Jump to content

jimbean

Members
  • Δημοσιεύσεις

    54
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by jimbean

  1. Μπράβο στα παιδιά εκεί στο kaizer που κάνουν τέτοια δώρα .. Εύχομαι τα καλύτερα. Καλή επιτυχία σε όλους.
  2. Για ενημερωτικούς λόγους σας παραθέτω την πορεία ενός δέματος στο μέγεθος ενός κινητού το οποίο περιείχε ηλεκτρονικό είδος , δεν μπήκε τελωνίο δεν πλήρωσα τα 3€ . Η αποστολή ήταν με china post. 12/7/2017, 07:32:25 Μ.Δ. ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ 12/7/2017, 06:44:19 Μ.Δ. ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ ΑΦΙΞΗ ΣΕ 12/7/2017, 06:08:18 Μ.Δ. ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 12/7/2017, 05:23:29 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΦΟΡΤΩΣΗ ΣΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ (--> Μ.Δ. ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ) 11/7/2017, 20:25:00 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> Μ.Δ. ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ) 11/7/2017, 18:25:00 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΦΙΞΗ ΣΕ 8/7/2017, 06:22:43 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 7/6/2017, 15:00:00 ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ 4/6/2017, 20:43:00 ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ
  3. Μήπως να δοκιμάσεις ένα ρισετ στο ρούτερ; Κάποια στιγμή είχα ένα παρόμοιο πρόβλημα με λαπτοπ και λύθηκε με ένα ρισετ , ίσως έχει να κάνει με την ip ..
  4. Δεν το έχω κάνει ποτέ αλλά αν συνδεθείς με εθερνετ στο ρουτερ σου και ψάξεις λίγο τις ρυθμίσεις θα το βρεις. Νομίζω έχει να επιλέξεις το ένα ή το άλλο ή και τα δύο. Στο δικό μου beelink gt1 πάντως δεν έχω ούτε μια φορά αποσύνδεση όπως σου έχω γράψει ξανά. Δες το αυτό πιστεύω πως μετά δεν θα έχει θέμα.
  5. Ρε παιδιά έχω ένα mx3 το οποίο αρχικά το σύνδεσα στην τηλεόραση του δωματίου μου και έπαιζε κανονικά, στη συνέχεια το μετέφερα σε άλλη τηλεόραση , όλα καλά και εκεί. Στη συνέχεια το επανέφερα στην τηλεόραση στο δωμάτιο μου και δεν δείχνει τίποτα no signal. Δοκίμασα άλλη συσκευή στο δωμάτιο και παίζει κανονικά , επίσης το box παίζει στην τηλεόραση του σαλονιού.... Όλο το πρόβλημα είναι με την άλλη tv του δωματίου. Καμιά ιδέα;
  6. Δεν θέλω να σε αμφισβητήσω σε αυτό που λες , αλλά επιμένω κάνε ένα τεστ με κάποιο απο τα άλλα κουτιά που πιάνουν καλύτερα και ένα τεστ με το gt1 να δεις πως μεταφράζεται σε ταχύτητα αυτό που βλέπεις. Κάποια κουτιά δείχνουν φουλ σήμα αλλά στην πράξη έχουν μεγάλη πτώση στην ταχύτητα , ενώ άλλα δείχνουν 2 γραμμές αλλά έχουν σχετικά καλύτερη ταχύτητα. Αυτό που σου έγραψα πως δεν είναι κριτήριο το acestream το λέω διότι μπορεί να παίζουν πολλοί παράγοντες ρόλο που δεν έπαιζε σωστά οι οποίοι δεν σχετίζονται πάντα με την ταχύτητα σου. Γενικά αν δεις ταχύτητες πάνω απο 5 mbs μπορείς να κάνεις streaming απροβλημάτιστα. Βάλε αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=org.zwanoo.android.speedtest&hl=el. Για την εναλλαγή αυτή που γράφουν είναι στις ρυθμίσεις του ρούτερ.
  7. Εγώ έχω βάλει αυτόν SquareHome.Tablet(old version) , δοκίμασε τον . Έχει και διάφορα θέματα να κατεβάσεις τα οποία αλλάζουν το χρώμα και τη διαφάνεια των εικονιδίων στην επιφάνεια εργασίας. Αν τον κατεβάσεις πήγαινε ρυθμίσεις και πάτα αλλαγή θέματος , θα σε πετάξει στο playstore , δοκίμασε να βάλεις το θέμα που λέει glass , δημιουργεί διαφανή τετράγωνα με αποτέλεσμα να φαίνεται και το φόντο απο πίσω. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στα 10 μέτρα απόστασης μεταξύ του ρούτερ με το κουτί έχω σήμα φουλ , σε δοκιμή με speedtest έχω ακριβώς την ίδια ταχύτητα με εθερνετ. Μήπως είσαι σε διαφορετικό δωμάτιο; Τι chipset έχεις; ( εμένα είναι το a912). Επίσης δεν είναι κριτίριο το acestream για να δεις πόσο χάνει σε ταχύτητα, κάνε speedtest . δες και λίγο εδώ http://www.bee-link.com/Beelink-975-1-2.html
  8. Όχι την a912 έκδοση έχω , ούτε εγώ είχα ορατό πρόβλημα για να είμαι ειλικρινής , αλλά στη μαύρη εικόνα με τα γράμματα που είναι για τσεκ δεν έβλεπα όλα τα γράμματα. Όταν το δοκίμασα τα είδα όλα και έχει γενικά μια μικρή διαφορά. Απο λογισμικό είμαι με το 106ΜΟ γιατί έχω μια συνδρομή και δεν θέλω να φάει κανένα κόλλημα την ώρα της αναβάθμισης , γιατί μετά θέλει reset και αυτό σημαίνει αλλαγή στο id του κουτιού πράγμα που δεν θέλω να συμβεί. Πως σου φένεται η 109Μο; Απο θερμοκρασίες έχεις δει υψηλές ή όλα οκ; Θα την κάνω κάποια στιγμή.
  9. Εγώ beelink gt1 δουλεύει κανονικά , η εικόνα γίνετε τέλεια.
  10. Λογικά έχεις πρόβλημα συγχρονισμού με το google account σου. Βάλτον απο την αρχή και δες ημερομηνία και ώρα να είναι σωστά.
  11. Σε εμένα ήρθε το update.
  12. Εμένα μου το έκανε αυτό όταν έβαζα ethernet σύνδεση , αν και το wifi ήταν on στο επόμενο boot είχε μπει αυτόματα off.
  13. Παιδιά έχει κανείς το mele f10 deluxe airmouse; Έχω βάλει το ελληνικό πληκτρολόγιο απο playstore https://play.google.com/store/apps/details?id=com.andmarios.greekhwkeyboard , αλλά λέει πως για αλλαγή γλώσσας θέλει ctrl+spacebar αλλά δεν βλέπω ctrl πλήκτρο στο mele.
  14. Παιδια σας ήρθε αναβάθμιση σε beelink gt1; Την έκανε κανεις;
  15. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 11-01-2017 02:07 ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 18-01-2017 21:18 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 18-01-2017 23:27 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 19-01-2017 06:14 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Πληροφοριακά , πακέτο αξ'ιας 25 ευρώ απο gearbest με post nl μεγέθους όσο ένα τηλεχειριστήριο τηλεόρασης .
  16. Γίνε μέλος της ομάδας και θα το δεις , εκεί είναι ο κωδικός και αλλάζει συνεχώς.
  17. φίλε μου εγώ μπορώ να σου απαντήσω μόνο για το gt1 chipset A912 αυτό που έχω σπίτι μου. Αρχικά όταν είδα την πρώτη ταινία παρατήρησα πως σε σκοτεινές εικόνες έχανα λεπτομέρειες , είχα όμως διαβάσει το σχετικό πρόβλημα και στο αναφέρω αυτό γιατί έχει τη σημασία του για το πόσο γρήγορα θα αντιληφθείς το πρόβλημα . Το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να αλλάξω τη ρύθμιση hdr απο auto σε on εντελώς τυχαία χωρίς να έχω διαβάσει κάπου κάτι και στην ίδια σκηνή με πριν είδα διαφορά τέτοια που πλέον να μην έχω θέμα ορατό σε πρακτικά ζητήματα. Όμως αν βάλω τη γνωστή μαύρη εικόνα με τους γκρι αριθμούς βλέπω μόνο μαύρο γεγονός που δείχνει πως ένα μικρό θέμα συνεχίζει να υπάρχει , χωρίς όμως να μπορώ να το αντιληφθώ σε streaming γεγονός που μου αρκεί προσωπικά .
  18. Συμφωνώ και επαυξάνω , αν εσύ βλέπεις πως όλα είναι καλά δεν βλέπω το λόγο να ψειρίσεις καταστάσεις. Το θέμα είναι να είμαστε ευχαριστημένοι με αυτό που έχουμε , απο εκεί και ύστερα κάποιοι είναι πιο απαιτητικοί , κάποια μηχανάκια πιθανολογώ έχουν μεγαλύτερο θέμα απο άλλα κτλ. Εδώ είμαστε να ανταλάσουμε απόψεις και να μαθαίνουμε ο ένας απο τον άλλο και όχι να προσπαθούμε να πείσουμε με το ζόρι για το αν η άποψή μας είναι σωστή . Να πω πως και εγώ με 912 είμαι πολύ ευχαριστημένος με την απόδοση , τα χρώματα και γενικά την λειτουργία του .
  19. https://www.facebook.com/groups/GRecoTM/?fref=ts Διάβασε το pin post.
  20. Έχεις περάσει όλες τις ενημερώσεις; Αν όχι περνά όλα τα update . Το 4Κ βίντεο το τρέχεις μια φορά στην αρχή όταν ανοίγει το κουτί .Ο επιταχυντής είναι όπως είπε ο φίλος επάνω για το κοντι και τα κρασαρισματα αυτού. Επίσης από ότι ειδα πρεπει στην τελευταία αναβάθμιση να είσαι ρουτ με andoid 6, πέρνα και το supersu από playstore δώσε και permission στις εφαρμογές που ζητούν και κάνε άλλη μια όλες τις πιθανές λύσεις που έχεις δοκιμάσει μήπως και στρώσει. .. Επειδή όλα αυτά δείχνουν software θέματα ελπίζω να λυθούν στο επόμενο update. Όσον αφορά τώρα τα γιατροσοφια όπως αυτό που έγραψα εγώ δηλαδή το hdr on σε τηλεόραση που δεν έχει τέτοια επιλογή, είναι τυχαίες λύσεις που πιθανόν να λύσουν το θέμα ,χωρίς όμως να έχει πολύ λογική . Αυτά συμβαίνουν όταν το software πάσχει(κλασικά προβλήματα Κινεζων).
  21. Το Hdr για αυτούς που δεν ξέρουν είναι μια λειτουργία σε κάμερες και τηλεοράσεις συνήθως η οποία δημιουργεί αντιθέσεις και προσπαθεί να δώσει περισσότερο βάθος και ζωντάνια στις εικόνες. Η τηλεόρασή μου δεν υποστηρίζει τέτοια λειτουργία αλλά καθώς πειραματιζόμουν με τις ρυθμίσεις του box παρατήρησα πως ήταν στο auto γεγονός που σημαίνει πως το κουτί θα προσπαθούσε να δει αν υπάρχει ή όχι αυτή η δυνατότητα. Έτσι χωρίς να το σκεφτώ και πολύ το έβαλα στο on , πιθανότατα και στο off να υπάρχει η ίδια συμπεριφορά αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν το δοκίμασα, θα το δοκιμάσω πάντως . Το θέμα είναι πως γενικά αυτές οι λειτουργίες θα πρέπει να είναι στο on ή στο off . Δεν μπορώ να δώσω εξήγηση αλλά η εικόνα πλέον στο gt1 είναι πολύ καλή , επισημαίνω όμως πως έχω chipset A που γενικά δεν είχε θέμα σε σχέση με το S .
  22. Για δες εδώ https://forum.xda-developers.com/android-stick--console-computers/amlogic/rom-mini-m8s-ii-2gb-xannytech-custom-t3513805 . Νομίζω είναι ρομ για το II αλλά διάβασε μπορεί να κάνει και στο δικό σου. Επίσης μπες εδώ https://www.facebook.com/groups/562212900632373/search/?query=%20mini%20M8S και ρώτησε τα παιδιά ίσως υπάρχει κάποιος που να το έχει λύσει.. Επίσης μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ίσως να ήταν μια ακόμη λύση. Να σιγουρευτείς πως έχεις δοκιμάσει να απενεργοποιήσεις όλους τους επιταχυντές και ύστερα έκανες force close το κοντι γιατί αλλιώς δεν πιάνει η ρύθμιση, αυτό το κάνεις αν έχει κουμπί απο το power on/off ή βγάζοντας την μπρίζα απο το box. και λίγο youtube https://www.youtube.com/watch?v=gs5LIWwSmFM μπας και... Ααα το clear cache και data είναι sos πριν διαγράψεις το παλιό και περάσεις νέο κοντι .... Δες και αυτό Ξεκίνα απο youtube που είναι άμεσα και μετά τα υπόλοιπα.. Φορουμ xda https://forum.xda-developers.com/android-stick--console-computers/amlogic/mini-m8s-tv-box-review-amlogic-s905-2gb-t3347587/page4 για το κουτί σου. Δες αν έχεις περάσει και όλα τα update δεν μπορεί με κάποιον τρόπο θα παίξει.
  23. Κάνε Clear Cache και delete data ( θα χάσεις τα πάντα) και διέγραψε την εφαρμογή κόντι. Μετά κάνε νέα εγκατάσταση απο playstore (16.1 jarvis) και δες.. Αν δεν μπες στο site του κοντι και πέρασε την 17
  24. Εγώ με chipset A912 (υπάρχει G και S) αγορασμένο απο gearbest το wifi σε απόσταση 3m είναι ακριβώς το ίδιο με το ethernet αλλα και με το λαπτοπ σε μετρήσεις με speedtest. Το κοντι 16.1 κρασάρει άν δεν απενεργοποιήσεις την πρώτη επιλογή στους επιταχυντές , αν όμως την απενεργοποιήσεις τότε παίζει απροβλημάτιστα... Στο κόντι έκδοση 17 δεν έχει τέτοιες επιλογές και όλα παίζουν άψογα. Εμένα μου αρέσει πολύ το box. Επίσης όπως έγραψα και πριν το θέμα με την φωτεινότητα μου φάνηκε σε πολύ μικρό βαθμό στην αρχή σε κάποιες σκοτεινές σκηνές σε ταινίες αλλά με hdr on δεν βλέπω πλέον κανένα πρόβλημα...
  25. Φίλε μου εγώ σε beelink gt1 άλλαξα το hdr απο auto σε on και είδα διαφορά σε σημείο που δεν βλέπω πλεον κάποιο πρόβλημα. Δοκίμασε αν έχει αυτή την επιλογή στο box. Δεν ξέρω πως τι και γιατί απλά δούλεψε...
×
×
  • Create New...