Jump to content

Bax

Members
  • Δημοσιεύσεις

    68
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Bax

  • Ημ. Γέννησης 19/07/1982

Bax's Achievements

  1. Bax

    Realme 8 5G

    Παιδιά, έχει κανείς άλλος πρόβλημα με το camera app στο τελευταίο update; Ξεκινάει η σύζυγος να γράφει βιντεο και κλείνει η εφαρμογή. Έχω δοκιμάσει clear data. Το κάνει σποραδικά.
  2. Bax

    Poco X3 Pro

    Κι εγω πέρασα χθες 13.0.6.0 και 14.0.1.0. Τώρα αν βοήθησε η εκκαθάριση δεδομένων του updater δεν ξέρω. Παντως πέρασαν επιτέλους τα zips που είχα τόσο καιρό κατεβασμένα.
  3. Bax

    Realme 8 5G

    Με την καινούρια έκδοση, στον music player δεν παιζουν οσα mp3 δεν έχουν το σήμα hq. Αυτά έπαιζαν κανονικά στις προηγούμενες εκδόσεις.
  4. Bax

    Poco X3 Pro

    Προσπάθησα κι εγω να βάλω την 13.0.6.0 από αρχείο αλλά μου βγάζει οτι ειναι beta για κάποιο λόγο. Ας περιμένουμε.
  5. Bax

    Realme 8 5G

    Έχει χαθεί με τη νέα έκδοση δυστυχώς. Βγήκε νέα ενημέρωση C05 που έφτιαξε την ανοιχτη ακροαση
  6. Bax

    Realme 8 5G

    Επικοινώνησα με το support μεσω chat για το πρόβλημα σχετικά με το preferred network , εστειλα screenshots απο kernel version kai baseband, καθώς και imei και αναμένω νέα στο email. Να δούμε τι θα γίνει...
  7. Bax

    Realme 8 5G

    Άρα με vodafone sim έχεις και preferred network και 5G switch?
  8. Bax

    Realme 8 5G

    Τα χάσαμε τα δεδομένα από την sim 1. Μου δείχνει EDGE. Εχω την εντύπωση οτι είχα αφήσει preferred network mode σε 2G χθες που το πασπάτευα και τώρα που έχει εξαφανιστεί η επιλογή, καθώς και η ενεργοποίηση/απενεργοποίηση του 5G, δεν υπάρχει τρόπος να το διορθώσω. Μόλις πιάσει 5G έχω πάλι. Στο άλλο sim slot παίζουν μια χαρά τα δεδομένα.
  9. Bax

    Realme 8 5G

    Μόλις έκανε και το κινητό της συζύγου αναβάθμιση και έφαγε φρίκη για λίγο καθώς δεν άνοιγε δεδομένα. Τώρα είναι οκ αλλά έχει εξαφανιστεί ο προτιμώμενος τρόπος σύνδεσης(5g/4g/3g) η το διακοπτακι για 5g . Δεν θυμάμαι πιο από τα δύο είχε.
  10. Bax

    Realme 8 5G

    Καλησπέρα. Επειδή σκέφτομαι να το αγοράσω στη σύζυγο θα ήθελα να μάθω αν έχετε πρόβλημα με την ομιλία στα τηλέφωνα και σε ανοιχτή ακρόαση. Σε ένα review που είδα δεν φαίνεται να εχει εμφανές τουλάχιστον δεύτερο μικρόφωνο για noise cancelation.
  11. Bax

    Poco X3 Pro

    Καλημέρα. Βγήκε η miui 13 και για τα EEA κινητά.
  12. Bax

    Poco X3 Pro

    Κι εγώ πέρασα το απόγευμα 12.5.1 αισθητά καλύτερο. Το κινητό λάγκαρε στα notifications curtain τραγικά κατα καιρούς. Τώρα ακόμα παει καλά. Και έφτιαξαν και τα bubbles.
  13. Bax

    Poco X3 Pro

    Βρήκα και ένα bug. Ενεργοποίησα το εικονιδιο accessibility στο navigation bar και πλεον εχει κολλήσει το ανθρωπάκι. δεν βγαίνει ακόμη κι αν κλείσω την επιλογή. Οπότε αν έχετε όρεξη για σκάλισμα καλύτερα αφήστε το κλειστό.
  14. Bax

    Poco X3 Pro

    Δυστυχώς όχι. Το είχα ήδη ενεργοποιημενο. το δοκίμασα και χωρίς. Το έχω δοκιμάσει με ήδη με 2 bluetooth και το android στο αυτοκίνητο. Δεν έχω πρόβλημα τόσο στα hands free αλλά στο αυτοκίνητο παίζει μία πολύ αστεία μελωδία. :lol::lol::lol:
  15. Bax

    Poco X3 Pro

    Καλησπέρα και πάλι. Μήπως έχει βρει κάποιος πως θα παίζει ο ήχος κλήσης από το bluetooth headset? Δεν βρίσκω κάποια επιλογή στο bluetooth. Στο mia1 που είχα έπαιζε κανονικά.
×
×
  • Create New...