liras Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 εφόσον αγοράζουμε όμως από Κίνα ... θα πρέπει να μαστε προετοιμασμένοι για τέτοια ! το τίμημα της πιο φτηνής αγοράς είναι αυτό :p σε έναν ιδανικό κόσμο θα ήταν και φτηνά και γρήγορα , αλλά ως γνωστόν , ο κόσμος μας δεν είναι ο ιδανικός !! :p :p Ο κόσμος μας - στην Ελλάδα - δεν είναι ο ιδανικός, αν μου επιτρέπεις να συμπληρώσω :) Κατά τα άλλα πολύ σωστά τα λες. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shuin Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Ο κόσμος μας - στην Ελλάδα - δεν είναι ο ιδανικός, αν μου επιτρέπεις να συμπληρώσω :) Κατά τα άλλα πολύ σωστά τα λες. Γενικό είναι το κακό φίλε ... απλά Ελλάδα υπάρχει πλέον και δικαιολογία ... πάντα στην χώρα αυτή όλα υπολειτουργούσαν αλλά πάμε σε πολιτικά θέματα και θέματα νοοτροπίας και εξυπνάδας και επειδή έχουμε ένα ρητό εδώ δεν θα το αναλύσουμε.... :p Σε καφέ δεν συζητάμε 2 πράγματα : Πολιτικά και Αθλητικά !!! (και το forum μπορεί να θεωρηθεί ένα cafe εφόσον συζητησούλα κάνουμε πίνοντας καφεδάκι !) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 (edited) Σύμφωνα με παλαιότερες εμπειρίες μου με ΕΛΤΑ Δέματα από Γερμανία μπορεί να κάνουν και 1 μήνα !!! Δέματα από Κίνα μπορεί να κάνουν και 1 μιση μήνα !!! Αυτά που αναφέρεις δεν είναι ο κανόνας, αλλά εξαιρέσεις στον κανόνα. Στέλνω και λαμβανω αρκετά δέματα χρόνια τωρα από Γερμανία, κατά μέσο όρο κάνουν 2 εβδομάδες. Το ότι δέματα από Κίνα κάνουν και ενάμιση μήνα, είναι γνωστό, το αναφέρει και ο οδηγός στην πρώτη σελίδα. Το Tracking Number σε καμία περίπτωση δεν παίζει ρόλο , εφόσον το tracking των ΕΛΤΑ ενημερώνεται ΜΟΝΟ μετά από σκανάρισμα του σάκου που βρίσκεται το πακέτο σας !!! Οπότε ο σάκος που περιέχει το πακέτο σας μπορεί να βρίσκεται σε κάποια αποθήκη και να περιμένει τον εργάτη να το ανοίξει !!! ---- Όταν λοιπόν ένα δέμα "κολλάει" στο DESPATCHED TO OVERSEAS , βάσει εμπειριών με τα ΕΛΤΑ , 99.9% το πρόβλημα είναι στο ακανόνιστο άνοιγμα των σάκων στις αποθήκες ... Το ότι δέματα γινονται dispatched την ίδια ημερομηνία δεν σημαίνει ότι θα παραληφθούν την ίδια ημερομηνία. Γι αυτό άλλωστε το γράφει και ο οδηγός ο οποίος έχει γραφτεί μετά από εμπειρίες ετών. Γιατί σου φαίνεται περίεργο αυτό επομένως? Επίσης πολλοί ξεχνάμε τι γινόταν πέρισυ, πολλά δέματα γινόντουσαν dispatched και κάνανε το γύρο του κόσμου μέχρι να φτάσουν Ελλάδα με ενδιάμεσους σταθμούς Ρωσία και Τουρκία. Οπότε καθόντουσαν σε κάποια άλλη αποθήκη και όχι αυτή του ελληνικού αεροδρομίου. Βέλγιο (BPost) το δέμα κάνει καθαρά 3-4 μέρες να έρθει από την στιγμή που μπει το DESPATCHED TO OVERSEAS στο τρακινκ !! και πιστέψτε με , λόγω μόνιμης κατοικίας στο Βέλγιο , έχω παραγγείλει ΠΟΛΛΑ δέματα από Κίνα.. στα 20-30 πακέτα μπορώ να πω πως ένα 70%-80% έρχεται σε 10-15 μέρες !! Μπορώ να σου αναφερω και εγώ περιπτώσεις με πάνω από 20 δεματα που εχω παραλάβει μέσα σε 2 εβδομάδες. Όπως και πολλοί άλλοι. Οι περισσοτεροι πωλητες από Κίνα αναφέρεουν συνήθως 10-25 μέρες για την παραλαβή για τις ευρωπαϊκές χώρες, ανάμεσα στις οποίες και το Βέλγιο. Δεν αμφιβάλλω για τις προσπάθειες των ανθρώπων που δουλεύουν στα ΕΛΤΑ ... αλλά λίγη οργάνωση δεν έβλαψε κανέναν και είμαι σίγουρος πως ευθύνονται και οι περιορισμένοι πόροι , αλλά και τα κεφάλια του ΕΛΤΑ !!! (ιδιαίτερα αν κρίνω από το χάος του ΚΔ Δ.Θεσσαλονίκης..... μπορώ να φανταστώ τι γίνεται στο Ελ.Βενιζέλος) Γνωρίζουμε όλοι μας ότι τα ελτά δεν δουλεύουν όπως θα έπρεπε και ο τρόπος λειτουργίας των ταχυδρομείων άλλων χωρών είναι καλύτερος. Δεν πρέπει να τα ισοπεδώνουμε όλα όμως. Όπως λειτουργεί η κοινωνία μας έτσι λειτουργούν και τα ελτα. Ας βελτιωθούμε πρώτα εμείς, και μετά ας έχουμε απαιτήσεις και απο τα ελτα. Τι λειτουργεί σωστά σε αυτή τη χώρα ώστε να λειτουργούν σωστά τα ελτα? τέσπα , όπως και να έχει ... περιμένει ξάδερφος πακέτο που του παρήγγειλα από Κίνα Destination Country - Tracking Consuming: 1137 ms 2015-11-27 09:45 SINGAPORE, ITEMS IN PACKING Origin Country - Tracking Consuming: 1264 ms 2015-12-02 14:47 Arrival at Destination Post (Country: GR) 2015-11-30 09:45 Despatched to overseas (Country code: GR) 2015-11-27 09:45 Received from Customer τώρα όταν βλέπουμε Άλλοι να έχουν λάβει πιο γρήγορα ενώ παρήγγειλαν πιο μετά .... δίνει πολλές απαντήσεις !!! Που είναι το περίεργο? Με cyber Monday, black Friday, και περίοδο Χριστουγέννων, πότε έχεις απαίτηση να παραλάβεις? Δεν γνώριζες ότι θα καθυστερήσει? εφόσον αγοράζουμε όμως από Κίνα ... θα πρέπει να μαστε προετοιμασμένοι για τέτοια ! το τίμημα της πιο φτηνής αγοράς είναι αυτό :p σε έναν ιδανικό κόσμο θα ήταν και φτηνά και γρήγορα , αλλά ως γνωστόν , ο κόσμος μας δεν είναι ο ιδανικός !! :p :p Συμφωνώ απόλυτα. Όλα τα παραπάνω που αναφέρεις είναι το κόστος ευκαιρίας που επωμιζομαστε για πιο φθηνές αγορές από Κίνα. Και όταν κάνουμε check out, όλοι μας το γνωρίζουμε αυτό. Παρόλα αυτά συνεχίζουμε να γκρινιάζουμε, ανάμεσα σε αυτούς και εγώ. Edited December 7, 2015 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos12koufales Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 ρε παιδια πως πληρωνετε και παραγγελνετε? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosta3 Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 (edited) γεια σας.εχω παραγγειλει απο κινα κινητο απο 4/11/15.στο 17track.net λεει The item has arrived in the country of destination 2015-11-20 00:42 The item is on transport to the country of destination 2015-11-19 14:52 The item is at the PostNL sorting center 2015-11-13 05:43 The item is ready for shipment 2015-11-09 07:51 The item is pre-advised .εχει εμφανιστει και στα ελτα ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ 19-11-2015 14:52 ΟΛΛΑΝΔΙΑ. μενω ηραλειο.σε ποσο καιρο θα εχω το δεμα μου.παρακαλω βοηθηστε... Edited December 7, 2015 by petrosta3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis1024 Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Άλλοι από 17/11 δεν έχουν παραλάβει ακόμα λέμε!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 παρέλαβα από elta ένα δέμα σήμερα ebay.china post με nlpost το status (elta) μου δείχνει ότι είναι Ολλανδία πάνω από 10+ μέρες σε 2 δεματά μου.. κάποιος που να γνωρίζει για ποιον λόγο γίνεται αυτό? δηλαδή γνωρίζει κάποιος να μας εξηγήσει γιατί σε στο status του Nlpost δείχνει ότι εφτασε ελλάδα ενώ σε elta δείχνει Ολλανδία? :blink: υπομονή. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakos1963 Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 παρέλαβα από elta ένα δέμα σήμερα ebay.china post με nlpost το status (elta) μου δείχνει ότι είναι Ολλανδία πάνω από 10+ μέρες σε 2 δεματά μου.. κάποιος που να γνωρίζει για ποιον λόγο γίνεται αυτό? δηλαδή γνωρίζει κάποιος να μας εξηγήσει γιατί σε στο status του Nlpost δείχνει ότι εφτασε ελλάδα ενώ σε elta δείχνει Ολλανδία? :blink: υπομονή. Και εγώ όπως εσύ είμαι και πήρα σήμερα τηλέφωνο ΕΛΤΑ και μου είπαν ότι το δέμα έφυγε από Ολλανδία 20/11/15 αλλά αργή γιατί έρχεται είτε οδικός ή με ενδιάμεσο σταθμό. Υπομονή θα έρθει κάποια στιγμή. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 παρέλαβα από elta ένα δέμα σήμερα ebay.china post με nlpost το status (elta) μου δείχνει ότι είναι Ολλανδία πάνω από 10+ μέρες σε 2 δεματά μου.. κάποιος που να γνωρίζει για ποιον λόγο γίνεται αυτό? δηλαδή γνωρίζει κάποιος να μας εξηγήσει γιατί σε στο status του Nlpost δείχνει ότι εφτασε ελλάδα ενώ σε elta δείχνει Ολλανδία? :blink: υπομονή. Αναφέρθηκε πολλές φορές και σε δέματα από άλλες εταιρίες. Ο σάκος που περιέχει το δέμα έφτασε Ελ.Βενιζέλος αλλά δεν ανοίχτηκε για να σκαναριστεί το δέμα οπότε αυτό φαίνεται ακόμα ότι δεν έφτασε από το tracking των ΕΛΤΑ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Απο τις 29 έδειχνε στο tracking της NL ότι ήταν στην Ελλάδα, δεν το εμφάνιζαν καθόλου τα ελτα... πρίν απο λίγο ξεκόλλησε. RS357680564NL ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 07-12-2015 12:29 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 07-12-2015 15:29 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 07-12-2015 17:29 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Απο τις 29 έδειχνε στο tracking της NL ότι ήταν στην Ελλάδα, δεν το εμφάνιζαν καθόλου τα ελτα... πρίν απο λίγο ξεκόλλησε. RS357680564NL ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 07-12-2015 12:29 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 07-12-2015 15:29 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 07-12-2015 17:29 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ αρχισαν να ριχνουν καρβουνο στην μηχανη φαινεται... ισως ειχαν κολλησει τα ελατηρια... ισως καποιος φωναζε : οχι αλλο καρβουνο :lol: Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrelosEisai Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Ειναι καθαρα θεμα τυχης. Ανοιγουν τους σακους οπως τους κατέβει και το θεμα ειναι οτι δεν μπορεις να κανεισ κατι. Αμα μπορουσα θα πηγαινα εγω να ανοιξω το σακο .. Ελεος δηλαδη καμια οργανωση κανενας προγραμματισμος... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakos1963 Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Νομίζω ότι δεν τα ανοίγουν όπως τους έρθει γιατί αν δεις το RS αρχίζει από 35 το δικό μου αρχίζει από 36 οπότε λογικά θα καταχωρηθεί αργότερα υπομονή όλα θα έρθουν. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manolis2510 Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Νομίζω ότι δεν τα ανοίγουν όπως τους έρθει γιατί αν δεις το RS αρχίζει από 35 το δικό μου αρχίζει από 36 οπότε λογικά θα καταχωρηθεί αργότερα υπομονή όλα θα έρθουν. Εμενα αρχιζει απο 35 αλλα ακομα αγνοειται στο tracking των ελτα.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrelosEisai Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Τα νουμερα δεν εχουν σημασια. Νομιζω οι αριθμοι ειναι στα μαγαζια προ-αγορασμενοι 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 (edited) παιδιά προχώρησε το status ........ είναι κέντρο διαλογής.. τυχαιό??? είδα τώρα φορτηγό ελτα... πήγαινε προς αθήνα ..... αστείο έως και πιθανό.... πάντως από αεροδρόμιο ερχότανε μπορεί και να μην ισχύει δεν ρώτησα τον οδηγό ;) ανάμονη καταυθάνουν και άλλα πακέτα ;) Κατάσταση Ημερομηνία Ώρα Περιοχή ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ 17-11-2015 14:38 ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 07-12-2015 12:29 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 07-12-2015 15:29 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 07-12-2015 17:29 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Edited December 7, 2015 by markosch Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 RF364551517SG Πώς γίνεται στο tracking μέσω του site της Singapore Post να λέει "we are unable to locate this tracking number in our system" και μέσω 17track Number: RF364551517SG Package Status: In Transit Destination Country: Greece 2015-12-07 18:33 SINGAPORE, ITEMS IN PACKING Origin Country: Singapore αφού υποτίθεται το 17track "τραβάει" από το site της Singapore; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liras Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Τα νουμερα δεν εχουν σημασια. Νομιζω οι αριθμοι ειναι στα μαγαζια προ-αγορασμενοι Αυτό πολύ πιθανό να ισχύει. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Εχει κανείς θέμα με καθυστέρηση συστημένου απο Αγγλία με royal mail? Το λέω γιατί έχω παραγγείλει κάτι το οποίο παραμένει στην Αγγλία από τις 17/11 και δεν το στέλνουν! Αυτο για να μη λέμε μόνο για τα ΕΛΤΑ! Επίσης να σημειώσω ότι έχω αρκετά πακέτα από Κίνα που φαίνεται να έχουν φτάσει Αθήνα απο 11/11 και μετά και ακόμα δεν τα έχω παραλάβει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 RF364551517SG Πώς γίνεται στο tracking μέσω του site της Singapore Post να λέει "we are unable to locate this tracking number in our system" και μέσω 17track Number: RF364551517SG Package Status: In Transit Destination Country: Greece 2015-12-07 18:33 SINGAPORE, ITEMS IN PACKING Origin Country: Singapore αφού υποτίθεται το 17track "τραβάει" από το site της Singapore; :confused: Απο τα ΕΛΤΑ (Destination Country: Greece) παίρνει την συγκεκριμένη πληροφορία, όχι απο την SG. Η SG δεν χρησιμοποιεί κεφαλαία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Εχει κανείς θέμα με καθυστέρηση συστημένου απο Αγγλία με royal mail? Το λέω γιατί έχω παραγγείλει κάτι το οποίο παραμένει στην Αγγλία από τις 17/11 και δεν το στέλνουν! Αυτο για να μη λέμε μόνο για τα ΕΛΤΑ! Επίσης να σημειώσω ότι έχω αρκετά πακέτα από Κίνα που φαίνεται να έχουν φτάσει Αθήνα απο 11/11 και μετά και ακόμα δεν τα έχω παραλάβει.... Έχω εγώ καθυστέρηση, με B2C και με royal mail απο τις 23 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Morpheus78 Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Ένα tracking number που αποτελείται από 11 νούμερα τι ταχυδρομείο είναι? 1 Παράθεση http://www.artsforge.com/gallery_new/legends/morpheus_tn.jpg M.O.R.P.H.E.U.S.: Mechanical Obedient Replicant Programmed for Hazardous Exploration and Ultimate Sabotage Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Ένα tracking number που αποτελείται από 11 νούμερα τι ταχυδρομείο είναι? China Post, κατα πάσα πιθανότητα. Ψιλοάχρηστο είναι εκτός Κίνας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Morpheus78 Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Και πως θα μάθω το πραγματικό tracking number? Από τον πωλητή? 1 Παράθεση http://www.artsforge.com/gallery_new/legends/morpheus_tn.jpg M.O.R.P.H.E.U.S.: Mechanical Obedient Replicant Programmed for Hazardous Exploration and Ultimate Sabotage Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Και πως θα μάθω το πραγματικό tracking number? Από τον πωλητή? Αν υπάρχει, ναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts