Jump to content

Οδηγός αποστολής αγορών από Κίνα [ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ]

gerstavros2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

RS596240370NL

RF412879021SG

έχω κι εγώ αυτές τις παραγγελίες και αναμένω. από geekbuying τα πήρα και ποτέ δεν είχα θέμα. ελπίζω να μην αργήσουν πολύ.

• Απαντήσεις 44χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

παιδια εχω 3 αποστολες με Ολλανδικα , η πρωτη απο vickmall , oι αλλες 2 απο ali & tinydeal , η πρωτη εμφανιστηκε Ολλανδια 14/8 και 17/8 Ελλαδα και ηδη παρελαβα ,

τα αλλα 2 , 13/8 ολλανδια , 17/8 Ελλαδα και απο τοτε αγνοουνται ..να ανησυχω η απλα ετυχε ??

RS472457961NL

RS601965569NL

RS545551293NL

[85]IPHONE(6)3G-3GS-4-5-5s-6plus[NOKIA(42)1100 6110 6150 6210 6310i 3210 3310 3330 8210 8310 8810 8850 7650 3510 3100 5100 5140 3200 6610 6600 7200 2650 7260 6101 6230 6670 3230 6111 N71 5300 6290 6300 N76 1650 5220 6303i c2-03 202 206 301 515 225] [ERICSSON z200 v800 w800i T280i 337 388 768 788 t20 t20s t28][sHARP G400 G30i G25 G703 GX29 GX770] [PANASONIC (3)] [sAMSUNG 5522 7722 8262 9060][XIAOMI RN2-3-4-5A-5 MIMAX1-2-3 MI MIX][POCO F2-X3]

Εγώ παρηγγειλα από Vickmall και μου είπε αρχικά ότι θα σταλεί με NL και τελικά μου το έστειλαν με SG γιατί λέει με NL χάνονται!

Το θέμα είναι έχει παραλάβει κάνεις με SG από τότε που άρχισαν τα προβλήματα ή ακόμα χάνονται???

Το tr.number μου: RF414128325SG

Εγώ παρηγγειλα από Vickmall και μου είπε αρχικά ότι θα σταλεί με NL και τελικά μου το έστειλαν με SG γιατί λέει με NL χάνονται!

Το θέμα είναι έχει παραλάβει κάνεις με SG από τότε που άρχισαν τα προβλήματα ή ακόμα χάνονται???

Οτι να ναι...

Εγω παρήγγειλα αρχες Αυγουστου, εβαλα SG και μετα σε ερωτηση στη Selina μου απαντησε οτι τα στελνουν με NL ακομη και αν επελεξα SG, για καλλίτερα. Απο 17/8 λεει The item has arrived in the country of destination και περιμενουμε...

Οτι να ναι...

Εγω παρήγγειλα αρχες Αυγουστου, εβαλα SG και μετα σε ερωτηση στη Selina μου απαντησε οτι τα στελνουν με NL ακομη και αν επελεξα SG, για καλλίτερα. Απο 17/8 λεει The item has arrived in the country of destination και περιμενουμε...

Μια απο τα ίδια. SG επέλεξα, με NL στάλθηκε, 17 του μήνα "εφτασε", καμία ενημέρωση απο τα ΕΛΤΑ ακόμα

Εντωμεταξύ, μια θήκη και ένα Tempered που παρηγγειλα απο το ίδιο κατάστημα 3 μέρες μετά, σήμερα φτάσανε, και φάνηκαν κατευθείαν στο σύστημα των ΕΛΤΑ. Τα είχαν στείλει με China Post

Edited by Papp0us

μια χαρά πάει για δες https://track.trackingmore.com/4px/en-RF414128325SG.html

Το μαγαζι εχει πλακα.Εγω εγραψα να σταλει με.sg και το εστειλαν με nl.

Το μαγαζι εχει πλακα.Εγω εγραψα να σταλει με.sg και το εστειλαν με nl.

Μια από τα ιδια και σε μενα

Μανώλης

Εγώ πάντως στα ΕΛΤΑ που πήρα το μεσημέρι, μου είπαν οτι ότι και αν γράφει το ολλανδικό Tracking, αφού δε φαίνεται στο σύστημα των ΕΛΤΑ. Ελλάδα δεν έχει μπεί. Επίσης οι 10 μέρες που έχουν περάσει απο τη στιγμή που έφυγε απο Ολλανδία(13 έφυγε απο εκει) είναι πάρα πολλές, και θα πρέπει να επικοινωνήσω με τον αποστολέα. Το Live Chat του Vickmall απο το πρωί ψώφιο, και στο Message δεν απαντάνε. Skype μια απο τα ίδια. Άντε βγάλε άκρη.

Τόσες παραγγελίες απο το ναρκοπέδιο το Gearbest και το Everbuying, τέτοιο θέμα δε μου ξανατυχε ποτέ. Μ'αρεσει που πήγα Vickmall για σίγουρα. Υπομονή και βαθιές ανάσες, που θα πάει, θα φτάσει :P Όχι τίποτα άλλο, αλλα έδωσα και το 5X οταν έφυγε απο Ολλανδία, και έχω μείνει με τον παππού το Galaxy S2 που μου κάνει τη ζωή πατίνι.

Edited by Papp0us

Εγώ πάντως στα ΕΛΤΑ που πήρα το μεσημέρι, μου είπαν οτι ότι και αν γράφει το ολλανδικό Tracking, αφού δε φαίνεται στο σύστημα των ΕΛΤΑ. Ελλάδα δεν έχει μπεί. Επίσης οι 10 μέρες που έχουν περάσει απο τη στιγμή που έφυγε απο Ολλανδία(13 έφυγε απο εκει) είναι πάρα πολλές, και θα πρέπει να επικοινωνήσω με τον αποστολέα. Το Live Chat του Vickmall απο το πρωί ψώφιο, και στο Message δεν απαντάνε. Skype μια απο τα ίδια. Άντε βγάλε άκρη.

Τόσες παραγγελίες απο το ναρκοπέδιο το Gearbest και το Everbuying, τέτοιο θέμα δε μου ξανατυχε ποτέ. Μ'αρεσει που πήγα Vickmall για σίγουρα

Γενικά πρέπει να υπάρχει θέμα με NL, το κακό είναι ότι δεν ξέρεις ποιον να πιστέψεις... Εγώ παραγγελία τον Ιούνιο ...εφτασε Ελλάδα 19 Αυγούστου!! Βέβαια ΕΛΤΑ δεν φαίνεται πουθενά μόνο στο 17track. (τα χρήματα τα πήρα πίσω χτες... Τώρα μάλλον πάω για νέα παραγγελία και αν φτάσει ποτέ δεν θα το παραλαβω)

Στάλθηκε από το LEAGOO Z5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπερα και απο μενα παιδια....

Εχω χρονια που παραγγελνω απο το εξωτερικο χωρις προβλημα μεχρι στιγμης...

Αλλα τωρα εχω αυτα τα δυο tracking numbers που με προβληματιζουν οσο να'ναι, λογω αυτων που ειχαν συμβει με Singapore Post πριν απο λιγο καιρο...

Οι παραγγελιες ειναι απο Fasttech οπου ειναι αψογοι σε ολα τους ολον αυτον τον καιρο...(Ηλεκτρονικο Τσιγαρο...)

Τα νουμερα ειναι αυτα...

RP345834705SG

RP344604119SG

Θα ηθελα την γνωμη σας...

Πρεπει να ανησυχω λετε???? :)

Τόσες παραγγελίες απο το ναρκοπέδιο το Gearbest και το Everbuying, τέτοιο θέμα δε μου ξανατυχε ποτέ. Μ'αρεσει που πήγα Vickmall για σίγουρα. Υπομονή και βαθιές ανάσες, που θα πάει, θα φτάσει :P Όχι τίποτα άλλο, αλλα έδωσα και το 5X οταν έφυγε απο Ολλανδία, και έχω μείνει με τον παππού το Galaxy S2 που μου κάνει τη ζωή πατίνι.

Και πως γραφει οτι εφτασε ελλαδα?μονο του?Εγω πιστευω οτι εχει φτασει αεροδρομιο αλλα κολοβαρανε στα; ελτα.Και εμενα λεει οτι εφτασε 21 -8 το πρωι αλλα ελτα τιποτα.

Σ' ευχαριστώ ,παντού έλενξα αλλά μόνο στο sky56 έβγαλε τα παρακατω

2016-08-09 13:30:00 Parcel departure in Shenzhen Sorting Centre

2016-08-10 09:25:00 Parcel departure arrive in HongKong Sorting Centre

2016-08-12 05:41:00 Parcel is leaving Hong Kong Airport

2016-08-16 23:30:00 Frankfurt Sorting Centre

2016-08-17 12:11:00 Information sent to Czech

Άρα πάει για Τσεχία

Μια απο τα ιδια κι μενα σε 7 μερες απο Κινα Γερμανια και 8 μερες μετα ακομη να φτασει Τσεχια (.517χλμ)

Και πως γραφει οτι εφτασε ελλαδα?μονο του?Εγω πιστευω οτι εχει φτασει αεροδρομιο αλλα κολοβαρανε στα; ελτα.Και εμενα λεει οτι εφτασε 21 -8 το πρωι αλλα ελτα τιποτα.

Μα το θέμα είναι οτι μόνο το PostNL έχει θέμα. Έχω 3 ακόμα απο Czech post 2 απο China post που πέρασαν κανονικά μετά τον δεκαπεντάυγουστο. Αυτή έχει μείνει, και το θέμα είναι γενικό απο την NL απο οτι βλέπω

Μα το θέμα είναι οτι μόνο το PostNL έχει θέμα. Έχω 3 ακόμα απο Czech post 2 απο China post που πέρασαν κανονικά μετά τον δεκαπεντάυγουστο. Αυτή έχει μείνει, και το θέμα είναι γενικό απο την NL απο οτι βλέπω

Τα πραγματα απο china post σιγουρα θα ηταν σε αλλο σακο που ανοιξανε πρωτο.Εγω επιμενω σε αυτο που ειπα πριν.Οπως ειπα πριν το δικο δεμα εφυγε απο ολλανδια στις 18-8 και λεει οτι εφτασε ελλαδα 21-8.Υπομονη μαζι θα παραλαβουμε.Αφου εχουμε tracking number δεν υπαρχει θεμα.Εγω μια θηκη που πηρα απο το ebay και ουτε ξερω με τι εφτασε ηρθε σε 7 μερες.απο κινα.Απο τις.400 παραγγελιες που εχω κανει γενικα απο εξω δεν εχουν ερθει οι 6.Αυτες οι 6 δεν ειχαν trucking.αλλα τα λεφτα μου τα πηρα πισω.

Edited by johnbakk

Τα πραγματα απο china post σιγουρα θα ηταν σε αλλο σακο που ανοιξανε πρωτο.Εγω επιμενω σε αυτο που ειπα πριν.Οπως ειπα πριν το δικο δεμα εφυγε απο ολλανδια στις 18-8 και λεει οτι εφτασε ελλαδα 21-8.Υπομονη μαζι θα παραλαβουμε.Αφου εχουμε tracking number δεν υπαρχει θεμα.Εγω μια θηκη που πηρα απο το ebay και ουτε ξερω με τι εφτασε ηρθε σε 7 μερες.απο κινα.Απο τις.400 παραγγελιες που εχω κανει γενικα απο εξω δεν εχουν ερθει οι 6.Αυτες οι 6 δεν ειχαν trucking.αλλα τα λεφτα μου τα πηρα πισω.

Ε εντάξει, δεν έχω φτάσει στο σημείο να πιστεύω οτι δε θα παραλάβω, απλά συνήθως οι παραγγελίες με PostNL μου καθυστερούν μέχρι να φτάσει Ολλανδία το πακέτο, και μετά πάνε μπάλα. Πιο πολύ σπάστηκα που βιάστηκα και έδωσα το κινητό, γιατι δεν περίμενα με τίποτα, να μείνει 6 μέρες στο είναι-δεν-είναι-Ελλάδα, παρα φοβάμαι οτι δε θα παραλάβω.

99% μέχρι τέλος της εβδομάδας θα έχουν σκαναριστεί και θα έχουν περάσει ολα, απλά με την τύχη μου τα έχω που έπεσα στην περίπτωση :P

Τελευταία, ότι έρχεται με απλό ταχυδρομείο απο κίνα, (Unregistered) μου έρχετε σφαίρα. Περισσότερο για αυτό μου κακοφαίνεται η καθυστέρηση. Αν το είχα πάρει με απλό China Post θα είχε φτάσει ήδη.

Edited by Papp0us

Κοιτα, να σου πω εμενα λεει οτι έχει φύγει απο Ολλανδία 11/8 και 2016-08-17 09:58 The item has arrived in the country of destination πρέπει να ναι όντως γενικό το πρόβλημα. Ελπίζω μέχρι την Παρασκευή να δούμε τα πακέτα σκαναρισμένα απο ΕΛΤΑ... Αλλιως καλη μας υπομονή...

Αν δεν κάνω λάθος, ως προς την NL, το αναχώρησε για Ελλάδα σημαίνει ότι δρομολογήθηκε για αποστολή στην Ελλάδα (πρακτικά, αναμένει πτήση), ενώ το έφτασε στην Ελλάδα σημαίνει ότι η πτήση που το μετέφερε αφίχθη.

Γι' αυτό και οι ενδείξεις αυτές έχουν διαφορά ημερών.

Μετα την άφιξη, είναι θέμα Ελ.Τα.

Αν δεν κάνω λάθος, ως προς την NL, το αναχώρησε για Ελλάδα σημαίνει ότι δρομολογήθηκε για αποστολή στην Ελλάδα (πρακτικά, αναμένει πτήση), ενώ το έφτασε στην Ελλάδα σημαίνει ότι η πτήση που το μετέφερε αφίχθη.

Γι' αυτό και οι ενδείξεις αυτές έχουν διαφορά ημερών.

Μετα την άφιξη, είναι θέμα Ελ.Τα.

Μετά την άφιξη ΔΕΝ είναι ζήτημα των ΕΛΤΑ αλλά της εταιρείας η οποία τα παραλαμβάνει στο αεροδρόμιο.

Τα ΕΛΤΑ αναλαμβάνουν όταν τους παραδώσουν τα δέματα από την εταιρεία ....

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

Εμενα παντως η σελινα μου ειπε οχι nl post που διαλεξα αλλα SG post της ζητησα και το αλλαξε

Πιστευω οτι για ολα φταινε οι ελληνικες υπηρεσιες

Ευχομαι γρηγορες παραλαβες και ακεραιες

Μην χανετε την ψυχραιμια σας διακοπες Αυγουστου ειναι θα περσουν

ADAPT OVERCOME IMPROVISE

Αλλαγή σκηνικού

08.08.2016 04:07

Electronic notification of shipment

Greece

08.08.2016 06:07

Electronic notification of shipment

Greece

11.08.2016 13:23

Arrived at sorting center

Greece

13.08.2016 08:06

Send item abroad (Export)

Greece

17.08.2016 09:58

Import (Item arrived at country of destination)

Greece

Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ Α.Ε:

Track at official postal site

Date & time Event/Location Weight Additional

11.08.2016 13:23

Send item abroad

Netherlands

11.08.2016 17:44*

Update item information

Greece

24.08.2016 08:41

Import (Item arrived at country of destination)

Athens Amu

Greece

παλλικάρια, το Gearbest (14/08) έδωσε σε φίλο μου αυτό το tracking number: NL14711046172775

στο 17track δεν φαίνεται τίποτα.... Γνωρίζει κανείς από που μπορώ να κάνω ανίχνευση;

:cool:

I want to be,

what i was,

when i wanted to be,

what i am now!!!