Jump to content

Metalman9

Members
  • Δημοσιεύσεις

    34
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Metalman9

  1. Μπα καθολου παιχνιδια μαλλον. Ειδησεις, καιρο, αθλητικα κανα youtube και fm ραδιο πανω κατω. Οσο για την 800αρα το εψαξα και ακομα και στο will myphonework δεν βγαζει θεμα για την Κυπρο, οπως επιβεβαιωνει και ο φιλος πιο πανω αρα μαλλον δεν ειναι απαραιτητη!
  2. Μπαα οχι με τιποτα. Πολυ βασικα πραγματα. Ουτε καν φωτογραφιες νομιζω. Απλα το 16αρι το φοβαμαι μην γεμισει γρηγορα και αρχισει να σερνεται. Μιας και το app2sd δεν ειναι και σπουδαια λυση αμα τρεχουν αργα τα apps. Στα 100 καινουργιο απο κινα.
  3. Μολις βρηκα το Note 4X 3GB/16GB στα 100e. Ειναι οντως πολυ καλυτερο αλλα με προβληματιζουν τα 16GB μιας και το πολυ να μενουν μονο 5-6 ελευθερα. Το επομενο που ειναι το 32αρι εχει ομως +40ε. Να το προτιμησω ειναι να μεινω στο 4a 2gb/16gb?
  4. Σας χαιρετω, Ψαχνω συσκευη για ατομκ που δεν εχει χρησιμοποιησει ποτε smartphone και προερχεται απο nokia 15ετιας. 1) 100e max 2) 5.5 και κατω(5 ισως να ειναι καλυτερα για να μην του φανει τεραστιο). 3) Εννοειται οτι καλυτερα απο Ελλαδα αλλα αμα υπαρχει λυση απο Κινα δεν υπαρχει προβλημα. 4) Δεν υπαρχρι θεμα με την 800αρα μιας και ειναι Κυπρο. 5) FM ραδιοφωνο 100% 6) Ελληνικο μενου θα ηταν καλο να υπαρχει. Μπορω να το φλασαρω αν δεν υπαρχει εργοστασιακο. 7) Νομιζω FullHD θα ηταν καλυτερα αλλα το ξερω δυσκολο σε τετοια χρηματα. 8) Βαλτε σε σειρα προτεραιοτητας τα εξης: ταχυτητα, αυτονομια, καμερα, βαρυ gaming 9) nokia μαυροασπρο Βασικη χρηση. Να διαβαζει λιγο αθλητικα επικαιροτητα. Widget για τον καιρο. Ραδιο FM. Και πολυ σημαντικο να μην θελει φορτιση πολυ συχνα. Το μονο που μου ερχεται ειναι το Xiaomi 4A που ειναι οριακα κατι παραπανω απο 100e και δεν εχει fhd οθονη. Επισης με 2gb ram την παλευει για τα βασικα η θα χουμε κολληματα? Ολες οι ιδεες ευπροσδεκτες! Αν αξιζει και κατι στα 100+ θα το βολεψουμε.
  5. Σωστος δεν το προσεξα. Η αν θες πας εδω http://www.honorbuy.com/1042-xiaomi-redmi-4a-international-version-2gb-16gb-gold.html Ευρωπαικη αποθηκη αλλα ακριβοτερα εξοδα αποστολης.
  6. Χωρίς να έχω προσωπική εμπειρία, το συγκεκριμένο κατάστημα στο Aliexpress λένε ότι είναι το καλύτερο για Xiaomi κινητά. https://www.aliexpress.com/store/product/Original-Xiaomi-Redmi-4A-Global-Version-Mobile-Phone-Snapdragon-425-Quad-Core-CPU-2GB-RAM-16GB/311331_32790247735.html?aff_platform=data-feeds&cpt=1486252478741&sk=JYJQJYByj&aff_trace_key=2b9b62fc9c9241a288d2e8c67ea977e1-1486252478741-00095-JYJQJYByj
  7. Απο ποιο μαγαζι το πηρες στο Ali?
  8. Kαλος seller φαινεται αλλα δυστυχως no shipping για Κυπρο. Να σαι καλα παντως!
  9. Παιδια ψαχνω να παρω το Redmi 4 Prime Grey απο κινα ποιο κατάστημα να προτιμήσω? Gearbest = 160eu(με την ασφάλεια) ΗΚ Goldway απο ΑliExpress = 170eu.
  10. Παιδια ψαχνω να παρω το Redmi 4 Prime Grey απο κινα ποιο κατάστημα να προτιμήσω? Gearbest = 160eu(με την ασφάλεια) ΗΚ Goldway απο ΑliExpress = 170eu.
  11. Ειχα το ιδιο θεμα με το 1+1 μου. Συμβαινει με τις μπαταριες LiPo, οταν πεσουν κατω απο ενα συγκεκριμενο σημειο φορτισης δεν επαναφορτιζονται. Δοκιμασα τα παντα και φτιαχτηκε μονο οταν αλλαξα μπαταρια.
  12. Ψαχνω κινητο σε budget κατω των 100ε(αγορα απο κινα). To κινητο προοριζεται για browsing, emails και αρκετο youtube. Oυτε facebook, ουτε instagram ουτε φωτογραφιες και gaming. Να εχει μετρια προς καλη μπαταρια και καλη οθονη για αρκετο διαβασμα. Αρκετα σημαντικο να μην laggarei καθολου σε τοσο βασικες χρησεις. Το μεγεθος οθονης δεν πεζει και τοσο ρολο. Ειναι ολα με Android 6.0 αλλα απο οτι εχω δει το MiUi ειναι καπως πιο βαρυ απο αυτο στα Ulefone? Επισης δεν βλεπω notification led σε κανενα απο τα 4, οντως δεν εχουν? Συγκριση στο kimovil https://www.kimovil.com/en/compare/ulefone-metal,ulefone-tiger,ulefone-u008-pro,xiaomi-redmi-4a-global Ποιο θα προτιμουσατε? Καποια αλλη εισηγηση? Ευχαριστω εκ των προτερων.
  13. Ξερεις μηπως αν τα 008 pro και Tiger εχουν notification led? Ειμαι μεταξυ των 2 για την μητερα που απλα θα κανει browsing θα τσεκαρει mails και pdfs κτλπ. Καμερα θα χρησιμοποιει σπανια. Ποιο θα προτεινες με τη διαφορα στα 15 ευρω?
  14. Τι εννοεις βαρυ? Καταλειξα στο 4 Prime για να μην υπαρχει κανενα θεμα με κολληματα και γενικα να κρατησει οσο περισσοτερο γινεται. Το Ulefone ειναι πολυ φθηνοτερο αλλα μηπως στο εξαμηνο θα αρχισει τα δικα του? Κατι samsung galaxy w που ειχε πριν κατι χρονια ειχαν καταντησει εφιαλτης πολυ γρηγορα, ουτε το gmail δεν ανοιγε χωρις reboot. 2gb ram + 16gb memory λες να ειναι αρκετα για να μην υπαρχουν κολληματα?
  15. Θα το παρω τελικα απο Vickmall μαζι με μια θηκη μιας και δεν θελω να ρισκαρω με αθλια custom ROMs απο AliExpress. Να τους στειλω τιποτα συγκρεκριμενες οδηγιες σε μηνυμα πριν το παραγγειλω?
  16. Τελικα θα παω για το 4 Prime. Για τα ελληνικα δεν υπαρχει θεμα(πληκτρολογιο Ελληνικο υπαρχει ομως ετσι?) Οσο για τις μπαντες εχω τσεκαρει και φαινεται να δουλευουν ολα στην Κυπρο οχι οτι θα τα χρησιμοποιει κιολας. Ποια ROM να προτιμησω οταν το παραγγειλω? Επισης αξιζει να δωσω +10ε και να το παρω απο Vickmall με paypal παρα απο AliExpress?
  17. Η μητερα μου γενικα γενικα ειναι εξοικοιωμενη αρκετα με touch μιας και χρησιμοποιει Surface RT τα τελευταια χρονια σαν υπολογιστη και γενικα με τα αγγλικα δεν εχει θεμα. Κοιταξα τα J3,J5 αλλα μου φαινονται πολυ υποδιεστερα σαν value for money απο Xiaomi. Τωρα εγω δεν το χρειαζομαι μιας και το OPO μου καλα κραταει προς το παρον. ----- προσθήκη μηνύματος 38 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κινα καλυτερα γιατι θα παει απευθειας Κυπρο οχι Ελλαδα που ειμαι εγω τωρα. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τελικα ειμαι μεταξυ του 4 prime και του Note 4, που απο οτι καταλαβαινω η μονη διαφορα ειναι στις ιντζες. Απο ποιο καταστημα να προτιμησω και ποια μεθοδο shipping για την μικροτερη πιθανοτητα τελωνειου? Για το geekbuying που ειναι το φθηνοτερο εχω ακουσει τα χειροτερα.
  18. Σας χαιρετώ Ψαχνω smartphone για την μητερα που προερχεται απο ενα παλιο μικρο samsung με κουμπια και θελει να παει σε κατι καλυτερο. Κατι σε 5'' προτιμοτερο. 1080p και απλα να μην κολλαει σε βασικες λειτουργιες, ουτε multitasking θα κανει ουτε παιχνιδια. Εχω βρει το Xiaomi redmi 4 prime απο honorbuy το οποιο ομως λογο 30e shipping υπερβαινει το αρχικο ποσο. http://www.honorbuy.com/1000-xiaomi-redmi-4-32gb-smartphone-gray.html Το αλλο που εχει βρει ειναι το Xiaomi redmi 4 το οποιο δεν εχω καταλαβει ακομα ποια διαφορα εχει απο το prime εκτος του οτι ειναι απο κινεζικο site http://www.banggood.com/Xiaomi-Redmi-4-5_0-inch-2_5D-Fingerprint-3GB-RAM-32GB-ROM-Snapdragon-625-Octa-core-4G-Smartphone-p-1102622.html?rmmds=search Ιδεες? Ευχαριστω εκ των προτερων!
  19. Φιλε, εκανα παραγγελια απο aliexpress μια μπαταρια στις 17/2 και απο τις 10/3 γραφουν το ιδιο. Οποταν καταλαβαινεις καλα μπανια για μας.
  20. Τι γίνεται με sweden post re παιδιά? 17/2 έχω παραγγείλει 1 μπαταρία για το opo μου από aliexpress και ακόμα να την παραλάβω. 17/4 φεύγω για εξωτερικό και δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το κινητό χωρίς την καινούργια μπαταριά. Λέτε να παραγγείλω άλλη η να ρισκάρω και να περιμένω να δω τι έλεος θα γίνει με sweden post? Τελευταίο update ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΊΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 12-03-2016 15:21 ΣΟΥΗΔΙΑ Αυτο σημαινει ότι δεν έχει έρθει καν Ελλάδα μετά απο 45 μέρες?
×
×
  • Create New...