Jump to content

Οδηγός αποστολής αγορών από Κίνα [ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ]

gerstavros2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημερα

Εχω κανει αγορα απο gearbest και η αποστολη εγινε απο hong kong με dhl το κοστις με τα εξοδα αποστολης ειναι 148.71 απο εκει μου στειλανε τιμολογιο στα 78 δολαρια σε επικ με dhl σημερα μου αναφερανε οτι θα πρεπει να γινει εκτελωνισμος και πρεπει να πληρωσω σε αυτους καπου τριαντακατ ευρω + φορους που θα αποφασιση το τελωνειο με βαση την αξια του προιοντως.

Υπερχει περιπτωση - τροπος να αποφυγουμε ολα αυτα τα extra?

Όχι, εφ'όσον επέλεξες DHL, έπρεπε να γνωρίζεις ότι θα πληρώσεις τα μαλλιοκέφαλά σου. Υπ'όψιν ότι γιά κάθε ημέρα που περνάει θα πληρώνεις επιπλέον ..

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

• Απαντήσεις 43,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλημερα

Εχω κανει αγορα απο gearbest και η αποστολη εγινε απο hong kong με dhl το κοστις με τα εξοδα αποστολης ειναι 148.71 απο εκει μου στειλανε τιμολογιο στα 78 δολαρια σε επικ με dhl σημερα μου αναφερανε οτι θα πρεπει να γινει εκτελωνισμος και πρεπει να πληρωσω σε αυτους καπου τριαντακατ ευρω + φορους που θα αποφασιση το τελωνειο με βαση την αξια του προιοντως.

Υπερχει περιπτωση - τροπος να αποφυγουμε ολα αυτα τα extra?

Μπορεις να του πεις του κινεζου να παρει πισω και να σ στειλει μ απλο ταχυδρομειο!

Μπορεις να του πεις του κινεζου να παρει πισω και να σ στειλει μ απλο ταχυδρομειο!

Ναι, και επίσης ο κινέζος μπορεί να πει ότι δε συμφωνεί, εφόσον είχες εσύ ο ίδιος ζητήσει αποστολή με dhl.

Ναι, και επίσης ο κινέζος μπορεί να πει ότι δε συμφωνεί, εφόσον είχες εσύ ο ίδιος ζητήσει αποστολή με dhl.

και εαν δεν παραλαβω απο dhl για να επιστραφη πισω γιατι δεν θα απανταω στο τηλ και θα πουν οτι δεν με εντοπισαν και ζητησω νειτε να το στειλουν ξανα με ταχυδρομειο ειτα τα χρηματα μου πισω?

επισης ξερει καποιος ποσο μπορει να πληρωσω εχτρα???

Πόσες φορές πρέπει να πούμε ΟΧΙ αποστολή με κουριερ, και πολύ καλά θα κάνει ο κάθε Κινέζος να μην δέκτη, ο πελάτης επέλεξε DHL και με αυτό έστειλε.

Στάλθηκε από το pipo u8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

Πόσες φορές πρέπει να πούμε ΟΧΙ αποστολή με κουριερ, και πολύ καλά θα κάνει ο κάθε Κινέζος να μην δέκτη, ο πελάτης επέλεξε DHL και με αυτό έστειλε.

Στάλθηκε από το pipo u8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

οκ αδερφε την πατησα δεν ειχα ιδεα οτι θα γινει κατι τετοιο μεχρι τωρα οτι εχω παρει ερχοταν με ταχυδρομειο

ειδα οτι η χρεωση για παραδωση σε 3-7 μερες ηταν 3,50€ και λεω οκ.

μην μας φας βοηθεια ζηταω να βγαλω ακρη................

Εστειλε τελικα τα στοιχεια στο gearbest και μου εστειλαν αυτο http://prntscr.com/bngrtg θα αργησει να ερθει το tracking number ?? Οσο αφορα την paypal εστειλα μηνυμα στο support της revolut και μου ειπαν οτι βαζω λαθος τη διευθυνση... το ξαναεκανα με τη διευθυνση που μου ειπε αλλα παλι τα ιδια... Αν φτιαξω αλλο λογαριασμο paypal και δοκιμασω θα εχω το ιδιο θεμα ?? Την προιγουμενη φορα πως το ειχαν δεχτει και αγοραζα κανονικα με την ιδια καρτα ?

βοηθεια ζηταω να βγαλω ακρη................

Επικοινώνησε με τον Κινέζο και παρακάλεσέ τον να το δεχτεί πίσω ώστε να στο ξαναστείλει με ταχυδρομείο.

Δε βλέπω άλλη λύση.

Αλλιώς αναγκαστικά πληρώνεις τα εκτελωνιστικά, και γλιτώνεις τα παρακάλια και το δίμηνο της επιπλέον αναμονής.

οκ αδερφε την πατησα δεν ειχα ιδεα οτι θα γινει κατι τετοιο μεχρι τωρα οτι εχω παρει ερχοταν με ταχυδρομειο

ειδα οτι η χρεωση για παραδωση σε 3-7 μερες ηταν 3,50€ και λεω οκ.

μην μας φας βοηθεια ζηταω να βγαλω ακρη................

Κινησου γρηγορα ερχεται 15στος σε ενα μηνα και τοτε γινεται κακος χαμος στην ελλαδα με τα ελτα

Επικοινώνησε με τον Κινέζο και παρακάλεσέ τον να το δεχτεί πίσω ώστε να στο ξαναστείλει με ταχυδρομείο.

Δε βλέπω άλλη λύση.

Αλλιώς αναγκαστικά πληρώνεις τα εκτελωνιστικά, και γλιτώνεις τα παρακάλια και το δίμηνο της επιπλέον αναμονής.

Εχεις καθολου υποψην ποσο μπορει να πανε τα εκτελωνιστικα?????η dhl θελει σιγουρα 35 και κατι ψηλα ποσο μπορει να ειναι ο φορος για τιμολογιο 80 $

Edited by leuteris7

α δε το ήξερα.. υπέθεσα πως ήξεραν στα ΕΛΤΑ.. αλλά μάλλον :D

το ξέχασα.. είναι MS04597171XSG

η 4PX το διαχειριζεται και το εστειλε με Singapore post...περιμενε μεχρι 4/7 που κλεινει μηνας και μιλα με το καταστημα μετα....αν δεις οτι τραβαει περα απο 30 εργασιμες και δεν εχεις λαβει κοιτα μηπως κανεις dispute στο Paypal γιατι φαινεται να ειναι απο τα χαμενα αν λενε οτι εφτασε απο τις 7/6 στην Ελλαδα

http://xoms.4px.com/home/track/home_index?trackNums=MS04597171XSG

ServeCode ShipperCode Product Destination LastTrack

MS04597171XSG LP00049986434344 AESGOM+ GREECE 2016-06-07 15:13,Shipmnet arrived at destination country

2016-06-07 15:13 Shipmnet arrived at destination country

2016-06-04 14:07 parcel dispatched from original office

2016-06-03 23:59 SG / Arrive at Airport

2016-06-03 23:59 SINGAPORE / Arrive at Airport

2016-06-03 18:00 HK / Depart from Airport

2016-06-03 18:00 HONGKONG / Depart from Airport

2016-06-03 14:00 HK / Arrive at facility

2016-06-03 14:00 HONGKONG / Arrive at facility

2016-06-01 16:54 Mingle,Shenzhen,China /

2016-06-01 13:30 Mingle,Shenzhen,China / Shipment operation completed

2016-06-01 13:17 Mingle,Shenzhen,China / Shipment arrived at facility

Edited by zatast

Εχεις καθολου υποψην ποσο μπορει να πανε τα εκτελωνιστικα?????η dhl θελει σιγουρα 35 και κατι ψηλα ποσο μπορει να ειναι ο φορος για τιμολογιο 80 $

Εγώ, πρόπερσι, σε ανάλογη περίπτωση για 60$ απόδειξη είχα πληρώσει 53€ στην dhl.

Τι έγινε ρε παιδιά με sg post? Δεν στέλνουν πολλοί πλέον και έρχονται σφαίρα ή έτυχε? Μέσα σε 5 ημέρες έκλεισε αεροδρόμιο.

27/6/16 16:26 - ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

1/7/16 08:43 - ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ, ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)

1/7/16 13:08 - ΑΦΙΞΗ ΣΕ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ, Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ

1/7/16 13:18 - ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ, Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

Edited by zananiro
The day is my enemy, the night my friend

Τι έγινε ρε παιδιά με sg post? Δεν στέλνουν πολλοί πλέον και έρχονται σφαίρα ή έτυχε? Μέσα σε 5 ημέρες έκλεισε αεροδρόμιο.

27/6/16 16:26 - ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

1/7/16 08:43 - ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ, ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)

1/7/16 13:08 - ΑΦΙΞΗ ΣΕ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ, Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ

1/7/16 13:18 - ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ, Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

Μάλλον το πακέτο σου φορτώθηκε τελευταίο στο κοντέινερ ενώ το πλοίο ήδη έλυνε κάβους!

Με ΗΚ να παραγγείλω άφοβα? Θα έχω κανένα θέμα από Hong Kong?
Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

Κάπου 25% του ποσού είναι + το ποσό της DHL.

η Flat Rate Shipping ειναι καλη ?? με αυτη ερχετε το δεμα μου

Δεν είναι μεταφορική, ο τρόπος αποστολής είναι ...

Μάλλον το πακέτο σου φορτώθηκε τελευταίο στο κοντέινερ ενώ το πλοίο ήδη έλυνε κάβους!

Εφτιαξαν λιμανι στο αεροδρομιο ? Μπραβο ! :lol::cool:

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Καταραμένο τσίπουρο :lol:

Τσίπουρο ;;; Καλά να πάθεις ... :X

Κάτι ήξεραν και το έκαναν πιό ακριβό από το Εθνικό ποτό μας, το ουισκάκι .. :rolleyes::rolleyes:

http://i225.photobucket.com/albums/dd168/evansp1/SMILIES/th_aaxa.gifhttp://i225.photobucket.com/albums/dd168/evansp1/SMILIES/th_aaxa.gifhttp://i225.photobucket.com/albums/dd168/evansp1/SMILIES/th_aaxa.gif

Καταραμένο τσίπουρο :lol:

εμ κατι ξερομε εμεις που σφαζομαι απογευματιατικα μπουκαλακι περδικας οριτζιναλε με το τρακινγ ναμπερ του απ το σουπερ μαρκετ :lol:

btw ρε παιδια ενας αδερφος που ελεγε οτι το δεμα του γυροφερνε στην Ιαπωνια αντι να ερθει Ελλαδα,εμαθε κανεις αν το παρελαβε ή πηγε καλια τ΄ ???

το banggood από ευρώπη σε πόσες ημέρες στέλνει (όποιος έχει εμπειρία) και μέσω ποιας εταιρίας ?

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

το banggood από ευρώπη σε πόσες ημέρες στέλνει (όποιος έχει εμπειρία) και μέσω ποιας εταιρίας ?

συνηθως ενα μηνα αλλα μπορει να φτασει και δυο...οσον αφορα την εταιρια χρειαζεται το tracking number αν εχεις για να το δουμε. σε ενα που επελεξα με Priority Direct Mail ηρθε σε 2 εβδομαδες με postNL μεσω NL φυσικα

συνηθως ενα μηνα αλλα μπορει να φτασει και δυο...οσον αφορα την εταιρια χρειαζεται το tracking number αν εχεις για να το δουμε. σε ενα που επελεξα με Priority Direct Mail ηρθε σε 2 εβδομαδες με postNL μεσω NL φυσικα

??????????

από banggood CN παραλαμβάνω αυτή την εποχή σε 17 με 21 ημέρες και μου λές από το eu warehouse της ίδιας εταιρίας παραλάμβάνεις σε 1 μήνα ?

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------