Jump to content

Οδηγός αποστολής αγορών από Κίνα [ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ]

gerstavros2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 43,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Το τελωνείο βρίσκεται μέσα στο ταχυδρομείο στηνΛαγκαδά 199,λίγα μέτρα μετά το δημαρχείο σταυρουπολης τηλ.2310763333

----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Βλέπω δεν υπάρχει εξέλιξη και νομίζω κανείς δεν παίρνει τηλέφωνο γιατί όλοι πιστεύουμε πως θα γλυτωσουμε την λυπητερη,Όποιος δεν έχει πρόβλημα να πληρώσει τα παραπάνω έξοδα ας πάρει τηλέφωνο ή ας πάει στο τελωνείο να πληρώσει και να παραλάβει από εκεί γιατί πιστεύω πως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα,αν δεν βγάλουν άκρη με τα πολλά προϊόντα που ήρθαν από Ολλανδία,να τα στείλουν πίσω,

Το τελωνείο βρίσκεται μέσα στο ταχυδρομείο στηνΛαγκαδά 199,λίγα μέτρα μετά το δημαρχείο σταυρουπολης τηλ.2310763333

Το έχω γράψει στο post #10289 (σελ 686)

Άστους να μπουκώσουν από τα δέματα. Να μάθουν να δουλεύουν σωστά. Δεν είναι δυνατόν να θέλουν να εκτελωνίσουν και δέματα των 15-20$ και να καθυστερεί το σύμπαν...

----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Βλέπω δεν υπάρχει εξέλιξη και νομίζω κανείς δεν παίρνει τηλέφωνο γιατί όλοι πιστεύουμε πως θα γλυτωσουμε την λυπητερη,Όποιος δεν έχει πρόβλημα να πληρώσει τα παραπάνω έξοδα ας πάρει τηλέφωνο ή ας πάει στο τελωνείο να πληρώσει και να παραλάβει από εκεί γιατί πιστεύω πως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα,αν δεν βγάλουν άκρη με τα πολλά προϊόντα που ήρθαν από Ολλανδία,να τα στείλουν πίσω,

Λέτε να γίνει κάτι τέτοιο?

Σκεφτόμουν εγώ να τους πάρω ένα τηλ αλλά με τρόμαξαν τις προάλλες λέγοντας πως αμα πάρω πολλά τηλέφωνα θα με αρχίσουν στα 50ευρα...

Πλέον εχει μεσημεριάσει οπότε σιγά μην δουλευουν τώρα...από άυριο τώρα...

Χαλαρώστε, όλα θα γίνουν. Τι σας πειράζει να περιμένετε και μια εβδομάδα ακόμα, εκτός και αν θέλετε να πληρώσετε. Έρχεται και Πάσχα και μπορεί να άρχισαν οι άδειες τους νωρίτερα.

Άστους να μπουκώσουν από τα δέματα. Να μάθουν να δουλεύουν σωστά. Δεν είναι δυνατόν να θέλουν να εκτελωνίσουν και δέματα των 15-20$ και να καθυστερεί το σύμπαν...

Δηλαδή, κατά την γνώμη σου, κακώς κάνουν σωστά την δουλειά τους...

Δηλαδή, κατά την γνώμη σου, κακώς κάνουν σωστά την δουλειά τους...

Αν μου σταματήσουν τα pistons των 18.99$ για να τα εκτελωνίσουν και φάμε καμιά βδομάδα να παίζουμε τις κουμπάρες με τις αποδείξεις του Paypal και του Gearbest για να ακυρώσω την χρέωση, τότε δεν κάνουν σωστά την δουλειά τους. Τα κινητά ας τα σταματήσουν. Όχι μαζί με τα ξερά, να καίγονται και τα χλωρά...

Καλησπερα σε ολους,

θα ηθελα να κανω μια ερωτηση:

ειναι φυσιολογικο να εχει παραμεινει τοσες μερες στο ιδιο σημειο?

"ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 26-03-2015 06:54 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)"

Ρωταω γιατι αλλο αντικειμενο μου που εφτασε στο αεροδρομιο Αθηνας στις 30/3 (4 μερες αργοτερα δλδ) εχει ηδη φτασει στο Κ.Δ. Θεσσαλονικης..

Παίδες,το ξαναλέμε για να το εμπαιδωσουμε,έπεσε καρφωτη για την παραλαβή από Ολλανδία και ίσως οτιδήποτε έφτασε μαζί,από Σιγκαπούρη,Αυτό που είναι τραγικό αυτή την στιγμή είναι πως οι δημόσιοι υπάλληλοι λόγω φορτου,δεν ξέρουμε πως θα αντιδρασουν σ αυτή την κατάσταση.

Δηλαδή όταν οι υπάλληλοι σε μια πόλη σταματούν και είναι σωστοί και τυπικοί μόνο με τα δέματα μιας και μόνο εταιρίας ενώ μιας δεύτερης πχ περνούν όλα τα παράνομα δέματα και παραδίδονται κανονικά "κάνουν καλά τη δουλειά τους " ;

Αν τα σταματούσαν όλα και τα έψαχναν ναι θα έκαναν καλά τη δουλεία τους ... το ότι σταματούν μόνο μιας εταιρίας και τα στέλνουν τελωνείο ενώ τα άλλα κινέζικα παραδίδονται κανονικά στη βόρεια ελλάδα ίσα ίσα σε βάζει σε σκέψεις ότι κάτι άλλο κρύβεται από πίσω.

Edited by domen
Xiaomi Redmi Note 4x - Lenovo Yoga Tablet 3 850 F - Lenovo A806 - Lenovo A820 - LG Optimus L5

Δηλαδή όταν οι υπάλληλοι σε μια πόλη σταματούν και είναι σωστοί και τυπικοί μόνο με τα δέματα μιας και μόνο εταιρίας ενώ μιας δεύτερης πχ περνούν όλα τα παράνομα δέματα και παραδίδονται κανονικά "κάνουν καλά τη δουλειά τους " ;

Αν τα σταματούσαν όλα και τα έψαχναν ναι θα έκαναν καλά τη δουλεία τους ... το ότι σταματούν μόνο μιας εταιρίας και τα στέλνουν τελωνείο ενώ τα άλλα κινέζικα παραδίδονται κανονικά στη βόρεια ελλάδα ίσα ίσα σε βάζει σε σκέψεις ότι κάτι άλλο κρύβεται από πίσω.

Θα μπορούσαμε επίσης να υποθέσουμε οτι ίσως ψάχνουν κάτι συγκεκριμένο βάση πληροφορίας και να μην έχει καν σχέση με τηλέφωνα ή άλλες συσκευές απο κίνα.:blink: Λεω εγω τώρα....

Memento Mori

Και εγώ θα έλεγα να κάνετε υπομονή και να σταματήσει εντελώς αυτή η συζήτηση, γιατί εάν δεν το γνωρίζετε, οι τελωνειακοί και από ίντερνετ ξέρουν και υπολογιστές έχουν .... :p:lol:
Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

Αφού λοιπόν μας βλέπουν,ας τελειώνουν επιτέλους με αυτό το θέμα και στο φινάλε τι ζητάμε?να παραλαβουμε αυτό που έχουμε ήδη πληρώσει

Γεια σας και απο μένα,

Επειδή θα παραγγείλω πρώτη φορά με αυτο τον τρόπο, έχω δει ένα κινητό και σκέφτομαι να το παραγγείλω από vickmall ή gearbest,

αν μπορείτε θέλω να μου πείτε ποιο από τα δύο να προτιμήσω,

και δεύτερον πως ζητάω να μου εγκαταστήσουν ελληνικά εφόσον θα έχω ήδη κάνει την παραγγελία?μου δίνουν κάποιον αριθμό με τον οποίο καταχωρείται η παραγγελία μου όταν την ολοκληρώσω?

Αφού λοιπόν μας βλέπουν,ας τελειώνουν επιτέλους με αυτό το θέμα και στο φινάλε τι ζητάμε?να παραλαβουμε αυτό που έχουμε ήδη πληρώσει

Σου είπε κανείς πως δεν θα παραλαβεις? Υπάρχει και ο οδηγός στην πρώτη σελίδα που εξηγεί ότι οι παραγγελίες μπορεί να χρειαστούν και 60 μερες(σπάνιο βεβαια)

Μην πιεζουμε τα πράγματα χωρίς λόγο, χωρίς να ξέρουμε τι συμβαίνει στο τελωνείο και εάν ψάχνουν κάτι συγκεκριμένο.

Να δω κλάμα που θα πέσει όταν αρχίσουν να σταματάνε τα πάντα...

Εμένα με άφιξη 2 δεμάτων απο SG στις 24/03 το ένα ξεκόλισε χθες και είναι σήμερα στο ηράκλειο. το άλλο σήμερα έκλεισε απο αεροδρόμιο, έκλεισε και απο κέντρο διαλογής αττικής ενώ πρέπει να έρθει ηράκλειο κρήτης... να αρχίσω να παίρνω τηλέφωνα ή είναι φυσιολογικό;

Πρώτη και τελευταία παραγγελία κινητού από Κίνα. Μόνο μικρό πράγματα.

:thanks:

Σου είπε κανείς πως δεν θα παραλαβεις? Υπάρχει και ο οδηγός στην πρώτη σελίδα που εξηγεί ότι οι παραγγελίες μπορεί να χρειαστούν και 60 μερες(σπάνιο βεβαια)

Μην πιεζουμε τα πράγματα χωρίς λόγο, χωρίς να ξέρουμε τι συμβαίνει στο τελωνείο και εάν ψάχνουν κάτι συγκεκριμένο.

Με κραζεις ρε φίλε?με θαυμαζεις,,,,

Καλά όταν θα καταλάβεις τι γράφω τα ξαναλέμε.

Αν κάνουν σωστά τη δουλειά τους μαγκιά τους.

Μέχρι τότε εσύ συνέχισε να πιστεύεις ότι κάνει κάποιος σωστά τη δουλειά του όταν την κάνει επιλεκτικά.

Xiaomi Redmi Note 4x - Lenovo Yoga Tablet 3 850 F - Lenovo A806 - Lenovo A820 - LG Optimus L5