Jump to content

Οδηγός αποστολής αγορών από Κίνα [ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ]

gerstavros2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω τρία δέματα από gearbest. Όντως εμένα μου πρότειναν σουηδικό δλδ sweden post registered. Λέω ένα από αυτά να δοκιμάσω και τα άλλα με ολλανδικό. Έτσι για να έχω μέτρο σύγκρισης!

Οπότε έχω 2 με σουηδικό και 1 με ολλανδικό.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by zaf_4

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

• Απαντήσεις 44χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

δειτε και το απιστευτο 2 του μηνος το παραγγειλα ειναι ηλεκτρονικο τσιγαρο

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 03-01-2017 14:22 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 08-01-2017 11:38 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ

ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 08-01-2017 12:56 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Αγορά απο Banggood με αποστολή μέσω Swiss Post κολλημένη απο 24/12 :

2016-12-24 16:58 Asendia Hong Kong, The consignment has left the origin border point

Στην υπομονή λοιπόν..

Destination Country - Tracking Consuming: 566 ms

2017-01-09 11:29 KENTRO DIALOGIS ATTIKIS, ITEM UNLOADED

2017-01-09 08:34 K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA), ITEM IN CONTA K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA)

Origin Country - Tracking Consuming: 1719 ms

2017-01-06 07:22 GRATHA, Arrival at border point in the destination country

2016-12-07 18:07 Asendia Hong Kong, The consignment has left the origin border point

2016-12-07 18:07 Asendia Hong Kong, Arrival at origin border point

2016-12-07 18:07 Asendia Hong Kong, Mailed

Και εγω σχετικα γρήγορα.... το κέντρο διαλογής παίδες σημάινει οτι γλυτώσαμε τη λυπητερή του τελωνείου η εκεί γίενται το "διάλεγμα για το φορο"

2016-12-24 16:58 Asendia Hong Kong, The consignment has left the origin border point

Στην υπομονή λοιπόν..

Είμαι μια εβδομάδα παραπάνω,,έχουμε μέλλον ακόμη

Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Φιλικά Γιώργος

Το δέμα σού έχει φτάσει ελλαδα απλώς δεν έχει ανοιχτεί ο σάκος κάνε υπομονή σήμερα ή αύριο θα φάνει και στα ΕΛΤΑ .Δεν γράφουν ψέμματα οι Ολλανδοί εμένα ήδη. Ειναι στό κέντρο διαλογής

ΕΓΩ

Can you please explain how it it possible for your tracking system to show that my shipment has arrived in Greece while the local post denies that and informs me that the shipment has not left NL yet? I guess i am not the only one because i read in numerous forums that there are amazing delays from NL Post

PostNL

PostNL Hello Spyros, we are only the gateway of this parcel RSΧΧΧΧΧΧΧΧΧNL.

This means that we only forward it to the country of destination. We did this on 10-12. Please contact your local organization for more information or contact the sender for an inquiry.

ΕΓΩ

The local post office keeps saying that this parcel is still in NL and has not arrived yet...

PostNL

PostNL I'm so sorry but there's nothing I can do for you Spyros. The best thing to do is to contact the sender for an inquiry! Good luck. Kind regards

Τίποτα δεν πάει στραβά..Γιατί να πιστέψω τι λέει η nl και τι η sg αυτοι έχουν να διαχειριστούν δέματα για όλη την Ευρώπη και όχι για την μικρή Ελλάδα Όπως λες...Έχει γίνει άπειρες φορές σκηνικό με την nl και δύο φορές έχουν ανοίξει και έκλεψαν αποθήκες της sg μια εδώ και μια Κίνα και λέγανε ότι τα δέματα είναι Ελλάδα και όλοι λέγανε για τα ελτα.και μετα απο 50 μέρες παραδεχτηκε τι έγινε..τι σημασία έχει που είναι πολλαπλάσια η Κίνα,βολτα θα κάνει το πακέτο όλη την χώρα;συνήθως όλα τα μαγαζιά έχουν σημεία ελέγχου ποιότητας για επιστροφές στις πόλεις με τα μεγαλύτερα αεροδρόμια

Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν λέμε το ίδιο συμβάν, όχι δεν έχει ξανασυμβεί να λένε όλα τα sites ότι έφτασε μαζί με όλες τις άλλες πληροφορίες και τα ΕΛΤΑ να μην το αναγνωρίζουν, απλά έλεγαν τότε ότι πετάει ακόμα. Εαν δεν υπήρχε ένας μικρος συγχρονισμός θα έλεγα ότι μπορεί να λέει ψέμματα το ξένο. Δεν γίνεται να λέει ψέμματα ότι μου έφτασε το πακέτο ενώ δεν το χουν στείλει καν ακόμα ( για να μην αναγνωρίζει το tracking σημαίνει ότι δεν το χουν στείλει καν. )

Edit : σήμερα το έδειξαν και τα ΕΛΤΑ αρα κολλημα ειχε

Δίκιο έχεις σε αυτά που γράφεις, προσωπικά εγώ μόνο το tracking των ελτα λαμβάνω υπόψιν σοβαρά.

Νόμιζα ότι ο φίλος έλεγε ότι παρέλαβε το δέμα και το tracking των ελτα δεν έγραφε τίποτα....

Θα αποφεύγω να γράφω μηνύματα αργά το βράδυ ή νωρίς το πρωί...άλλα διαβάζω και άλλα καταλαβαίνω... :cool: :)

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

Nαι φίλε μου έχει τύχει να παραλάβω δέμα που τα καλά μας τα ΕΛΤΑ δεν το αναγνώριζαν καν το tracking όπως και τώρα ενώ εγώ το χα στα χέρια μου το πακέτο. Έπειτα από 3 ημέρες από την παραλαβή μου τα έβγαλε όλα μαζί. Άρα ναι τρέχει κάτι με το site των ΕΛΤΑ.

Edited by adversus

Μια χαρά ανανεώνεται το σάιτ των ΕΛΤΑ όταν όντως προχωράει η διαδικασία. Με ελάχιστες εξαιρέσεις δεν συμβαίνει αυτό. Σε εσάς δηλαδή σας φαίνεται φυσιολογικό που έτσι ξαφνικά άλλαξε το στάτους σχεδόν σε όλους?? Τι έγινε, μέσα στις γιορτές δούλεψαν τόσο πολύ ή απλά άλλαξαν το στάτους, για να μην υπάρχει γκρίνια και παράπονα

ΕΓΩ

Can you please explain how it it possible for your tracking system to show that my shipment has arrived in Greece while the local post denies that and informs me that the shipment has not left NL yet? I guess i am not the only one because i read in numerous forums that there are amazing delays from NL Post

PostNL

PostNL Hello Spyros, we are only the gateway of this parcel RSΧΧΧΧΧΧΧΧΧNL.

This means that we only forward it to the country of destination. We did this on 10-12. Please contact your local organization for more information or contact the sender for an inquiry.

ΕΓΩ

The local post office keeps saying that this parcel is still in NL and has not arrived yet...

PostNL

PostNL I'm so sorry but there's nothing I can do for you Spyros. The best thing to do is to contact the sender for an inquiry! Good luck. Kind regards

Εφόσον σού βγάζει ότι έχει φτάσει ελλαδα ισχύει απλώς περίμενε λίγες μέρες και θα ανοιχτεί ο σάκος και θα εμφανιστεί και στό σάιτ των ΕΛΤΑ κάνε λίγο υπομονή Μπορεις να το κοιτάξει ς και στα σάιτ αναζητησης δεμάτων που γράφει στην πρώτη σελίδα του φόρουμ για να βεβαιωθεις ότι έφτασε ελλαδα..πχ 17 track Δεν σού λέω ψέματα και σε εμένα έγραψε ότι έφτασε 3/1 και τώρα είναι στό κέντρο διαλογής .

Στην υπομονή λοιπόν..

Μαζι είμαστε.

Εφόσον σού βγάζει ότι έχει φτάσει Ελλάδα ισχύει απλώς περίμενε λίγες μέρες και θα ανοιχτεί ο σάκος και θα εμφανιστεί και στο σάιτ των ΕΛΤΑ κάνε λίγο υπομονή Μπορείς να το κοιτάξει ς και στα σάιτ αναζήτησης δεμάτων που γράφει στην πρώτη σελίδα του φόρουμ για να βεβαιωθείς ότι έφτασε Ελλάδα..πχ 17 track Δεν σού λέω ψέματα και σε εμένα έγραψε ότι έφτασε 3/1 και τώρα είναι στο κέντρο διαλογής .
Αν στο σάιτ των ΕΛΤΑ σου βγάζει αποστολή αντικειμένου στο εξωτερικό τότε σου έχουν πει ψέμματα τα ΕΛΤΑ , αν δεν βγάζει τίποτα τότε λένε ψέμματα οι ολλανδοι

Οσα δεματα ειναι κολλημενα τελωνειο, εχουν γινει τον μηνα Νοεμβριο και αρχες Δεκεμβρη; Οι υπολοιπες παραγγελιες δεν εχουν προβλημα;

Με global mail παντως δεν ειχα ποτε προβλημα εδω και αρκετα χρονια. Ειναι το πιο αξιοπιστο;

Παιδιά έχω αποστολή από 12/12 και είναι ακόμα στο transport to country of destination, Netherland post... Είναι φυσιολογικό λόγο ημερών ή παίζει να χάθηκε;

Παιδιά έχω αποστολή από 12/12 και είναι ακόμα στο transport to country of destination, Netherland post... Είναι φυσιολογικό λόγο ημερών ή παίζει να χάθηκε;

Μια απο τα ίδια. Μαμημένα NL Post.

| JailBreak Means System Customization |

Εφόσον σού βγάζει ότι έχει φτάσει ελλαδα ισχύει απλώς περίμενε λίγες μέρες και θα ανοιχτεί ο σάκος και θα εμφανιστεί και στό σάιτ των ΕΛΤΑ κάνε λίγο υπομονή Μπορεις να το κοιτάξει ς και στα σάιτ αναζητησης δεμάτων που γράφει στην πρώτη σελίδα του φόρουμ για να βεβαιωθεις ότι έφτασε ελλαδα..πχ 17 track Δεν σού λέω ψέματα και σε εμένα έγραψε ότι έφτασε 3/1 και τώρα είναι στό κέντρο διαλογής .

Σε καμια περίπτωση δεν μου λες ψέμματα φίλε μου απλά έχει περάσει το στάδιο του θυμού για το γεγονός ότι 2 μήνες μετά από την παρραγελία και έχω περάσει στο στάδιο "ξενέρωσα τη ζωή μου" με τη παραγγελία. Το ξέρω το 17Track και αυτό κοιτάζω αλλά μου την έχουν σπάσει και οι Ολλανδοί που έχουν κάνει την ******* πριν τα Χριστούγεννα (δες παλιότερο πόστ μου) με αποτέλεσμα να καθυστερήσουν χιλιάδες δέματα στην Ολλανδία Χριστουγεννιάτικα. Και αν καθυστερήσαν εγχώρια δέματα με δώρα για ΧΡιστούγεννα βάλε με το νου σου πόσο μας έχουν γράψει εμάς. Υπομονή λοιπόν....

Edited by impreza_sti

Ε ρε τρελα εγω εχω 2 κινητα το ενα οκ περπαταει κ χωρις τελωνειο ολα καλα.το προβλημα ειναι το 2ο στο 17 track το βγαζει arrived απο 12/12 στα ελτα μου λενε δεν εχει φτασει ακομη.εγω τωρα τι να πιστεψω;ο κινεζος θελει proof απο τα ελτα .στο μαιλ των ελτα που εστειλα για proof συνδεση με καϊρο.τι κανω ρε μαγκες για να βγαλω ακρη;

Οσα δεματα ειναι κολλημενα τελωνειο, εχουν γινει τον μηνα Νοεμβριο και αρχες Δεκεμβρη; Οι υπολοιπες παραγγελιες δεν εχουν προβλημα;

Με global mail παντως δεν ειχα ποτε προβλημα εδω και αρκετα χρονια. Ειναι το πιο αξιοπιστο;

άλλα περνάνε αέρας και άλλα κολλάνε τελωνείο.έχω διαβάσει τόσα σχολια εδω μέσα και σε άλλα φορουμς αλλά δεν εχω βγάλει άκρη ακόμη.παραγγειλα 3 τηλεφωνα 7-12 τα 2 παρεληφθησαν σε χρονο dt , το δικό μου κολλημερνο τελωνειο από το πρωι της 22-12..και δε νομιζω να το παραλάβω κ συντομα ...

Edit: σε αυτο το πακέτο ακόμα στασιμότητα και αρχίζω να ανησυχώ πλέον...

RS*********NL Καθ 'οδόν

Ολλανδία(PostNL International Mail) Ελλάδα(ELTA)

Τελευταίο γεγονός -- 2016-11-28 09:26 The item is on transport to the country of destination

Edited by impreza_sti

Παιδιά καλησπέρα παρείγγειλα από gearbest ενα κινητό αξίας 163 ευρώ με sg post και χτες έφτασε Ελλάδα έγραφε Arrival at Destination Post (Country: GR). Ημ/νια :08/01/2017

Σήμερα που μπήκα να το δω στο 17track λέει SINGAPORE, SEND ITEM ABROAD και στο tracking των ελτά λέει ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ με ημ/νια : 05/01/2017

Όλα είναι οκ?

H γυναίκα, το ψάρι και το Xiaomi θέλουν χέρι. Αλλιώς μένεις νηστικός και με ένα τούβλο στο χέρι!!!:p

Άλλαξε κανενός το στάτους σήμερα από nl post?

Και δε βλέπω να αλλάζει και σύντομα.. Πότε η αγορά?

| JailBreak Means System Customization |

Και δε βλέπω να αλλάζει και σύντομα.. Πότε η αγορά?

30/11 η παραγγελία on transport 13/12, arrived 5/1 και δεν ξέρω αν ήταν κόλπο η αλλαγή για να μην γκρινιάζουμε ή όντως τσουλάει το πράγμα

Παιδιά καλησπέρα παρείγγειλα από gearbest ενα κινητό αξίας 163 ευρώ με sg post και χτες έφτασε Ελλάδα έγραφε Arrival at Destination Post (Country: GR). Ημ/νια :08/01/2017

Σήμερα που μπήκα να το δω στο 17track λέει SINGAPORE, SEND ITEM ABROAD και στο tracking των ελτά λέει ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ με ημ/νια : 05/01/2017

Όλα είναι οκ?

Μην βιάζεσαι! Λογικά θα κάνει μερικές μέρες να εμφανιστεί στα ελτα, ετσί έχει γίνει και στο δικό μου και αναμένω, κάποιοι πιστεύουν οτι φταίει το site των ελτά και κάποιοι οτι κοροιδευουν οι κινεζοι. Το σιγουρο είναι οτι πρέπει να περάσουν αρκετές μέρες για να ανησυχίσεις.

Εχεττε καποια αλλαγη status σημερα εμενα εχει

2017-01-09 KENTRO DIALOGIS ATTIKIS, ITEM UNLOADED

2017-01-09 KENTRO DIALOGIS ATTIKIS, ITEM UNLOADED

2017-01-08 K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA), ITEM IN CONTA K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA)

2016-12-10 NETHERLANDS, SEND ITEM ABROAD

Άλλαξε κανενός το στάτους σήμερα από nl post?

Δες πιω πανω.

Γιαυτους που περιμενουν απο Νοεμβριο Δεκεμβριο απο NLδεμα εχει ακομη πολλους σακους που περιμενουν απο Ολλανδια στα ΕΛΤΑ θα παρει πολυ καιρο μεχρι να ομαλοποιηθη η κατασταση.