Jump to content

Οδηγός αποστολής αγορών από Κίνα [ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ]

gerstavros2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν θα πάρεις ικανοποιητική απάντηση. Επαναλαμβάνω για τελευταία φορά. Τα δέματα, εκτός εξαιρετικής περίπτωσης είναι σίγουρα στο αεροδρόμιο. Υπομονή. Έχετε 180 μέρες περιθώριο για dispute. Υπομονή.:yinyang:

• Απαντήσεις 43,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δεν θα πάρεις ικανοποιητική απάντηση. Επαναλαμβάνω για τελευταία φορά. Τα δέματα, εκτός εξαιρετικής περίπτωσης είναι σίγουρα στο αεροδρόμιο. Υπομονή. Έχετε 180 μέρες περιθώριο για dispute. Υπομονή.:yinyang:

Ειναι σιγουρο ομως οτι δεν θα κατσουμε να περιμενουμε 180 μερες (6 μηνες) να ερθει

Ηδη εxει περασει 1.5 μηνας, αντε να δωσω 20 μερες ακομα και μετα dispute

Ειναι σιγουρο ομως οτι δεν θα κατσουμε να περιμενουμε 180 μερες (6 μηνες) να ερθει

Ηδη εxει περασει 1.5 μηνας, αντε να δωσω 20 μερες ακομα και μετα dispute

Συμφωνώ. Κάνεις δεν μπορεί να περιμένει 180 ημέρες. Εμένα το όριο μου είναι 2 μήνες για να κάνω dispute. Επίσης αν δεν κάνω λάθος, θέλει προσοχή γιατί από ότι ξέρω μια φορά κάνεις dispute. Αν χρειαστεί μετά, πχ χαλάσει το κινητό, τι κάνεις?

Συμφωνώ. Κάνεις δεν μπορεί να περιμένει 180 ημέρες. Εμένα το όριο μου είναι 2 μήνες για να κάνω dispute. Επίσης αν δεν κάνω λάθος, θέλει προσοχή γιατί από ότι ξέρω μια φορά κάνεις dispute. Αν χρειαστεί μετά, πχ χαλάσει το κινητό, τι κάνεις?

Αν παραλάβεις ελαττωματικό κινητό ή αντί για κινητό το δέμα έχει τσίχλες, μετά είσαι στο έλεος του μαγαζιού και βασίζεται στην όποια εγγύηση αυτό παρέχει...γι'αυτό ίσως χρειάζεται λίγο παραπάνω υπομονη αυτή την περίοδο εφόσον είναι γνωστό ότι υπάρχουν καθυστερήσεις.

Edited by zananiro
The day is my enemy, the night my friend

παιδια εγω ειμαι αντικειμενο σε συσκευασια απο 27.03...υπαρχει κανενας αλλος να μην του εφθασε ελλαδα απο τοτε ή ειμαι μονος μου!;;

Δεν είσαι μόνος φίλε μου κι εμένα από τότε είναι αλλά σήμερα μετά από 40 μέρες γράφει εκ Βενιζέλος άρα άρχισαν να ανοίγουν τα δέματα μας χάρηκα κι εγώ επιτέλους

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δεν είναι μόνο αυτό, εγώ πλήρωσα 220 δολάρια και τώρα το κινητό έχει 185 δολάρια με δώρο έξτρα μπαταριακαι εξωτερικό φορτιστή (jiayu start advance)

Άρα έχασα από τους ελτακιδες περίπου 30 δολάρια που θα μπορούσα να έχω πάρει και κάτι ακόμα, ας πούμε ένα power bank xiaomi!!!!!!!!

kathe kinito einai oraio an antapokrinete stis prosdokies sou

Δεν είσαι μόνος φίλε μου κι εμένα από τότε είναι αλλά σήμερα μετά από 40 μέρες γράφει εκ Βενιζέλος άρα άρχισαν να ανοίγουν τα δέματα μας χάρηκα κι εγώ επιτέλους

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δεν είναι μόνο αυτό, εγώ πλήρωσα 220 δολάρια και τώρα το κινητό έχει 185 δολάρια με δώρο έξτρα μπαταριακαι εξωτερικό φορτιστή (jiayu start advance)

Άρα έχασα από τους ελτακιδες περίπου 30 δολάρια που θα μπορούσα να έχω πάρει και κάτι ακόμα, ας πούμε ένα power bank xiaomi!!!!!!!!

Άσε δεν θες να ξέρεις τι διαφορά έχει το δικό μου τώρα! :X

Δεν είναι περίεργο όμως οτι παραλαμβάνουν άτομα που παραγγέλνουν στις 29/4 και οχι αυτοί που εχουν παραγγείλει νωρίτερα; Τόσο ράντομ είναι η επιλογή σάκου; Η απλά έμειναν πίσω τα παλαιότερα και τώρα ανοίγουν τα πιο πρόσφατα για να μην τους μείνουν και οτι προλάβουν απο τα παλαιότερα;

Έχω κάνει μια παραγγελια 2 κινητα συνολικης αξιας 340 ευρω στο chinavasion και μου την εστειλαν με NLpost θα πληρώσω τελωνειο? Edited by Tasos12koufales

Έχω κάνει μια παραγγελια 2 κινητα συνολικης αξιας 340 ευρω στο chinavasion και μου την εστειλαν με NLpost θα πληρώσω τελωνειο?

Άγνωστε αι βουλε των ΕΛΤΑ

kathe kinito einai oraio an antapokrinete stis prosdokies sou

Λίγη υπομονή ακόμα!Δείχνει να ξεκολλάει επιτέλους το σύστημα!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ RF325300724SG

Κατάσταση Ημερομηνία Ώρα Περιοχή

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 04-04-2015 14:13 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 13-05-2015 01:10 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)

Λίγη υπομονή ακόμα!Δείχνει να ξεκολλάει επιτέλους το σύστημα!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ RF325300724SG

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 04-04-2015 14:13 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 13-05-2015 01:10 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)

Ιδια κατασταση.Περιμενω αλλο ενα δεμα απο 29/3 Despatched to overseas (Country code: GR).

2015-05-13 04:20

Arrived at overseas (Country code: GR)

2015-04-06 14:17

Despatched to overseas (Country code: GR)

2015-04-04 14:17

Received from Customer

Αν συμπληρώσω πως αφού εμφανίστηκε εχθές σήμερα παρέλαβα σε επαρχιακή πόλη της βόρειας Ελλάδας.

19/03 η παραγγελία

27/03 dispatched to overseas

12 /05 εμφανίστηκε Ελλάδα

13/05 παρέλαβα

Edited by sakis88888

Αν συμπληρώσω πως αφού εμφανίστηκε εχθές σήμερα παρέλαβα σε επαρχιακή πόλη της βόρειας Ελλάδας.

19/03 η παραγγελία

27/03 dispatched to overseas

12 /05 εμφανίστηκε Ελλάδα

13/05 παρέλαβα

Μας δίνεις κουράγιο...

Νομιζω πολυ καλά

ΑΠΟΣΤΟΛΗ RI452276979CN

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 05-05-2015 20:33 ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 06-05-2015 14:02 ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ

ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 13-05-2015 06:52 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)

Καλημέρα σε όλους.Ας ξεκινήσω κατευθείαν με το πρόβλημά μου για να μη σας κουράζω.Αγόρασα από το http://www.to2c.com ένα Huawei honor 3c 16gb για τον κολλητό μου τις 28/3/2015 και ακόμη να μου έρθει,επικοινώνησα με το site και είχαμε τον παρακάτω διάλογο.

ΕΓΩ: Hello,i have ordered this mobile phone with order number 100051317 at 28/03/2015.I haven't received yet and i would like to know how long should i wait until i get it???

TO2C: Dear friend .

We search it in 17 track website and it doesn't have any information from Apr 6 until now .We send message to our post office to open a check to search where it is .So please waiting in patience .Once get any information from post office we could communicate with you soon.Thanks .

ΕΓΩ: Is it any possibility for my mobile phone to being lost? And if yes can you give me full refund or send me a new one?

TO2C: My dear .

We are not sure now , but you don't worry , if you don't receive the package after 100 days , we could 100% refund the money to you .So now please waiting in patience for the reply from post office .Thanks .

ΕΓΩ: Hello my friend.Have you any answer from post office?

TO2C:NO ,so sorry , still doesn't have any information .

Να σημειώσω ότι από το συγκεκριμένο site είχα παραγγείλει ακόμη 2 κινητά κατά το παρελθόν και δεν είχα κανένα πρόβλημα κατά την αποστολή.Είχε ποτέ κανένας παρόμοιο πρόβλημα με το συγκεκριμένο site?Και αν ναι του επιστράφηκαν τα λεφτά;Επίσης το κινητό που έχω παραγγείλει έχει κανονικά tracking number και όταν το ψάχνω μου βγάζει despatches to overseas.Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.

Καλημέρα σε όλους.Ας ξεκινήσω κατευθείαν με το πρόβλημά μου για να μη σας κουράζω.Αγόρασα από το http://www.to2c.com ένα Huawei honor 3c 16gb για τον κολλητό μου τις 28/3/2015 και ακόμη να μου έρθει,επικοινώνησα με το site και είχαμε τον παρακάτω διάλογο.

ΕΓΩ: Hello,i have ordered this mobile phone with order number 100051317 at 28/03/2015.I haven't received yet and i would like to know how long should i wait until i get it???

TO2C: Dear friend .

We search it in 17 track website and it doesn't have any information from Apr 6 until now .We send message to our post office to open a check to search where it is .So please waiting in patience .Once get any information from post office we could communicate with you soon.Thanks .

ΕΓΩ: Is it any possibility for my mobile phone to being lost? And if yes can you give me full refund or send me a new one?

TO2C: My dear .

We are not sure now , but you don't worry , if you don't receive the package after 100 days , we could 100% refund the money to you .So now please waiting in patience for the reply from post office .Thanks .

ΕΓΩ: Hello my friend.Have you any answer from post office?

TO2C:NO ,so sorry , still doesn't have any information .

Να σημειώσω ότι από το συγκεκριμένο site είχα παραγγείλει ακόμη 2 κινητά κατά το παρελθόν και δεν είχα κανένα πρόβλημα κατά την αποστολή.Είχε ποτέ κανένας παρόμοιο πρόβλημα με το συγκεκριμένο site?Και αν ναι του επιστράφηκαν τα λεφτά;Επίσης το κινητό που έχω παραγγείλει έχει κανονικά tracking number και όταν το ψάχνω μου βγάζει despatches to overseas.Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.

Υπαρχει γενικοτερο προβλημα για τις παραγγελιες Μαρτιου Απριλιου με SG post.Κανε υπομονη οπου ναναι θα φανει.

Δε με νοιάζει να περιμένω,αρκεί να μη χαθεί το κινητό ή στην τελική να μου επιστραφούν τα χρήματα γιατι δεν είναι και λίγα 180 ευρώ.Απλά ανησυχώ γιατί αν διάβασες το άρθρο μου μου είπαν από το to2c ότι σε επικοινωνία που είχαν με το ταχυδρομείο τους δεν είχαν καμία πληροφορία για το προιόν...και φοβάμαι μήπως έχει χαθεί.Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου.

Μη φοβάσαι τα λεφτά δεν τα χάνεις με τίποτα. Απο εκεί και πέρα το ταχυδρομείο τους όντως δεν μπορεί να ξέρει που είναι το πακέτο σου από τη στιγμή που φεύγει για Ευρώπη. Κι αυτοί από το τρακ νάμπερ το κοιτάνε. Αν είναι δηλαδή σε μια αποθήκη αεροδρομίου μαζί με εκατοντάδες ή χιλιάδες άλλα πακέτα, δεν το ξέρει κανείς μέχρι να το σκανάρουν. Το τελευταίο σκανάρισμα έγινε στις 6/4 όπως λέει το 17τρακ τότε που έγινε despatched. Άρα 99% είναι Ελλάδα στο αεροδρόμιο αλλά στο 17τρακ θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση όταν σκαναριστεί. Υπήρξαν μεγάλες καθυστερήσεις με όλα τα πακέτα των τελευταίων 2 μηνών, αν διαβάσεις τα προηγούμενα μηνύματα θα το διαπιστώσεις.

φως στο τουνελ

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 24-03-2015 11:07 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 13-05-2015 09:45 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)

Είχε ποτέ κανένας παρόμοιο πρόβλημα με το συγκεκριμένο site?Και αν ναι του επιστράφηκαν τα λεφτά;Επίσης το κινητό που έχω παραγγείλει έχει κανονικά tracking number και όταν το ψάχνω μου βγάζει despatches to overseas.Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.

Είχα αντίστοιχο πρόβλημα με τεράστιες καθυστερήσεις και αποστολή τέλος Σεπτεμβρίου 2014, περίοδος που επίσης υπήρχαν μαζικές καθυστερήσεις από SG post. Επειδή οι 100 μέρες που λέει το to2c είναι πολλές, άνοιξα case στο paypal. Σε κάθε αλληλογραφία, μου έλεγαν κάνε υπομονή και κάνε υπομονή, τόσο πριν το άνοιγμα του case όσο και στην πορεία του μέσα από το paypal. Τελικά χωρίς να λαμβάνω απαντήσεις και με το tracking να έχει σκαλώσει στην αναχώρηση από Σιγκαπούρη, όσα κατάσταση με τη δική σου τωρινή, προχώρησα το case και πήρα τα λεφτά μου πίσω. Όταν έφτασε το κινητό και έλεγξα τα πάντα, επικοινώνησα μαζί τους και τους ξαναέστειλα τα χρήματα. Πρώτη φορά που απάντησαν γρήγορα σε email.

Να έχεις πάντως υπόψη πως το paypal δίνει πλέον περιθώριο 180 ημερών, δεν θα ανησυχούσα στη θέση σου, ούτε να χαθούν προθεσμίες ούτε να χαθεί το τηλέφωνο. Σου απάντησα επειδή ρώτησες συγκεκριμένα, δεν σημαίνει πως πρέπει να κάνεις ό,τι έκανα κι εγώ. :)