Jump to content

Οδηγός αποστολής αγορών από Κίνα [ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ]

gerstavros2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παρήγγειλα από gearbest το redmi note 2 (13/3/16) και μου έστειλαν tracking number στις 16/3 από hungary post....το οποίο δεν δούλευε για 2+ βδομάδες....τελικά την προηγούμενη Πέμπτη μου έδειξε

2016.03.31

13:41 Nemzetközi Posta Kicserélő Központ

Item information :

Küldemény postai átvétele / Item accepted

2016.03.31

15:33

Item information :

Indító nemzetközi feldolgozó központba érkezett / Item in office of exchange

2016.03.31

Item information :

Célországba elküldve / Item sent abroad

Μετά παρατήρησα ότι ο αριθμός δουλεύει και στα ελτα

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 31-03-2016 13:41 ΟΥΓΓΑΡΙΑ

ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ 31-03-2016 15:33 ΟΥΓΓΑΡΙΑ

Αλλά από τότε δεν άλλαξε η κατάσταση του...έστειλα mail στα ελτα και μου είπαν ότι δεν παρέλαβαν ακόμα στην Ελλάδα ... γιατί δεν στάλθηκε ακόμα ? ξέρει κανείς πόσο θα πάρει να έρθει περίπου ?

• Απαντήσεις 44χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Κανω λαθος η κατι συμβαινει τον τελευταιο μηνα στα ελτα.Περιμενω 3 πακετα τα οποια εχουν η καθυστερησει υπερβολικα η εχουν χαθει

TRACKING NO.

RF383767105SG

STATUS

Arrival at Destination Post (Country: GR)

POSTING DATE

20/03/2016

STATUS DATE

27/03/2016

DESPATCH NO

4069

Date Short Description

27/03/2016

22/03/2016

Despatched to overseas (Country code: GR)

20/03/2016

Received from Customer

Στο site των Ελτα δεν φαινεται να εχει ερθει καν Ελλαδα

Τι μου προτεινετε να κανω;

Παρήγγειλα από gearbest το redmi note 2 (13/3/16) και μου έστειλαν tracking number στις 16/3 από hungary post....το οποίο δεν δούλευε για 2+ βδομάδες....τελικά την προηγούμενη Πέμπτη μου έδειξε

2016.03.31

13:41 Nemzetközi Posta Kicserélő Központ

Item information :

Küldemény postai átvétele / Item accepted

2016.03.31

Item information :

Indító nemzetközi feldolgozó központba érkezett / Item in office of exchange

2016.03.31

Item information :

Célországba elküldve / Item sent abroad

Μετά παρατήρησα ότι ο αριθμός δουλεύει και στα ελτα

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 31-03-2016 13:41 ΟΥΓΓΑΡΙΑ

ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ 31-03-2016 15:33 ΟΥΓΓΑΡΙΑ

Αλλά από τότε δεν άλλαξε η κατάσταση του...έστειλα mail στα ελτα και μου είπαν ότι δεν παρέλαβαν ακόμα στην Ελλάδα ... γιατί δεν στάλθηκε ακόμα ? ξέρει κανείς πόσο θα πάρει να έρθει περίπου ?

φιλε μου δεν θελω να στο πω... αλλα το κινητο το ταχυδρομησαν 30/3 +/-1 μερα... δεν το ειχαν στοκ , σου δωσανε εσενα ενα tr# να μην γκρινιαζεις... το εκαναν παραγγελια, τους το φερανε και μετα στο στειλανε....

καλα σαραντα που συνεχιζετε να ψωνιζετε απο το gearbest για να γλυτωσετε 3-4 ευρω

λογικα εχεις καμμια 10αρια μερες ακομη τουλαχιστο

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

TRACKING NO.

RF383767105SG

STATUS

POSTING DATE

20/03/2016

STATUS DATE

27/03/2016

DESPATCH NO

4069

Date Short Description

27/03/2016

22/03/2016

Despatched to overseas (Country code: GR)

20/03/2016

Received from Customer

Στο site των Ελτα δεν φαινεται να εχει ερθει καν Ελλαδα

Τι μου προτεινετε να κανω;

ΥΠΟΜΟΝΗ

δεν εχουν ανοιξει τον σακο ακομη... λογικα σημερα αυριο...

Οποιος βιαζεται δεν ψωνιζει απο Κινα...

οι Κινεζοι ειναι φιλοι μας και θελουν τα λεφτα μας!

Εφ'όσον σου λέει καθαρά ότι το αντικείμενο παραδώθηκε στον παραλήπτη στην Γαλλία εσύ που παίρνεις τηλέφωνο ;;; Το μόνο που μένει είναι να κάνεις dispute στο paypal ή να ζητήσεις από την τράπεζα να ακυρώσει την πληρωμή εάν το αγόρασες με κάρτα.

Παρομοια περιπτωση με του φιλου που απαντας , εμενα απλα δεν το εχει παραλαβει ο Γερμαναρας ακομα

Status of item RE831765779SE

Date/Time Location Tracking event

3/31/2016 3:53 PM GERMANY The item has arrived at the international terminal in the destination country for sorting

3/31/2016 3:53 PM GERMANY The item is now at customs abroad for determination of any customs duty payable.

3/30/2016 11:46 AM MALMO UTR/MMAH,Sverige The item has been dispatched from Direct Link's international terminal for onward transport to the country of destination

3/18/2016 8:34 AM Direct Link, PostNord Receiving HUB Item received for processing

Δεν μπορω να βγαλω ακρη με το Gearbest , κανουν τους "Κινεζους" καλυτερα απο ολους αφου ειναι πραγματικοι Κινεζοι.

Τους αναφερω οτι εχει παει σε λαθος χωρα και αυτοι λενε περιμενε...

Εκανα ασχημα που ανοιξα dispute ? Δεν ξερω τι αλλο να κανω...

Περίμενε μερικές ημέρες ακόμη (40-45 από την πληρωμή) και μετά dispute. Μην ασχολείσθε με τα καταστήματα, τζάμπα χάνετε την ώρα σας ...
Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

Περίμενε μερικές ημέρες ακόμη (40-45 από την πληρωμή) και μετά dispute. Μην ασχολείσθε με τα καταστήματα, τζάμπα χάνετε την ώρα σας ...

Εχω ηδη κανει dispute οπως εγραψα.

Εχω περιθωριο μεχρι τις 20 να το κανω claim .

Αναλογως με την εξελιξη του τρ.νρ.

Αν δω τις επομενες μερες οτι εγινε delivered σε κανα Γερμανο θα το κανω αμεσα claim .

Αλλιως θα περιμενω μεχρι τις 20 του μηνα , βλεποντας και κανοντας.

Αν δω τις επομενες μερες οτι εγινε delivered σε κανα Γερμανο θα το κανω αμεσα claim .

Εγω ένα δεν μπορω να καταλαβω, γιατι φταιει το κατάστημα αφου εχει βαλει στο δεμα τα σωστα στοιχεια αποστολης. Σε αυτό η λογικη λεει ότι φταιει η μεταφορικη εταιρια, γιατι αυτή εκανε τη "πατατα" και όχι το κατάστημα. Κανονικα η μεταφορικη πρεπει να αναλαβει τις ευθύνες του λαθους της (που μπορει να μην είναι και λαθος και να είναι κι εσκεμμενο) Από το Gearbest δεν σου εστειλαν φωτο φιλε μου του δεματος τι στοιχεια γραφει η ετικετα που κολλανε πανω στο δεμα? Δεν εχει τα στοιχεια της διευθυνσης σου και της χωρας αποστολης?

Edited by aby

Εγω ένα δεν μπορω να καταλαβω, γιατι φταιει το κατάστημα αφου εχει βαλει στο δεμα τα σωστα στοιχεια αποστολης. Σε αυτό η λογικη λεει ότι φταιει η μεταφορικη εταιρια, γιατι αυτή εκανε τη "πατατα" και όχι το κατάστημα. Κανονικα η μεταφορικη πρεπει να αναλαβει τις ευθύνες του λαθους της (που μπορει να μην είναι και λαθος και να είναι κι εσκεμμενο) Από το Gearbest δεν σου εστειλαν φωτο φιλε μου του δεματος τι στοιχεια γραφει η ετικετα που κολλανε πανω στο δεμα? Δεν εχει τα στοιχεια της διευθυνσης σου και της χωρας αποστολης?

Ναι , δες την φωτογραφια και αν διακρινεις κατι πες μου κι εμενα σε παρακαλω.

http://i.imgur.com/1BW41Su.jpg

Δεν εχω κανενα στοιχειο που να αποδυκνυει οτι μου εχουν στειλει κατι.

Ενα tr.nr RE831765779SE το οποιο κατεληξε στην Γερμανια ( τσεκαρε το στο postnord η στο trackitonline.ru ) και αυτη η πολυ ωραια φωτο που βλεπεις.

[/color]Καλησπέρα στην παρέα..RX807444796DE. Είναι νορμαλ απο Γερμανία να μην έχει έρθει ακόμα? Εστάλη με 4px απο Κινα και αν καταλαβαίνω καλά παρέλαβε η DHL μετά. Έχει κανείς παρόμοια εμπειρία?:blink::wacko::cry:
Memento Mori

Ναι , δες την φωτογραφια και αν διακρινεις κατι πες μου κι εμενα σε παρακαλω.

http://i.imgur.com/1BW41Su.jpg

Δεν εχω κανενα στοιχειο που να αποδυκνυει οτι μου εχουν στειλει κατι.

Ενα tr.nr RE831765779SE το οποιο κατεληξε στην Γερμανια ( τσεκαρε το στο postnord η στο trackitonline.ru ) και αυτη η πολυ ωραια φωτο που βλεπεις.

Ναι σ αυτην δε φαινεται τιποτα. Σε μενα ότι μου εχουν στειλει ευτυχως σε φωτο είναι πεντακάθαρες και είναι ευδιάκριτα όλα τα στοιχεια αποστολης.

Τι γίνεται με sweden post re παιδιά? 17/2 έχω παραγγείλει 1 μπαταρία για το opo μου από aliexpress και ακόμα να την παραλάβω. 17/4 φεύγω για εξωτερικό και δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το κινητό χωρίς την καινούργια μπαταριά. Λέτε να παραγγείλω άλλη η να ρισκάρω και να περιμένω να δω τι έλεος θα γίνει με sweden post? Τελευταίο update

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΊΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 12-03-2016 15:21 ΣΟΥΗΔΙΑ

Αυτο σημαινει ότι δεν έχει έρθει καν Ελλάδα μετά απο 45 μέρες?

MHN KANETE κατευθειαν despute ρε παιδια... (δεν ειναι προσωπικο φιλε, γενικα το λεω) ποσες φορες θα το πουμε? depute μπορεις να κανεις μονο μια φορα...

πρωτα μιλας με το καταστημα, ακομη και αν αυτο ειναι το gearbest... περιμενεις να δεις τι εγινε ακριβως και μετα κανεις despute.

πες μου σε παρακαλω τωρα, αν γινει redirect το δεμα γιατι η διευθυνση ειναι λαθος και σου ερθει σε 21 μερες

στην "εκδικαση" της υποθεσης θα πει το μαγαζι στην paypal "παρελαβε σημερα το πρωι". Η παυπαλ θα κλεισει την υποθεση.

ΑΝ 2 μερες μετα χαλασει αυτο που εχεις παρει χωρις λογο και αιτια... το ξερεις οτι ειναι 90% οτι δεν θα παρεις τιποτα πισω???

δεν μπορεις να πιεσεις το μαγαζι πλεον και η προστασια απο την παυπαλ εχει γινει καπνος.

^^^^και μην αγοραζετε απο gearbest^^^^^

Edited by agatho

Οποιος βιαζεται δεν ψωνιζει απο Κινα...

οι Κινεζοι ειναι φιλοι μας και θελουν τα λεφτα μας!

τα ιδια ακριβώς σκεφτομαι και εγώ που το δέμα μου πήγε (η παει) στην κοστα ρικα αντι για ελλαδα και δεν ξερω τι να κανω!!

MHN KANETE κατευθειαν despute ρε παιδια... (δεν ειναι προσωπικο φιλε, γενικα το λεω) ποσες φορες θα το πουμε? depute μπορεις να κανεις μονο μια φορα...

πρωτα μιλας με το καταστημα, ακομη και αν αυτο ειναι το gearbest... περιμενεις να δεις τι εγινε ακριβως και μετα κανεις despute.

πες μου σε παρακαλω τωρα, αν γινει redirect το δεμα γιατι η διευθυνση ειναι λαθος και σου ερθει σε 21 μερες

στην "εκδικαση" της υποθεσης θα πει το μαγαζι στην paypal "παρελαβε σημερα το πρωι". Η παυπαλ θα κλεισει την υποθεση.

ΑΝ 2 μερες μετα χαλασει αυτο που εχεις παρει χωρις λογο και αιτια... το ξερεις οτι ειναι 90% οτι δεν θα παρεις τιποτα πισω???

δεν μπορεις να πιεσεις το μαγαζι πλεον και η προστασια απο την παυπαλ εχει γινει καπνος.

^^^^και μην αγοραζετε απο gearbest^^^^^

Να σου απαντησω .

Ποτε δεν εχω κανει τοσο νωρις dispute .

Αλλα απο την στιγμη που ειδα κατι τοσο " χοντρο" , και απο την αλλη δεν παιρνω καμια απαντηση απο το ανυπαρκτο Customer service τους , και σε συνδυασμο οτι ακομα και η φωτογραφια με το πακετο μου ειναι δυσδιακριτη , αναγκαστηκα να το κανω .

Αυτο που με ενδιαφερει πρωτιστως ειναι να παραλαβω , δεν ειναι και κατι μεγαλης αξιας ( 55€ ) .

Σιγουρα παιρνω καποιο ρισκο , δεν εχεις αδικο , αλλα καπου αγανακτησα με αυτους τους ανεκδιηγητους και την συμπεριφορα τους .

καλησπερα παιδια,sweden post 2 δεματα που περιμενω απο διαφορετικους πωλητες εχουν φυγει απο Σουηδια 20-25 μερες τωρα και ειναι αφαντα ακομα...που συνηθως απο Σουηδια στην Ελλαδα εκανε max 1 εβδομαδα να παραλαβω..τι στο καλο γινεται?

καλησπερα παιδια,sweden post 2 δεματα που περιμενω απο διαφορετικους πωλητες εχουν φυγει απο Σουηδια 20-25 μερες τωρα και ειναι αφαντα ακομα...που συνηθως απο Σουηδια στην Ελλαδα εκανε max 1 εβδομαδα να παραλαβω..τι στο καλο γινεται?

Φετααααααα

Απο Φεβρουαριο και μετα το sweden post εχει καθυστερηση πολυ τα δεματα .

Η εχει παρει πολλα δεματα κι δεν μπορει να τα διαχειριστει η εστειλε διακοπες το προσωπικο.

Ισως να υπαρχει θεμα με δεματα που εχουν μπαταριες .

Edited by pow

Ρε παιδιά μήπως και εσείς μιλάτε κάπως στο customer service του gearbest? Μια φορά χρειάστηκε να ρωτήσω κάτι για ένα προϊόν ποτε θα το έχουν σε στοκ να το στείλουν και ήταν πάρα πολύ εξυπηρετικοι. Γενικά να ξέρετε ότι αν μιλάτε όμορφα χωρίς νεύρα θα φερθουν σωστά αλλιώς πιθανώς να γίνει το αντίθετο από αυτό που θέλετε. Ειδικά το gearbest με είχε στείλει και 1200 πόντους(24 ευρω) επειδή έκανα 2 reviews σε 2 sites ενώ στην αρχή είχαν πει ότι θα έδιναν 600.

Φετααααααα

Ισως να υπαρχει θεμα με δεματα που εχουν μπαταριες .

λες? γιατι και τα 2 δεματα που περιμενω περιεχουν πανω απο 15-20 μπαταριες το καθενα..

λες? γιατι και τα 2 δεματα που περιμενω περιεχουν πανω απο 15-20 μπαταριες το καθενα..

Οσοι εχουν παρει δεματα με μπαταριες εχουν θεματα γιατι η sweden post δεν μεταφερει πλεων δεματα με μπαταριες απο τον Μαρτιο και ετσι αυτα που ειδη εχουν μπαταριες αργουν νομιζω ,συμβενει σε ολες τις παραγγελιες με μπαταριες που φυγαν Φεβρουαριο ααπο κινα

Οσοι εχουν παρει δεματα με μπαταριες εχουν θεματα γιατι η sweden post δεν μεταφερει πλεων δεματα με μπαταριες απο τον Μαρτιο και ετσι αυτα που ειδη εχουν μπαταριες αργουν νομιζω ,συμβενει σε ολες τις παραγγελιες με μπαταριες που φυγαν Φεβρουαριο ααπο κινα

Μόνο με Sweden post συμβαίνει αυτό.

αρα για να σταματησε την αεροπορικη μεταφορα των μπαταριων..φανταζομαι θα τα εχει στειλει οδικως τα δεματα που περιεχουν μπαταριες..αρα τρεχα γυρευε

Order 18/3 απο vickmall με sg,παραλαβη 5/5 στο χερι. Δεν το λες και ασχημο παντως..

Και μου εδειχνε κολλημενο στο αεροδρομιο μια εβδομαδα

----- προσθήκη μηνύματος 44 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

5/4 εκ παραδρομης το λαθος

Order 18/3 απο vickmall με sg,παραλαβη 5/5 στο χερι. Δεν το λες και ασχημο παντως..

Και μου εδειχνε κολλημενο στο αεροδρομιο μια εβδομαδα

----- προσθήκη μηνύματος 44 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

5/4 εκ παραδρομης το λαθος

5 ο μηνας εχει αυριο..

τα ιδια ακριβώς σκεφτομαι και εγώ που το δέμα μου πήγε (η παει) στην κοστα ρικα αντι για ελλαδα και δεν ξερω τι να κανω!!

Εγώ κάνω πολλές αγορές απο το εξωτερικό. Μια φορά που το κινητό μ πήγε στο Ισραήλ αντί για Ελλάδα έκανα dispute το paypal μου επέστρψε τα χρήματα και μετα απο 1 μηνα ήρθε και το κινητό

και μένα κάποτε ένα δείγμα είχε παει Κόστα Ρίκα. ήρθε κανονικά απλά αργησε κάνα διμηνο

iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1

teclast t10,Cube iWork10

COOLEME MB3,KII PRO