alexsitia Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 Έχουν περάσει δύο μήνες από την παραγγελία ανησυχώ σε τι κατάσταση θα φτάσει το δέμα διαμέσω τελωνείου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
edemfinaki Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 σε τι κατασταση ησουν πριν; Κλείσιμο απο κδ Αττικής (έκαναν 3 ώρες για να το φορτώσουν σε μεταφορικό μέσο) Μπήκε και βγήκε από το κδ Αττικής σήμερα. Εχθές δεν είδα καμία κίνηση... Μακάρι να παραλάβουμε όλοι μας σύντομα! Παράθεση See you on another ROM :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagouras7 Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 διαμέσω τελωνείου; Όχι μέσω τελωνείου αλλά λόγω ολλανδικών ταχυδρομείων έκανε 1 ,5 μήνα να έρθει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdiv1972 Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 Κλείσιμο απο κδ Αττικής (έκαναν 3 ώρες για να το φορτώσουν σε μεταφορικό μέσο) Μπήκε και βγήκε από το κδ Αττικής σήμερα. Εχθές δεν είδα καμία κίνηση... Μακάρι να παραλάβουμε όλοι μας σύντομα! παιξε κανα ξυστο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
edemfinaki Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 παιξε κανα ξυστο Πίστεψε με, αν δεν περάσει τελωνείο κιόλας, θα πάω στα σίγουρα!! :P Παράθεση See you on another ROM :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anonimos_ Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 απο εμπειρια μου το καταστημα ειναι καλο δεν θα χασεις τα χρηματα σου,αυτοι θεωρουν το πακετο χαμενο μετα απο 2 μηνες και σιγουρα θα σου επιστρεψουν ειναι αξιοπιστο,τωρα λογικα θα φτασει το δεμα σου εντος ημερων οπως τα δικα μας απο 10 νοεμβριου εφτασαν προχθες,μιλησε μαζι τους,θα βρειτε την λυση εγγυημενα. Παίδες, false flag τελικά - και ευτυχώς! Είχε κάνει paypal και έβαλε τη συγκεκριμένη παραγγελία, οπότε όλα καλά. Κ***φαρδος πάνω στην ατυχία του. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannisang Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 Αποστολή από gearbest με czech post ποσες μέρες κανει για να πατήσει τσεχια και να ενεργοποιηθει το tracking number? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 Αποστολή από gearbest με czech post ποσες μέρες κανει για να πατήσει τσεχια και να ενεργοποιηθει το tracking number? Συνήθως καμιά εβδομάδα μέχρι και νοέμβριο που είχα αρκετές με τσέχικο. Τσέκαρε το στο http://sky56.cn/english/track/index Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannisang Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 Συνήθως καμιά εβδομάδα μέχρι και νοέμβριο που είχα αρκετές με τσέχικο. Τσέκαρε το στο http://sky56.cn/english/track/index Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexsitia Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 παιδες να κανω μια ερωτηση ; το κινητο μου το οποιο κρατειται τελωνειο το αγορασα πριν κανα μηνα 149 ευροπουλα...βλεπω στο σαιτ μινιντιλ απο απου το παραγγειλα οτι εχει παει στα 151 κατι ...θα πληρωσω και δασμους λετε;;;εχει κανενας σχετικη εμπειρια με αλλαγη τιμης σε διαστημα ενος μηνα;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
edemfinaki Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 παιδες να κανω μια ερωτηση ; το κινητο μου το οποιο κρατειται τελωνειο το αγορασα πριν κανα μηνα 149 ευροπουλα...βλεπω στο σαιτ μινιντιλ απο απου το παραγγειλα οτι εχει παει στα 151 κατι ...θα πληρωσω και δασμους λετε;;;εχει κανενας σχετικη εμπειρια με αλλαγη τιμης σε διαστημα ενος μηνα;; Δε νομίζω να σε βάλουν για ένα ευρώ τώρα... Εκτός και αν είναι τόσο.... Παράθεση See you on another ROM :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
novaman Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 Βελγικό Ταχυδρομείο:) Ευχαριστώ για την πληροφορία!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Artin Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 Καλησπέρα παιδια , νεος στο φόρουμ και τις αγορες απο Κίνα. Παρήγγειλα απο Banggood στις 16/12 ενα κινητό , δυο θήκες και ενα tempered glass. Το καταστημα "έσπασε" την παραγγελία μου σε 3 μέρη. Θήκες και γυαλί έφυγαν 18/12 και παρέλαβα 9/1 και 10/1 αντίστοιχα με China Post. Το κινητό έφυγε 22/12 με Swiss Post και έκτοτε δεν εχω νέα του , είναι κολλημένο στο Ascendia the consignment has left the origin point. Απο οτι έχω διαβάσει εδω , είναι και άλλοι κολλημενοι απο εκείνη την ημερομηνία. Πάντως εντυπωσιάστηκα απο το China Post για την ταχύτητά του, ειδικα μετα τις ιστορίες με τις αναμονές απο Νοέμβρη που έχουν αλλά παιδιά. Αυτά απο εμένα ελπίζω να βοηθησα κάποιον. Καλες παραλαβές σε όλους! Sent from my Moto G 2014 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Spec Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 Από χθες στο κέντρο διαλογής. Πότε είναι το πιο πιθανό να παραλάβω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efbill Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 Μόλις μου ανανεώθηκε το στάτους (φόρτωση σε μεταφορικό μέσο. Τοποθεσία κδ Αττικής) Κοιτάξτε οι βορειοελλαδίτες τα στάτους σας γιατί παίζει να προλάβουμε να παραλάβουμε αύριο! Δηλαδή το έχουμε σίγουρα γλιτώσει το τελωνείο; Από όσα διάβασα εδώ δεν παίζει να πάει τελωνείο Θεσσαλονίκης και να μας καθυστερήσει κι άλλο εκεί; Μακάρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
edemfinaki Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 Δηλαδή το έχουμε σίγουρα γλιτώσει το τελωνείο; Από όσα διάβασα εδώ δεν παίζει να πάει τελωνείο Θεσσαλονίκης και να μας καθυστερήσει κι άλλο εκεί; Μακάρι. Φυσικά υπάρχει δυστυχώς αυτή η πιθανότητα και αυτός είναι πλέον ο φόβος μου... Όλα θα αποκαλυφθούν σε κάνα 8-9 Ώρο αν τελικά τα πιάσουν σήμερα και δεν τα αφήσουν για δεύτερα... Σου εύχομαι να περάσεις χωρίς να πληρώσεις!! Παράθεση See you on another ROM :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeusVult Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 Το κινητό έφυγε 22/12 με Swiss Post και έκτοτε δεν εχω νέα του , είναι κολλημένο στο Ascendia the consignment has left the origin point. Και εμένα κολλημένο στο ίδιο στάδιο από τις 24. Λογικά μέχρι τέλος του μήνα θα παραλάβουμε. Υπομονή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efbill Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 Φυσικά υπάρχει δυστυχώς αυτή η πιθανότητα και αυτός είναι πλέον ο φόβος μου... Όλα θα αποκαλυφθούν σε κάνα 8-9 Ώρο αν τελικά τα πιάσουν σήμερα και δεν τα αφήσουν για δεύτερα... Σου εύχομαι να περάσεις χωρίς να πληρώσεις!! Εγώ έχω πάρει απόφαση αν περάσει από τελωνείο να ΜΗΝ παραλάβω. Σε 6 μέρες κλείνω δύο μήνες που το περιμένω. Θα ζητήσω refund από PayPal. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
edemfinaki Δημ. January 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2017 Εγώ έχω πάρει απόφαση αν περάσει από τελωνείο να ΜΗΝ παραλάβω. Σε 6 μέρες κλείνω δύο μήνες που το περιμένω. Θα ζητήσω refund από PayPal. Γιατι προϊόν μιλάμε αν επιτρέπεται; Εγω αν πληρώσω θα πληρώσω κάνα 20 αρικο που το είχα έτοιμο από πριν γι αυτό τον λόγο... Παράθεση See you on another ROM :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efbill Δημ. January 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2017 (edited) Γιατι προϊόν μιλάμε αν επιτρέπεται; Εγω αν πληρώσω θα πληρώσω κάνα 20 αρικο που το είχα έτοιμο από πριν γι αυτό τον λόγο... Κινητό, elephone s7. Αν είναι να μου βγει κανένα 300αρι... Δίνω κάτι παραπάνω και αγοράζω κάτι καλύτερο. edit : μόλις άλλαξε σε "άφιξη σε κέντρο διαλογής Αττικής". Κάτι γίνεται νομίζω. Από βδομάδα ελπίζω να το έχω στην Δράμα. Edited January 13, 2017 by efbill Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. January 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2017 Από 10-12 μέρες μέχρι και 2 μήνες. Αν διαβάσεις λίγο από τις 1700 κάτι σελίδες θα καταλάβεις. 2 μηνες εντος Ελλαδος παραδοση? Εχω ξαναπαρει απο το εν λογω site και εκανε 20μερες συνολικα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos999 Δημ. January 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2017 με λιγα λογια ποια εταιρεία να προτιμάμε για τις παραγγελίες μας? Παράθεση :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagouras7 Δημ. January 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2017 Επιτέλους παραλαβή μετά από δύο μήνες , Εύχομαι και σε όσους περιμένουν καλές παραλαβές , λίγο υπομονή χρειάζεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pow Δημ. January 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2017 Επιτέλους παραλαβή μετά από δύο μήνες , Εύχομαι και σε όσους περιμένουν καλές παραλαβές , λίγο υπομονή χρειάζεται Μια απο τα ιδια 45 ημερες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyranannakat Δημ. January 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2017 Επιτέλους παραλαβή μετά από δύο μήνες , Εύχομαι και σε όσους περιμένουν καλές παραλαβές , λίγο υπομονή χρειάζεται Παραλαβή και για μένα καλέ μου φίλε μετά από δύο μήνες. Φαίνεται ότι ταξιδεύαμε μαζί:lol: Ευχαριστώ για τον καθησυχασμο σχετικά με την τύχη των προϊόντων! Εύχομαι και γω στους υπολοίπους που περιμένουν και πράγματα μεγαλύτερης αξίας (εγώ είχα μόνο ένα powerbank) να παραλάβουν το συντομότερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts