letom Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 (edited) Το ΕΛΤΑ λογικό είναι να μη βγάζει λεπτομέρειες για τη διαδρομή εντός Κίνας, έχει μόνο τα βασικά, δηλαδήπότε ξεκίνησε η αποστολή και θα σου βγάλει επόμενη ενημέρωση όταν πετάξει για Ελλάδα ή όταν ανοιχτεί ο σάκος. Σε ποιο σάιτ μπήκες του China Post? Δες το παρακάτω λινκ: http://intmail.183.com.cn/ ΈΒαλα το ΤΝ σου και μου έβγαλε τα ίδια με το 17track. Στα κινέζικα μεν αλλά αν τα βάλεις δίπλα δίπλα είναι τα ίδια. Τo trackitonline έχει τα ίδια αλλά στα αγγλικά. edit: για να δεις από που παίρνουν τις πληροφορίες το 17τρακκαι το trackitonline πάτα στο πρώτο στο go to official website και στο δεύτερο track at official website. Σε στέλνουν στα αντίστοιχα επίσημα σάιτ των εταιρειών που κάνουν τη μεταφορά (china post, ελτα κλπ). Εγώ με αυτό τον τρόπο βρήκα ότι ένα ΤΝ που μου έδωσαν ήταν με την εταιρεία chukou της οποίας το σάιτ είναι αυτό: http://www.chukou1.com/ Αλλιώς ακόμα θα έψαχνα! Δεν μου αναγνώριζε το ΤΝ ούτε το σάιτ της china post, ούτε το 4px, κανένα. Και μόλις έβαλα το ΤΝ στο chukou μου έβγαλε αναλυτικά που είναι το πακέτο κλπ. Edited May 14, 2015 by letom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosid Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 ΑΠΟΣΤΟΛΗ RF323867945SG Κατάσταση Ημερομηνία Ώρα Περιοχή ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 28-03-2015 17:34 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ :wacko::wacko::wacko::wacko::wacko::wacko::wacko::wacko::wacko: 1 Παράθεση PaNosid !! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 ΑΠΟΣΤΟΛΗ RF323867945SG Κατάσταση Ημερομηνία Ώρα Περιοχή ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 28-03-2015 17:34 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ :wacko::wacko::wacko::wacko::wacko::wacko::wacko::wacko::wacko: Κοίτα όμως τι λέει το επίσημο της singpost: Status Date Status Description 28-03-2015 Received from Customer 30-03-2015 Despatched to overseas (Country code: GR) Άρα Ελλάδα είναι και δεν έχει ανοιχτεί ο σάκος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dwarves Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 φαίνεται να ξεκολλάμε... και εμένα από 30/3 ... σήμερα έγινε scaned ... και προχωράει... :O οπότε όπως έχει γραφτεί πάρα πολλές φορές... υπομονή... πάντως είχα πολλά χρόνια να αντιμετωπίσω τόση καθυστέρηση...:confused::confused: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efmakis Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Η καθυστερηση μαλλον δεν υφισταται πια και ηταν για τις παραγγελιες εκεινου του διαστηματος γιατι ενα δεμα δικο μου απο vickmall εφυγε απο σιγκαπουρη 3/5/2015 σημερα 14/5/2015 εγραψε αφιξη στο βενιζελος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTAS_27 Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 εμένα κολλάνε και από 22/4 αντικείμενα σε συσκευασία chinapost Και από 1/5 αντικείμενα σε συσκευασία από singpost 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex999 Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Eγώ εχω 19/04 και 26/04 dispatched to overseas με SG oπότε και τότε φαίνεται να κόλλησαν κάποια... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efmakis Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Στις 1/5 και 26/4 δεν νομιζω οτι μιλαμε για κολλημα και προβλημα ουτε 20 μερες δεν περασαν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smartfonakias Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 (edited) Καλησπερα παιδια εχω αγορασει απο aliexpress δυο ιδια πραγματα με tracking εδω και εναμιση μηνα απο την αγορα δεν μ βγαζει καμια πληροφορια λες και δεν υπαρχει γιατι ομως? Απατη η απλα εβαλε ψευτικα tracking γιατι εχω ακουσει να εχουν συμβει και τετοια!! Edited May 14, 2015 by smartfonakias 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnkou Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Φαινετε οτι ειναι ψευτικος αριθμοος.Βαλτο εδω http://track-chinapost.com/ να δεις τι βγαζει.Επικοινωνησε με τον πωλητη. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smartfonakias Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Δεν εχει δεχτει τετοιον αριθμο το ταχυδρομιο λεει. Θα το στειλω ευχαριστω!!! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Να ρωτήσω,οι μικρές παραγγελίες που είναι σε φάκελο παραδίνονται στο σπίτι σίγουρα ή ανάλογα το ταχυδρομείο ? Για κινητό / tablet κτλπ μου είπαν ότι το παίρνω απ'το ταχυδρομείο,τα υπόλοιπα όμως? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Να ρωτήσω,οι μικρές παραγγελίες που είναι σε φάκελο παραδίνονται στο σπίτι σίγουρα ή ανάλογα το ταχυδρομείο ? Για κινητό / tablet κτλπ μου είπαν ότι το παίρνω απ'το ταχυδρομείο,τα υπόλοιπα όμως? Ανάλογα το ταχυδρομείο.... Εμένα τα πάντα τα παραλαμβάνεις από ταχυδρομείο Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Ανάλογα το ταχυδρομείο.... Εμένα τα πάντα τα παραλαμβάνεις από ταχυδρομείο Από αγγλια πάντως πρίν μέρες μου ήρθαν στο σπίτι 3 φάκελοι , στα κινέζικα δεν ξέρω 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 εμένα κολλάνε και από 22/4 αντικείμενα σε συσκευασία chinapost Και από 1/5 αντικείμενα σε συσκευασία από singpost Eγώ εχω 19/04 και 26/04 dispatched to overseas με SG oπότε και τότε φαίνεται να κόλλησαν κάποια... Ακόμα και η πιο παλιά ημερομηνία δεν είναι κόλλημα, εχουν περασει μόλις 25 μερες απο τις 19/04 ως σήμερα...Αν ο καθένας μιλούσε για κόλλημα απο τις 15-20 μέρες αναμονής, οι σελίδες θα ήταν τριπλάσιες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toledo Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Αλιλουια!!!αδερφια 51 ημερες ταξιδευε,σημερα εφτασε ελλαδα. Και το δικό μου, γράφει κδ αεροδρομίου δηλαδή αύριο ππαραλαμβάνω μου έχετε να κλαψω Παράθεση kathe kinito einai oraio an antapokrinete stis prosdokies sou Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 έχω παραγγείλει απο allbuy και μου έρχεται με sweden post. αξία και μέγεθος πολύ μικρά. είμαι 5/13/2015 11:58 AM MALMO UTR/MMAH,Sverige The item has been dispatched from Direct Link's international terminal for onward transport to the country of destination 4/30/2015 5:16 PM Direct Link, PostNord Receiving HUB Item received for processing πότε περίπου θα δω κάτι στο tracking των ΕΛΤΑ? (πρώτη φορά μου έρχεται με sweden post) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mar8787 Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ,,,,! Έχω κάνει και εγώ μια παραγγελία απο Κίνα κινητό τηλέφωνο απο τις 11-4-2015 και ακόμα Σιγκαπούρη είναι κολλημένο. Υ.Γ να περιμένω η να κανω dispute?:wacko: ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ,,,,! Έχω κάνει και εγώ μια παραγγελία απο Κίνα κινητό τηλέφωνο απο τις 11-4-2015 και ακόμα Σιγκαπούρη είναι κολλημένο. Υ.Γ να περιμένω η να κανω dispute?:wacko: Tracking number RF326484542SG 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 16/4 έχει φύγει από εκεί. Να περιμένεις. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ,,,,! Έχω κάνει και εγώ μια παραγγελία απο Κίνα κινητό τηλέφωνο απο τις 11-4-2015 και ακόμα Σιγκαπούρη είναι κολλημένο. Υ.Γ να περιμένω η να κανω dispute? Tracking number RF326484542SG 16 ΑΠΡ έφυγε από Σιγκαπούρη, απλώς θα περιμένεις και τίποτα άλλο !!! Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vland Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Κανενας απο 4/4 με dispatched που να του εμφανιστηκε;; τετοια καθυστερηση πρωτη φορα συνανταω σε οτι και να εχω παρει απο εξωτερικο 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Πανακριβο μαγαζι. Το ιδανικο για τετοιυ ειδους αγρες ειναι το ebay τουλαχιστον εκει ξερεις οτι θα εχεις αμεσα despach. Έτσι μου φάνηκε και μένα απλά επειδή άκουσα καλά λόγια για το προϊόν και ότι αγοράστηκε από κει πήγα στα τυφλά. Ρωτησα μηπως ηταν αγορα απο ali (εκτος paypal) ;) Αργησαν να στειλουν το δεμα στο ταχυδρομειο ? Βλεπω ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ09-04-2015 - 15:32 ΧΟΝΓΚ ΚΟΝΓΚ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ13-04-2015 - 12:42ΧΟΝΓΚ ΚΟΝΓΚ Το paypal εχει πλεον 180 ημερες και με της καθυστερησεις που υπαρχουν ολοι περιμενουμε παραπανω απο το αναμενομενο . Δεν λεω να περιμενουμε 6 μηνες. 2/4 παρήγγειλα. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyf95 Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Παιδιά το minideal είναι αξιόπιστο; 1 Παράθεση Nokia 8210,Nokia 6600,Sony Ericsson w810,Nokia N70,Sony Ericsson w995,Nokia N8,Nokia lumia 800.Samsung Galaxy S3,Ηtc ONE m9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandros2666 Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Μία θήκη τηλεφώνου με China post ήρθε σε 2 εβδομάδες, την ίδια μέρα παράγγειλα ένα ρολόι με SG post και ακόμα ταξιδεύει, γενικά έχω παρατήρηση ότι τα ελαφριά δέματα ανεξαρτήτως εταιρίας και μεταφορέα έρχονται πολύ γρήγορα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Έτσι μου φάνηκε και μένα απλά επειδή άκουσα καλά λόγια για το προϊόν και ότι αγοράστηκε από κει πήγα στα τυφλά. 2/4 παρήγγειλα. Aπο τι στιγμη που θα κανεις dispute μετα εχεις αλλες 20 ημερες να κανεις claim, δηλαδη να μην χασεις τα χρηματα σου και τα δικαιωματα σου και μετα αλλες 10 (νομιζω) μερες για να βγαλει αποφαση το paypal. Εσυ εκανες dispute-claim κατευθειαν ? Οκ, καντε dispute αλλα εξαντλειστε τα περιθωρια και καντε claim οριακα. Το γραφω γιατι αρκετα καταστηματα ειδικα στο ebay/amazon εχουν κανει ban καποιες χωρες για κατι τετοιους λογους, πχ οι ιταλοι ψαχνουν με τα κιαλια να βρουν καταστημα να ψωνισουν. Επισης αν και οταν παραλαβεις το δεμα σου νομιζω πως το καταστημα στελνει ''σημα'' στο paypal και αναλογα με το τι θα πραξεις μπορει να σε βαλει στη ''μαυρη λιστα'' το paypal. Tα γραφω οχι για εσενα αλλα και για τους υπολοιπους που διαβαουν για να προστατευσουμε την φημη μας σαν Ελληνες καταναλωτες απενατι στα καταστηματα και της αγορες μας απο αυτα. 1 Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts