Jump to content

hiiya

Members
  • Δημοσιεύσεις

    42
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About hiiya

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 30

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

hiiya's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. hiiya

    Huawei P9 Lite

    Εγω απο single SIM πέρασα κανονικά την αναβάθμιση μέσω updater, την βρήκε κανονικά τα 1,94 gb αλλα λογικά το.πρόβλημα είναι οτι εσένα είναι c900 , δεν ξέρω αν γίνεται να το κάνεις c432 για να προχωρήσει κανονικά. Α επίσης στο ff διάλεξα την μεγάλη αναβάθμιση του 1,94gb κ πάτησα την επιλογη send to updater, οχι download. Ελπίζω να βοήθησα.
  2. hiiya

    Huawei P9 Lite

    Σε συνέχεια της ενημέρωσης απόδοσης του Nougat σε Β371 μονόκαρτο , η ραμ συνεχίζει να είναι πολύ καλύτερα σε σχέση με πριν , όλα καλα λειτουργούν και ρολόι , με μόνο μείον την λίγο χειρότερη ( λίγο όμως) κατάσταση της μπαταρίας.
  3. hiiya

    Huawei P9 Lite

    Εδω με μονοκαρτο vns L21 ακολούθησα την μέθοδο με το firmware finder , εβγαλε το B371 , και το αφησα το βράδυ να κάνει μόνο του update. Κοιμήθηκα με mm και ξύπνησα με nougat. Ολα λειτουργούν καλά και η διαχείριση μνήμης ειναι πολυυυυ καλύτερη. Για ενα ποσοστό 25% περισσότερη ram εχω πάντα σε σχέση με mm.
  4. hiiya

    Huawei P9 Lite

    http://hwmt.ru/oth/HWFF/info/view.php?find_model=VNS-L21 εγώ έχω δει και αυτό το λινκ, αλλά και αυτά φαίνονται πως ειναι ΟΤΑ.
  5. Καλύτερο smartphone: Samsung Galaxy S7 Καλύτερο tablet: Apple Ipad Pro 9.7 Value for Money device: Vernee Apollo Lite Μεγαλύτερη απογοήτευση 2016: Samsung Galaxy Note 7
  6. hiiya

    Honor 3X (G750)

    Βασικά οσο πιο πολύ το σκαλίζω τόσο αναρωτιέμαι πόσο πολύ έχουν βάλει χέρι οι κινέζοι πριν μου το στείλουν. 1. το κινητό εχει έρθει ξεκαθαρα rootαρισμένο απο αυτους. με όλα τα apps μου βγαζει οτι ειναι root χωρις να κανω τίποτα. 2. το έβαλα σε recovery mode κ αντι να εμφανίζει ενα στοκ recovery μου εβγαλε ενα cwm 6.0.3.7 αρα έχουν βάλει αυτοί άλλο recovery δικό τους. 3.αυτό σημαίνει οτι έχουν ξεκλειδώσει και το bootloader , ετσι δεν είναι? 4. να κανω την δουλειά λοιπόν μέσω του ηδη υπάρχοντος cwm η να βάλω το twrp? ωραία φάση αλλά λίγο πονοκέφαλος!!
  7. hiiya

    Honor 3X (G750)

    Φίλε τζίβα ευχαριστώ πολύ ήσουν κατατοπιστικότατος! Με βλέπω αύριο να κάνω μια δοκιμή! είδα ότι η CM γράφει πως είναι Κ για t20 ,ελπιζω να ισχύει!
  8. hiiya

    Honor 3X (G750)

    Φίλε Τζιβα καλησπέρα και καλές γιορτές! Εχω ενα g750-t20 που δεν το εχω πειραξει ποτέ. Έχει ακόμα το Β117 οπως ηρθε απο την κινα 2 χρόνια πριν. Βεβαίως πλεον με το 4.2.2 σχεδόν τιποτα δεν λειτουργεί αλλά έχω κ πρόβλημα με τις επαφές , οπότε λέω να του περάσω νέα ρομ από την αρχή , ελπίζω η cm 12.1 να δουλεψει. έχεις να δώσεις καθόλου οδηγίες για το πως θα περάσω το twrp (ποιο πρεπει να έχω δλδ?) και με ποιο flash tool θα το βάλω? άντε και τα έβαλα, μετά πως περνάω την ρομ? Κάποια βήματα θα μου ήταν χρήσιμα. Διάβασα και το φόρουμ του xda που συμβουλευει να περάσω την twrp 2.8.7 jemmini Μεσω flash tools αλλα θα ήθελα και την δικιά σου συμβουλη!! ευχαριστώ πολυ!
  9. φοβερό κινητό , ώρα για αλλαγή από το προηγούμενο huaweii μου
  10. Λοιπόν, εγώ είμαι μέσα στα νεύρα. Το σκέφτομαι να το πετάξω στον τοίχο. Το πρόβλημα το έχω με ένα Huawei honor 3x όπου ξαφνικά σταματάει η εμφανιση των επαφών.δεν δείχνει απολύτως τίποτα. Έβαλα τις επαφές σε vcard και στην sdcard για να τις τραβάει από εκεί σε περίπτωση που δύσει το gmail αλλά μετά από μια μέρα ξανακολλαει. Να πω ότι το κινητό φοράει 4,2,2 και σκέφτομαι να περάσω κάνα κιτκατ μπας και φταίει αυτό. Αλλά μέχρι στιγμής από μεταφορά από wphone σε Android είμαι απογοητευμένος.απλά και βασικά πράγματα όπως οι επαφές πρέπει να πάνε ρολόι, όχι να μου σπάνε τα νεύρα σε τηλέφωνο δουλειάς.
  11. hiiya

    Honor 3X (G750)

    Μήπως αντιμετώπίζει κανείς πρόβλημα με τον συγχρονισμό επαφών από το gmai? Πολλές φορές η εφαρμογή επαφές δεν μου τις εμφανίζει καν και κολλάει... Για να το λυσω πέρασα όλες τις επαφές στην μνήμη του τηλεφωνου και επέλεξα να εμφανίζονται μόνο αυτές. Το κινητό είναι το Τ20 και φοραει 4.2.2...
  12. Να ενημερώσω πως και εγω παρελάβα τελικά από καλαμαρια , σημερ ατο πρωι με εξτρα κόστος 52 ευρω...αν μου συνεβαινε σε 2 μερες θα ειχα τρελα νευρα... τωρα με τις 17 μερες τελωνειο είμαι απλα ανακουφισμένος που έχω την συσκευη στα χέρια μου...
×
×
  • Create New...