. εμενα που κλεινει μια εβδομαδα στο κ.δ θεσσαλονικης και ουτε προχωραει προς το προορισμο του ουτε το χει παρει το τελωνειο λετε να επικοινωνησω τιποτα με τα ελτα ή μπορει να συμβει να μεινει τοσο καιρο στο κ.δ θεσσαλονικης ? ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 13-02-2017 16:00 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 21-02-2017 8: ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 21-02-2017 09:05 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 21-02-2017 14:19 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΦΟΡΤΩΣΗ ΣΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 21-02-2017 17:46 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 22-02-2017 02:13 Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. February 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2017 Το δικό σου μπορεί να βρίσκεται στο ΚΔ ή να έχει μπει στην ΥΕΔ (τελωνείο), εάν είναι κινητό και δεν έχει ενημερωθεί το site. Υπομονή και θα δεις νεώτερα. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nio619 Δημ. February 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2017 Καλησπέρα! Έχω ένα πρόβλημα με το geekbuying.. Παρήγγειλα ένα κινητό και πέρασαν 13 εργάσιμες μέρες και μετά από πολλά μηνύματα για την κατάσταση της παραγγελίας μου, έκανα dispute στο PayPal για να μου κάνουν επιστροφή χρημάτων και να το πάρω από αλλού. Το dispute το άνοιξα Παρασκευή μεσημέρι και Παρασκευή απόγευμα μου έστειλαν Tracking number. Στην κουριερ το δείχνει σαν 'the item is pre-advised.' Το κινητό το θέλω και περίμενα αρκετές μέρες αλλά σκέφτομαι μήπως μου έδωσαν ένα Tracking number έτσι απλά για να κλείσω το dispute και στην ουσία δεν το έχουν καν. Στο σαιτ τους λέει ότι είναι out of stock και όταν τους ρώτησα σε ένα μειλ αν υπάρχει ή όχι δεν μου απάντησαν.. Τι λέτε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristh Δημ. February 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2017 (edited) Το δικό σου μπορεί να βρίσκεται στο ΚΔ ή να έχει μπει στην ΥΕΔ (τελωνείο), εάν είναι κινητό και δεν έχει ενημερωθεί το site. Υπομονή και θα δεις νεώτερα. ενταξει κινητο ειναι αλλα επειδη ειναι απο ξημερωματα τεταρτης 3 εργασιμες την προηγουμενη εβδομαδα και σημερα αλλη μια ..... τι να κανω υπομονη!!!να ξερω τουλαχιστον οτι ειναι τελωνειο !!!!!!!!!! βλεπω ομως και του φιλου πιο πανω που ηρθε πιο αργα απο το δικο μου στο κ.δ θεσσαλονικης μπηκε υεδ παρασκευη βγηκε σημερα αρα το σιτε ενημερωνετε απλως ουτε φωνη ουτε ακροαση το δικο μου που ειναι και πιο νωρις. του φιλου ειναι εδω ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 14-02-2017 11:20 ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 14-02-2017 18:21 ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 23-02-2017 09:22 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 23-02-2017 14:23 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΦΟΡΤΩΣΗ ΣΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 23-02-2017 18:34 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 24-02-2017 02:09 Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 24-02-2017 12:40 ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 28-02-2017 10:53 ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ και το δικο μου εδω ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 13-02-2017 16:00 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 21-02-2017 8: ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 21-02-2017 09:05 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 21-02-2017 14:19 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΦΟΡΤΩΣΗ ΣΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 21-02-2017 17:46 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 22-02-2017 02:13 Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Edited February 28, 2017 by aristh Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicorcam Δημ. February 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2017 Παιδια καλημερα καλως σας βρηκα το τηλεφωνο απο κινα ειναι στο τελωνειο απο τις 2/2/2017 ποτε λετε να το παραλαβω; Αν συζητάμε για τελωνείο αεροδρομίου, για να πάρεις μια ιδέα, εγώ από 26/1 είμαι ακόμα μέσα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verfot Δημ. February 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2017 Καλησπέρα! Έχω ένα πρόβλημα με το geekbuying.. Παρήγγειλα ένα κινητό και πέρασαν 13 εργάσιμες μέρες και μετά από πολλά μηνύματα για την κατάσταση της παραγγελίας μου, έκανα dispute στο PayPal για να μου κάνουν επιστροφή χρημάτων και να το πάρω από αλλού. Το dispute το άνοιξα Παρασκευή μεσημέρι και Παρασκευή απόγευμα μου έστειλαν Tracking number. Στην κουριερ το δείχνει σαν 'the item is pre-advised.' Το κινητό το θέλω και περίμενα αρκετές μέρες αλλά σκέφτομαι μήπως μου έδωσαν ένα Tracking number έτσι απλά για να κλείσω το dispute και στην ουσία δεν το έχουν καν. Στο σαιτ τους λέει ότι είναι out of stock και όταν τους ρώτησα σε ένα μειλ αν υπάρχει ή όχι δεν μου απάντησαν.. Τι λέτε? η σειρα ειναι 1.για 2-3 μερες θα ειναι αγνωστο μετα 2.για 2-3 μερες θα λεει οτι εχουν ενημερωση χωρις να παραλαβουν ακομη το πακετο 3. μετα εμφανιζεται το πακετο να ειναι ετοιμο για αναχωρηση ολα αυτα στο track17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. February 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2017 Η ΥΕΔ να πληρώσει το τέλος που θα επιβάλλει; Πως νομίζεις ότι μπορεί να γίνει αυτό, αφού το τέλος πληρώνεται από τον παραλήπτη του δέματος; Ένα παιδί πιό πάνω είπε ότι τα 3€ είναι για τα ΕΛΤΑ που πάνε τον φάκελο 5 χιλιόμετρα πιό πέρα, στο τελωνείο. Σε αυτόν απάντησα, ότι τότε να τα πάρουν από αυτόν που ζήτησε αυτήν την μεταφορά. Μου φέραν δέμα μισό κιλό από Σπάρτη Θεσσαλονίκη με 1.90€ και ζητάνε 3€ για να πάνε φάκελο 15 γραμμάρια στα 5 χιλιόμετρα εντός πόλης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anonimos_ Δημ. February 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2017 Καλησπέρα! Έχω ένα πρόβλημα με το geekbuying.. Παρήγγειλα ένα κινητό και πέρασαν 13 εργάσιμες μέρες και μετά από πολλά μηνύματα για την κατάσταση της παραγγελίας μου, έκανα dispute στο PayPal για να μου κάνουν επιστροφή χρημάτων και να το πάρω από αλλού. Το dispute το άνοιξα Παρασκευή μεσημέρι και Παρασκευή απόγευμα μου έστειλαν Tracking number. Στην κουριερ το δείχνει σαν 'the item is pre-advised.' Το κινητό το θέλω και περίμενα αρκετές μέρες αλλά σκέφτομαι μήπως μου έδωσαν ένα Tracking number έτσι απλά για να κλείσω το dispute και στην ουσία δεν το έχουν καν. Στο σαιτ τους λέει ότι είναι out of stock και όταν τους ρώτησα σε ένα μειλ αν υπάρχει ή όχι δεν μου απάντησαν.. Τι λέτε? Στη θέση σου δε θα έκλεινα το dispute πριν παραλάβω και δω ότι είναι εντάξει, γιατί δε θα μπορούσα να το ξανανοίξω. Επίσης, αν σου είχαν πει ότι το έχουν και δε σου το έστελναν τόσο καιρό, μπορείς να ανεβάσεις τα μηνύματα στο dispute, όπως και κανένα screenshot από τη σελίδα, που να δείχνεις ότι είναι ακόμα out of stock. Χωρίς να ξέρω το κατάστημα, πιθανολογώ ότι σου το έχουν στείλει όντως, αλλά αυτό δε δικαιολογεί τη συμπεριφορά τους. Έχω διαβάσει ανάλογες περιπτώσεις, που κωλυσιεργούν μέχρι να δουν dispute και ως δια μαγείας αμεσως μετά αποστέλλεται η παραγγελία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. February 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2017 Ένα παιδί πιό πάνω είπε ότι τα 3€ είναι για τα ΕΛΤΑ που πάνε τον φάκελο 5 χιλιόμετρα πιό πέρα, στο τελωνείο. Σε αυτόν απάντησα, ότι τότε να τα πάρουν από αυτόν που ζήτησε αυτήν την μεταφορά. Μου φέραν δέμα μισό κιλό από Σπάρτη Θεσσαλονίκη με 1.90€ και ζητάνε 3€ για να πάνε φάκελο 15 γραμμάρια στα 5 χιλιόμετρα εντός πόλης? Τι σχέση έχει το τέλος παρουσίασης στο τελωνείο (3€) ενός δέματος που έρχεται από τρίτη χώρα και μπαίνει στο τελωνείο, με τα τέλη που πληρώνουμε για τη μεταφορά ενός δέματος είτε μέσα στη χώρα είτε μέσα στην ίδια πόλη; Μάλλον έχεις μπερδέψει ... τα τέλη ... Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. February 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2017 Το ότι θέλουν τα ΕΛΤΑ 3€ για να πάνε ένα φάκελο 5 χιλιόμετρα παραπέρα, το λέμε τέλος? Η δουλειά τους είναι να μεταφέρουν φακέλους, να την κάνουν σωστά και να πληρώνονται από αυτόν που ζητάει την μεταφορά. Όχι από μένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cnikosc1 Δημ. February 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2017 RS784921685NL Χώρα Προορισμού - Χρόνος Cache : 2017-02-28 18:35 2017-02-19 17:50 NETHERLANDS, SEND ITEM ABROAD Χώρα Προέλευσης - Χρόνος Cache : 2017-02-28 18:35 2017-02-21 16:41 The item is on transport to the country of destination 2017-02-21 09:20 The item is on transport to the country of destination 2017-02-19 17:50 The item is at the PostNL sorting center 2017-02-08 07:48 The item is pre-advised Θα πρέπει να ανησυχώ? για πείτε μου τις γνώμες σας?:blink::wacko::wacko: Παράθεση Στάλθηκε από το μυαλό μου χρησιμοποιώντας την σκέψη μου :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. February 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2017 Δεν καταλαβαίνω γιατί ανησυχείς. Το δέμα ταξιδεύει για Ελλάδα. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. February 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2017 RS784921685NL Χώρα Προορισμού - Χρόνος Cache : 2017-02-28 18:35 2017-02-19 17:50 NETHERLANDS, SEND ITEM ABROAD Χώρα Προέλευσης - Χρόνος Cache : 2017-02-28 18:35 2017-02-21 16:41 The item is on transport to the country of destination 2017-02-21 09:20 The item is on transport to the country of destination 2017-02-19 17:50 The item is at the PostNL sorting center 2017-02-08 07:48 The item is pre-advised Θα πρέπει να ανησυχώ? για πείτε μου τις γνώμες σας?:blink::wacko::wacko: Όχι. Απλά υπομονή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cnikosc1 Δημ. February 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2017 Επειδή περίμενα πολύ περισσοτερο απο τις άλλες παραγγελιες που εχω κανει και αγχώθηκα, είδα οτι γράφει και 2 φορες το '"is on transport to the country" και με έζωναν τα φίδια :P Παράθεση Στάλθηκε από το μυαλό μου χρησιμοποιώντας την σκέψη μου :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagouras7 Δημ. February 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2017 RS784921685NL Χώρα Προορισμού - Χρόνος Cache : 2017-02-28 18:35 2017-02-19 17:50 NETHERLANDS, SEND ITEM ABROAD Χώρα Προέλευσης - Χρόνος Cache : 2017-02-28 18:35 2017-02-21 16:41 The item is on transport to the country of destination 2017-02-21 09:20 The item is on transport to the country of destination 2017-02-19 17:50 The item is at the PostNL sorting center 2017-02-08 07:48 The item is pre-advised Θα πρέπει να ανησυχώ? για πείτε μου τις γνώμες σας?:blink::wacko::wacko: δέμα του αδερφού μου έφυγε την ίδια ώρα και ημερομηνία και έφτασε 27 /2 Ελλάδα και τώρα είναι σε εκφόρτωση σε μεταφορικό μέσο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. February 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2017 Από 22 του μήνα κολλημένο δέμα στο κδ Θεσσαλονίκης,μάλλον έπεσε πολύ δουλειά Στάλθηκε από το FIND7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RigoC Δημ. February 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2017 (edited) Καλησπέρες σε όλους, έκανα παραγγελία στο Gearbest και τελικά μου το στέλνουν με Chech Post,είναι καλή η εταιρεία ή να ανησυχώ?(Αθήνα θα έρθει) Και κάτι ακόμα, όταν μπαίνω στο My orders δεξιά γράφει Confirm Receipt,τί είναι αυτό? Επίσης έκανα χτες την παραγγελία στο tracking number γράφει το προϊόν δεν βρέθηκε,είναι λογικό? Ευχαριστώ εκ των προτέρων, καλό βράδυ Edited February 28, 2017 by RigoC Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristh Δημ. March 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2017 Από 22 του μήνα κολλημένο δέμα στο κδ Θεσσαλονίκης,μάλλον έπεσε πολύ δουλειά Στάλθηκε από το FIND7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk μια απο τα ιδια και εμενα απο 22 του μηνος κολημενο στο κ.δ θεσσαλονικης. στον ιδιο σακο ειναι μαλλον. ομως βλεπω παραγγελιες που φτασαν 2 μερες μετα RS438195259CN να προχωραν τι γινετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. March 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2017 Καλησπέρες σε όλους, έκανα παραγγελία στο Gearbest και τελικά μου το στέλνουν με Chech Post,είναι καλή η εταιρεία ή να ανησυχώ?(Αθήνα θα έρθει) Και κάτι ακόμα, όταν μπαίνω στο My orders δεξιά γράφει Confirm Receipt,τί είναι αυτό? Επίσης έκανα χτες την παραγγελία στο tracking number γράφει το προϊόν δεν βρέθηκε,είναι λογικό? Ευχαριστώ εκ των προτέρων, καλό βράδυ Πολύ βιάζεσαι με το tracking number. Σε 24 ώρες ούτε tracking της China post που είναι δίπλα τους δεν φαίνεται ενεργό. Το "Confirm receipt" θα το πατήσεις όταν έρθει το πακέτο, για να τους ενημερώσεις για την ημερομηνία παραλαβής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cnikosc1 Δημ. March 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2017 01-03-2017 07:10 The item is on transport to the country of destination GREECE 21-02-2017 16:41 The item is on transport to the country of destination 21-02-2017 09:20 The item is on transport to the country of destination Ρε σεις μήπως οι ολλανδοι σκαναρουν το δέμα για χαβαλε? :P Παράθεση Στάλθηκε από το μυαλό μου χρησιμοποιώντας την σκέψη μου :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anonimos_ Δημ. March 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2017 Καλησπέρες σε όλους, έκανα παραγγελία στο Gearbest και τελικά μου το στέλνουν με Chech Post,είναι καλή η εταιρεία ή να ανησυχώ?(Αθήνα θα έρθει) Και κάτι ακόμα, όταν μπαίνω στο My orders δεξιά γράφει Confirm Receipt,τί είναι αυτό? Επίσης έκανα χτες την παραγγελία στο tracking number γράφει το προϊόν δεν βρέθηκε,είναι λογικό? Ευχαριστώ εκ των προτέρων, καλό βράδυ Αν είναι Czech Post, μάλλον δε θα το βλέπει (ούτε σαν pre-advised) στο 17track.net, τουλάχιστον μέχρι να φύγει από Κίνα. Μπορείς να δεις τη διαδρομή του στην Κίνα από εδώ: http://www.sky56.cn/english/track/index Σαν εταιρία δεν ξέρω πώς τα πάει, αλλά έχω ένα πακέτο από gearbest, τους ρώτησα γιατί δεν το βλέπω στο 17track και μου έδωσαν το παραπάνω λινκ. Το confirm receipt θα το πατήσεις αφού λάβεις την παραγγελία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts