chios Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 3 Δέματα εμένα στο τελωνείο δυστυχώς σήμερα :X :X Από aliexpress και τα 3 δεματάκια, για να δούμε την λυπητερή που θα βγεί αλλιώς πίσω. ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 24-01-201701:13ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΑΓΑΘΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ /ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΗ ΔΗΛΩΣΗ24-01-201710:45ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ 24-01-201710:45ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) Με ποιο ταχυδρομείο στα έστειλε;; Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 (edited) Εσκασαν σήμερα 2 δέματα (απο αλι, πολυ χαμηλής αξίας και ελάχιστου μεγέθους) χωρίς τρακινγκ, παραγγελια πριν 15(!) μέρες.meanwhile δέμα με sg απο τις 16 έχει μείνει στο despatched... Edited January 25, 2017 by teotsi Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 Εχω κανει παραγγελια στο vifocal με πληρωμη μεσω paypal αλλα δεν εχω παρει απαντηση για επικυρωση της παραγγελιας. Μονο ενα email απο το paypal οτι εγινε η πληρωμη. Τους εστειλα email μεσω της σελιδας τους αλλα δεν εχουν απαντησει. Μπορω να επικοινωνησω μαζι τους καπως αλλιως; Παρηγγειλε κανεις αλλος απο εκει τελευταια; θυμαμαι καπου στο φορουμ ειχε νημα για το καθε καταστημα αλλα δεν το βρηκα Πότε έκανες την παραγγελία; Από 17-18 του μηνός οι πιο πολλοί Κινέζοι έχουν... κατεβάσει ρολά μέχρι τις 6 Φεβρουαρίου, λόγω αργιών (κινέζικη πρωτοχρονιά). Μόνο τα πιο μεγάλα μαγαζιά ίσως έχουν κρατήσει κάποιο (λίγο) προσωπικό μέσα για τα βασικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilismf Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 22-01-2017 06:06 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 22-01-2017 12:57 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 23-01-2017 06:03 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ κανονικα σημερα θα επρεπε να το εχω! τι κανουνε εκει στο κεντρο διαλογης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 κανονικα σημερα θα επρεπε να το εχω! Από πού προκύπτει αυτή η βεβαιότητα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 Δεν υπάρχει "κανονικά". Τελευταία φορά που παρελαβα (μέσα στις γιορτές βέβαια) τους πηρε 3 μέρες για να παραλάβω απο το σημείο που είσαι εσυ. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilismf Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 Από πού προκύπτει αυτή η βεβαιότητα? τοσα χρονια οταν ειναι στο κεντρο στην αττικη την επομενη το πρωι ηταν παντα στο τοπικο ταχυδρομειο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lazarosamsung Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 (edited) Μετά από επικοινωνία μου με PostNL όπου τους εξέφρασα την ανησυχία μου για το "κόλλημα" σε συγκεκριμένο στάδιο και τους ρώτησα (just in case...) τι γίνεται σε περίπτωση απώλειας του δέματός μου,το οποίο όπως και σε άλλους φίλους από ότι διαβάζω έχει κολλήσει από 31-12 στο "The item is on transport to the country of destination", η απάντησή τους: "Hello Lazaros, I'm really sorry to hear this. The sender is always responsible for your parcel untill you receive it. That's because the sender pays for the shipment, and has an agreement at his own local post organization. We don't handle or deliver your parcel,we only forward the parcel from The Netherlands to Greece and if you didn't receive your parcel, the sender is the only one who can start an investigation at the post organization where he payed for the shipment. I hope that you'll receive your parcel soon. Kind regards, Thera" Παράλληλα σε επικοινωνία μου με το Gearbest η απάντηση ήταν: "Dear Lazaros, Thanks for your message. Please accept our apologies for the inconvenience caused. I can understand your feeling and can appreciate your concern regarding your order. At the same time, as a seller, we hope you can receive your items as soon as possible so that you can shop with us again. However, there can be many reasons for a shipping delay, all of which are outside our control once the package has left our warehouse. According to the policy of our company, we would process the issue regarding refund or reshipment when the mail is shipped out 45 business days and the customer still has not received it. Thank you for your continued patience and kind understanding. Hope you could get your parcel soon. Best Regards Danae" Οι 45 μέρες συμπληρώνονται στις 4 Φλεβάρη, ως τότε εννοείται ότι ελπίζω να έχω παραλάβει. (υ.γ. γράφουν για refund και όχι για full refund, δεν ξέρω απλά αν τους ξέφυγε μιας και αναφέρουν reshipment. Αν και πολλές φορές από ότι διαβάζω από άλλους μένους στα λόγια...) Για να μην παρεξηγηθώ από κάποιους φίλους που θεωρούν λίγες τις 35 μέρες αναμονής από τη στιγμή που έφυγε από Κίνα ή τις 25 μέρες που έχει κολλήσει στην τελευταία κατάσταση, δεν θέλω να κερδίσω κάτι από όλο αυτό παρά μόνο να μην χάσω,είτε το δέμα είτε τα χρήματά μου (170€), και προσπαθώ να μάθω πάνω από όλα αυτά που θα έπρεπε να ξέρω πριν την αγορά. Edited January 24, 2017 by Lazarosamsung Παράθεση ΟΔΗΓΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ/ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ROM ΣΕ LeTV X600 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdiv1972 Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 ίδια ημερομηνία είμαστε και αλλά δέματα που πήρα πιο υστερα είναι κεντρο διαλογής αττικής ,αγορά και γω απο gearbest Στάλθηκε από το Apollo μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 τοσα χρονια οταν ειναι στο κεντρο στην αττικη την επομενη το πρωι ηταν παντα στο τοπικο ταχυδρομειο! Oι καιροί άλλαξαν και εγώ 2 μέρες περιμένω που έκλεισε από αεροδρόμιο και είναι στο κέντρο διαλογής Αττικής. Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
edemfinaki Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 Oι καιροί άλλαξαν και εγώ 2 μέρες περιμένω που έκλεισε από αεροδρόμιο και είναι στο κέντρο διαλογής Αττικής. Και εγώ ακριβώς σε αυτό το σημείο είμαι... Πραγματικά πλέον δε με νοιάζει... Ας έρθει και οτι γίνει.. Παράθεση See you on another ROM :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ippotis Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 3 Δέματα εμένα στο τελωνείο δυστυχώς σήμερα :X :X Από aliexpress και τα 3 δεματάκια, για να δούμε την λυπητερή που θα βγεί αλλιώς πίσω. ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 24-01-2017 01:13 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΑΓΑΘΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ /ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΗ ΔΗΛΩΣΗ 24-01-2017 10:45 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ 24-01-2017 10:45 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) Ελπίζω να μην είσαι από τους "τυχερούς" όπου θα μείνουν στο τελωνείο 30 μέρες +. Άλλο παιδί είναι από 22/12 και εγώ από 27/12 και ακόμα τίποτα. Αν έκανα νέα παραγγελία πιο γρήγορα θα ερχόταν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikopapa2 Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 Λοιπόν παιδιά εγώ σήμερα παρέλαβα παραγγελία από gearbest κινητό xiaomi redmi note 4. Όλα καλά ούτε τελωνείο ούτε τίποτα με sg post ήρθε. Καλή υπομονή σε όλους μην ανησυχείτε και εγώ ανησυχούσα αλλά όλα καλά λίγη υπομονή μόνο. Το ίδιο κινητό 64άρι από gearbest με SG πλήρωσα τελωνείο 58€ μέσα Δεκέμβρη. Φυσικά στο site διευκρινίζουν ότι αυτα τα έξοδα βαρύνουν τον αγοραστή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnnybdjl Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 "Κλείσιμο από ΚΔ ΑΕΡΟΔΡΟΜΕΙΟΥ" . Έχουν περάσει 2 μέρες από τότε και ακόμα δεν έχουν κάνει ανανέωση στο tracking ότι πήγε στο κέντρο διαλογής. Τι γίνεται τελικά εκεί πέρα?? Πότε θα κουνηθουν επιτέλους? Βλέπω στους περισσότερους εδώ μέσα ότι την ίδια μέρα ή την επόμενη, γίνεται μεταφορά στο επόμενο σημείο...!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannislamia Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 "Κλείσιμο από ΚΔ ΑΕΡΟΔΡΟΜΕΙΟΥ" . Έχουν περάσει 2 μέρες από τότε και ακόμα δεν έχουν κάνει ανανέωση στο tracking ότι πήγε στο κέντρο διαλογής. Τι γίνεται τελικά εκεί πέρα?? Πότε θα κουνηθουν επιτέλους? Βλέπω στους περισσότερους εδώ μέσα ότι την ίδια μέρα ή την επόμενη, γίνεται μεταφορά στο επόμενο σημείο...!! Έχει τύχη να κλείσει από Κ.Δ αεροδρομίου και την επόμενη να το έχω.. Έχει τύχη να έχει κάτσει Κ.Δ αεροδρόμιου και 3 μερες.. Τυχερά - ατυχα είναι αυτα.. Ας μην γκρινιάζουμε και για αυτό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AbyssD Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 Εχω κανει παραγγελια στο vifocal με πληρωμη μεσω paypal αλλα δεν εχω παρει απαντηση για επικυρωση της παραγγελιας. Μονο ενα email απο το paypal οτι εγινε η πληρωμη. Τους εστειλα email μεσω της σελιδας τους αλλα δεν εχουν απαντησει. Μπορω να επικοινωνησω μαζι τους καπως αλλιως; Παρηγγειλε κανεις αλλος απο εκει τελευταια; θυμαμαι καπου στο φορουμ ειχε νημα για το καθε καταστημα αλλα δεν το βρηκα Με ενδιαφερει και εμενα γιατι θελω να παρω μια οθονη για Le one pro x800 που λενε οτι ειναι original και κανει μονο 40$ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 "Κλείσιμο από ΚΔ ΑΕΡΟΔΡΟΜΕΙΟΥ" . Έχουν περάσει 2 μέρες από τότε και ακόμα δεν έχουν κάνει ανανέωση στο tracking ότι πήγε στο κέντρο διαλογής. Τι γίνεται τελικά εκεί πέρα?? Πότε θα κουνηθουν επιτέλους? Βλέπω στους περισσότερους εδώ μέσα ότι την ίδια μέρα ή την επόμενη, γίνεται μεταφορά στο επόμενο σημείο...!! Γινεται χαμος στο ισιωμα και εσυ μιλας για 2 μερες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnnybdjl Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 Οι μεγαλύτερες καθυστερήσεις είναι οταν έρχεται ένα δέμα από εξωτερικό ή όταν φτάσει στο εσωτερικό και περάσει από τελωνείο... Όλα τα άλλα οφείλονται στην έλλειψη προσωπικού... Αυτό είναι το κακό.... Δυστυχώς... Αυτός που τρώει "την φόλα" πάντα είναι ο παραλήπτης..!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billysgt Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 Μέτα απο ενα μήνα σχεδόν τελωνείο σήμερα άρχισε να κουνιέται ποοοο στα χάλια........ Παρε και τους δασμούς στο κεφάλι :p ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 23-12-2016 01:59 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 23-12-2016 11:54 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 23-12-2016 14:47 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΦΟΡΤΩΣΗ ΣΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 23-12-2016 20:27 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 24-12-2016 06:38 Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 27-12-2016 13:05 ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΕΞΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ (ΔΑΣΜΟΙ) 24-01-2017 10:25 ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 24-01-2017 10:31 ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΑΦΙΞΗ ΣΕ Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 24-01-2017 14:05 Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 24-01-2017 16:05 Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
system0 Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 Όταν σε unregistered από ebay, κοντά στις 40 μέρες μετά την αποστολή, στέλνω μήνυμα στον πωλητή να ενημερώσω ότι δεν έχει φτάσει και αν μπορεί να μου δώσει κάποιο update (τυπικά το κάνω πάντα καμιά βδομάδα αφού περάσει η προθεσμία που δίνουν για παραλάβη για να ξέρουν ότι δεν έχει ερθει) και ενώ σε παρόμοιες περιπτώσεις όλοι λένε περίμενε 5-10 μέρες ακόμα, αυτός έκανε refund χωρίς να το ζητήσω σημαίνει ότι δεν το έστειλε ποτέ και τζάμπα ελπίζω ότι μπορεί να φανεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EiriniSi Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 Να ενημερώσω ότι το δεμα μου που ήταν σε μεταφορά από 07/12 ανανεώθηκε σήμερα 24/01 ότι έφτασε στον προορισμό του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 Αριθμός: RE********SE Κατάσταση πακέτου: Δεν έχει παραδοθεί Χώρα Προορισμού: Ελλάδα 2017-01-25 07:58 M.D. VOLOU, ITEM TO BE DELIVERED 2017-01-25 07:04 M.D. VOLOU, ITEM ARR M.D. VOLOU 2017-01-25 02:45 LARISA K D, ITEM IN CONTA LARISA K D 2017-01-24 22:00 LARISA K D, ITEM ARR LARISA K D 2017-01-24 14:34 KENTRO DIALOGIS ATTIKIS, ITEM IN CONTA KENTRO DIALOGIS ATTIKIS 2017-01-24 12:34 KENTRO DIALOGIS ATTIKIS, ITEM ARR KENTRO DIALOGIS ATTIKIS 2017-01-23 23:13 KENTRO DIALOGIS ATTIKIS, ITEM ARR KENTRO DIALOGIS ATTIKIS 2017-01-22 11:17 KENTRO DIALOGIS ATTIKIS, ITEM UNLOADED 2017-01-22 09:02 K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA), ITEM IN CONTA K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA) 2017-01-21 01:56 RECEIVE ITEM AT OFFICE OF EXCHANGE 2017-01-19 09:33 SWEDEN, SEND ITEM ABROAD Χώρα Προέλευσης: Σουηδία 2017-01-21 03:56 Order received into final destination country 2017-01-19 09:33 Order departed from sorting hub 2017-01-17 10:12 Order departed on flight from origin 2017-01-14 15:06 Item received for processing 2017-01-13 09:32 Item pre-advice received ====================================== Powered by http://www.17track.net Tελικά έκανα την σωστή επιλογή όταν ήμουν να διαλέξω ανάμεσα σε τσέχικο και σουηδικό ταχυδρομείο. 12 μέρες και το έχω στην πόλη μου, σήμερα παραλαμβάνω εάν τους προλάβω αλλιώς αύριο. Δεν είναι κινητό πάντως η αγορά, ένα μποξ. Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_m Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 ... Arrived at postal office Kentro Dialogis Attikis Σημαίνει ότι γλιτώσαμε .....ή ακόμα περιμένω; Θεώρησα ότι είσαι Ο.Κ. απλά είναι η καθυστέρηση 1-2-3 μέρες στο ΚΔ Αττικής. Όμως διαβάζοντας το post #26461, αν είσαι Βόρεια Ελλάδα, ίσως πρέπει να κάνεις λίγο υπομονή ακόμα για να βεβαιωθείς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 Θεώρησα ότι είσαι Ο.Κ. απλά είναι η καθυστέρηση 1-2-3 μέρες στο ΚΔ Αττικής. Όμως διαβάζοντας το post #26461, αν είσαι Βόρεια Ελλάδα, ίσως πρέπει να κάνεις λίγο υπομονή ακόμα για να βεβαιωθείς... Το παραπάνω ακριβώς σχόλιο μου λέει ότι είναι στο ταχυδρομείο προς παράδοση, ποτέ δεν πήγε Θεσ/κη έκανε όπως παλιά, κατευθείαν από Αττική στην Λάρισα κλπ. Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Homer Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 Πότε έκανες την παραγγελία; Από 17-18 του μηνός οι πιο πολλοί Κινέζοι έχουν... κατεβάσει ρολά μέχρι τις 6 Φεβρουαρίου, λόγω αργιών (κινέζικη πρωτοχρονιά). Μόνο τα πιο μεγάλα μαγαζιά ίσως έχουν κρατήσει κάποιο (λίγο) προσωπικό μέσα για τα βασικά... Η παραγγελια εγινε στις 21/1 οποτε μαλλον λογω της Πρωτοχρονιας θα ειναι…αλλα δεν ανεφερε τιποτα στο site για την Πρωτοχρονια, γι' αυτο και εκανα την παραγγελια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts