matsilas Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 (edited) Το Gearbest στελνει μονο με NL free shiping?? Η μπορουμε να του πουμε να το στειλει με αλλο;;; Edited April 10, 2015 by impreza_sti Απαγορεύονται οι συζητήσεις και αναφορές σχετικά με τρόπους αποφυγής πληρωμής τελωνείου 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 Δεν στέλνει free με NL, χρεώνει κάτι λίγα γύρω στο μισό ευρώ. Μπορείς να του πεις να στείλει και με SG, εκεί χρεώνει κάνα 30λεπτο περίπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SOULAKOS1 Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 Το συμπέρασμα είναι πως περίπου στις 12 το μεσημέρι χθες,έβγαλαν από το τελωνείο σχεδόν όλα τα κινητά και γενικά όσα είχαν αξία (μιλάω για Θεσσαλονίκη),στις 13:00 πήγα στο ταχυδρομείο Ευόσμου να παραλάβω κάποια μικροπραγματα από Ολλανδία και περίμεναν καμιά εκατοσταρια άτομα να παραλάβουν δέματα . επίσης εκείνη την ώρα ήρθαν στο ταχυδρομείο τρία φορτιγακια γεμάτα δέματα,Άρα την Τρίτη Τετάρτη να περιμένετε όλοι τα ειδοποιητηρια στα γραμματοκιβωτια σας,κρίμα που δεν τα είχατε στα χέρια σας πριν το Πάσχα αλλά δεν μπορούσατε να κάνετε τίποτα . Καλή ανάσταση σε όλους 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lyr13 Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 Τίποτα το ανησυχητικό. Τιποτα το ανησυχητικο αλλα....ουτε στα ΕΛΤΑ το εμφανιζει. Οσες φορες εχω ψωνισει απ' εξω ποτε μου δεν καθυστερησε τοσο πολυ να εμφανιστει στα ΕΛΤΑ (ακομα και σε δεμα που εκανε 60 μερες να φτασει). Αυριο κλεινει 10 μερες που το παρηγγειλα και περιπου 8 που δωσε το tracking. Να ειμαι ησυχος οτι με αυτο το status το δεμα εχει παραδωσει στο ταχυδρομειο(ή εστω στο πρακτορειο);; Ρωταω γιατι ειμαι ετοιμος να ανοιξω disputeαφου ο Κινεζος ουτε στα μηνυματα δεν απανταει πλεον! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefteris42 Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 Μου έδωσαν το Tracking Number RI384756982CN .Αυτό βλέπω ότι έχει χώρα προορισμού Ρωσία τι λέτε είναι σωστό ? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 Μου έδωσαν το Tracking Number RI384756982CN .Αυτό βλέπω ότι έχει χώρα προορισμού Ρωσία τι λέτε είναι σωστό ? Για ρωτα τον κινεζο αν σε εστειλε το σωστο νουμερο.Αμα δεν απανταει τοτε dispute. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefteris42 Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 (edited) Μου έδωσαν το Tracking Number RI384756982CN .Αυτό βλέπω ότι έχει χώρα προορισμού Ρωσία τι λέτε είναι σωστό ? Μπήκα στο Ρώσικο side (http://www.russianpost.ru/tracking20/English.htm ) και έχει στοιχεία κάποιου Ρώσου (LIKHACHEV DENIS PETROVICH ).Μας δουλεύει ο Κινέζος και δεν απαντάει στα μηνύματα Edited April 10, 2015 by Lefteris42 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 Μπήκα στο Ρώσικο side (http://www.russianpost.ru/tracking20/English.htm ) και έχει στοιχεία κάποιου Ρώσου (LIKHACHEV DENIS PETROVICH ).Μας δουλεύει ο Κινέζος και δεν απαντάει στα μηνύματα Απο που εκανες την αγορα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefteris42 Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 Απο Aliexpress 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 Απο Aliexpress Τοτε ανοιξε Dispute.Να ξες οτι αμα κλεισεις το Dispute μπορεις να το ανοιξεις ξανα.Δεν ειναι σαν το paypal.Ελπιζω να βρεις ακρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefteris42 Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 Ευχαριστω φιλε αυτο θα κανω .Δεν εχω αγορασει απο αυτους αλλη φορα αλλα ηταν και η τελευταια τους.Λαμογια ειναι 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 Μίλησα με gearbest για κάποιο θέμα μου, και με ενημέρωσαν πως δεν μπορούν να στέλνουν λέει από την ευρωπαϊκή αποθήκη γιατί το τελωνείο μας τα ξανά στέλνει πίσω και υπάρχει πρόβλημα γενικά. Και κάτι ακόμα, η παραγγελία μου δεν έχει εμφανιστεί ακόμα RF323435613SG, ενώ αλλά πακέτα με παρόμοιο αριθμό εμφανίστηκαν. Ξέρω δεν είναι πολύ σχετικό αυτό, αλλά να ανησυχώ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZMA Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 Μίλησα με gearbest για κάποιο θέμα μου, και με ενημέρωσαν πως δεν μπορούν να στέλνουν λέει από την ευρωπαϊκή αποθήκη γιατί το τελωνείο μας τα ξανά στέλνει πίσω και υπάρχει πρόβλημα γενικά. Και κάτι ακόμα, η παραγγελία μου δεν έχει εμφανιστεί ακόμα RF323435613SG, ενώ αλλά πακέτα με παρόμοιο αριθμό εμφανίστηκαν. Ξέρω δεν είναι πολύ σχετικό αυτό, αλλά να ανησυχώ? 03/27/2015 17:30 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ, ΠΟΣΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ Χώρα Προέλευσης - Cache Ώρα: 04/10/2015 14:13 - Πηγαίνετε στην επίσημη ιστοσελίδα εισαι ενταξει μην ανησυχεις υπομονη 03/27/2015 17:30 Αποστέλλονται στο εξωτερικό (κωδικός Χώρα: GR) 03/24/2015 17:07 Πληροφοριών που ελήφθησαν (Αυτό δεν είναι μια αναγνώριση της φυσικής παραλαβής του αναφερόμενου Εγγεγραμμένο άρθρο) εισαι ενταξει την ανησυχεις υπομονη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lyr13 Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 ...Αγορασα ενα cubot x9 και μου ειπε οτι το στελνει μεσα σε 2-3 μερες. Μεσα σε 2-3 μερες λοιπον μου εστειλε το tracking number. Αυτο λειτουργησε μετα απο 2 μερες. Και απο τοτε μου βγαζει οτι εχουν ληφθει πληροφιες οχι ομως οτι εχει ξεκινησει η μεταφορα. Μιλησα, λοιπον, με τον κινεζο και μου ειπε οτι ρωτησε στο ταχυδρομειο (μαλλον το πρακτορειο με το οποιο το εστειλε ενννουσε) και του ειπαν οτι συντομα θα ανανεωθει το status. Αρχιζω να φοβαμαι οτι εχει πεχτει μπινια απο τον κινεζο και δεν προκειται να παραλαβω. Υπαρχει λοιπον περιπτωση να εχει ενημερωσει το πρακτορειο και να εχει παρει tracking number αλλα να μην το εχει στειλει (ή και να μην προκειται να το στειλει); Να ανοιξω dispute; To tracking number ειναι: RP311442890SG Τίποτα το ανησυχητικό. Τιποτα το ανησυχητικο αλλα....ουτε στα ΕΛΤΑ το εμφανιζει. Οσες φορες εχω ψωνισει απ' εξω ποτε μου δεν καθυστερησε τοσο πολυ να εμφανιστει στα ΕΛΤΑ (ακομα και σε δεμα που εκανε 60 μερες να φτασει). Αυριο κλεινει 10 μερες που το παρηγγειλα και περιπου 8 που δωσε το tracking. Να ειμαι ησυχος οτι με αυτο το status το δεμα εχει παραδωσει στο ταχυδρομειο(ή εστω στο πρακτορειο);; Ρωταω γιατι ειμαι ετοιμος να ανοιξω disputeαφου ο Κινεζος ουτε στα μηνυματα δεν απανταει πλεον! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimbean Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Τιποτα το ανησυχητικο αλλα....ουτε στα ΕΛΤΑ το εμφανιζει. Οσες φορες εχω ψωνισει απ' εξω ποτε μου δεν καθυστερησε τοσο πολυ να εμφανιστει στα ΕΛΤΑ (ακομα και σε δεμα που εκανε 60 μερες να φτασει). Αυριο κλεινει 10 μερες που το παρηγγειλα και περιπου 8 που δωσε το tracking. Να ειμαι ησυχος οτι με αυτο το status το δεμα εχει παραδωσει στο ταχυδρομειο(ή εστω στο πρακτορειο);; Ρωταω γιατι ειμαι ετοιμος να ανοιξω disputeαφου ο Κινεζος ουτε στα μηνυματα δεν απανταει πλεον! Έχεις εξέλιξη απλά κοίτα στο https://www.singpost.com/track-items.... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lyr13 Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Έχεις εξέλιξη απλά κοίτα στο https://www.singpost.com/track-items.... Μολις το ειδα κι εγω. Επιτελους ξεκολλησε! Ελπιζω να μην κανει παλι 10 μερες για το επομενο status. :lol: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StevenGEr8 Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Παιδιά καλησπέρα κι από εμένα(καινούργιος στην παρέα) και καλό Πάσχα.. :) Ένας φίλος σε προηγούμενο σχόλιό του είχε αναφερθεί σε αυτό εδώ το link: http://www.koutipandoras.gr/article/137517/xafnikoi-eleghoi-apo-mikta-klimakia-sta-teloneia-me-entoli-nikoloydi Έχω παραγγείλει κι εγώ ένα κινητό από Κίνα και κάτι τέτοιο με ανησύχησε λίγο. Είναι η πρώτη φορά που κάνω το βήμα για αγορά από Κίνα και ελπίζω η εμπειρία να μην είναι τραυματική(καθότι το κινητό είναι μιας κάποιας αξίας :p ). Εδώ και 4 μέρες το δέμα είναι στον ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑ ΑΘΗΝΩΝ και περιμένω πως και πως να δω τι θα γίνει. Για οποιαδήποτε εξέλιξη υπάρξει θα ενημερώνω αναλυτικά εδώ καθώς, όπως κι εγώ, έτσι, και άλλα παιδιά περιμένουν με αγωνία να παραλάβουν το δέμα τους χωρίς "ζημιές". 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Ας ελπίσουμε να μην "εκδικηθεί" :p ο οβελίας τους φίλους στο φόρουμ ... :lol::lol::rolleyes: Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
forzapane6 Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Παιδιά καλησπέρα κι από εμένα(καινούργιος στην παρέα) και καλό Πάσχα.. :) Ένας φίλος σε προηγούμενο σχόλιό του είχε αναφερθεί σε αυτό εδώ το link: http://www.koutipandoras.gr/article/137517/xafnikoi-eleghoi-apo-mikta-klimakia-sta-teloneia-me-entoli-nikoloydi Έχω παραγγείλει κι εγώ ένα κινητό από Κίνα και κάτι τέτοιο με ανησύχησε λίγο. Είναι η πρώτη φορά που κάνω το βήμα για αγορά από Κίνα και ελπίζω η εμπειρία να μην είναι τραυματική(καθότι το κινητό είναι μιας κάποιας αξίας :p ). Εδώ και 4 μέρες το δέμα είναι στον ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑ ΑΘΗΝΩΝ και περιμένω πως και πως να δω τι θα γίνει. Για οποιαδήποτε εξέλιξη υπάρξει θα ενημερώνω αναλυτικά εδώ καθώς, όπως κι εγώ, έτσι, και άλλα παιδιά περιμένουν με αγωνία να παραλάβουν το δέμα τους χωρίς "ζημιές". και η δική μου παραγγελία το ίδιο,από 8/4 είναι στον αερολιμένα αθηνών!έκανα την παραγγελία στις 19 Μαρτίου,πιστεύω 16-17/4 θα το έχουμε! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astan1990 Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Και εμενα κολλημενο απο 7/4 στο αεροδρόμιο παραγγελία για εναν φίλο. Ξερετε αν έχει μπει τελωνείο κανενα και για αθηνα; με sg ειναι. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Και εμενα κολλημενο απο 7/4 στο αεροδρόμιο παραγγελία για εναν φίλο. Ξερετε αν έχει μπει τελωνείο κανενα και για αθηνα; με sg ειναι. Μεχρι τωρα κανενα κρουσμα απο αθηνα με sg...Αλλα ποτε δεν ξερεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefteris42 Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Μου έδωσαν το Tracking Number RI384756982CN .Αυτό βλέπω ότι έχει χώρα προορισμού Ρωσία τι λέτε είναι σωστό ? Το πακέτο είναι Ρωσία πήγε και στο τελωνείο.Ο Κινέζος δεν απαντάει κάνει τον ..κινέζο :rolleyes: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Καλησπερα!Θα ηθελα την βοηθεια σας οποιος ξερει τι πληρωνο για δεμα αξιας 1.200 ευρω με DHL απο κινα.Μεσα στην συνολικη τιμη μπαινει και το κοστος το μεταφορικον?Ευχαριστω! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimai_kala Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Μεχρι τωρα κανενα κρουσμα απο αθηνα με sg...Αλλα ποτε δεν ξερεις! Παιδια το πιο πιθανο (και λογικο) ειναι λογω των ημερων να εμειναν εκει τα πακετα και να μην προχωρησαν οι διαδικασιες των ΕΛΤΑ. Και εμενα το πακετο μου εχει μεινει στι Ελ.Βενιζελος. Φανταζομαι απο βδομαδα θα εχουμε παραλαβει ολοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
forzapane6 Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 Παιδια το πιο πιθανο (και λογικο) ειναι λογω των ημερων να εμειναν εκει τα πακετα και να μην προχωρησαν οι διαδικασιες των ΕΛΤΑ. Και εμενα το πακετο μου εχει μεινει στι Ελ.Βενιζελος. Φανταζομαι απο βδομαδα θα εχουμε παραλαβει ολοι. έτσι πιστεύω και εγώ,από βδομάδα θα έρθουν!τόση υπομονή κάναμε,λίγες μέρες παραπάνω δεν θα μας πειράξουν 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts