Jump to content

Οδηγός αποστολής αγορών από Κίνα [ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ]

gerstavros2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 44χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Γίνεται ουσιαστική χαλάρωση στις διαδικτυακές συναλλαγές εξωτερικού γραφουν στο ιντερνετ για κοιταχτε να κανετε συναλλαγες οπως πριν να δειτε αμα γινετε παιδες!!!

Εσύ κοίταξες να δεις αν γίνεται;

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Προσπαθώ στο vickmall να πετύχω κανέναν online αλλά δεν τους βρίσκω! Ξέρετε τι ώρες Ελλάδας είναι online? Παίζει να έχουν καμια γιορτή?
Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ

Προσπαθώ στο vickmall να πετύχω κανέναν online αλλά δεν τους βρίσκω! Ξέρετε τι ώρες Ελλάδας είναι online? Παίζει να έχουν καμια γιορτή?

Υπολόγισε ότι στην Κίνα είναι 6 ώρες μπροστά από μας.

Πάντως συνήθως τα "μαγαζιά" του είδους που κάνουνε πολλή δουλειά με ευρωπαϊκές χώρες (vickmall, minideal, ...) φροντίζουν να αφήνουν και κάποιον/αν πίσω μετά τις κανονικές εργάσιμες ώρες για επικοινωνία με πελάτες... εκ δυσμών.

Αλλά δεν είναι και στάνταρ αυτό, οπότε μπορεί τώρα να... έπεσες στην περίπτωση.

Καλησπέρα! Το δέμα μου γράφει:

02-09-2015 13:28 The item is pre-advised

05-09-2015 00:15 The item is in transit GREECE

επειδή από όσο ξέρω όλα τα δέματα της nl post πάνε στο κέντρο διαλογής(Ολλανδία), αυτό εννοεί ότι θα πάει κατευθείαν Ελλάδα ή θα πάει και αυτό στο κέντρο διαλογής? (το δέμα έχει σταλθεί με International Direct Mail)

Μήπως ξέρει κανείς γιατί στο tracking μου γράφει: arrival at destination post και όχι arrived at overseas όπως αναφέρει ο οδηγός για sg post?

Ελπίζω να μην έχει κανα θέμα με τελωνείο?

Μήπως ξέρει κανείς γιατί στο tracking μου γράφει: arrival at destination post και όχι arrived at overseas όπως αναφέρει ο οδηγός για sg post?

Αν υπάρξει θέμα με το τελωνείο θα το δεις στο tracking των ΕΛΤΑ.

Ακόμη κι αν δε ξέρεις αγγλικά, δε μπορείς να το βάλεις στο google translate να δεις τι σημαίνει;

arrival at destination post = άφιξη στο ταχυδρομείο προορισμού

Ακόμη κι αν δε ξέρεις αγγλικά, δε μπορείς να το βάλεις στο google translate να δεις τι σημαίνει;

arrival at destination post = άφιξη στο ταχυδρομείο προορισμού

Γνωρίζω αγγλικά απο 15 χρόνων φίλε!

Αυτό που δεν γνώριζα είναι γιατί έβγαλε στο tracking διαφορετικό μήνυμα απο αυτό που ανέφερε ο οδηγός!

Ίσως θα ήταν καλύτερα να μπορείς να βγάλεις νόημα στις ελληνικές φρασεις και να είσαι λιγότερο εριστικός.

Πάντως σε ευχαριστώ για την απάντηση σου και συγνώμη αν δεν κατάλαβες την ερώτηση...

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αν υπάρξει θέμα με το τελωνείο θα το δεις στο tracking των ΕΛΤΑ.

Δυστυχώς το tracking των ΕΛΤΑ έχει να ενημερωθεί απο 31/8...

Απο ότι διαβάζω σύνηθες φαινόμενο για ΕΛΤΑ, όποτε παρακολουθώ μέσω άλλων tracking sites.

Γνωρίζω αγγλικά απο 15 χρόνων φίλε!

Αυτό που δεν γνώριζα είναι γιατί έβγαλε στο tracking διαφορετικό μήνυμα απο αυτό που ανέφερε ο οδηγός!

Ίσως θα ήταν καλύτερα να μπορείς να βγάλεις νόημα στις ελληνικές φρασεις και να είσαι λιγότερο εριστικός.

Πάντως σε ευχαριστώ για την απάντηση σου και συγνώμη αν δεν κατάλαβες την ερώτηση...

Μίλησες για τελωνείο, που δεν αναφέρεται πουθενά στο μήνυμα.

Μίλησες για τελωνείο, που δεν αναφέρεται πουθενά στο μήνυμα.

Ναι ακριβώς, επειδή δεν έχω αρκετές γνώσεις απο αγορές εξωτερικού, προβληματίστηκα που στο tracking εμφάνισε άλλο μήνυμα και αν και το μήνυμα δεν ανέφερε περί τελωνείου, είπα να ρωτήσω σε όποιον ήξερε/ είχε συμβεί, αν είναι προάγγελος ανησυχητικών γεγονότων!

Ίσως δεν θα έπρεπε να αγχωθώ, μάλλον το γράφουν διαφορετικά τώρα.

Ναι ακριβώς, επειδή δεν έχω αρκετές γνώσεις απο αγορές εξωτερικού, προβληματίστηκα που στο tracking εμφάνισε άλλο μήνυμα και αν και το μήνυμα δεν ανέφερε περί τελωνείου, είπα να ρωτήσω σε όποιον ήξερε/ είχε συμβεί, αν είναι προάγγελος ανησυχητικών γεγονότων!

Όπως και να χει αφού ξέρεις αγγλικά δεν έπρεπε να ρωτήσεις κάτι τέτοιο :p Αν δεις κάτι περι customs, τότε έχει μπει τελωνείο, το άφιξη στο ταχυδρομείο προορισμού δεν έπρεπε να σε ανησυχήσει.

και εμενα το ιδιο γραφει μην ανησυχεις. σαββατο εφτασε οποτε σε 2-3 μερες θα το εχουμε λογικα

Εντάξει φίλε, λάθος μου να ανησυχησω τόσο, αλλά και η αντίδραση σου λίγο...

Υπερβολική!

Δεν βαριέσαι μικρό το κακό, την επόμενη φορά θα ξέρω.

Προς τον άλλο φίλο ελπίζω φίλε μου να παραλάβουμε γιατί με έχει πιάσει ανυπομονησία η αλήθεια είναι.εσυ τι περιμένεις?

Εγώ ένα Xiaomi redmi note 2, ελπίζω να έκανα σωστή επιλογή!

Παραγγελια 2 tv box απο banggood...το πρωτο 31/8 και 5/9 ηρθε μηνυμα με το tracking numb και οτι το εστειλαν..

Το δευτερο το κανω παραγγελια 6/9 (για να μην συμπεσουν μαζι στο αεροδρομιο) και σημερα το πρωι ειχα μηνυμα οτι εφυγε και το tracking numb.. :wacko: θα μας τρελανουν τα κινεζακια....

Huawei Mate 20X :D ,Honor 8 Note,Samsung A5 2016,P9 lite,Huawei P8 Max , Htc One M8 E8sw,Nubia Z9 Mini, Galaxy Tab S SM-T705, Xiaomi Mi3 ,Mediapad X1, Ascend P7 L00 ,Cube Talk 9X U65GT 9.7,iOcean X7s,Onda v975m , HTC One,HTC Sensation,M8S Amlogic S812 4K Quad Core 2G/8G,M8 Quad Core Android 4.4 2GB RAM 8GB,Tronsmart Draco AW80,Minix X5 Mini DualCore ,Minix Neo X6 Quad Core

Ποιά πήρες?

M8S Amlogic S812 4K Quad Core 2G/8G

http://www.banggood.com/M8S-Quad-Core-2G-RAM-8G-ROM-2_4G-5G-WIFI-Android-TV-Box-p-973951.html

M8 Quad Core Android 4.4 2GB RAM 8GB ROM

http://www.banggood.com/Quad-Core-M8-TV-Box-Android-4_4-Kitkat-GPU-4K-HDMI-Bluetooth-p-935147.html

Ηθελα κατι οχι πολυ μαπα αλλα οχι και πολυ ακριβο γιατι εχω και to Tronsmart Draco AW80 αλλα δεν ηθελα τοσο ακριβο.

Νομιζω απο αυτα που διαβασα εδω μεσα οτι δεν ειναι ασχημα για απλο serf που τα θελω...το θεμα ειναι οι χρονοι αποστολης του καταστηματος.....οχι απλος γρηγορα....Flash Gordon :lol: ....ελπιζω τωρα που δεν εχει και παραγγελιες να φτασουν γρηγορα.

Huawei Mate 20X :D ,Honor 8 Note,Samsung A5 2016,P9 lite,Huawei P8 Max , Htc One M8 E8sw,Nubia Z9 Mini, Galaxy Tab S SM-T705, Xiaomi Mi3 ,Mediapad X1, Ascend P7 L00 ,Cube Talk 9X U65GT 9.7,iOcean X7s,Onda v975m , HTC One,HTC Sensation,M8S Amlogic S812 4K Quad Core 2G/8G,M8 Quad Core Android 4.4 2GB RAM 8GB,Tronsmart Draco AW80,Minix X5 Mini DualCore ,Minix Neo X6 Quad Core

Καλησπέρα! Το δέμα μου γράφει:

05-09-2015 00:15 The item is in transit GREECE

επειδή από όσο ξέρω όλα τα δέματα της nl post πάνε στο κέντρο διαλογής(Ολλανδία), αυτό εννοεί ότι θα πάει κατευθείαν Ελλάδα ή θα πάει και αυτό στο κέντρο διαλογής? (το δέμα έχει σταλθεί με International Direct Mail)

05-09-2015 00:16 The item is in transit GREECE

Τώρα δεν ξέρω αν είναι τυχαίο αλλά έχουμε σχεδόν ίδιους αριθμούς(ώρα και ημερομηνία). Τι έχεις παραγγείλει και από πού αν επιτρέπεται?

Αγορά από gearbest και κινεζική αποθηκη.

Επελεξα insurance και τον ενα τροπο αποστολής. Δινουν tracking επειδη εβαλα ασφαλεια;

Υποθετω οτι ειναι απλό δεματακι ετσι; Ποσο θα κανει; Από βδομαδα μεχρι 2 μηνο;

Επειδη ειναι κινητό αξιας $160, πρεπει μα τους πω και τιποτα αλλο; Στα comments ζητησα μονο ευρωπαικο φορτιστη.

Υπαρχει περιπτωση να με χρεωσουν τελωνείο;

Ευχαριστώ.

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Αγορά από gearbest και κινεζική αποθηκη.

Επελεξα insurance και τον ενα τροπο αποστολής. Δινουν tracking επειδη εβαλα ασφαλεια;

Υποθετω οτι ειναι απλό δεματακι ετσι; Ποσο θα κανει; Από βδομαδα μεχρι 2 μηνο;

Επειδη ειναι κινητό αξιας $160, πρεπει μα τους πω και τιποτα αλλο; Στα comments ζητησα μονο ευρωπαικο φορτιστη.

Υπαρχει περιπτωση να με χρεωσουν τελωνείο;

Tracking δίνουν έτσι κι αλλιώς, οπότε μην ανησυχείς γι' αυτό.

Απλό δέμα, θα σου έρθει με τα ΕΛΤΑ (και tracking πάντα).

Υπολόγιζε ένα μέσο όρο 2 εβδομάδων. Έχουμε δει και καθυστερήσεις ακόμα και 2 μηνών, αλλά διαβάζω δεξιά-αριστερά στο φόρουμ για κόσμο που παραλαμβάνει σε χρόνους... ρεκόρ - ίσως έχει να κάνει και με τα capital controls που πρέπει να έχουν μειώσει σημαντικά την κίνηση προς τη χώρα μας...

Από σχόλια κλπ μην ανησυχείς. Ο Κινέζος ξέρει τι να βάλει, πώς να το στείλει κλπ!

Και από τελωνείο, οι πιθανότητες είναι πολύ μικρές, εφ όσον το έχεις παραγγείλει με απλό ταχυδρομείο (βλ. SingPost ή PostNL και όχι με κάποιο courier, DHS, EMS κλπ).

Με το καλό η παραλαβή! :)

Tracking δίνουν έτσι κι αλλιώς, οπότε μην ανησυχείς γι' αυτό.

Απλό δέμα, θα σου έρθει με τα ΕΛΤΑ (και tracking πάντα).

Υπολόγιζε ένα μέσο όρο 2 εβδομάδων. Έχουμε δει και καθυστερήσεις ακόμα και 2 μηνών, αλλά διαβάζω δεξιά-αριστερά στο φόρουμ για κόσμο που παραλαμβάνει σε χρόνους... ρεκόρ - ίσως έχει να κάνει και με τα capital controls που πρέπει να έχουν μειώσει σημαντικά την κίνηση προς τη χώρα μας...

Από σχόλια κλπ μην ανησυχείς. Ο Κινέζος ξέρει τι να βάλει, πώς να το στείλει κλπ!

Και από τελωνείο, οι πιθανότητες είναι πολύ μικρές, εφ όσον το έχεις παραγγείλει με απλό ταχυδρομείο (βλ. SingPost ή PostNL και όχι με κάποιο courier, DHS, EMS κλπ).

Με το καλό η παραλαβή! :)

Σωραίος! Σ' ευχαριστω για τη γρηγορη απαντηση! :)

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

καλησπερα μου εδωσαν αυτο τον κωδικο RS295387866NL και εχει κολλήσει απο τις 2-9-2015 εδω The item is pre-advised κανονικα δεν επρεπε να εχει παει Ολλανδια τοσες μερες?