Jump to content

Οδηγός αποστολής αγορών από Κίνα [ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ]

gerstavros2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παλλικάρια, το Gearbest (14/08) έδωσε σε φίλο μου αυτό το tracking number: NL14711046172775

στο 17track δεν φαίνεται τίποτα.... Γνωρίζει κανείς από που μπορώ να κάνω ανίχνευση;

http://sky56.cn/english/track/index

• Απαντήσεις 44χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ευχαριστώ!!!

είναι το μόνο που μπορώ να παρακολουθήσω την εξέλιξη; Το έχεις χρησιμοποιήσει;

:cool:

I want to be,

what i was,

when i wanted to be,

what i am now!!!

Και πως γραφει οτι εφτασε ελλαδα?μονο του?Εγω πιστευω οτι εχει φτασει αεροδρομιο αλλα κολοβαρανε στα; ελτα.Και εμενα λεει οτι εφτασε 21 -8 το πρωι αλλα ελτα τιποτα.

Και εμενα εμφανιζει "21-08-2016 15:25 The item has arrived in the country of destination GREECE "

και στα ΕΛΤΑ τιποτα. Σε τηλεφωνικη επικοινωνια μια απο τα ιδια....

Αφου δεν το δειχνει στο site μας δεν εχει ερθει.... Απο Ολλανδια κανουν εκτιμηση :lol::lol::lol::lol:

Ποιος εχει σωστη ενημερωση "πιασε το αυγο και κουρεφτο" που λενε.

Προιον απο gearbest

Περασε Ελλάδα το δικο μου, σκαναριστηκε

24/08/2016 6:19 - ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ, ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)

Μετά την άφιξη ΔΕΝ είναι ζήτημα των ΕΛΤΑ αλλά της εταιρείας η οποία τα παραλαμβάνει στο αεροδρόμιο.

Τα ΕΛΤΑ αναλαμβάνουν όταν τους παραδώσουν τα δέματα από την εταιρεία ....

Αυτο μοι φαινεται λογικο οσον αφορα την καθυστέρηση.Δηλαδη υπαρχει αλλη εταιρεία που το παραδιδει στα ελτα μετα την αφιξη?

RP345834705SG

2016-08-15 07:44 Arrival at Destination Post (Country: GR)

2016-08-13 14:17 Despatched to overseas (Country code: GR)

2016-08-10 14:16 Received from Customer

RP344604119SG

2016-08-15 07:42 Arrival at Destination Post (Country: GR)

2016-08-13 14:33 Despatched to overseas (Country code: GR)

2016-08-10 14:32 Received from Customer

Το εστειλα και πιο πριν αλλα...τελος παντων...

Τοσα χρονια αγορες πρωτη φορα μου συμβαινει αυτο...

9 μερες σημερα και στα ΕΛΤΑ τιποτα....

Οποτε μην ανησυχειτε...υπαρχουν και χειροτερα... :D:D:D

RS553882646NL

RS553882632NL

Η παραγγελία έχει γίνει 9/8.

Από όσα έχω διαβάσει νομίζω ότι δεν τα έχουν στείλει καν. Απλά έχουν δεσμευτεί τρακιν ναμπερ και με δουλεύουν κανονικά. Εσείς τι λέτε?

RS553882646NL

RS553882632NL

Η παραγγελία έχει γίνει 9/8.

Από όσα έχω διαβάσει νομίζω ότι δεν τα έχουν στείλει καν. Απλά έχουν δεσμευτεί τρακιν ναμπερ και με δουλεύουν κανονικά. Εσείς τι λέτε?

Κανε υπομονη και η δικια μου παραγγελια εγινε 9/8 και εμφανίζεται μετα απο 6 μερες στην ολλανδια..

Περασε Ελλάδα το δικο μου, σκαναριστηκε

24/08/2016 6:19 - ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ, ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)

Το ιδιο... :)

Σήμερα σκαναριστηκαν από τα ΕΛΤΑ 2 πακέτα από nl που έλεγαν (σύμφωνα με nl) ότι έφτασαν Ελλάδα 17+19/8.

Rs565835855nl

Rs566101555nl

:!:Υπενθυμίζω ότι συζητήσεις και αναφορές σχετικά με τρόπους αποφυγής πληρωμής τελωνείου απαγορεύονται. Ανάλογα σχόλια-συζητήσεις αφαιρούνται.:!:

Σύμφωνα με τον τελωνειακό κώδικα οποιαδήποτε προσπάθεια αποφυγής καταβολής δασμών και έμμεσων φόρων προς το κράτος ή ακόμα και παρότρυνση προς κάτι τέτοιο συνιστά λαθρεμπορία και διώκεται από το νόμο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Καλησπερα παιδια,

συμφωνα με το trackitonline ( το tracking των Ελτα εχει μαυρα μεσανυχτα ακομα )

το δικο μου πακετο εφτασε χθες Ελλαδα. RF413597000SG

Γνωριζει καποιος ποσες μερες κανουν τα Ελτα να το παραδοσουν ?

Δεν εννοω φυσικα να το φερουν σπιτι μου, αρκει να ερθει στην πολη μου ( Λαρισα ) και πηγαινω εγω να το παραλαβω.

Ειναι η πρωτη μου παραγγελεια απο Κινα και οπως καταλαβαινετε ανυπομονω :)

:: Be Ware The Power Of Light ::

Κανε υπομονη και η δικια μου παραγγελια εγινε 9/8 και εμφανίζεται μετα απο 6 μερες στην ολλανδια..

Δεν είναι θέμα υπομονής. Είναι ότι όπως γράφω νομίζω ότι με δουλεύουν και δεν έχουν στείλει τίποτα. 9/8 μου έστειλαν μήνυμα ότι έγινε αποστολή με τα τρακιν ναμπερ. Όπως λες και εσύ το δικό σου όπως και τα περισσότερα σε 6 μέρες εμφανίστηκε ολλανδια

Εμένα το μόνο που γράφει μέχρι τώρα είναι ότι είναι pre-adviced. Δεν έχει πάει ακόμα nlpost sorting center το οποίο είναι τα γραφεία της nl στην Άπω ανατολή. Δηλαδή δεν έχει παραληφθει καν καθόλου από nlpost

Edited by gmanis

Εμενα παντως λεει η Singapore Post λεει οτι εφτασε αεροδρομιο Αθηνα απο 15/08 αλλα μεχρι σημερα τιποτα στα ΕΛΤΑ....!!!!!

Ακομα περιμενω....

Εμενα παντως λεει η Singapore Post λεει οτι εφτασε αεροδρομιο Αθηνα απο 15/08 αλλα μεχρι σημερα τιποτα στα ΕΛΤΑ....!!!!!

Ακομα περιμενω....

Ώπα φιλέ,εγώ στην θέση σου θα μιλουσα με τον αποστολέα ,4-7 μέρες περιπου να φανεί το tracking στα ΕΛΤΑ.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δεν είναι θέμα υπομονής. Είναι ότι όπως γράφω νομίζω ότι με δουλεύουν και δεν έχουν στείλει τίποτα. 9/8 μου έστειλαν μήνυμα ότι έγινε αποστολή με τα τρακιν ναμπερ. Όπως λες και εσύ το δικό σου όπως και τα περισσότερα σε 6 μέρες εμφανίστηκε ολλανδια

Εμένα το μόνο που γράφει μέχρι τώρα είναι ότι είναι pre-adviced. Δεν έχει πάει ακόμα nlpost sorting center το οποίο είναι τα γραφεία της nl στην Άπω ανατολή. Δηλαδή δεν έχει παραληφθει καν καθόλου από nlpost

Έπρεπε να ηταν στο αεροδρόμιο όχι να γράφει pre adviced!μιλησες με αποστολέα;

Ώπα φιλέ,εγώ στην θέση σου θα μιλουσα με τον αποστολέα ,4-7 μέρες περιπου να φανεί το tracking στα ΕΛΤΑ.

Ναι μίλησα μαζί τους και μου λένε τα γνωστά κινέζικα ότι αργεί το tracking number να αλλάξει στο ίντερνετ κτλ. Το τελευταίο μου μνήμα το έστειλα εχθές το βράδυ και τους ζήτησα να μου πούνε με ποιο τοπικό κουριερ έστειλαν την παραγγελία από την αποθήκη τους σε nlpost και δεν μου έχουν απαντησει

Ναι μίλησα μαζί τους και μου λένε τα γνωστά κινέζικα ότι αργεί το tracking number να αλλάξει στο ίντερνετ κτλ. Το τελευταίο μου μνήμα το έστειλα εχθές το βράδυ και τους ζήτησα να μου πούνε με ποιο τοπικό κουριερ έστειλαν την παραγγελία από την αποθήκη τους σε nlpost και δεν μου έχουν απαντησει

Να φανταστώ οτι ουτε έστειλαν φωτογραφία απο το δέμα ε;

Κι εμένα το ίδιο. Παραγγελία γύρω στις 10 του μήνα, απο τις 15 Αυγούστου γράφει ως pre-advised. Αρα συμβουλή σας να επικοινωνήσω με το κατάστημα;

Κι εμένα το ίδιο. Παραγγελία γύρω στις 10 του μήνα, απο τις 15 Αυγούστου γράφει ως pre-advised. Αρα συμβουλή σας να επικοινωνήσω με το κατάστημα;

Αναλογα με ποια υπηρεσία έρχεται!παραγγελία απο ali με sg post σε 11 μέρες απο pre adviced στο ταχυδρομείο του χωριού μου!παραγγελία που έρχεται με nl 21 μέρες και λογικά θα παραλαβω παρασκευή!

Να φανταστώ οτι ουτε έστειλαν φωτογραφία απο το δέμα ε;

Καλά το φανταστικες. Παραγγελία είναι από Coolicool πρώτη φορά περνώ από εκεί λόγω μιας προσφοράς από elephone. Φανταστικα ότι αφού είναι επίσημα από την elephone δεν θα υπάρχει προβλημα

Καλά το φανταστικες. Παραγγελία είναι από Coolicool πρώτη φορά περνώ από εκεί λόγω μιας προσφοράς από elephone. Φανταστικα ότι αφού είναι επίσημα από την elephone δεν θα υπάρχει προβλημα

Στα 200$ το p9000?