Jump to content

Οδηγός αποστολής αγορών από Κίνα [ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ]

gerstavros2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

δεν βρεθηκε πακετο μου λεει!

αλλοι λενε οταν φτασει ολλανδια ξεκινουν τα σκαν

περιεργο

Παλληκαρι μην αγχώνεσαι μολις φθασει ολλανδια θα σου δειξει The item is at the PostNL sorting center συνηθως μερες αφου φυγει απο κινα.

----- προσθήκη μηνύματος 38 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

6 μερες συνηθως.

• Απαντήσεις 43,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Παιδια για ακομα μια φορα επενδυσα σε κινεζομαγαζο και παραγγειλα κινητο.Το πακετο εφυγε με συστημενο Singapore Post και στις 12/4 μου εγραψε Dispatched to Overseas(Country Code:GR)......Θελω να ρωτησω:θα το εχω αυτη τη βδομαδα;

Όχι!!!!!!!

Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις.

Παιδια για ακομα μια φορα επενδυσα σε κινεζομαγαζο και παραγγειλα κινητο.Το πακετο εφυγε με συστημενο Singapore Post και στις 12/4 μου εγραψε Dispatched to Overseas(Country Code:GR)......Θελω να ρωτησω:θα το εχω αυτη τη βδομαδα;

Εγώ είμαι από 11/04 φίλε..ζητάς πολλά πάντως..Μέχρι δέκα Μαΐου αν το έχουμε ευχαριστημένοι να είμαστε..

Κι εγώ μια απ τα ίδια, dispatched 20/03/2015 και ακόμα να το σκανάρουν στο αεροδρόμιο. Ελπίζω για το καλύτερο, γιατί έτσι όπως πάνε αυτοί μέχρι να το πάρω στα χέρια μου θα έχει λήξει και η εγγύηση, χε χε...

νομιζω δεν ειναι πια 45 μερες, αλλα 180 (αν δεν ερθει και μεχρι τοτε...:lol:)

Εγώ με 20/3 Despatched to overseas ( RF322385592SG ) τίποτα ακόμα και πλέον αρχίζω να ανησυχώ. Κινητό που επιστρέφει μετά απο επισκευή απο vickmall.

Αν έχει γίνει κάτι και χάθηκε δεν υπάρχει και η προστασία του paypal και κάηκα γιατί δεν είναι δικό μου.

To PayPal, για όσους δεν το έχουν προσέξει, παρέχει προστασία 180 ημέρες, αντί για 45 που ήταν πριν.

Περισσότερα εδώ.

Εσύ trust0, έκανες την παραγγελία σου πριν από της 29/1/2015, που άλλαξαν οι όροι;

Peace... Love... Freedom...

Εγώ είμαι από 11/04 φίλε..ζητάς πολλά πάντως..Μέχρι δέκα Μαΐου αν το έχουμε ευχαριστημένοι να είμαστε..

Τοσο πολυ;;μεχρι τωρα το πιο αργο που ειχα ηταν 17 μερες

To PayPal, για όσους δεν το έχουν προσέξει, παρέχει προστασία 180 ημέρες, αντί για 45 που ήταν πριν.

Περισσότερα εδώ.

Εσύ trust0, έκανες την παραγγελία σου πριν από της 29/1/2015, που άλλαξαν οι όροι;

Το κινητό αγοράστηκε Μαιο του 2014 και επιστρέφει απο επισκευή στα πλαίσια της εγγύησης.

Κρίμα. Εσύ κοντεύεις χρόνο από την αγορά!

Από ότι έχω καταλάβει, σπάνια οι Κινέζοι υποστηρίζουν τόσο μεγάλο διάστημα στην πράξη, (ένα χρόνο).

Ειδικά αν η συσκευή έχει καταργηθεί από την αγορά, (δεν πουλιέται πια), τα πράγματα ζορίζουν πολύ!

Καλύτερα αν πρόκειται για κάτι απλό και πιάνουν τα χέρια σου να πάρεις ο ίδιος ανταλλακτικό-ά από κάπου και να ασχοληθείς ο ίδιος...

Εμένα μου έτυχε αυτό με ταμπλέτα. Πρόσφατα παρήγγειλα και άλλαξα μόνος μου προβληματικό Digitizer.

Φυσικά ήμουν τυχερός που έφταιγε μόνο αυτό, γιατί αλλιώς τσάμπα λεφτά. Αλλά διαφορετικά θα "έτρωγα" την ταμπλέτα, οπότε...

Εν τέλη πάλι καλά να λες που ανέλαβαν την επισκευή και στο έστειλαν.

Ελπίζω όλα να πάνε καλά και να παραλάβεις σύντομα.

Peace... Love... Freedom...

RS243440597NL

ο πωλητης μου το εχει στειλει απο τις 15 απριλιου αλλα το δεμα μου δεν εχει δωσει καποιο σκαναρισμα ακομα.

πρωτη φορα μου στελνουν με ΝL post απο κινα.

το πρωτο σκαν θα το δω οταν το πακετο μου παει amsterdam?

Είναι νωρίς ακόμα εμείς περιμένουμε δέματα από 20 μαρτιου

Φίλε μου

kathe kinito einai oraio an antapokrinete stis prosdokies sou

Είναι νωρίς ακόμα εμείς περιμένουμε δέματα από 20 μαρτιου

Φίλε μου

Πάντως παιδιά , χθες που έγινα μέλος σε forum άσχετο με τεχνολογικά , έπεσε το μάτι μου ότι και εκεί υπάρχουν ανησυχίες και προβληματισμοί για παραγγελίες με SG και Despatched to overseas απο 19 εως 27 Μαρτίου που ακόμα δεν έχει αλλάξει το status τους.

Οι παραγγελίες δεν αφορούν τεχνολογικά προϊόντα.

Ολες οι παραγγελιες βρισκονται αεροδρομιο απλα δεν εχουν ανοιχτει οι σακκοι (λογω αργιων του Πασχα).Λογικα απο βδομαδα θα εχετε νεα.Οποτε υπομονη.

Ποσες μερες κραταει το πασχα τους ? εχει περασει 1 εβδομαδα απο την δευτερα του πασχα

Τέλος η ταλαιπωρία.

Παρέλαβα το δέμα πριν από λίγο με την εξτρα χρέωση 44e.

Το κινητό τιμολογήθηκε ακριβώς στην τιμή της αγοράς του από geekbuy δηλαδή 142,54.

Επομένως σε μερικές περιπτώσεις δεν ψάχνουν στα κουτουρού.

Xiaomi Redmi Note 4x - Lenovo Yoga Tablet 3 850 F - Lenovo A806 - Lenovo A820 - LG Optimus L5

Μετα απο 2 εβδομάδες στο αεροδρόμιο κολλημενο, οσα εκανε να ερθει απο κινα, ηρθε σημερα ειδοποιηση.

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 27-03-2015 11:17 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 07-04-2015 12:56 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) 19-04-2015 10:24 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ)

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 20-04-2015 02:13 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΑΦΙΞΗ ΣΕ Μ.Δ. ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 20-04-2015 07:13 Μ.Δ. ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ 20-04-2015 08:40 Μ.Δ. ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ 20-04-2015 10:02 Μ.Δ. ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

- ERROR SCAN - ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΣΚΑΝΑΡΙΣΤΕΙ 20-04-2015 10:17 Μ.Δ. ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Μ.Δ. ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 20-04-2015 10:19 Μ.Δ. ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

Ειναι με sg για αθηνα. Αν με επιαναν θα πληρωνα και δασμους. Τελικα περα απο την επικη καθυστέρηση στο αεροδρόμιο (τα αλλα σταδια πηγαν ρολοι) παρελαβα χωρις κανενα πρόβλημα.

Καλημέρα, διάβασα τον οδηγό και έλεγε οτι το πακέτο μπορεί να κανει μερικές μέρες να φύγει απο το αεροδρόμιο του εξωτερικού. Εμένα είναι εκεί απο τις 15\4 τα ΕΛΤΑ μου λένε οτι δεν έχει φύγει το track number μου δείχνει handed ovel to airline και ο πωλητής μου λέει οτι έφυγε κ ερχετε στην χώρα μου. Μπορεί να μου λέει αλήθεια κ να μην έχουν ενημερωσει τα site? Επίσης πλήρωσαν εχτρα λεφτά για να ερθει γρήγορα, αν περάσουν η προκαθορισμένες Μερέ τα ζητάω πίσω??? Σας ευχαριστώ πολυ

Χωρίς να είναι κινητό ακόμα κολλημένο (bluetooth ηχείο και 2 θήκες)

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) 31-03-2015 17:38 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ)

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 03-04-2015 2: Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΑΓΑΘΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ /ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΗ ΔΗΛΩΣΗ 03-04-2015 04:35 ΕΛΛΑΔΑ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (ΥΕΔ)

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ 03-04-2015 04:35 ΕΛΛΑΔΑ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (ΥΕΔ)

ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 03-04-2015 07:31 ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

Καλησπερα παιδια. Επιτελους εχω το κινητο στα χερια μου.

Δε πληρωσα τιποτα τελωνιο κτλ, αν και το πακετο μου ειχε ενα κιτρινο στικερ επανω και κατι εγραφε στα Ολλανδικα.

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Με το θεμα του τελωνειου τι εγινε? Παρελαβε κανεις αντικειμενα αξιας χωρις να πληρωσει? Αν ναι με ποια μεθοδο αποστολης? Θελω να παραγγείλω και περιμενω να δω τι γινεται, αλλιως να το παρω απο ευρωπαϊκή αποθηκη.

Φιλε μου, εγω σημερα παρελαβα ενα κινητο , μέσω Ολλανδίας από την Κίνα, από Tinydeal.com δεν πλήρωσα απολύτως τίποτα

Edited by impreza_sti
Απαγορεύονται οι αναφορές και οι συζητήσεις σχετικά με τρόπους αποφυγής πληρωμής τελωνείου

04/14/2015 10:46 * Ενημέρωση πληροφοριών στοιχείου Ελλάδα

http://trackitonline.ru/?service=track

μηπως σημαινει οτι εφτασε ελλαδα αλλα δεν το σκαναρανε

το λεω γιατι στο αλλο δεμα μου το εγραψε με κοκκινη επισημανση και μετα απο 4 μερες ενημερωσε πως εφτασε ελλαδα

Edited by ZMA

Τέλος η ταλαιπωρία.

Παρέλαβα το δέμα πριν από λίγο με την εξτρα χρέωση 44e.

Το κινητό τιμολογήθηκε ακριβώς στην τιμή της αγοράς του από geekbuy δηλαδή 142,54.

Επομένως σε μερικές περιπτώσεις δεν ψάχνουν στα κουτουρού.

μενεις οντως πτελεμαϊδα και περασε απο υεδ θεσ/νικης; τι εγραφε πανω το πακετο απο τους κινεζους; κ τι τιμη;

04/14/2015 10:46 * Ενημέρωση πληροφοριών στοιχείου Ελλάδα

http://trackitonline.ru/?service=track

μηπως σημαινει οτι εφτασε ελλαδα αλλα δεν το σκαναρανε

το λεω γιατι στο αλλο δεμα μου το εγραψε με κοκκινη επισημανση και μετα απο 4 μερες ενημερωσε πως εφτασε ελλαδα

εμεις δεν μπορουμε να δουμε το λινκ αν δεν μας δωσεις τον αριθμο;)

Για όσους είναι κολλημένοι στην ίδια ένδειξη μην ανησυχείτε.. Σε μένα έγιναν όλα τα βήματα μέσα 18 ώρες και παρέλαβα πριν λίγο :p

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 23-03-2015

ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 09-04-2015

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ-ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ 20-04-2015

7+ years with the legend...

Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a

Apple Watch SE

Apple iPad (6th gen)

Για όσους είναι κολλημένοι στην ίδια ένδειξη μην ανησυχείτε.. Σε μένα έγιναν όλα τα βήματα μέσα 18 ώρες και παρέλαβα πριν λίγο :p

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 23-03-2015

ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 09-04-2015

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ-ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ 20-04-2015

Τι εγινε ρε αδελφε σε σκουληκοτρυπα μπηκε το δεμα σου και βγηκε στην πορτα σου? :D

Καλως τα δεχτηκες!

Μακάρι να γίνει το ίδιο και για τους υπόλοιπους!! Τι πάθανε εκει στα ΕΛΤΑ; Τους πείραξε το αρνί του Πάσχα;