adversus Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 Για όσους τους ενδιαφέρει Διευκρινίσεις σχετικά με την λειτουργία του PayPal στην ελληνική αγορά έστειλε προ ολίγου η online υπηρεσία, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων. Αναλυτικά, αναφέρονται τα εξής: "Παρακολουθούμε με ιδιαίτερη προσοχή την κατάσταση στην Ελλάδα, καθώς και τις εξελίξεις στις διαπραγματεύσεις ανάμεσα στην ελληνική κυβέρνηση και τους δανειστές. Λόγω των πρόσφατων αποφάσεων των ελληνικών αρχών σχετικά με τα capital controls, η χρηματοδότηση του ψηφιακού πορτοφολιού της PayPal από ελληνικούς τραπεζικούς λογαριασμούς, καθώς και οι διασυνοριακές συναλλαγές που χρηματοδοτούνται από κάθε είδους κάρτες ή τραπεζικούς λογαριασμούς, αποτελούν μη διαθέσιμες ενέργειες αυτή τη στιγμή", αναφέρει η εταιρεία σε σχετική ανακοίνωση. Και προσθέτει: «Απόπειρες πληρωμών δύνανται, επίσης, να μην γίνονται δεκτές από την εκδούσα αρχή της κάρτας ή από τα τραπεζικά ιδρύματα. Άλλες υπηρεσίες της PayPal, όπως η λήψη πληρωμών, παραμένουν ενεργές. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να εξυπηρετούμε πλήρως τους αξιότιμους πελάτες μας στην Ελλάδα, όπως πράττουμε, άλλωστε, εδώ και πάνω από μία δεκαετία στη χώρα». 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkef Δημ. July 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2015 (edited) Κι εγώ παραλαβή από gearbest σε χρόνο ρεκόρ από 25/6, το χαρτάκι από τα ΕΛΤΑ ήρθε χθες 3/7 :respect: Το θέμα είναι ότι το ειδοποιητήριο γράφει +5 ευρώ. Θα πληρώσω στα ΕΛΤΑ και γιατί; Ξέρεις κανείς; :rtfm: Edited July 4, 2015 by mkef 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diplo Δημ. July 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2015 Λογικά είναι τέλος τελωνείου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTAS_27 Δημ. July 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2015 Τα φώτα σας ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 15-06-2015 14:19 ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 02-07-2015 14:38 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 03-07-2015 04:35 Κ.Δ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΑΦΙΞΗ ΣΕ Μ.Δ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 03-07-2015 06:29 Μ.Δ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ 03-07-2015 08:49 Μ.Δ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΕΛΕΓΧΟΣ ΔΙΑΝΟΜΕΑ - ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ 03-07-2015 14:26 Μ.Δ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. July 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2015 4 πακετα το 1 ηρθε χτες 3 ειναι αεροδρομιο!πλεον ερχονται σφαιρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mary19 Δημ. July 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2015 Κι εγώ παραλαβή από gearbest σε χρόνο ρεκόρ από 25/6, το χαρτάκι από τα ΕΛΤΑ ήρθε χθες 3/7 :respect: Το θέμα είναι ότι το ειδοποιητήριο γράφει +5 ευρώ. Θα πληρώσω στα ΕΛΤΑ και γιατί; Ξέρεις κανείς; :rtfm: Τι παρήγγειλες; και σε ποια περιοχή μένεις; Btw, και γω έλαβα χθες δέμα με τους ίδιους χρόνους ρεκόρ που γραψαν και οι υπόλοιποι από coolicool αλλά μικρής αξίας <6€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkef Δημ. July 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2015 Η Gearbest το δήλωσε ως αντικείμενο αξίας 22$ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diplo Δημ. July 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2015 Το θέμα δεν είναι το πόσο που δηλώνει ο πωλητής, το θέμα είναι τι θα πει ο τελώνης που θα ανοίξει/δει το δέμα. Δε μας είπες όμως τι ήταν μέσα στο δέμα. Κάτι μου λέει ότι φτηνά την γλύτωσες :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. July 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2015 και εμενα ενα απο gearbest που παρελαβα παρασκευη(ενα cubot s200 για φιλο)μου το εχουν δηλωμενο 22$ αλλα δεν πληρωσα τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. July 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2015 Το θέμα είναι ότι το ειδοποιητήριο γράφει +5 ευρώ. Θα πληρώσω στα ΕΛΤΑ και γιατί; Ξέρεις κανείς; :rtfm: πιστευεις οτι πρεπει να το σκαλισεις γιατι ειναι αυτα τα 5 ευρω? σιγουρα αυτο που πηρες δεν ειναι κατω των 10-20 ευρω.. οποτε,αστο να κυλίσει ομαλα ! Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. July 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2015 (edited) Την προηγούμενη ΔΕ 28/6 το πρωί αγόρασα από κινέζο, μέσω ebay, ένα κινητό για συγγενή, πληρώνοντας με paypal (πρόλαβα τα απαγορευτικά μέτρα). Ζήτησα να το στείλει με το Ολλανδικό και όταν πέρασαν 2 μέρες χωρίς νέα ζήτησα εξηγήσεις και έστειλε το tracking # λέγοντας να περιμένω 2 μέρες για να φανεί. Προσπάθησα στο trackitonline και στο 17net και εμφανίστηκε αλλά με τη σημείωση ότι βρίσκεται στις αποθήκες του πωλητή και την ένδειξη ότι η πληροφορία προέρχεται από το NLPost. Το αναζήτησα και στο postNL αλλά από τότε βγάζει ότι δεν βρίσκει το tracking # !!! Ζήτησα σήμερα εξηγήσεις πάλι στέλνοντας φωτο από το postNL και απάντησε ότι θα το εμφανίσει αφού φτάσει στην Ολλανδία και πρέπει να περιμένω 3 μέρες ακόμη. Έχω αγοράσει από επώνυμα κινεζομάγαζα, μέσω του Ολλανδικού, και γνωρίζω ότι στις 2-3 μέρες εμφανίζεται με το γνωστό pre-advised αλλά ποτέ δεν είχα αυτού του είδους τις απαντήσεις. Έχει αλλάξει κάτι πάνω σ' αυτό ή έχω πέσει σε "περίεργο" πωλητή (με πολύ καλή αξιολόγηση, όμως); Edit Αργά το απόγευμα χθες ενημερώθηκε το site του postNL με τα γνωστά της παραλαβής από την αποθήκη του πωλητή και της προώθησης στη χώρα του παραλήπτη. Edited July 7, 2015 by makap Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkef Δημ. July 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2015 (edited) Diplo τελικά όντως την γλύτωσα φτηνά. Δεν μου χρέωσαν κάτι ... ήταν και η υπάλληλος και με την τσίμπλα στο μάτι... Ίσως να την έπιασα στον ύπνο.. ;) και φυσικά δεν ρώτησα neo24gr... Edited July 7, 2015 by mkef 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpel86 Δημ. July 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2015 Καλημέρα. Έχω παραγγείλει κάτι από Κίνα με China Post από 22/6. Στο tracking της China Post, αφού το αντικείμενο έκανε κάποιες βόλτες στην κίνα έφτασε στο αεροδρόμιο του Πεκίνου και το τελευταίο status είναι "leaving Beijing Airport" εδώ και 3 μέρες. Αυτό σημαίνει ότι έφυγε από Κίνα και το επόμενο status θα είναι από ΕΛΤΑ ότι έφτασε στο δικό μας αεροδρόμιο? Και αν ναι, ξέρετε περίπου πόσες μέρες θέλει για να εμφανιστεί? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. July 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2015 Καλημέρα. Έχω παραγγείλει κάτι από Κίνα με China Post από 22/6. Στο tracking της China Post, αφού το αντικείμενο έκανε κάποιες βόλτες στην κίνα έφτασε στο αεροδρόμιο του Πεκίνου και το τελευταίο status είναι "leaving Beijing Airport" εδώ και 3 μέρες. Αυτό σημαίνει ότι έφυγε από Κίνα και το επόμενο status θα είναι από ΕΛΤΑ ότι έφτασε στο δικό μας αεροδρόμιο? Και αν ναι, ξέρετε περίπου πόσες μέρες θέλει για να εμφανιστεί? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4945645#post4945645 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diplo Δημ. July 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2015 Με postNL έφτασε δέμα σε 13 ημέρες. Μία που έγραψε pre advised και μετά αμέσως Ολλανδία, Βενιζέλο, Σπίτι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpel86 Δημ. July 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2015 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4945645#post4945645 Φίλε μου τον έχω δει τον οδηγό αλλά δεν αναφέρεται πουθενά τέτοιο μήνυμα... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. July 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2015 Φίλε μου τον έχω δει τον οδηγό αλλά δεν αναφέρεται πουθενά τέτοιο μήνυμα... Είναι πολύ νωρίς ακόμη. Αν δεν παραλάβεις μετά τις 40 μέρες, τότε να ψαχτείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpel86 Δημ. July 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2015 (edited) Είναι πολύ νωρίς ακόμη. Αν δεν παραλάβεις μετά τις 40 μέρες, τότε να ψαχτείς. Δε ρώτησα αν είναι νωρίς ή αργά αλλά οκ.. Ξέρω πολύ καλα ότι μετά τις 40 μέρες πρέπει να ψαχτώ. Γενικά νομίζω ότι θα ήταν καλό πριν απαντήσουμε να διαβάζουμε πρώτα την ερώτηση. Το να πετάμε τον οδηγό ή να λέμε το κλισέ μετά τις 40 μέρες ψάξου (άσχετα αν δε ρώτησα κάτι τέτοιο) μπορεί να το κάνει ο καθένας. Φιλικά Edited July 7, 2015 by bpel86 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. July 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2015 Δε ρώτησα αν είναι νωρίς ή αργά αλλά οκ.. Ξέρω πολύ καλα ότι μετά τις 40 μέρες πρέπει να ψαχτώ. Γενικά νομίζω ότι θα ήταν καλό πριν απαντήσουμε να διαβάζουμε πρώτα την ερώτηση. Το να πετάμε τον οδηγό ή να λέμε το κλισέ μετά τις 40 μέρες ψάξου (άσχετα αν δε ρώτησα κάτι τέτοιο) μπορεί να το κάνει ο καθένας. Φιλικά Συνήθως τον αγοραστή δεν τον ενδιαφέρουν τα status των διαφόρων tracking sites, παρά μόνο όταν βγαίνουν εκτός του συνηθισμένου χρονοδιαγράμματος παραλαβής. Με αυτή τη λογική, θεώρησα ότι δεν έχεις κάτι να κερδίσεις μαθαίνοντας ότι το status θα αλλαχτεί σε π.χ 4 ή 7 ημέρες. Εσένα φαντάζομαι σε ενδιαφέρει να παραδοθεί η αποστολή σου στην ώρα της. Φιλικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. July 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2015 Ξέρω πολύ καλα ότι μετά τις 40 μέρες πρέπει να ψαχτώ.E τότε γιατί ψάχνεσαι από τώρα? :) Μην το πάρεις στραβά, φιλικά το λέω. Άσε να περάσουν οι μέρες και θα δεις τα μηνύματα που πρέπει στο στάτους του τράκινγκ. Μέχρι τότε μην αγχώνεσαι και μην ψάχνεσαι τι σημαίνει το ένα μήνυμα και τι το άλλο. Έτσι κι αλλιώς δεν είναι τίποτα το ύποπτο ή ανησυχητικό να σου εμφανίζει ότι "έφυγε από Πεκίνο". Το αναμενόμενο είναι. Μπορεί στον οδηγό να έχει άλλα μηνύματα (θα ήταν αδύνατο να γραφτούν όλα τα πιθανά) αλλά περιμένεις κάτι που θα φύγει από Κίνα και θα έρθει Ελλάδα άρα μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία ένδειξη που να δείχνει ότι δεν συμβαίνει αυτό που πρέπει. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. July 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2015 Το γράφω εδώ και αν ειναι χρησιμο καποιος moderator μπορει να το βαλει στην αρχικη. Μου σταλθηκε δεμα απο Κινα(gearbest) με Ταχυδρομειο Ουγγαριας,εψαξα αλλα δεν βρηκα κατι οσων αφορα το τρακινγ,και αφου το δεμα εφτασε Ελλαδα σημερα σας ανεβαζω τα στατους που ειχε το τρακινγκ μου!!!:) 1.Küldemény előkészítése a feladó által / Item data received. 2.Nemzetközi Posta Kicserélő Központ, Küldemény postai átvétele / Item accepted 3.Célországba elküldve / Item sent abroad 4.Célországba megérkezett / Arrived in the destination country 1:το δεμα εχει παραληφθει απο το καταστημα και φευγει για Ουγγαρια 2:το δεμα εχει φτασει Ουγγαρια 3:το δεμα σταλθηκε στην χωρα προορισμου 4:το δεμα εχει φτασει στην χωρα Προορισμου μετα το ακολουθεις στο τρακινγκ του ελτα.Το δεμα εμφανιστηκε στις 25/6 στο σαιτ του ταχυδρομειου Ουγγαριας και σημερα πατησε Ελλαδα Χρονος 12 μερες μεχρι να φτασει Ελλαδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caveman21 Δημ. July 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2015 Καλημέρα παιδιά Έκανα μια αγορά από Κίνα και ο αριθμός Αποστολης που μου έδωσε ειναι αυτός εδώ 11196722637 Ειναι σωστός; Αν ναι σε ποια σελίδα μπορώ να βλέπω που βρίσκετε; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strokt Δημ. July 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2015 Καλημέρα παιδιά Έκανα μια αγορά από Κίνα και ο αριθμός Αποστολης που μου έδωσε ειναι αυτός εδώ 11196722637 Ειναι σωστός; Αν ναι σε ποια σελίδα μπορώ να βλέπω που βρίσκετε; Δεν είναι σωστός. Κανονικά θα έπρεπε να έχει και γράμματα...να είναι RF1119..........για παράδειγμα. Εδώ μπορείς να δείς γενικά http://www.17track.net/en/ 1 Παράθεση Θέλω το avatar μου πίσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. July 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2015 Καλημέρα παιδιά Έκανα μια αγορά από Κίνα και ο αριθμός Αποστολης που μου έδωσε ειναι αυτός εδώ 11196722637 Ειναι σωστός; Αν ναι σε ποια σελίδα μπορώ να βλέπω που βρίσκετε; Σωστός είναι και ελέγχονται σε διάφορα sites όπως το παρακάτω ( υπάρχουν 2-3 άλλα αλλά δεν τα γνωρίζω),αλλά αφού μπει στην Ελλάδα δεν μπορείς να το κοιτάξεις κάπου http://track.yw56.com.cn/en-US/ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. July 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2015 και σε εμενα μια θηκη απο ebay καπως ετσι ειναι χωρις γραμματα μονο αριθμο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts